SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Eski Maç Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Bursaspor:SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=415)

serhankaburcuk 10.03.2005 08:11

[size=4][b][i]Arkadaşlar biraz aceleci davrandım ama gerçekten Hem SİVASSPOR açısından hemde Bursaspor açısından gayet zor maç olacak...İnşallah seyircimizde yanımızda olacak...Ben maçı zorda olsa 2-1 kazanırız diyorum...Ama seyir zevki yüksek bir maç olacak...[/i][/b][/size]

Kaptan-58 10.03.2005 08:17

SİVASSPOR : 2

BURSASPOR : 1

VATAN 58 MEKAN 34

58 GENÇLİK

[email]ist_58genclik_34@hotmail.com[/email]

puar 10.03.2005 08:19

ŞAMPİYON 1

BURSA 0

ama bu haftaki mac çok daha onemli

wrongway 10.03.2005 08:33

belkı bu duşunceme kızacaklar olabvılır ama benım içimden bu gelıyorr

Bursa 1

SİVAS 1

benım duşuncem bu ama inşallah kazanırız

ofozturk 10.03.2005 09:03

Arkadaşlar ben sivasın 1-0 alacagını düşünüyorum.
Bursa : 0
Sivas : 1

İnşallah maçı bız alırız.

sivaslim58 10.03.2005 10:05

Valla takımda bu kadar çok sakat futbolcu varken yenmek çok zor.Beraberlik çok iyi bir sonuç olur.

xsafari 10.03.2005 10:10

içim den gelmiyor ama bursaspor 2 sivasspor0 kimse kizmasın

AyhanBayrak 10.03.2005 10:14

SIVASSPOR inaniyorumki kredisini tüketti bundan sonraki maclarda daha tedbirli olacak vede basariya ulasacak allahin izniyle

[color=red][size=6]SIVASSPOR : 2[/size][/color]

Bursaspor : 0

BURSANKARA 10.03.2005 16:30

bursam:2

sivas:0

bizi ilk maçtaki takım zannetmeyin yanılırsınız bursada maç KAYBETMEYİZ zaten son 5 maçıda yendik içeride 14 gol atıp 1 gol yedik artık ona göre düşünün hem sizin seyirci desteğide pek olamayacak diye düşünüyorum

sivaslim58 10.03.2005 16:36

bu hafta erciyes sizi yenerse iş kopar.Haftaya rahat yeneriz sizi.

BURSANKARA 10.03.2005 16:36

tsc

GuNaY 10.03.2005 16:39

[quote="BURSANKARA"]bursam:2

bizi ilk maçtaki takım zannetmeyin yanılırsınız bursada maç KAYBETMEYİZ zaten son 5 maçıda yendik içeride 14 gol atıp 1 gol yedik artık ona göre düşünün hem sizin seyirci desteğide pek olamayacak diye düşünüyorum[/quote]
gardas sen destegi gorursun merak etme... hayırlısı olsun bizde ilk yarıdakinden daha cok geliştik... :) güzel mac olacak hadi bakalım...

SİVASSPORUM: 2
bursaspor : 1

V1CT0RY 10.03.2005 16:41

[quote=BURSANKARA]bursam:2

bizi ilk maçtaki takım zannetmeyin yanılırsınız bursada maç KAYBETMEYİZ zaten son 5 maçıda yendik içeride 14 gol atıp 1 gol yedik artık ona göre düşünün hem sizin seyirci desteğide pek olamayacak diye düşünüyorum[/quote]
bursa ilk maçtaki bursa deil diyosun ama SİVAS ilk maçtaki SİVAS yani hiç bi deişikliğe uğramadı ayrıca gücüne güç kattı bunda bil.seyirci desteğine gelince maç gunu göreceksin burda bi şe sölemeye gerek yok.unutmaki bursanda yaşıyan binlerce sivaslı war ayrıca yalova balıkesir istanbul eskşehir(ben geliyorum :D :D ) izmir ve daha burda yazmadığım bir çok yerden sivaslı bursayı ziyarete gelecektir hiç şüphen olmasın[size=6][color=red][b] HER YERDEYİZ[/b][/color][/size]

BURSANKARA 10.03.2005 16:44

ben sadece bursadaki sivaslılar gelir dedim sivastan geleceğini zannetmiyorum zaten gelsede etkili olamaz onu diyorum...ha bu arada sivastaki maçta bize edilen küüfürlerde unutulmadı...

sivaslim58 10.03.2005 16:48

ya bursalı ortalığı germe efendice yorumlarını yaz.

GuNaY 10.03.2005 16:48

gardas sadece sivasta sivaslı yok... heryedeyiz cok sükür... biz gelir gerektiğinden fazlasıyla doldururuz orayı sen merak etme... sivastaki küfürler unutulmadı derken neyi kastediyorsun???

