![]() |
Everton Aatif’in peşinde
Everton Aatif’in peşinde
Sivas’tan Premier Lig’e... Kırmızı-Beyazlı takımın yıldız oyuncusu Aatif Chahechouhe’yu İngiliz kulübü Everton istiyor. Sivasspor’da 4. sezonunu yaşayan Faslı futbolcuyu, Ada’nın köklü ekibinin uzun süredir takip ettiği öğrenildi. Everton, sezon bittikten sonra zaman kaybetmeden işi bitirmeyi planlıyor. 2012’nin Ağustos ayında Burgas’tan transfer edilen 29 yaşındaki futbolcu, Yiğidolar’da bugüne kadar 147 maça çıktı ve 49 kez rakip fileleri havalandırdı. Geçtiğimiz yıl ligde ağları 17 kez sarsan ve gol kralı olan Aatif, artık Sivasspor’da misyonunu tamamladığını düşünüyor ve ayrılmak istiyor. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Aatif’i sezon başında Galatasaray da ciddi şekilde istemişti. Aatif’in sözleşmesinde ‘3.5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi var. [url]http://www.fanatik.com.tr/2016/04/19/everton-aatif-in-pesinde-1228733[/url] |
Cevap: Everton Aatif’in peşinde
Atıfın takıma verdiğini hiç bir zaman inkar edemeyiz Yalnız Atıfda bu kariyeri Sivasspor sayesinde yaptığı için teklif alıyor. Şurda kaldı 5 maç çıkıp oyununu oynayacak Takım ligde kalacak Yiğidolarda omuzlarda emeklerine teşekkür ederek uğurlayacak.
|
verin gitsin hiç bekletmeyin.
bu adam carlosu sergeni okanın gitmesinde 1. derece rol oynayan bir futbolcudur. bunun yanında burhan eşeride cicinyoyuda gönderin. hiç bir futbolcu takımının üstünde değildir. 1 lira verseler bile verin gitsin |
ptt 1. ligde bu adama ihtiyacı yok sivassporun.
|
Tek Gol atam oyuncumuz vardı onuda soğuttunuz. Uzaktan şutları olsun gol için kaleyi yoklamaları olsun hiç değilse şut atan bir oyuncumuz vardı şimdi söylene söylene eleştire eleştire adamı soğuttunuz.
|
Bencede misyonunu tamamladı. Gideceksede ona layık güzel bir uğurlama olmalı. Bu arada dün cicinyo sivastan ayrıldı gece itibari ile istanbula uçtu.
|
[B][I]Bizim istemezuk cūler Aatif'in gittigi takimdaki oyununu görūnce bu sefer de oyuncuyu neden sattik dive hayiflanmaya baslarlar.
Gerçi bizim yönetim de sattigi futbolcudan para kazanamaz ya hayirlisi olsun. [/I][/B] |
3.5milyon Euro iyi para 11.5 milyon TL ediyor yani süper ligde 10galibiyete tekabül ediyor sivvassporda 10galibiyet alamayip lige veda etmek üzere olduğu için iyi para satilsin gelen parayla süper lige çıkmak için bir kadro kurabiliriz takımdaki dedeleri kovmayip onlara peşkeş çekilirse hapı yutarız ama orası da ayrı bir konu
|
Tek kelime: [COLOR="Red"]Satın![/COLOR]
|
bir dakika düşünmeye bile gerek hemen satınnn....
|
[QUOTE=muhalif;973175]ptt 1. ligde bu adama ihtiyacı yok sivassporun.[/QUOTE]
Sen sivasli bile değil sin la konuşma atma atıf gol kralı sivasspor da oldu Terbiyesiz lik etmeyin sivasli olsan neyse |
Bu haber tipik ismarlama haber gibi kokuyor...
kim ismarlamis olabilir? * Aatif'in menajeri * Yerel medya (Yönetimin izni ile) * Yönetimin kendisi, takimin düsme ihtimalinin yüksek oldugunu gördügü ve elinden cikartmak istedigi icin. Bu haberin bana birisi Ingiltere kaynagini göstersin inanayim ! Haberde ne diyor? 1 sene daha sözlemesi var, sözlesme fesih bedeli var, gitmek istiyor diyor.. Eee o zaman haber yapamaya gerek yok ki, Everton parayi basar alir degil mi? Dedim ya ismarlama haber.. Eger Aatif'in sözlesmesinde[B][U] özel madde[/U][/B] varsa, degil 3,5 milyon euro, 3 kurus bile kazandirmadan elini kolunu sallayarak gider.. dipnot: Eger Aatif giderse, yeni kulübü %99 STSL'den olur ! |
zaten küme düşersek atıf bedavadan gider. pek inandırıcı bir haber gibi gelmedi.
|
[QUOTE=muhalif;973174]verin gitsin hiç bekletmeyin.
