SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   PTT 1. Lig Takımları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   2016-2017 PTT 1. Lig Transfer Dedikoduları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39954)

tavatir 22.05.2016 12:50

2016-2017 PTT 1. Lig Transfer Dedikoduları

Arkadaşlar konuları biraz hızlı açıyoruz gibi gelebilir ama halen farkında olamayan arkadaşlarımız var. Ayağımız sağlam basmalı. Bandırma, Ümraniye gibi takımlarla mı oynayacağız diyorlar? Bunu hemen kabullenin arkadaşlar. Rehavet olursa ve hemen dapte olamazsak sıkıntı olur. Bu sene bile "Nasıl olsa biz düşmeyiz" diyen bir sürü taraftarımız vardı ve sonuç ortada.

Ve PTT takımları futbol camiaları. Güçlüler. Bandırma falan göreceğiz il potansiyelinde. Diğer bir zorluğumuz son yıllarda ilk 15'e girmek istiyorduk şimdi ise ilk 2'ye girmek için uğraşacağız. O nedenle işimizin zor olduğunu bilelim.

Kongremiz gerçekten 29 Mayıs'a kaldıysa benim için soru işareti. Çünkü gecikmemek lazım.

Bu başlıkta yeni ligimiz ile ilgili transfer dedikodularına yer verelim. Kim nasıl hamle yapıyor görelim. Göztepe, Gaziantep Belediye, Şanlıurfa üst lige çıkamazsa Alanya, Adana Demir ve Balıkesir ile zorluklarına rağmen Es-Es'i özel inceleyeceğim.

tavatir 22.05.2016 12:50

Cevap: 2016-2017 PTT 1. Lig Transfer Dedikoduları

[B]STATÜYLE İLGİLİ BİLGİ [/B]

PTT 1. Lig statüsünü bilmeyenler için birkaç bilgi vereyim öncelikle.

* Kadroda 10 yabancı bulundurulabilir ama kolay kolay hiçbir takım 5'den fazla bulundurmaz. Hatta 5 bile bulundurmaz. Kadrodaki her yabancı oyuncu için federasyona ayrıca para veriliyor. Üstelik yabancı sayısı arttıkça federasyona verilen para katlanarak artıyor. 1 futbolcu için 20.000 TL, 2 futbolcu için 40.000 TL, 3 futbolcu için 60.000 TL, 4 futbolcu için 150.000 TL, 5 futbolcu için 300.000 TL ödenmesi gerekiyor. Eğer daha fazla yabancı almak istersen 5 ve üzerinde her yabancı oyuncu için ilaveten 200.000 TL daha vereceksin galiba. Bu rakamları tam bilmediğimden şimdi gazete haberlerine bakarak verdim.

* Ayrıca birşey daha söyleyeyim gelecek sene oluşturulacak 25 kişilik A Takım kadrosunda en az "3" oyuncu 21 yaşından küçük olmalı ve 3 sezon veya 36 aydır Sivasspor'da tescilli olmalıdır. Bu kritere uyan 3 oyuncumuz vardır diye düşünüyorum. Veya belki de bu sayede genç bir oyuncu çıkartacağız.

* Bu arada vergi ,Sgk veya futbolcuya borçlu kulüplere yönelik ciddi yaptırımlar olabiliyor. Geçen sene Samsun ve Denizli'nin puanı silindi. Bu sene de kritik durumda takımlar var. Hatta transfer yasaklı takımlar da var şu anda. Mesela Samsun'un transfer yasağı var. Mersin'in durumu kritik. Belki Elazığ da üst lige çıkamazsa benzer sorun var. Denizli hakeza öyle. Eskişehir ne olur bilinmez.

Detaylı PTT 1. Lig statüsü Pdf formatında ; [url]http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/00000016/Ligler/Statuler/2015-2016-Sezonu-PTT1Lig-Statusu.pdf[/url]

Bu mesajı da arşivlik olarak yazdım. Diğer başlıklarda soranlar oldukça merak edenler bu başlığa bakarak öğrenebilirler. Yabancı oyuncu durumu ve yerli oyuncu sayısı transferde çok önemli çünkü.

