SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   PTT 1. Lig Takımları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Hoşbulduk Ptt 1. Lig (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39942)

tavatir 19.05.2016 21:56

Hoşbulduk Ptt 1. Lig

Arkadaşlar şu anda üzüntülüyüz, canımız sıkkın ama gerçeklerle de yüzleşmemiz lazım.

Artık takımımız PTT 1. Lig'in takımı. Bunu bastıra bastıra okuyalım. Ve hatalarımızı da kaleme alıp tartışalım, konuşalım. Hem yönetim hem taraftar hem diğer etkenleri konuşalım. Yalnız unutmayalım ve bir kez daha okuyalım artık PTT 1. ligdeyiz. Bununla hemen yüzleşmemiz lazım. Ben kendimi ne zamandır hazırlamıştım. Onun için şu anda olgunlukl karşılayabiliyorum ve hataları analiz etmeye çalışıyorum. Yalnız bu ligin bir özelliği var. Ayaklar sağlam basmalı. Hem de çok sağlam basmalıyız. 11 yıllık Süper Lig macerasından sonra kolay olmayabilir ama hemen motive olursak çok iyi olacak. Ayrıca inşallah PTT 1. Ligi'ne düşmemiz de bir hayır vardır. Bize yeni bir kapı açılır inşallah.

Bu ligle ilgili çok verim var. Oldukça bilgi sahibi olduğuma inanıyorum. Ligin yapııyla ilgili de yine konuşuruz. Ama özellikle söylüyorum üzüntüyü tadında bırakalım ve durumdan ders çıkarıp gelecek seneye motive olalım.

HALIL 19.05.2016 21:58

Cevap: Hoşbulduk Ptt 1. Lig

ptt 1lig asil sen bize hosgeldin

biz çok gorduk bu ligleri biz degil onlar bizden korksun moralinizi bozmayin yaw

hep destek tam destek !

muhalif 19.05.2016 22:03

Yonetim istifayi,sivassporda düsmeyi hak etti. Bulgar ve yunan ligini iyi bilen yonetim artik ptt liginde cokca topcu getirir.
Bu ligler ptt lazim superligde topculari hafif kaliyor...

Acilen kongre uslye sayisi artmali kaliteli bir yobetim gelmwli. Eski yonetim mali anlamda temiz ayrilmali

fark58 19.05.2016 22:05

Allah'ın izniyle biz kısa bir misafirlik yaşayıp yeni stadımızdan şampiyon olarak döneceğiz. Bekle bizi süper lig en kısa sürede yine geleceğiz ve yine şampiyonluğu oynayacağız. Güzel günler göreceğiz inşallah Yiğidolar, can sıkmak moral bozmak yok, daha çok çalışıp daha güçlü döneceğiz inşallah. Selam olsun lig değil tüm sivasspor sevdalılarına...

sivaslıadem 19.05.2016 22:10

İyisiyle kötüsüyle bir sezon geride kaldı ve ligdeki en bazal hedefimiz olan kümede kalmayı başaramadık

Bunda herkesin az veya çok kusuru var onu herkes tartışacak yazıp çizecek ama benim değinmek istediğim şey taraftar olarak bir özeleştiri denemesi olacak

Süper lig bir şehir için ihtiyaçtır, bunu Sivasspor en iyi şekilde gösterdi, yatırım gelmeyen şehrimiz makus talihini bir nebze bu şekilde yikmistir

11 sezondur süper ligde mücadele eden takımımız yeni yetişen neslin 3 it ten birini tutma gereksinimini! yikmistir (ancak eski taraftarlar kadar bu takıma sahip cikamamistir orası ayrı konu)

Şampiyonluğu kovaladigimiz senelere kadar devamlı hedef yükselten takımımız biz taraftarların heyecanını da tavana çıkarmıştır, ancak sonraki senelerde küme düşme korkuları ile geçirmemiz nedeniyle taraftarda bir heyecan kaybı meydana gelmiştir, sonuç olarak tribünler eski canlılığını kaybetmiştir

Bu yüzden her serde bir hayır vardır hesabı ile düştüğümüz yerde iyi bir yapılanma ile tekrar süper lig hedefi koyar ve bu yolda emin adımlar atarsak kaybettiğimiz heyecanı tekrar arkamıza almis oluruz