V1CT0RY 10.03.2005 16:48

sezon başından beri her deplasmana organizasyon oldu bursa maçınada kesin organizasyon olur.ben eskişehirden onlarla gelcem.ayrıca kufur konusuna gelince demekki oyuncularınız futbolun dışına çıktı ve futbolcuya yakışmayacak hareketler yaptıki küfür edildi.bu arada küfür edeni kınıyorummm :D :D :D

BURSANKARA 10.03.2005 16:54

sen gelmedin heralde ilk maça yeniçeriler di heralde bizim sol tarafımızdaydılar sivası 1 dk bile desteklemeyip bize futbolculara hep küfür edildi ortamı germeye niyetim yok ama yapılanlarda unutulmaz yani söyliyim

alayına isyan olsun
bursamıza yemin olsun
amatöre düşsek bile
terkedemler kahpe olsun...biz BURSASPOR'LUYUZ...

türkçerap_yakup 10.03.2005 17:07

bursa maçı çok zor olucak..ama sivas 1-0 malup duruma düşse bile...2-1 alıcak bu maçı...önemli olan kocaeli maçındaki kadar gol kaçırmayalım..önümüze gelen fırsatları tepmeyelim..

BROTHERS58 10.03.2005 17:32

[quote=BURSANKARA]sen gelmedin heralde ilk maça yeniçeriler di heralde bizim sol tarafımızdaydılar sivası 1 dk bile desteklemeyip bize futbolculara hep küfür edildi ortamı germeye niyetim yok ama yapılanlarda unutulmaz yani söyliyim

alayına isyan olsun
bursamıza yemin olsun
amatöre düşsek bile
terkedemler kahpe olsun...biz BURSASPOR'LUYUZ...[/quote]

SİZİNDE NE OLDUGUNUZU İYİ BİLİR HERKES TRÜBÜNDEN KAC GOL GÖRDÜN..RAKİP TARAFTARA KÜFREDEYİM DERKEN BURSALILAR MAÇ
BİLE İZLEMEZLER.SANA TAVSİYEM GOLLRİ YİYİNCE SAKİN OL ÇÜNKÜÜÜ

ŞAMPİYONSİVASIM:3
BURSAN:1

AYVA ÇİÇEK AÇMİŞ YAZMİ GELECEK :?:
BURSA SÜPER LİGE NE ZAMAN GELECEK :?: :wink:

ŞİDDETE KIRMIZI KART :!: :!:

tahakerem 10.03.2005 17:41

KİMSE KIRILMASIN DARILMASIN

BURSASPOR 1-1 SİVASSPOR

V1CT0RY 10.03.2005 17:44

[quote=BURSANKARA]sen gelmedin heralde ilk maça yeniçeriler di heralde bizim sol tarafımızdaydılar sivası 1 dk bile desteklemeyip bize futbolculara hep küfür edildi ortamı germeye niyetim yok ama yapılanlarda unutulmaz yani söyliyim

alayına isyan olsun
bursamıza yemin olsun
amatöre düşsek bile
terkedemler kahpe olsun...biz BURSASPOR'LUYUZ...[/quote]
ulan kim ............ helal olsun lannnnnnnnnnnn...

KoraySancar 10.03.2005 17:45

Forumlarımıza girip bizi tahrik etmek moda oldu.İşin ilginç tarafı tahrikçiler hep kendi evlerinde yapılacak maçlardan önce ortaya çıkıyorlar.Sivas'ta yapılan maçlardan önce ortada delikanlılık taslayan ne Bursalı vardı,ne Kocaelili.İşte başka bir topic'te açıkladığım delikanlılığa tipik bir örnek!
Neyse bildikleri delikanlılığı yapsınlar bizim kimseden korkumuz yok.Yalnız Bursalı arkadaşa hatırlatmak isterim;Sivasspor son yıllarda hep güçlüydü,bundan sonra da inşaallah öyle olacak,dolayısıyla yine karşılaşacağız.Herkes kendi memleketinde kabadayılık ederse biz yine Bursa'ya geliriz ama onlar,belki de desteğe çok ihtiyaç duyacakları bir maçta Sivas'a gelemezler.Tavsiye ederim bazı şeyleri kan davasına dönüştürmeyin kimse için iyi olmaz.

CAGLAYAN 11.03.2005 08:49

[size=7]Önümüzdeki mac bitmeden bir baska macin Tahmin ve Yorumunu yapmak bence cok erken diye düsünüyorum !![/size]

sVs 11.03.2005 10:37

Arkadaşlar Bursa yı küçümsemeyelim onların dünya rekorları var bunu biliyor musunuz?
Rekoru da şu; En fazla TOP'a sahip olma rekoru var bursanın :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sVs 11.03.2005 11:11

Hatta TOP'a sahip olma oranları %88 falan deniliyor yani küçümsemeleyim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

doktor 11.03.2005 12:14

[quote=wrongway]belkı bu duşunceme kızacaklar olabvılır ama benım içimden bu gelıyorr

Bursa 1

SİVAS 1

benım duşuncem bu ama inşallah kazanırız[/quote]
sna katılıyorum gardaş...
ama umarım yanılırız.....