34MUAMMER58 22.05.2016 12:58

[b]Bu Ligde irdelenmesi gereken,dikkat edilmesi gereken takım ümraniyespordur,amatörden bal ligine,ordan 3.lig,ordan 2.lig klasman,ordan ptt lige soluk almadan çıktılar,belediye adeta bunu namus davası haline getirdi,ümraniyeyi süper lige çıkarıp kendilerine yandaş 1takım kazanmak isteyecek 3 büyütülmüşlerin yöneticilerinin maddi manevi destekleriyle busezon en büyük rakibimiz Ümraniyespor olacaktır,bi tarafta 300 bin nüfuslu kentin sivasspora hayrı olmayan belediye başkanı,bi tarafda 750 bin nüfuslu Ümraniye belediyesinin yoktan varettiği ümraniyespor ,hepsini geçtim,bu ligin finansal açıdan en rahat takımı ümraniyespor olacaktır bu kesin ,süper lige çıkıncada yavru ts filan olurlarsa şaşırmam ,çıkamazlarsa,adana ds,balıkesir,samsun Giresun,manisa diğer rakiplerimiz olur şampiyonluk yolunda. [/b]

taraf 22.05.2016 13:07

tavatir demekki ptt 1 ligi senden ögrenecegiz bu lig hakkında bizlerden daha bilgili oldugunu düşünyorum tavatır heberler bekliyoruz.....:D:D:D

DeSalvo58 22.05.2016 13:14

[B]Buruk Göz-Göz'de [/B]

Bu sezon beklentilerin uzağında kalan Göztepe, gelecek yıl için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar, son olarak Sivasspor’da çalışan Okan Buruk’la anlaştı

Yaptığı dev yatırımlara rağmen 2015-16 sezonunu hayal kırıklığıyla kapatan Göztepe, gelecek yıl için düğmeye bastı. Süper Lig hedefi için silbaştan yoluna devam etmeyi planlayan sarıkırmızılılar, teknik direktörlük görevi için Okan Buruk'la anlaşma sağladı. Süper Lig'de Elazığ, Gaziantep ve Sivas'ı çalıştıran 42 yaşındaki hocanın birkaç gün içinde imza atması bekleniyor. Oka n Buruk'un yardımcılığını ise bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray'da forma giyen Hırvat Stjepan Tomas yapacak.

Transfer harekatı başladı
Bu arada Göztepe, transerde de işi sıkı tutuyor. Ege ekibinin, Manisa'nın golcüsü Bahattin ile Samsunspor'un orta sahadaki önemli ismi Taha Yalçıner'le görüşmelere başladığı öğrenildi.

[Fotomaç]

tavatir 22.05.2016 13:37

Evet Göztepe'nin [B]Okan Buruk[/B] ile büyük ölçüde anlaştığı söyleniyor. Hatta Boluspor'dan [B]Jansen[/B]'i almak istiyorlarmış. Eğer Jansen'i alırlarsa iyi iş yapmış olurlar. Boluspor da çok önemli bir oyuncusunu kaybetmiş olur.

Samsunspor transfer yasaklısı bu sene. Ama en önemli oyuncularından birisi olan [B]Ofoedu[/B]'nun Antalyaspor ile anlaştığı söyleniyor.

Süper Lig'e çıkan Adanaspor'da [B]Mehmet Sedef[/B] ile yolların ayrıldığı söyleniyor. Bana göre Ptt Ligi için çok iyi isim defansta.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü [B]İrfan Buz[/B] takımdan ayrıldı. Bana göre kısıtlı kadrosuna göre Yeni Malatya bu sene iyi iş yaptı.

Altınordu çok ilginç bir takım. Yıldız olma adayı genç oyuncusu [B]Cengiz Ünder[/B] Başakşehir'e gitti. Defanstaki Milli takım adayı oyuncusu [B]Çağlar Söyüncü[/B] ise Almanya'da Bundesliga'ya yükselen Freiburg yolunda. Altınordu bir yandan para kazanıyor.

Denizlispor'un 2 tane çok iyi oyuncusu var. Bu ligde çok iş yapacak [B]Leandrinho ve Recep Niyaz[/B]. Recep Niyaz'ın sözleşme bitti. Bu iki oyuncunun talibinin çok olduğunu söylüyorlar.

Adana Demirspor'da da [B]Attamah[/B] ve [B]Burak Çalık[/B] için bir hayli talip varmış.

Karabük ile ve daha önce de birçok takımla Süper Lig'e çıkmayı başaran orta saha [B]Murat Akın[/B]'ın ise Karabük'te kalabileceği söyleniyor.