Seneye inşallah yine burada 50. yılımızı tekrar süper lige, ait olduğumuz yere dönerken kutlayalim

dibba58 19.05.2016 22:11

Karşıyaka-Kayseri Erciyes ve1461 Trabzon sporun futbolcularını toplayalım. Başkana duyurulur.

mksivas 19.05.2016 22:12

evet ptt lıgındeyız artık yonetım ve kalecı setkus bızım ptt lıgıne gıdısımızın asıl sorumlularıdır bu saatten sonra ne yazasak yazalım bızı ptt lıgınden kurtarmaz ve yonetımın ıcınden bazıları dıyordu borcumuzda yok paramızda sımdı bıraz futbolcu satın da paranız olsun ptt lıgınne ıyı bır oyuncu grubu ıle hazırlanalım bır ata sozu ıle bıtıreyım camıı ne kadar buyuk olursa olsun ımam bıldıgını okur bızım yonetımde aynısını yaptı transferde sımdı hay vah demenın ne faydası var onumuzdekı sezon trt den bolca seyredecegız sıvas sporumuzu selamlar

tykinik58 19.05.2016 22:21

Ben Eskişehir, Antalya ve Bursa maçlarında aldığımız sonuçlarla kendimi PTT 1. Ligdeyiz diye adapte ederken Akhisar Belediye maçında son dakika da yediğimiz golle PTT 1. Ligde gördüm bu maça diyecek bir şey kalmadı bende. Yapacak tek şey yönetimin değişmesi, Bakkal'ın kovulması ve tüm futbolculara yol ve kapı gösterilerek yeni bir takım kurarak PTT 1. Ligde ağırlığımızı koyacak ağırlığımızı gösterecek yeni bir oluşum yapmalıyız. Yoksa PTT 1. Ligde şampiyon olmak Süper Ligde şampiyon olmak kadar zor.

ozledımeskıyı 19.05.2016 22:28

Hic kimse kusura bakmayacak taraftar sehir kadro ve yonetim olarak hak ettik bunu buyuklugumuzu gostermek istiyorsak ayaktayken gosterdigimiz durusu yerdeyken de gosterecegiz bizim bizden baska dostumuz yok bu ligde arayi uzatmadan kullerimizden dogarak gelecegiz bize bu yakisir ancak aglamak neyi cozdu

ihtiyar yiğido 19.05.2016 22:28

[B][I]PTT 1, Lige bir sezonluk misafir olarak geliyoruz, hedef ALLAH'IN izni ile tekrar Süper Lig, yeter ki yapılan hatalardan ders çıkaralım.[/I][/B]

mnt3 19.05.2016 22:33

Ptt 1.lige alt ligden çıkan takımları bilen var mı acaba?

tavatir 19.05.2016 23:00

[QUOTE=mnt3;975949]Ptt 1.lige alt ligden çıkan takımları bilen var mı acaba?[/QUOTE]

Ümraniyespor ve Manisaspor çıktı. Son çıkacak takım ise Bandırma - Gümüşhane finalini kazanan takım olacak.

onur0634 20.05.2016 00:05

Bakın arkadaşlar üzerine basa basa altını çize çize söylüyorum.Başkan ve yönetimi gider ayak atıf burhan gibi oyuncuları satıp o paralarıda ceplerine indirecekler uyanık olunmalı ve bunlara fırsat verilmemeli...

canimsivas58 20.05.2016 00:11

"bir oyuncu gitti 8 oyuncu aldik" diyen kisiye hakkimi helal etmiyorum ve umarim götürdügü paralarda bogulur.
"Hatalarimizdan ders aldik" diyenler derhal defolup gitmeli
"Borcumuz yok" diyenlere son 7 senenin tabelayi acip baksin
Transferlerle ilgilenen kisileri gebertip kapinin önüne atilmalidir.

Yönetim istifa etsin baskanda gitsin, duygusal olmayin

onur0634 20.05.2016 00:19

"Antalyaspor" Bu yaptığınız kalleşliği bu şehir ve taraftarı asla unutmayacaktır.Nasıl ki biz hiç bir iddiamız yokken çıkıp samsunsporu yenip küme düşürüp bugün bunun cezasını çekip bedelini ödediysek.Sizde bugün çıkıp onurunuzla şerefinizle oynamayıp maç boyunca 90 dk tek bir pozisyona giremeden maçı tamamlayıp bi nevi maçı satıp bu takımın düşmesine vesile oldunuz ya gün gelecek sizde bunun bedelini mutlaka ama mutlaka ödeyeceksiniz...

onur0634 20.05.2016 00:21

[QUOTE=canimsivas58;975958]"bir oyuncu gitti 8 oyuncu aldik" diyen kisiye hakkimi helal etmiyorum ve umarim götürdügü paralarda bogulur.
"Hatalarimizdan ders aldik" diyenler derhal defolup gitmeli
"Borcumuz yok" diyenlere son 7 senenin tabelayi acip baksin
Transferlerle ilgilenen kisileri gebertip kapinin önüne atilmalidir.

