SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39878)

SivasSpor.Com 16.04.2016 19:09

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46796&token=67451[/IMG]

Spor Toto Süper Lig 29. hafta maçında Beşiktaş'a 2-1 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.

[FONT=verdana]Maçta göze çarpanlar : ?[/FONT]

[FONT=verdana]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/FONT]

[FONT=verdana]Maçın en iyisi kimdi : ?[/FONT]

[FONT=verdana]Maçın en kötüsü kimdi : ?[/FONT]

[FONT=verdana]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/FONT]

PirO58 16.04.2016 19:11

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Besiktas biraz buyuk geldi. Adamlar iyi paslasiyor. Oguzhan ve Sosa'yi durduramadik.

Onun disinda: iki pas ust uste yapamadik. Yazik.

subasi29 16.04.2016 19:11

Bakkal Kabze Adem ve yönetim Allah sizin .....

badof58 16.04.2016 19:12

Al sana Atıf
Al sana Burhan
Al sana Gökhan Süzen
Al sana Hasan Kabze
Al sana Mehdi
Al sana Cicinho
Bunların hepsi yönetimin müthiş takım kurması ve yönetmesi, tamam kaybedeceksin ama sersefil bir futbol 2-3 pozisyonla maç bitmez, yazıklar olsun ..

tavatir 16.04.2016 19:15

Cicinho sezonu kapatmış şeklinde haberler var. Eskişehir'in ikramını değerlendiremedik. Kayseri yarın kazanamazsa yine de umudu kaybetmemek lazım. İlk yarı 0-0 bitince ikinci yarıya değişiklikle başlanabilirdi. Texeria belki farklı olabilirdi ikinci yarıda.

münihliyigido58 16.04.2016 19:19

Biraz önede bakalim:

Kayseri yarinki maci kayipederse 29 macta ortalama 0,897 elde etmis olacak. Bu sezon sonuna böyle devam ederse puani 30,48 yani 31 civarinda olacak.

Sivas'in kalan 5 macinda iki galibiyet, iki beraberlik 32 puan getirir. Kayseriyi 33 haftada ise yenersek, 7 puanda yetecek. Yani iki galibiyet, bir beraberlik!! Gayet mümkün. Besiktastan zaten puan beklemiyorduk...

Tabi yarinki macla Kayseri cok büyük ölcüde ligi garantiliyebilir. Görecegiz artik.

midfielder7 16.04.2016 19:19

mesut bakkalın hasan kabze tercihi maalesef çok yanlıştı,her iki bekinde sakatlanıp çıkması taktiksel değişiklikleri yapamamasına neden oldu yoksa texeria oyuna giredi ama bjk tr standarlarında kuvvetli bir takım bilmiyorum her olumsuzluk biz buluyor kader sezon sonunda bakalım nasıl yazacak,bu haftaki alttaki takımlrın puan tablosu %90 geçen haftaki gibi kalacak halen azda olsa umut var cicinho gitti 2. bir sağ bek yok 4 tane so bek var 3'ü sakat çok acayip gerçekten

otceken58 16.04.2016 19:19

90 dakika Hasan kabzeyi oyunda tutan zihniyet senden teknik direktör olmazzzzzzzz hatta hiçbirşey olmaz yazık bu Sivasspor'a bırakın gidin bisey yapmıyorsunuz barı bizi delirtmeyin

cengo64 16.04.2016 19:20

[QUOTE=subasi29;972889]Bakkal Kabze Adem ve yönetim Allah sizin .....[/QUOTE]

Hemen hemen aynı yorumu yapıyorum.Bu takımın teknik direktörünü Bakkal yaptınız ya.En kritik maçta H.Kabze ve Ademle oynattınız ya.Transfer etmek niyetiyle almadığınız adamı takımda oynattınız ya.Ya siz gelen takım idarecilerine et ziyafeti vermekten başka ne işe yarıyorsunuz.Geçen seneden gelen 50 trilyon parayı ne yaptınız.Medicanadan kaç lira alıp cukka yaptınız.Zorla takımı küme düşürdünüz.Utanmaz adamlar.Evet hakaret biliyorum ama saydığım bütün şeylere rağmen hala şeref tribününde oturuyorsunuz diye diyorum.Kafası yarılıp takımda kalmaya çalışan siyahi futbolcudan da mı utanmıyorsunuz.Canla başla mücadele etmeye çalışan bütün futbolcuları tebrik ediyor,sorumsuz yüzsüz yöneticileri telin ediyorum

mksivas 16.04.2016 19:20

[B]**********************[/B]

Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

noname87 16.04.2016 19:20

Texiara gibi adam bu maçta oynamadı ya Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın Mesut.