Şimdilik aklıma glenler bunlar.

çorluluyiğido 22.05.2016 14:04

kardeş pttde yabancı sayısında 5i bile aşmıyorlar demişşin de sen bandırmaspor musun??KOSKOCA SİVASSPORSUN.şampiyonluk hedefin var kalıcı değilsin bir zahmet bu paraları versin.milyon liralardan bahsetmiyoruz sonuçta.süper ligdede böyle kural vardı.hatta yabancı kalecide 2 katı para veriyosun.ayrıca çoğu takımda 7-8 yabancı var.erciyesin bile 8 tane yabancısı var.ptt ligindeki çoğu yerli kazmanın önde gideni.

tavatir 22.05.2016 14:21

Çorlulu biraz daha araştır :) Koskoca Sivassporsun diyorsun koskoca büyükşehirlerin takımları bile burada battı. Yazımın sonunu oku. Her ekstra yabancı almak için gerekli kriterleri gör. Futbol anlayışımız benzer değil kusura bakma:)

çorluluyiğido 22.05.2016 14:33

[QUOTE=tavatir;976252]Çorlulu biraz daha araştır :) Koskoca Sivassporsun diyorsun koskoca büyükşehirlerin takımları bile burada battı. Yazımın sonunu oku. Her ekstra yabancı almak için gerekli kriterleri gör. Futbol anlayışımız benzer değil kusura bakma:)[/QUOTE]

aç bir pttdeki takımların yabancı sayısına bak sonra bir daha konuşalım.;)

antik58 22.05.2016 14:44

Pasolig süper lige özgü birşey mi yoksa ptt liginde de varmı. Eğer ptt de yoksa yeni stat sağlam dolar SİVASSPOR evindeki maçlara ter atmaya çıkar.

tavatir 22.05.2016 14:53

E hadi söyle bakalım Çorlulu bana o zaman 10 tane yabancı hakkını kullanan takımı :) Belki birkaç takım vardır 7-8 yabancıya ulaşan. Kiralıkları da dahil etsek 9-10 yabancı bulunduran takım ben hatırlamıyorum. Ekonomi süper olsa bile zaten 5 tane oynatılabildiği için 10 tane almak çok da mantıklı olmuyor :)

Antik58 Passolig sistemi PTT 1. Lig'de de geçerlidir.

34MUAMMER58 22.05.2016 14:59

[QUOTE=antik58;976256]Pasolig süper lige özgü birşey mi yoksa ptt liginde de varmı. Eğer ptt de yoksa yeni stat sağlam dolar SİVASSPOR evindeki maçlara ter atmaya çıkar.[/QUOTE]

süperlig ve ptt lige özgü pasolig, bu haliyle 3 4 bin taraftar ortalamasıyla oynanır gibime geliyor,şampiyonluğa oynayacak takım kurulmazsa bu sayı dahada düşer o stad asla 20 bin kişiyi birarada görmez,bir türkiye kupası finali olmazsa fb,bjk,gs ts bursa arasında filan ,pasolig olmasa belki hermaç ortalaması enaz 15 bin kişi olurdu ,hem maddi gelir olur,hemde evsahibi avantajını sonuna kadar kullanmış olurduk,herkes düştüğümüz gibi çıkarız diyorda ben biraz düşününce o kannatte değilim,sivasspor süper lige çıkarken,sivas halkında büyük 1 özlem,ezilmişliğin verdiği pskolojiyle sivassporla varolma isteği,sivassporla yatırımların belki sivasada ulaşacağı beklentisi vardı,monoton bir hayat süren,sosyal yaşamın pekde renkli olmadığı 1 şehirde ,hiçdeğilse 15 günde 1 sosyal bir aktivite yapma özlemi vardı,belediye,işadamları,tüm siyasi partilerin bu konuda ortak hareketleri vardı,ozamanlar sivasın vekilleri birbirlerine düşman gözüyle bakmıyorlardı,belediye başkanı adeta belediyenin tüm imkanlarını seferber etmişti,sivasın otobüs firmaları deplasmanlara beleş otobüs kaldırıyordu ,sivasspor taraftarı alisamiyeni 25 bin kişiyle dolduruyor,dışarda 5 bin kişi kalıyordu,inönü stadını 3o BİN kişiyle dolduruyordu,olimpiyatı ,rüştü saracoğlunu 30 -40 bin kişiyle dolduruyordu,şimdi öyle 1 heyecan göremiyorum,bunedenle paso lig olsada olmasada bu stadın full dolacağını düşünmüyorum[/b]