Yönetim istifa etsin baskanda gitsin, duygusal olmayin[/QUOTE]

Bu paylaşımın altına sadece imza atılır.Saygılar..

onur0634 20.05.2016 00:35

Birde stad konusuna değinmek gerekiyor.Yeni yapılan stadyum şehir dışında olması sebebiyle takımında ptt 1nci lige düştüğünü göz önünde bulundurduğumuz zaman seyirci konusunda sıkıntı yaşanacağını düşünüyorum. Kesinlikle yeni stadyum bu takıma zarar verecektir.Benim düşüncem ptt 1nci ligindeki ilk sezondaki maçları yine 4 Eylül stadında oynamaktan yanadır 1 sezon yeni yapılan stad kullanılmamalı diyorum...

"_tuqRuL" 20.05.2016 00:55

Sıkmayın canınızı. Seneye şampiyon olarak yeniden süper ligdeyiz.

Dark Force 20.05.2016 00:57

Yönetime laf atıp durmayın adamlar hatasını kabul ediyor hata yapılmış olabilir sizin inadınıza mecnun başkan yine dimdik başkanlığa devam edecektir.

Dark Force 20.05.2016 01:08

[QUOTE=onur0634;975955]Bakın arkadaşlar üzerine basa basa altını çize çize söylüyorum.Başkan ve yönetimi gider ayak atıf burhan gibi oyuncuları satıp o paralarıda ceplerine indirecekler uyanık olunmalı ve bunlara fırsat verilmemeli...[/QUOTE]
Sizin inadınıza mecnun başkan bırakmaycak inşallah

furky.b 20.05.2016 01:29

Belki bu yönetimimize ve idarecilere bidahakine icin bir uyari ve ders olur. Yapilan yanlis transfer politikasi, yanlis hoca secimi yüzünden bu hallere geldik. Insallah bunlardan bir ders cikarilir ve kisa zamanda ait oldugumuz super lig'e cikariz.

bugra5858 20.05.2016 01:36

Düştük. Bu durum çok canımızı yakıyor. Elbette üzüleceğiz, ağlayacağız ama bu üzüntümüzü kısa kesip yeni sezona odaklanmamız lazım. Kadromuzu koruyup süper lige yeniden çıkmak istiyorsak bu takımı paralı birisinin alması için dua etmeliyiz. Çünkü PTT 1.Lig'de 10 kat gelir kaybına uğrayacağız. Paralı birisinin gelmesi ihtimali zor olduğu için Mecnun Başkan ya da yeni gelecek yönetimin ince eleyip sık dokuması ve takımı yeniden yapılandırması lazım. Antalya,Konya, Mersin gibi asansör takım değiliz. Bu takımlar düşse bile ertesi sene çıkmasını biliyor. Kayseri'de zengin bir şehir ve kulüpleri de mali yönden güçlü olduğu için çıkmasını bildiler. PTT 1.Lig'de Allah yardımcımız olsun. Bursaspor küme düşüp geri çıktığında şampiyon olmuştu. İnşAllah böyle bir durum bizim başımıza da gelir. Takım, taraftar ve kent bütünleşir. Bu takım bizim sevdamız ve "Sevdanın ligi olmaz!"
Amatöre bile düşsen seninleyiz Sivasspor!

Poyrazcan 20.05.2016 03:11

[B][/B]Ölüm kalım maçına 7 bin seyirci geliyorsa bu şehir Süperlig'i hak etmiyor demektir!

Poyrazcan 20.05.2016 03:26

Bu takımı sabote eden iki topçuyu asla affetmiyorum! Biri; Batuhan, diğeri; Ümit.
Batuhan'ın ölüsü bu sezon 10 gol atardı. Devre arasında golcü diye aldıklarımız 2 golü geçemediler.
Bir söz de seyirciye; ölüm kalım maçına 7 bin kişi geliyorsa, bu şehir Süper Lig'i haketmiyor, demektir.