doktor 11.03.2005 12:18

bursa:1
sivas:1
bursanın başka çaresi yok

puar 11.03.2005 12:34

gelecez gardas...bursada görsün sivasın gücünü

1967_DERNEK_10UR 11.03.2005 13:37

alayına isyan olsun
bursamıza yemin olsun
amatöre düşsek bile
terkedemler kahpe olsun...biz BURSASPOR'LUYUZ...[/quote][size=7][/size]öbür gözünüde ben şişiririm sivas'ta tavuk gibiydiniz.senin gibi bir kaçtane çıkıp burda atar tutar ZEKİ MÜREN'nin muhterem hemşerileri :lol:

BURSANKARA 11.03.2005 13:51

SİZİN HİÇ ARAŞTIRMALARDAN HABERİNİZ YOK HERALDE O ORAN EN ÇOK İSTANBUL DA VE 2. SIRADADA SAMSUN VAR BİRAZ ARAŞTIRIN VE ÖYLE KONUŞUN BİLMEDİĞİNİZ KONULAR HAKKINDA YORUM YAPMAYIN EVET DOĞRU HERKEZ OYNANACAK MAÇ ÖNCESİ GELİYOR BİZİM SİTELEREDE BU ARALAR SİVAS LILAR UĞRAR OLDU HİÇ PİYASADA YOKKEN !!!!

CAGLAYAN 11.03.2005 14:07

[quote=BURSANKARA]SİZİN HİÇ ARAŞTIRMALARDAN HABERİNİZ YOK HERALDE O ORAN EN ÇOK İSTANBUL DA VE 2. SIRADADA SAMSUN VAR BİRAZ ARAŞTIRIN VE ÖYLE KONUŞUN BİLMEDİĞİNİZ KONULAR HAKKINDA YORUM YAPMAYIN EVET DOĞRU HERKEZ OYNANACAK MAÇ ÖNCESİ GELİYOR BİZİM SİTELEREDE BU ARALAR SİVAS LILAR UĞRAR OLDU HİÇ PİYASADA YOKKEN !!!![/quote]

[b][size=6]Hayrola sende son günlerde buralara Takilir oldun !![/size][/b]

BURSANKARA 11.03.2005 14:21

sizinkiler geldi bide bende sizin kine bi bakayım dedim...

puar 11.03.2005 14:33

aramıza hoşgeldin ne diyim...:)

1967_DERNEK_10UR 11.03.2005 14:53

[quote=BURSANKARA]sizinkiler geldi bide bende sizin kine bi bakayım dedim...[/quote]WELCOME O AĞZINDA KİBIÇAK NE ANLAMA GELİYOR .BİRYERİNE KAÇMASIN :lol:

RüStü ElmaS 11.03.2005 14:58

BIZIM SITEMIZ TÜM TARAFTARLARA ACIKTIR.

HEM BIZIM TARAFTAR HEMDE RAKIP TARAFTARLARA.

BIZ MISAFIRI GÜZEL KARSILAMASINIDA BILIRIZ,
AMA MISAFIRDE MISAFIRLIGINI BILDIGI SÜRECE.

SITEMIZE GELIP YORUM YAPANLARA HER ZAMAN SITEMIZ HAZIRDIR.

AMA SADECE BIZLERI KISKIRTMAK VEYA KÜFÜR ICIN GELENEDE SITEMIZ KESINLIKLE KAPALIDIR.

BIZ GEREKIRSE SITEMIZE GELENI BANLAMASINIDA BILIRIZ. :wink:

BUYUR KARDESIM YORUMLARINI BEKLIYORUZ.

BURSANKARA 11.03.2005 15:00

BAŞKASINA TAKMAYA YARIYOR :lol: HERALDE SİZ KOYMUŞUNUZ SMİLİ BEN Mİ YAPTIM YAPANLARA SOR

1967_DERNEK_10UR 11.03.2005 15:05

[size=7][/size]CANIM KARDEŞİM BİZİM SİVA'IN BIÇAĞI MEŞHURDUR KEMİKTEN AMA AĞZINA ALMA HARBİDENBİR YERİNE KAÇAR ÇIKARAMAYIZ.İSTE SANA GÜZEL BİR BIÇAK HEDİYE EDİYİM BAK BAKIYIM ÖLE BİÇAK GÖRDÜN MÜ HİÇ?

BURSANKARA 11.03.2005 15:09

bıçağı meşhur olan asıl bursa bıçakları o smil sizin olduğuna göre senin ağzına kaçıyor bu durumda....

1967_DERNEK_10UR 11.03.2005 15:12

[size=6][/size]KARDEŞ TAMAM SMİL BİZİM DE BİZ DE AĞZINA ALAN YOK AMA SEN GELİR GELMEZ AĞZINA ALDIN HERHALDE ALIŞKANLIK YAPMIŞ :lol: İSTE BEN SANA TANK TOPLU AVATAR ATIYIM AĞZINA ÖLE ŞEYLER ALMA :lol:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:30.