çorluluyiğido 22.05.2016 15:13

[QUOTE=tavatir;976257]E hadi söyle bakalım Çorlulu bana o zaman 10 tane yabancı hakkını kullanan takımı :) Belki birkaç takım vardır 7-8 yabancıya ulaşan. Kiralıkları da dahil etsek 9-10 yabancı bulunduran takım ben hatırlamıyorum. Ekonomi süper olsa bile zaten 5 tane oynatılabildiği için 10 tane almak çok da mantıklı olmuyor :)

Antik58 Passolig sistemi PTT 1. Lig'de de geçerlidir.[/QUOTE]

hem diyosun 5i aşan yok hem de sonra gelmiş belki birkaç takım var vardır 7-8 yabancı hakkını kullanan diyosun.5in altında proje takımları olan 1461 ts ile altınordu haricinde sadece elazığspor(4)malatya(4)denizli(3) var.diğer hepsinde 5in üstünde yabancı var.gaziantep bssk transfermarkete göre 13 yabancıyla oynuyor.bu sana yeter sanırım konuyu zaten yeteri kadar boş yorumla doldurduk.:)

tavatir 22.05.2016 15:24

Hayır bak Türkçe'de bazı kelimeler vardır bunlar olasılık ifade eder. Mesela "Kolay kolay 5'den fazla bulundurmaz" denildiği zaman kesinlik olmayacağı anlatılır. Evet Gaziantep Bld iyi yatırım yapmasına rağmen onun bile 8 yabancısı olmuştur:) Galiba çift pasaportluları falan da saydın 13'e tamamladın ;) Bir de Karabük var zaten o şekilde:) Göztepe bile iyi para harcadı -Diaarra'yı da kiraladı hadi onu da saydığım halde 8 yabancı etmiyor.

Her neyse belki arkadaşlar bizim 2. lig A kategorisindeki, alt liglerdeki yıllarımızı hatırlamıyorlardır. Ben bile başarıların içinde olduğumuz halde bazı unuttuğum şeyler olmuş. o yıllardaki zorlukları tekrar gözden geçirmekte fayda var.

kagansenbas 23.05.2016 00:12

Sağlam hoca sağlam transfer yapar. Bence ilk iş iyi bir hoca. Bu konuyla ilgili bir platform açılmalı herkes aklında ki hocayı yazsın.

çorluluyiğido 23.05.2016 08:34

Gençlerden djalma campos ve pedriel suarez haberleri var inşallah doğrudur hadi bakalim.

aydınn 23.05.2016 11:08

[QUOTE=tavatir;976233][B]STATÜYLE İLGİLİ BİLGİ [/B]

PTT 1. Lig statüsünü bilmeyenler için birkaç bilgi vereyim öncelikle.

* Kadroda 10 yabancı bulundurulabilir ama kolay kolay hiçbir takım 5'den fazla bulundurmaz. Hatta 5 bile bulundurmaz. Kadrodaki her yabancı oyuncu için federasyona ayrıca para veriliyor. Üstelik yabancı sayısı arttıkça federasyona verilen para katlanarak artıyor. 1 futbolcu için 20.000 TL, 2 futbolcu için 40.000 TL, 3 futbolcu için 60.000 TL, 4 futbolcu için 150.000 TL, 5 futbolcu için 300.000 TL ödenmesi gerekiyor. Eğer daha fazla yabancı almak istersen 5 ve üzerinde her yabancı oyuncu için ilaveten 200.000 TL daha vereceksin galiba. Bu rakamları tam bilmediğimden şimdi gazete haberlerine bakarak verdim.

* Ayrıca birşey daha söyleyeyim gelecek sene oluşturulacak 25 kişilik A Takım kadrosunda en az "3" oyuncu 21 yaşından küçük olmalı ve 3 sezon veya 36 aydır Sivasspor'da tescilli olmalıdır. Bu kritere uyan 3 oyuncumuz vardır diye düşünüyorum. Veya belki de bu sayede genç bir oyuncu çıkartacağız.