Has Sivas`li 20.05.2016 05:40

[B]"Dönüşümüz süper" olacak parolasıyla organize olmalıyız.
Büyük Kombine kampanyası yapmalıyız. [/B]

shang 20.05.2016 07:30

gerçekçi olmak gerekirse bu yılki seyirci ortalamamızın yani 3-4 binin yarısı bile ptt de maça gelmez yazık oldu çok üzüldük ama her zamanki gibi kombinemizi alıp desteklemeye devam edeceğiz işimiz çok zor

Efe Sivasspor 20.05.2016 07:54

[QUOTE=Poyrazcan;975971][B][/B]Ölüm kalım maçına 7 bin seyirci geliyorsa bu şehir Süperlig'i hak etmiyor demektir![/QUOTE]

Asla katılmıyorum bizim yine kemikleşmiş ve saygın bir taraftarımız var. O zaman uefaya katılan başakşehirin ne işi var kasımpaşa yine öyle kayseride beleş maça gitmiyorlar bizim yine vefalı bi taraftarımız var kendimizi bu kadar düşürmeyelim lütfen

Efe Sivasspor 20.05.2016 08:01

Bir an önce toparlanıp teknik direktör gidecekler kalacaklar belirlenip genç dinamik zirveye oynayacak bir takım kurmamız lazım iştahlı başarıya aç futbolcu topluluğu olmalı artık

muhalif 20.05.2016 08:02

metriste yatmış futbolcularla, sivasli diye alınan topcularla, bedava bonservisi elinde olan topcularla , boşta kalmış antrenörlerle bu iş olmuyormuş efendiler.

Sivassporun menfaatlerini herşeyin üstünde tutacak personel ve yönetim şart diyorum. Bunun içinde bu yolda emek verecek elini taşın altına sokacak insanlar lazım.

Acilen sivassporun kongre üye sayısı artırılmalı. 300 den 3000 5000 kişiye cikarılmalı bu insanların en seçkin ve en fedakarları ile yola devam edilmeli.

34MUAMMER58 20.05.2016 08:43

[b]Sivassporun en son 2.ligden düştüğünü kaç kişi hatırlıyor?bugün yaşı 30-35 olan kimse hatırlamaz,bizim taraftar profilimiz böyle travmalara alışık değil,aslında gerçeği konuşmak lazımsa sivassporun düşmesi toplasan 100 bin kişiyi geçmeyecek bir kitle haricinde kimsenin umrunda da değil,daha acısını söyleyim,nufusunda sivas yazanların ,bu şehirde aç karınlarını doyuranların ,toprağını ekip biçip bu şehre zerre kadar hayrı olmayanların enaz %80 i üzülmedi hatta sevinenler oldu ,bugün türkiyenin enaz %95 i sivassporun düşmesini kutluyor ,düşmeye düştük te,ben sezon başından beri bu takımı küme düşüren,taa ilk hafta takımın bu ligde kalmıyacağını öngören tüm taraftarlara teşekkür ediyorum ,harbiden adamsınız ,boşuna 40 yıl futbol izledim,heyecan yaptım,matematik,istatistik,mantık,pskoloji,ne varsa hesap ettim,hepsi boşa gitti.ptt ligine düşen hemen ertesi sezon geri çıkıyor diyede bişey yok,malatya,diyarbakır,van,erzurum,yozgat,istanbul,ordu,siirt,manisa,aydın,çanakkale,zonguldak,1461 ts,akçaabat,erciyes,giresun,adana,altay,adana ds,karşıyaka ,Göztepe,sarıyer,bakırköy,zeytinburnu,vs....,bunların çoğu bi düştü gidiş o gidiş,efendim bursa döndü,karabük döndü,antalya döndü,rize döndü,kayseri döndü filan,bu takımların arkalarında büyük destek var,kurumlar var,siyasi güçleri var,sivasda kim var?şimdi ptt ligde nasıl kalıcı oluruz?ve nasıl vakit kaybetmeden geri çıkarız bunun muhasebesini yapmak lazım[/b]

muhalif 20.05.2016 09:05

Seyirciyle alakası olsaydı eğer istanbul büyükşehir belediyesi düşerdi.