bu adam carlosu sergeni okanın gitmesinde 1. derece rol oynayan bir futbolcudur. bunun yanında burhan eşeride cicinyoyuda gönderin. hiç bir futbolcu takımının üstünde değildir. 1 lira verseler bile verin gitsin[/QUOTE] Adına yakışır şekilde yazmışsın MUHALİF...Ama senin Sivas'lı ve Sivasspor'lu olman konusunda çok fazla tereddütüm var..!!! Nankörlük diye buna denir işte. |
Sivasspor sayesinde Aatıf oldu evet...Aatıf'ta bu takıma çok şey verdi. Gidecekse de yolun açık olsun demekten başka bişey yok. Bize yakışan budur. Kimler geldiiiiiii kimler geçti bu takımdan. Ve yine kimler gelip kimler gidecek. Varolan,aslolan SİVASSPOR'dur. Gidene güle güle,gelene hoş geldin demek,hoşgörülü olmak bize yakışandır. Selam ve saygılar...
|
Atıf son haftalarda kendini toparladı.2 milyona okutabilir belki denildiği gibi 3.5 falan da verirler seneye Ptt 1.ligde iyi bir kadro oluşturulabilir.Yönetim kına yakar artık.
|
Bu haldeki Atıfa kimse 3.5 vermez, kendimizi kandırmayalım, iyi futbolcu orası ayrı ama RVP'nin Fernandao'nun veya Mario Gomez'in 3-5 M ettiği devirde Atıfa kimse o parayı vermez. Bence de yaşı da malum 30'a vurdu, geldiğinden beri yaptığı katkı es geçilemez ama 2 sezondur çile çekmemizin de baş kahramanı keşke para ederken gönderebilseydik, şimdi sezon sonu muhtemelen bedavaya gidecek ..
|
Aslolan Sivas'tır.Aatıf zaten kafasında Sivas'ı çoktan bitirdi.Bari para kazandırarak gitsin.Ben buna bakarım.3.5 olmaz,1.5 olur.Sıkıntı yok..;)
|
[QUOTE=muhalif;973174]verin gitsin hiç bekletmeyin.
bu adam carlosu sergeni okanın gitmesinde 1. derece rol oynayan bir futbolcudur. bunun yanında burhan eşeride cicinyoyuda gönderin. hiç bir futbolcu takımının üstünde değildir. 1 lira verseler bile verin gitsin[/QUOTE] sitedeki trabzonlu sivas4eylül nickli hain herifi yasaklattırdık sıra sana geliyor galiba.yorumlarının hepsi negatif ortamı germek için ve mecnun başkana hakaret yönelikli.yok cezaevi arkadaşlarını topladı filan hayırdır..açıkca söyle trabzonlu musun?yoksa densiz misin?..adminlerin arkadaşı araştırmasını rica ediyorum. |
Aatıf PTT'de oynamayacağı için 3.5 milyon euro'ya satabilirsek mükemmel olur.
|
mustafa ateş:atıfı ingiltere ve almanya liginden isteyenler var.ayrıca süper ligden 4-5 klüp yakın ilgileniyor.
|
Ligde kalmamızda basrol alsın da tek beles de olsa gitmek isteyene kal diyemeyiz kalacaksa bizde kendisi gerçek efsane olur m.yıldızı sollar
|
Aaıf bazen bencil oynasada takımın en iyi oyuncusu.lakin gitmek istiyorsa satılır.zaten ptt ligi için tutmaya gerek yok.