* Bu arada vergi ,Sgk veya futbolcuya borçlu kulüplere yönelik ciddi yaptırımlar olabiliyor. Geçen sene Samsun ve Denizli'nin puanı silindi. Bu sene de kritik durumda takımlar var. Hatta transfer yasaklı takımlar da var şu anda. Mesela Samsun'un transfer yasağı var. Mersin'in durumu kritik. Belki Elazığ da üst lige çıkamazsa benzer sorun var. Denizli hakeza öyle. Eskişehir ne olur bilinmez.

Detaylı PTT 1. Lig statüsü Pdf formatında ; [url]http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/00000016/Ligler/Statuler/2015-2016-Sezonu-PTT1Lig-Statusu.pdf[/url]

Bu mesajı da arşivlik olarak yazdım. Diğer başlıklarda soranlar oldukça merak edenler bu başlığa bakarak öğrenebilirler. Yabancı oyuncu durumu ve yerli oyuncu sayısı transferde çok önemli
Yabancı oyuncular için ödenecek olan ekstra ücretler le ilgili kural kaldırıldı. Geçen sene başında böyle bir kural vardı ama kulüplerin itirazı ile bu kural kaldırıldı.

aydınn 23.05.2016 11:10

Yabancı oyuncularla ilgili ödenecek olan ücretler kaldırıldı. Geçen sene başında böyle bir kural vardı ama uygulanmayan kaldırıldı .

asabibaba 23.05.2016 11:42

[QUOTE=çorluluyiğido;976289]Gençlerden djalma campos ve pedriel suarez haberleri var inşallah doğrudur hadi bakalim.[/QUOTE]

[B]Fanatik haberi ise geççççç.Yok eğer Çorluluyiğido haberi ise dur o zaman derim ..ne dersin bu haber Çorluluyiğido haberi mi?[/B]

DeSalvo58 23.05.2016 17:17

[B]Altınordu'dan Kerim'e kanca[/B]

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'nun, Balıkesirspor'da kadro dışı bırakılan eski futbolcusu Kerim Avcı ile temasda olduğu öğrenildi. Geride bıraktığımız sezon forvet arkası mevkiinde verim alamadığı Yener'le yollarını ayıran kırmızı lacivertlilerin, Kerim'i yuvaya döndürerek bu boşluğu doldurmayı planladığı ifade edildi. Karşıyaka maçından sonra takım arkadaşı Tadic'e yumruk attığı için kadro dışı bırakılmıştı.

Altınordu, 2014-15'te devre arasında Kayseri Erciyesspor'dan kiraladığı Kerim Avcı'yı bu sezon başında da almak istemiş ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. Altınordu'da o dönemde 5 gol kaydeden 26 yaşındaki Kerim Avcı, Balıkesirspor'da ise 8 kez rakip fileleri sarstı.
Göztepe'nin de peşinde olduğu Kerim'in, sözleşmesi 2018'de sona erecek. 10 numara transferinde bu kez hata yapmak istemeyen Altınordulu yönetim, yeteneklerini iyi bildikleri futbolcuyu ikna etmek için çaba harcıyor.

tavatir 23.05.2016 20:01

[QUOTE=aydınn;976303]Yabancı oyuncularla ilgili ödenecek olan ücretler kaldırıldı. Geçen sene başında böyle bir kural vardı ama uygulanmayan kaldırıldı .[/QUOTE]

Kaldırıldığına dair bir haber göremedim ama olabilir böyle bir durum. Yukarıda da ifade ettiğim gibi bu kısım statü içinde değil gazete haberlerinde geçiyordu. Kaldırıldığını net olarak öğrenirsek silelim oradan.

tavatir 23.05.2016 20:06

Ben Kerim Avcı ile Göztepe'nin ilgilendiğini duymuştum ama bakalım ne olacak. Okan Buruk ile Göztepe'nin anlaştığı kesinleşti. Göztepe'nin yeni hocası oldu. Hatta İbrahim Akın'ın da Göztepe'ye gideceği söyleniyor. Ama pek ihtimal vermiyorum.

DeSalvo58 23.05.2016 20:27

Göztepe Gençlerbirliği'nin kalecisi Ferhat Kaplan ile anlaşmak üzereymiş...