Huseyin_34_58 20.05.2016 09:10

FenerBahçe ye sürekli kıyak yapan takım olarak anılıyoruz. FenerBahçe sempatisinden uzak duracak bir yönetim şart diyeceğim ama iş işten geçeli çok oldu. Şike ve teşvikler ile anılan klüplerin son haline bakarsanız korkmamak elde değil. Ptt yi küçümseyen arkadaşlar soluğu bir alt liğde alırsa şaşmamak lazım. Önce ayaklarımız yere bassın. Sper liğde değil bir alt liğdeyiz. Ve Ptt den düşen takımların futbolcularına göz dikmeyecek adam gibi bir yönetim istiyoruz.

selimdelen 20.05.2016 09:37

Duygusal olarak aklımdan geçen senaryo Bülent uygun gelir takımı organize eder gelecek ilksezonda sSivas süper lige çıkar ve şampiyonluk kovalar tarih tekereurden ibarettir saygilar

SenSetik 20.05.2016 10:17

[QUOTE=selimdelen;976009]Duygusal olarak aklımdan geçen senaryo Bülent uygun gelir takımı organize eder gelecek ilksezonda sSivas süper lige çıkar ve şampiyonluk kovalar tarih tekereurden ibarettir saygilar[/QUOTE]

İnşallah...Düşünmesi bile güzel bir temenni :)

AYDIN1985 20.05.2016 15:20

Liglerin baslama tarihi bellimi?

sivasım:D 20.05.2016 15:23

Lig tvyi iptal ettirmenin vakti bugünmüş demek. Hangi takımlısın dedi. Sivasım dedim.. Daha bişey diyemedi tabi anladı :(

tufandarıcı58 20.05.2016 15:31

Arkadaşlar şu ölü toprağını üstümüzden atalım lütfen. Geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakıp yeniden ayağa kalkmalıyız. Her şeyde ince eleyip sık dokumalıyız. Öncelikle SİVASSPORUMUZU yeniden eski günlerine yani süperlige döndürecek bir başkan seçip iyi bir hocayla da anlaşmalıyız. ondan sonra da ver elini yeniden süper lig evvelAllah arkadaşlar. Bundan sonra vay şöyle olsaydı iyi olurdu laflarının zamanı değil birlik olma zamanı. Elimizde bir takımımız var o da gitmeden harekete geçilmelidir.

Del Piero 20.05.2016 19:18

En kötü günün bugünse DAHA YÜKSEK SES İLE SIVASSPORLUYUZ diye haykiralim.
Senin olduğun her lig bize süper sivassporum

Sivasspormysoul 20.05.2016 20:14

[B]Sorular ve Cevaplarım[/B][B]

1)[/B][B][COLOR="Navy"]Biricik takımımız Sivasspor neden küme düştü? Yeniden diriliş (Rönesans) için ne yapmalı?[/COLOR][/[/B]

[COLOR="Navy"][B]Cevap:[/B][/COLOR] Çünkü Sivasspor 2006-2009 daki kolej ruhunu kaybetti. Bülent Uygun gitti, Sivasspor korkulan takım olma özelliğini kaybetti. Savunma ağırlıklı sistematik futbol yerine ne idüğü belirsiz saldırı futbolu geldi ve Sivasspor Sivasspor olmaktan çıktı. Sivasspor kesinlikle ve kesinlikle savunma futbolu oynamalıdır. İtalyan futbolu gibi. Çünkü, savunurken herşeyi kontrol edebilirsin, hem kendini hem rakibi. Rıza Çalımbay, R.Carlos, S.Yalçın, M.Bakkal dönemlerinde hep şuursuzca saldırdık, Sivassporun başarıları tesadüfü (accidental) olmuştu artık. Bu hafta belki şans eseri FB yi İstanbul'da yenip ertesi hafta kendi sahasında ligin alt sırlarındaki takıma rahatlıkla yenebilen bir takım gelmişti.

[B]Ne yapmalı?[/B] Sivas kendi içinde kapalı bir şehir olma özelliğine bürünüp B.Uygun ile çok uzun zamanlar için anlaşma imzalamalı. Tarftarımız yeni takım oturuncaya kadar sabırlı olmalı.