Travis Bickle 16.04.2016 19:20

[B]abı 90 dk çanakkale geçılmezı oynıyarak besıktası nereye yenıyorsun boyle bır anlayıs yok boyle bır mantık yok bunu bız bıle gorebılıyoken mesut bakkalın gorememesı ''mesleki körlük''[/B]

çorluluyiğido 16.04.2016 19:21

mesut hocanın müthiş taktik zekası halis mulis okul çoçuğu ve sakatlanan futbolcular neticesiyle şaşırmadığım skor.buna da şükür.
barrales,erkan,kone ağır sakatlık geçirdi bunun üstüne bir de cicinhonun sakatlığı...
-cicinhoya teşekkür ederiz ve geçmiş olsun büyük adam koca yürekli kral.çapraz bağrları kopmuş en az 6 ay sahalara dönemeyecekmiş.büyük ihtimal hem sivassporda hem de kariyerindeki son maçına çıktı.36 yaşında bu sakatlıktan sonra futbola devam edeceğini zannetmiyorum

triper58 16.04.2016 19:22

Hasan Kabze'ni de al git Mesut Hocam.

onur0634 16.04.2016 19:22

Sivasspor tarihinin en rezil oyun kurgusuydu...Karşındaki takım beşiktaş kaybedersin buna hiç kimse şaşırmaz ancak süper ligde oynayan bir takımı hiç bir hocanın bu kadar mahkum oynatmaya hakkı yoktur.Bu maçı izlemeye giden taraftarlara yapılmış en büyük saygısızlıktır...

savaş2 16.04.2016 19:22

***hasan kabzeyi oyuncu diye oynatanın

adres58 16.04.2016 19:22

Yapacak bir şey yok...

Çok gömlekfazla bize BJK..

Oyundaki direncimizin kaybolmasının sebebi hesapda olmayan sakatlıklar ve mevki değişiklikleri diyebiliriz. Oyuncu değişiklikleri de ona göre istemsiz oldu...

Artık Kayseri ve diğer rakipleri takip ederek puan ve puanları oldukça fazla toplamaya çalışacağız.

Bu arada büyük Usta Cicinho da ağır sakatlık geçirdi. Artık böyle elim bir veda beklemiyorduk ondan. Çok geçmiş olsun...

onur0634 16.04.2016 19:23

Yüreksiz insanlar her daim kaybetmeye mecbur ve mahkumdurlar...

sedohan58 16.04.2016 19:24

11 kişi defans yapıp yenebilen berabere kalan yahut gol yemeyen takım ya kaleyi okutmustur yada dünyanın en ballı takımıdır. Top kazanıyoruz orta sahaya geliyoruz eeee sonra ilerde adam yok dönüyoruz kaleye kaleci atıyor ileri besiktasa. Bu sistemle oynayan takımlar yenileme mahkumdur. Kaybedecek neyin var zaten kağıt üzerinde beşiktaş favori açık oyna bari bir gol pozisyonuna gir. Aklıma takılan bir konuda aceba huseyin maç başı para aliyorda başkan oynatma mi diyor kim bilir. Yazık sana hoca diyene sayın Bakkal. Saygılarımla

onur0634 16.04.2016 19:28

Beşiktaşı gözünde büyütmeyip normal oyun kurgusuyla çıksaydık puan alabileceğimizi son yarım saatte hepimiz gördük.Burda ben oyuncular en ufak eleştiride bulunamam hepsi yüreğini koydu sahaya saha kenarındaki hoca demeye dilimin varmadığı şahsiyette bu kadar mahkum oynatmasaydı takımı belkide bugün galip gelmiştik...

savaş2 16.04.2016 19:29

***bir takımın sol acığı olmazmı 2 yarıda i.akın ve beykan neden oynamdı,bakkalın beyni durmuş ikinci yarıya müdahale edemedi.şu saat de bıraksa takım daha kazancı cıkar

yiğido58sinan 16.04.2016 19:30

Puandan fazlasini kaybettik: Cicinho

sedohan58 16.04.2016 19:30

Kimse hakeme vs suç bulmasin tek suçlu teknik heyet ve ayağına top geçince eli ayağı titreyen ne yapacağını bilemeyen futbolculardir.