Geçen sezon olduğu gibi transfere hızlı başladılar. Tabi haberler doğruysa..

sehrisivas 23.05.2016 20:37

Abi Bandırma maçında onlar Bandırma Bandırma diye bağırır. Bizde Bandırcaz Bandırcaz diye bağırırız. :)

sivaslıadem 23.05.2016 21:03

[QUOTE=tavatir;976360]Ben Kerim Avcı ile Göztepe'nin ilgilendiğini duymuştum ama bakalım ne olacak. Okan Buruk ile Göztepe'nin anlaştığı kesinleşti. Göztepe'nin yeni hocası oldu. Hatta İbrahim Akın'ın da Göztepe'ye gideceği söyleniyor. Ama pek ihtimal vermiyorum.[/QUOTE]

alsın ibrahimi tepe tepe kullansın
gerekirse üstüne para veririz diyecem ama artık ptt ligindeyiz :(

poyrazer5858 23.05.2016 21:43

atabey çiçek adında bir forvet var. aslen sivaslı, 20 yaşında geleceği parlak bir futbolcu. yöneticilere duyurulur.

onur0634 23.05.2016 23:03

Vay babam vay daha düne kadar fenerle galatasarayla beşiktaşla oynarken şimdi sen gel bandırmaspor ümraniyespor gibi takımlarla oyna ne kadar zor geliyor insana...Bu saatten sonra başkan ve yönetiminin bırakıp kaçacağını sivassporunda bi daha süper lige çıkamayacağını çıkacak olsada bizim göremeyeceğimizi varsayarsak en iyisi bu futbol sevdasından vazgeçip başka şeylere yönelmek gerekiyor...

onur0634 23.05.2016 23:15

[QUOTE=kagansenbas;976276]Sağlam hoca sağlam transfer yapar. Bence ilk iş iyi bir hoca. Bu konuyla ilgili bir platform açılmalı herkes aklında ki hocayı yazsın.[/QUOTE]

Sivasspor için Bülent Uygun sayfası ve dosyası kapandığına göre aklıma gelen en mantıklı isim kesinlikle Osman Özköylü olmalıdır...

NöOReaK 24.05.2016 03:26

Her şerde vardır bir hayır... Biz şimdi o hayrın peşinden gitmeli ve belki 2-3 sene sonra süper lig şampiyonu olacak Sivasspor un kemik kadrosunu kurmalıyız.

Sivasspor süper ligin köklü takımı olma yolunda ilerlerken bu sezon küme düştü, ben bu sezonun eğer değerlendirile bilinirse gençleşme ve yeniden yapılanma adına bir fırsat olarak görüyorum...

Şimdi krizi fırsata çevirmenin tam zamanı.

# Yenilenmiş zengin bir yönetim. Mecnun başkan bırakmaz ancak yanındakiler değişirse yönetimsel körlük ortadan kalkar.
# Bülent Uygun Osman Özköylü Samet Aybaba gibi takım kurabilen gençlerle oynamayı seven teknik direktörlerle çalışma ve uzun vadeli planlar yapma zamanı. (Bülent ve Samet uzun süre sabredilebilecek hocalar).
Cicinho yeni teknik kadroda mutlaka ama mutlaka yer almalı böylesine sağlam karakterli bir dünya yıldızı Sivasspor için bir şans.
# Muhsin Ertuğral ile kontak kurup afrikadan en az 3-4 tane genç gelecek vaad eden isim bulunmalı.
# Orhan Kaynak ve Erdal Keser (hemşerimiz olur kendisi, Galatasaraya avrupada oyuncu bakıyor diye biliyorum) ile kontak kurulmalı avrupadan 3-4 tane gurbetçi gençler takıma kazandırılmalı.
# Şuan takımda olan Atıf Burhan Ziya Tanase H.Arslan(K.paşa ya kiralık gitti diye biliyorum onuda k.paşa isterse ki rıza hoca hakan la oynamayı seviyor onu satmalıyız) takıma maddi kaynak sağlamak için bu isimler iyi paraya satılmalıdır. Tabi bu oyuncuların takım küme düşerse serbest kalır maddesi yok ise.
Şu yukarıda saydığım isimler en kötü kulübe 15-20 milyon maddi kaynak sağlayabilir. Atıf tek başına 10 milyon eder.

Yazacak çizecek okadar çok şey var ki amma gel gör ki sadece burda yazdığımız la kalıyoruz, yinede belli olmaz bakarsın yazdıklarımız birilerinin kulağına gider ve hoşuna da gider se bundan en çok bizler mutlu oluruz.
Herşey büyük SİVASSPOR un menfaati için...