[B]2)[/B] [B][COLOR="Navy"]MS:2-FB: 2 maçından sonra neleri düşündüm[/COLOR]. [/B]

[B][COLOR="Navy"]Cevap:[/COLOR][/B] Sivassporun tek dostu var, taraftar yiğidolar. FB nin MS sempatisi ham bir hayaldir, gerçek dışıdır. Antalyaspor , Sivasspor için artık sonsuza kadar unutulmayacak bir takım olmuştur.

[B]3) [/B] [B][COLOR="Navy"][B]Sivasspor taraftarı nasıl bir taraftardır[/B].[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]Cevap:[/COLOR][/B] Cefakar, iyi kalpli , gözü pek futbolun asgari gereklerini çok iyi özümsemir taraffar topluluğudur. Ve adlarına yiğido denir.

[B]4) [/B][B][COLOR="Navy"]PTT nasıl bir ligtir?[/COLOR][/B][B]4) [/B]PTT ligi de bir ligtir, orada da oynarız. Yani biz orada da yanındayız Sivassporum. Asla ve asla yalnız yürümeyeceksin. Düşen takımını bağrına basan Yiğidolar, kenetlenirsek Sivasımızı dünyanın bir numaralı futbol kenti yapabiliriz, çünkü bunu istiyoruz.

Yeni ligimizde M.Sivassporumuz her daim yüksek başarılar elde etsin inşallah.

Saygılarımla.

Sivasspormysoul 20.05.2016 20:19

[B]Sorular ve Cevaplarım[/B][B]

1)[/B][B][COLOR="Navy"]Biricik takımımız Sivasspor neden küme düştü? Yeniden diriliş (Rönesans) için ne yapmalı?[/COLOR][/B]

[COLOR="Navy"][B]Cevap:[/B][/COLOR] Çünkü Sivasspor 2006-2009 daki kolej ruhunu kaybetti. Bülent Uygun gitti, Sivasspor korkulan takım olma özelliğini kaybetti. Savunma ağırlıklı sistematik futbol yerine ne idüğü belirsiz saldırı futbolu geldi ve Sivasspor Sivasspor olmaktan çıktı. Sivasspor kesinlikle ve kesinlikle savunma futbolu oynamalıdır. İtalyan futbolu gibi. Çünkü, savunurken herşeyi kontrol edebilirsin, hem kendini hem rakibi. Rıza Çalımbay, R.Carlos, S.Yalçın, M.Bakkal dönemlerinde hep şuursuzca saldırdık, Sivassporun başarıları tesadüfü (accidental) olmuştu artık. Bu hafta belki şans eseri FB yi İstanbul'da yenip ertesi hafta kendi sahasında ligin alt sırlarındaki takıma rahatlıkla yenebilen bir takım gelmişti.

[B]Ne yapmalı?[/B] Sivas kendi içinde kapalı bir şehir olma özelliğine bürünüp B.Uygun ile çok uzun zamanlar için anlaşma imzalamalı. Tarftarımız yeni takım oturuncaya kadar sabırlı olmalı.

[B]2)[/B] [B][COLOR="Navy"]MS:2-FB: 2 maçından sonra neleri düşündüm[/COLOR]. [/B]

[B][COLOR="Navy"]Cevap:[/COLOR][/B] Sivassporun tek dostu var, taraftar yiğidolar. FB nin MS sempatisi ham bir hayaldir, gerçek dışıdır. Antalyaspor , Sivasspor için artık sonsuza kadar unutulmayacak bir takım olmuştur.

[B]3) [/B] [B][COLOR="Navy"][B]Sivasspor taraftarı nasıl bir taraftardır[/B].[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]Cevap:[/COLOR][/B] Cefakar, iyi kalpli , gözü pek futbolun asgari gereklerini çok iyi özümsemir taraffar topluluğudur. Ve adlarına yiğido denir.

[B]4) [/B][B][COLOR="Navy"]PTT nasıl bir ligtir?[/COLOR][/B][B]

[B][COLOR="Navy"]Cevap:[/COLOR][/B] [/B]PTT ligi de bir ligtir, orada da oynarız. Yani biz orada da yanındayız Sivassporum. Asla ve asla yalnız yürümeyeceksin. Düşen takımını bağrına basan Yiğidolar, kenetlenirsek Sivasımızı dünyanın bir numaralı futbol kenti yapabiliriz, çünkü bunu istiyoruz.

Yeni ligimizde M.Sivassporumuz her daim yüksek başarılar elde etsin inşallah.

Saygılarımla.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:55.