Muzaffer6758 16.04.2016 19:34

Yarın kayseri kazanırsa işimiz mucizelere kalır

midfielder7 16.04.2016 19:37

[QUOTE=Muzaffer6758;972912]Yarın kayseri kazanırsa işimiz mucizelere kalır[/QUOTE]

kayseri kaleye gidemiyor hocam yenmesi mucize olur

onur0634 16.04.2016 19:37

Bu maçtan ve bu saatten sonra gerek yönetim gerekse teknik heyet açısından değerlendirme yaptığım zaman belkide sezon sonu bu takımın düşmesi en mantıklı seçenek gibi geliyor.Yeni yapılanmanın şart olduğunu düşünüyorum başkanından en alt kademedeki yöneticisine kadar kesinlikle kabuk değiştirmeli...

midfielder7 16.04.2016 19:40

gomezin pozisyonu bize olsa penaltı çalınır mıydı acaba

sebasteia 16.04.2016 19:42

Bu takimi harcayan adamlarin basinda Mecnun geliyor. Git arkadas gitttttt

calipso 16.04.2016 19:42

Kişiliksiz futbol sonuç mağlubiyet
Bakkal ın maç ortalaması 1 dir. Geldiğinde 14 puanımız ve kalan 14 hafta vardı. 28 puanla lig biter geçmiş olsun.

blacksky 16.04.2016 19:51

Bjk'ye verilen penaltı tartışılır.. ama bu şekilde sabahlara kadar oynasak bu maçtan puan alamayacağımız gerçeği tartışılmaz. Mesut hoca ilk yarı oyunu tuttuk diyor.. oyunu tutarak kim puan almış bu sezon beşiktaş'tan? Üstüne gidecektik.. stoperleri uyumsuz ve yetersiz.. 5 dakika bile baskı kuramadık ki.. göbekten tehlikeli geliyorlar dedik adamlar göbekten gol attılar.. üstelik bir halısaha pasıyla geldi gol.. o pozisyonda boye ofsaytı 5 metre bozuyor.. üstelik yan hakeme tek el kaldıran oyuncu da kendisi.. bu kadar kopukluk olmaz maçtan.. kötü oynadık.. isteksiz oynadık.. motive olamamışız.. yazık oldu.

migroArmis 16.04.2016 19:51

Bu malubiyete takımı ağır eleştirmek elbetteki haksızlık olacaktır...Nihayetinde lig lideri ve şampiyonluğun en büyük adayıyla oynuyorsunuz..Adamların kalitesi belli bizim elimzdekiler belli...Bu demek değil mağlubiyeti savunuyoruz....Ama böyle bir takıma sürekli atak oynamak maçı almaktan ziyade yüzde 70 fark yeme olasılığınıda beraberinde getirir...Hayırlısı olsun ben hala Sivasspor düşmeyecek diyorum ...Puan kaybetmesıne ıhtımal vermediğim eskişehir evınde kaybetti...Bir kaç hafta şunu demiştik düşmeye oynayan takımlar puan kaybettiğinde bizim adımıza kazanc olmasada kayıpta yoktur...Kaldığımız yerden devam ederiz diye...Aynen öyle oldu kaldığımız yerden devam edeceğiz..

50sekiz 16.04.2016 19:52

Ben haftalardir söylüyorum, bu takimin ligde kalmasi mucizelere bagli.
Gecen hafta sansa alinan galibiyetten sonra ikaz etmeme ragmen taraftarlarin cogu yine uctu....

Bence bu macta en kötü sonuc beraberlik olurdu o yüzden maglubiyete pek üzülmüyorum. Normalde yenemiyyorsan yenilme denilir bence bu söz bu mac icin gecerli degildi. Bu yenilgi belki de son hafta 3 puani garantiledi. Halbuki bu mactan 1 puan alinsaydi son hafta 3 puan ucup gidebilirdi.