DeSalvo58 24.05.2016 15:10

[COLOR="Black"][B]Malatya’da gündem Ünal Karaman[/B][/COLOR]

Ligin tamamlanmasının ardından İrfan Buz ile yollarını karşılıklı olarak ayıran Alima Yeni Malatyaspor’da, teknik direktör arayışları sürüyor.

Yaz dönemi kamp çalışmaları öncesinde teknik direktör sorununu çözmek isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın gündeminde birçok isim bulunuyor.

Listesinde yer alan birçok teknik direktör ile temas kuran yönetim, öncelikle Malatyaspor’un efsane ismi Ünal Karaman’ı gündemine aldı.

Bu isim dışında Osman Özköylü ve Ümit Özat da listede.

tanju_58 24.05.2016 16:20

[QUOTE=NöOReaK;976393]Her şerde vardır bir hayır... Biz şimdi o hayrın peşinden gitmeli ve belki 2-3 sene sonra süper lig şampiyonu olacak Sivasspor un kemik kadrosunu kurmalıyız.

Sivasspor süper ligin köklü takımı olma yolunda ilerlerken bu sezon küme düştü, ben bu sezonun eğer değerlendirile bilinirse gençleşme ve yeniden yapılanma adına bir fırsat olarak görüyorum...

Şimdi krizi fırsata çevirmenin tam zamanı.

# Yenilenmiş zengin bir yönetim. Mecnun başkan bırakmaz ancak yanındakiler değişirse yönetimsel körlük ortadan kalkar.
# Bülent Uygun Osman Özköylü Samet Aybaba gibi takım kurabilen gençlerle oynamayı seven teknik direktörlerle çalışma ve uzun vadeli planlar yapma zamanı. (Bülent ve Samet uzun süre sabredilebilecek hocalar).
Cicinho yeni teknik kadroda mutlaka ama mutlaka yer almalı böylesine sağlam karakterli bir dünya yıldızı Sivasspor için bir şans.
# Muhsin Ertuğral ile kontak kurup afrikadan en az 3-4 tane genç gelecek vaad eden isim bulunmalı.
# Orhan Kaynak ve Erdal Keser (hemşerimiz olur kendisi, Galatasaraya avrupada oyuncu bakıyor diye biliyorum) ile kontak kurulmalı avrupadan 3-4 tane gurbetçi gençler takıma kazandırılmalı.
# Şuan takımda olan Atıf Burhan Ziya Tanase H.Arslan(K.paşa ya kiralık gitti diye biliyorum onuda k.paşa isterse ki rıza hoca hakan la oynamayı seviyor onu satmalıyız) takıma maddi kaynak sağlamak için bu isimler iyi paraya satılmalıdır. Tabi bu oyuncuların takım küme düşerse serbest kalır maddesi yok ise.
Şu yukarıda saydığım isimler en kötü kulübe 15-20 milyon maddi kaynak sağlayabilir. Atıf tek başına 10 milyon eder.

Yazacak çizecek okadar çok şey var ki amma gel gör ki sadece burda yazdığımız la kalıyoruz, yinede belli olmaz bakarsın yazdıklarımız birilerinin kulağına gider ve hoşuna da gider se bundan en çok bizler mutlu oluruz.
Herşey büyük SİVASSPOR un menfaati için...[/QUOTE]

Bütün bunlardan önce vizyon sahibi bir başkan ve yönetim gerekli.baştan savma transfer politikasından vazgeçip kulüp kendi scout ekibini kurmalıdır.muhsin ertuğral ve erdal keser gibi futbolcular hakkında bilgi ve tavsiye alabileceğimiz önemli bir kişi daha var.o da arjantin federasyonunda görevli sivaslı Noray Nakış.elimizde böyle değerler varken bu zamana kadar bu kişilerlerden faydalanamamak bir yönetim acizliğidir.

çorluluyiğido 24.05.2016 18:05

göztepe samsunsporda dikkatleri üstüne çeken 21 yaşındaki forvet famussa koneyi istiyor.bonservisi bastia takımı.samsunda bu sezon kiralık olarak oynadı.

-genç oyuncu 29 maçta 11 gol 4 asistle oynadı.

-ayrıca göztepe ibrahim akınla ilgilenmediklerini açıkladı.