|
[b]2 SENARYO VAR sivasspor zorda olsa ligde kalır,atıf sivasdan ayrılır,sivasspor ptt lige düşerse zaten hiç kalmaz,bence atıf sivasdaki misyonunu tamamladı,kötü futbolcumu ?kesinlikle değil,3 yıldır ligde kalıyorsak atıfın sayesindedir,bu yıl bile ligde kalsak yine atıfın sayesinde olacaktır,dışarda herhangi birine sivasın eniyi oyuncusu kim diye sorsanız cevapların çoğu atııf olacaktır,haa özellikle son 1.5 sezondur atıfta hem performans düşüklüğü var,hemde inanılmaz bencillik var,bardağın diğer tarafından bakarsak ,sivassporun bu durumda olmasının yegane sebebi atıfın bencilliğidir,sadece Eskişehir maçındaki lakayıt penaltı atışı,konyada müsait durumdaki texseraya vermediği paslar yüzünden 6 puanımız gitmiştir,ben gitsinmi gitmesinmi tartışmasına girmem ,istesekde istemesekte ,ligde kalsakda ,düşşekte atıf sivası kafasında bitirmiştir,zaten yaşıda ilerledi,premier lige hayır diyecek durumda değil,inşallah hiç değilse 3.5 milyon € ya satılır bu parayı verene yönetim akşamdan evet der,bizi bu ligde tutsunda nere giderse gitsin ,kaç paraya giderse gitsin,arkadaşın teki r.carlosun gitmesinede,sergenin gitmesinede atıfın bencil oyunu sebep olmuştur demiş,aynı düşünüyorum,benimde Trabzonlu olup olmadığım araştırılabilir .[/b]
|
Aatif takimin asi ama bizim elestiriciler adami oyundan soguttular aynisini da costayada dediler da costa su an yunan liginde gol kralligina oynuyor bizde bir istemezük takimi varki bildiginede bilmediginede bas kaldiriyor sanki osmanlida yeniceri ocagi herdediklerini onaylatmak istiyorlar edeb yahu bir insan aklinin ermedigi fikrinin almadigi konularda akil yürütmemeli aatif takimda oynadigi zaman ayak basmadigi sahada yer yok adam alinteriyle yugruluyor ama ne yapsa bizimkilere yaranmiyor bencilmis egoistmis mis mis hic bir Allahin kuluda demiyorki adamin verdigi paslari degerlendirecek basiretli oyuncumuz yok dam daha ne yapacak yazik biraz insaf
|
Adam 2 hafta gol atti hemen bir transfer haberi birakin şu adamin aklini karistirmayi
|
Son yıllarda sözleşme yapan oyuncular eğer takım düşerse serbest kalırım maddesini sözleşmeye koyduruyorlar...Geçen yıl sivassporun da bu şekilde küme düşen takımlardan bazı oyuncuları aldığı söyleniyor...Bu ne kadar doğru bilmiyorum..Ama gerçekte olan artık dünyanın bir çok yerinde menecerler bu maddeyi söyleşmeye koyduruyorlar..Atıf ında bu tür bir maddesi varsa sivasspor bu oyuncudan para kazanabilir mi bilmiyorum..Eğer kümede kalırsak Atıf ı bu yıl sonunda rahatlıkla satacağımızı düşünüyorum...
|
inşallah sözleşmesinde takım düşerse serbest kalır maddesi yoktur. biraz para kazanırız.
însaallah düşmeden satacağız. |
[QUOTE=stain;973181]3.5milyon Euro iyi para 11.5 milyon TL ediyor yani süper ligde 10galibiyete tekabül ediyor sivvassporda 10galibiyet alamayip lige veda etmek üzere olduğu için iyi para satilsin gelen parayla süper lige çıkmak için bir kadro kurabiliriz takımdaki dedeleri kovmayip onlara peşkeş çekilirse hapı yutarız ama orası da ayrı bir konu[/QUOTE]
hemen satılıp kulübün borçları ödenmeli. kalan para da ptt liginin kadrosu için harcanmalı. diğer türlü seneye süper lige çıkma hayal olur. ha bu arada mecnun bey avanesi de bir an evvel istifa edip gitmeli!! :mad::mad: |
atıf sivasspor tarihindeki en kaliteli oyuncudur. ligde kalsak da düşsek de gidecektir. ligde kalırsak iyi paraya gider.
|
[QUOTE=sebasteia;973260]hemen satılıp kulübün borçları ödenmeli. kalan para da ptt liginin kadrosu için harcanmalı. diğer türlü seneye süper lige çıkma hayal olur.
ha bu arada mecnun bey avanesi de bir an evvel istifa edip gitmeli!! :mad::mad:[/QUOTE] Mecnun Bey ve avanesi bıraksın Sivas mahalli liginde şampiyonluk kovalarız.;) |
***Bu akşam gitsin ,son 2 sezon Takıma değil kendine oynadı.
|
Duygusal dusunmeyi birakip mantikli dusunme zamani. Verdigi emekler icin tesekkur edilip satilsin. Maddi anlamda her donem zorluk ceken kulubumuz bir nevi olsada rahatlar..:rolleyes:
|
[B]Ne kadar nankör taraftarımız varmış hayret ediyorum ![/B]
|
[QUOTE=münihli_58;973309][B]Ne kadar nankör taraftarımız varmış hayret ediyorum ![/B][/QUOTE]
nankör olan taraftar değil Aatif'tır bugün takımın düşmesinde başrolü çekti sizde hala sivas diye değil Aatif diye bağırın Aatif olmadanda sivasspor vardı Aatif'dan sonrada olacaktır |
Atif kim ne derse desin bu takimin en degerli oyuncusudur. Ama en degerli oyuncusu olmasi satilmayacagi anlamina gelmez. Atifa atip tutan arkadaslar. Bu sezon ve gecen sezon atif olmasa pozisyona bile giremeyecegimizn farkinda degiller heralde. Sanki butun takim canla basla oynamis bitek atif kalleslik yapmis gibi yorumlar yapmayin lutfen. Gidecekse bile en guzel sekilde gitsin adam.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:20. |