Eger bu takim ligde kalacaksa, mucizeyle ya da rakiplerinin becerisizlikle olur.
O yüzden herkes kendisini en kötü senoryaya hazirlasin, mucize olursa sevinc o kadar büyük olur. Tersi bir beklentide olanlar cöküntü yasayabilir..

Bu hafta en olumlu sey ne olabilir? Rakiplerin hepsinin kaybetmesi.. ama buna ragmen makas 1 hafta daha daralmis olacak..

Yazacak cok sey var ama enerjimi hazrmacaa degmez, enerji harcamasi gerekenler yöneticilerdi ama onlar da hem sezon basin da hemde devre arasinda kis uykusuna yattilar, hala da uyanmis degiller. Korkarim uyandiklarini kendilerini......... bulacaklar.

50sekiz 16.04.2016 20:01

kusura bakmayin, fazla yazim hatasi yapmisim. cep telefonunun azizligi.

onur0634 16.04.2016 20:03

1-9-1 bu oyun formatında sahaya çıkarsanız kazanacağınıza ve ya puan alabileceğinize insanları inandırabilmeniz için hipnotize etmeniz gerekir...

antik58 16.04.2016 20:04

Ligde kalırsak kayserinin ikramiyla olur daha önce diyarbakirin bize ligde kalma ikramı verdiği gibi. Bu oyuncularla,yönetimle,teknik ekiple başarı beklemek artık hayal bile değil. Umarım Kayseri o ikramı bize sunar...

poyrazer5858 16.04.2016 20:05

ne hocaya ne de futbolculara kızmamak lazım. aradaki kalite farkı sonucu belirledi. takım defans da oynasa ofans da oynasa sonuç değişmezdi.
bu arda hasan kabze yerine Texiara oynamalıydı diyenlere sormak lazım Texiara bugüne kadar kaç gol attı, kaç puan kazandırdı takıma.
ben hala umutluyum. bu takım küme düşmeyecek.

midfielder7 16.04.2016 20:22

neden savunma ağırlıklı oynadık diyen arkadaşlara bu maçı biraz ayrı kefeye koymak lazım dikkat ettiyseniz savunmayı biraz önce çıkardık adamlar sağlı sollu bindiriyorlar kaç kere kovalayabilecektik zaten ağır savunma bekler dökülmüş çok daha farkı olurdu @poyrazer5858 arkadaş texeria şimdiye kadar neler yapmış demiş hasan kabzeden daha iyi top indiriyor daha iyi top saklıyor daha iyi kafaya çıkıyor daha çok mücadele ediyor içerde texeria ile başlayıp ileryelen dklarda hasanı oyuna alabilirdi ama tersini yapmak istedi sakatlıkları izin vermedi 2-0dan sonrada texerianın girmesi bir şeyi değiştirmezdi zaten dışarda hasanla başlamasına olumlu bakılabilir ama içerde texeria ile başlanmalı şahsen

Soyözen 16.04.2016 20:26

Çok da kötü oynadığımızı düşünmüyorum açıkcası, ucuz etin yahnisi ile iyi etin yahnisini görmüş olduk bence. Golü yedikten hemen sonra penaltının gelmesi bizim için çok kötü oldu, yoksa bir puan alabilirdik. Kalma hesaplarını yaparken hepimiz bu maça 0 yazıyorduk, her zaman dediğim gibi bizim ligde kalma biletimiz Akhisar,Gençler ve Kayseri maçlarında duruyor. Bu 3 maçı alırsak ligde kalırız.

Maçla ilgili de en azından Aatıf'ın iki hafta üstüste gol atmış olması umut verici. Aatıf golü seven bir futbolcu, bu nedenle moralinin bir nebze yükselmiş olması bizim adımıza önemli.

Del Piero 16.04.2016 20:47

Şu sezon sonu gelsede kaliyormuyuz dusuyornuyuz görürüz ama sezon sonunda ne mecnunu ne bakkali görmek istemiyorum ikinizde defolup gidin

FoRzA SiVaS58 16.04.2016 20:49

Sivasspor tarihinin en rezil en caresiz en beceriksiz en yeteneksiz kadrosu bu ruhsuzlari ahı gitmiş vahlari bile kalmamış bu rezilleri bu büyük kulübe alan sırf para harcamamak icin beles ve işi bitmis adamlari bu kulübe alan yönetimden ne zaman kurtulacağız

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:48.