-adanasporun bu sezon 10 gol atan forveti 29 yaşındaki ergine keleşde boşa çıktı.

tavatir 24.05.2016 18:17

Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Şavluk yaptığı açıklamada, "Alacağını ödeyip krizi çözdük. Leandrinho, 1 yıl daha Denizlispor'un futbolcusudur. Talibi varsa değerlendirilir, iyi bir teklif gelirse gerekirse satılır" yorumunu yaptı.

çorluluyiğido 24.05.2016 18:37

[QUOTE=tavatir;976448]Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Şavluk yaptığı açıklamada, "Alacağını ödeyip krizi çözdük. Leandrinho, 1 yıl daha Denizlispor'un futbolcusudur. Talibi varsa değerlendirilir, iyi bir teklif gelirse gerekirse satılır" yorumunu yaptı.[/QUOTE]

iyi topçu lakin çok egoist.atıfa dayanamayan taraftar buna hiç dayanamaz..

NöOReaK 24.05.2016 19:52

[QUOTE=tanju_58;976436]Bütün bunlardan önce vizyon sahibi bir başkan ve yönetim gerekli.baştan savma transfer politikasından vazgeçip kulüp kendi scout ekibini kurmalıdır.muhsin ertuğral ve erdal keser gibi futbolcular hakkında bilgi ve tavsiye alabileceğimiz önemli bir kişi daha var.o da arjantin federasyonunda görevli sivaslı Noray Nakış.elimizde böyle değerler varken bu zamana kadar bu kişilerlerden faydalanamamak bir yönetim acizliğidir.[/QUOTE]

Haklısın kardeş adamın Facebook profiline baktım Sivasspor a ilgisiz değil paylaşım falan yapmış temasa geçilse arjantin den iyi topçular kazandıra bilir Sivasspor a. Mecnun başkanın yönetimsel körlük dediği olay inşallah bu seçimde hallolur var olan değerlere sahip çıkılarak büyük SİVASSPOR un temelleri atılır inşallah bu sezon...

34MUAMMER58 25.05.2016 01:26

[b]Süper ligin döküntülerini toplayan takımlardan bişey olmaz,bu ligde zirveye yada şampiyonluğa oynayacak takımlar,90 dak boyunca yorulmuyacak genç ve kaliteli oyuncuları toplamalı,şuanda sivasspor hazır bir takım,diğer takımlar büyük ölçüde kadroda revizyona gidecekler,hocalarını değişecekler filan uyum sorunları olacaktır muhakkak,onedenle sivassporu diğer takımlara nazaran çokdaha avantajlı görüyorum,sol açığı ,forveti,sağaçığı ,ortasahayı hallettikmi ,bu takım en kötü 2.olur süper lige döner bunu çok net söylüyorum[/b]

balmandol 25.05.2016 12:11

Kadro yapısını çok iyi yapmak lazım. Karşıyaka,Göztepe,Şanlıurfa gibi hataya düşmemek gerekiyor. Takım genç,dinamik ve gelecek vaadeden oyunculardan kurulmalı. İçine 2-3 tane ağabeylik yapacak kaliteli ve ahlaklı adamlar takviye edilmeli. Daha doğrusu öncelikle hoca konusu acilen halledilmeli. Daha sonra takımda revizyon ve yeni transferler gündeme acilen alınmalıdır.

çorluluyiğido 25.05.2016 15:26

sivassporumuz:
adem koçak
cicinho
hasan kabze
mehdi taouil
aatif şeşu
cristian tanase
ibrahim akın
ibrahim öztürk ile yollarını ayırdı.gelecek sezon bunlar takımda olmayacak.

çorluluyiğido 25.05.2016 15:39

[QUOTE=çorluluyiğido;976492]sivassporumuz:
adem koçak
cicinho
hasan kabze
mehdi taouil
aatif şeşu
cristian tanase
ibrahim akın
ibrahim öztürk ile yollarını ayırdı.gelecek sezon bunlar takımda olmayacak.[/QUOTE]

giden oyuncuların yaş ortalaması 32.8....:D

SenSetik 25.05.2016 15:49

[QUOTE=çorluluyiğido;976492]sivassporumuz:
adem koçak
cicinho
hasan kabze
mehdi taouil
aatif şeşu
cristian tanase
ibrahim akın
ibrahim öztürk ile yollarını ayırdı.gelecek sezon bunlar takımda olmayacak.[/QUOTE]

Bu bilgi için kaynağınız neresi?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:51.