SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   TFF YAPACAĞINI YAPTI! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4205)

puar 16.03.2005 12:47

bildiniz üzere bu pazar bursaspor ile bursada oynacağımız mac haftalar oncesinden macın saat 13 te oynayağanı duyurmuştu... ama bursassporun talebi üzerine mac aynı gün akşam saat 19.00 alınmıştır...
bu sivasspor taraftarlarının bursaya gelmesini engellemek içinde atılmış bir adımlardan birdiri...bu konuda tff şiddetle kınıyoruz...

SİVASSPOR SAHİPSİZ DEĞİLDİR.

BROTHERS58 16.03.2005 12:50

EY BURSANIN FEDERASYONU BİR SÖZ VARDIR KAÇIŞIN YOKSA ZEVKAL
BURSAYI KURTARAMZZSINIZ :!: BURSA YAVRUM ZEVKALMAYA BAK YİĞİDOLAR GELİYOR :lol:

dragon_58 16.03.2005 12:52

evet yapmış oldukları büyük bi ayıptır
sivas taraftarının gelmemesi için elinden geleni yapıyor ne yaparla yapsınlar
yağmur çamur demeden bu maça gideceğiz inş.
ve 3 puanla geleceğiz haırlısıyla

puar 16.03.2005 12:52

sivas büyüktür biz isterse gece olsun uzayda olsun...bursayı yenmeye gidiyoruz....

adamlarda haklı ne yapsınlar...ama bunlar bize artı poztif katacak...

ÖLÜMÜNE SİVAS

BROTHERS58 16.03.2005 12:56

BEN BİRSEYİ ANLAYAMIYORUM TA AYLAR ÖNCE MAÇ SAATİ TRT NİN MAÇI VERECEGİ HERSEY BELLİYDİ NEDİR BU OYUN NEDİR BU TEZGAH.SEN BÖYLE TEZGAH YAP SONRA ANADOLUDA FUTBOL GELİŞMİYOR DİYE ORTAYA DÜŞ.İŞTE ANADOLUDA FUTBOL DURMUŞKEN SİVAS DİRENDİ VE SÜPERLİGE GELİYOR AMA YOK RAHATSIZ OLDULAR BURSA KOCAELİ MANİSA DURURKEN SİVASTA NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ DEMİ :!: YAZIKLAR OLSUN SEYİRCİMİZ GELMESİN SİVAS ALIŞIK OLMADIGI SAATTE OYNASIN DİYE BU KARAR KINIYORUM BU KARARI ALANLARI!!!!!!

dragon_58 16.03.2005 12:58

[size=7][quote=akincilar]sivas büyüktür biz isterse gece olsun uzayda olsun...bursayı yenmeye gidiyoruz....

adamlarda haklı ne yapsınlar...ama bunlar bize artı poztif katacak...

ÖLÜMÜNE SİVAS[/quote]

hiç bir şey bizi yıldıramaz

ÖLMEK WAR DÖNMEK YOK[/size]

dragon_58 16.03.2005 13:03

[quote=BROTHERS58]BEN BİRSEYİ ANLAYAMIYORUM TA AYLAR ÖNCE MAÇ SAATİ TRT NİN MAÇI VERECEGİ HERSEY BELLİYDİ NEDİR BU OYUN NEDİR BU TEZGAH.SEN BÖYLE TEZGAH YAP SONRA ANADOLUDA FUTBOL GELİŞMİYOR DİYE ORTAYA DÜŞ.İŞTE ANADOLUDA FUTBOL DURMUŞKEN SİVAS DİRENDİ VE SÜPERLİGE GELİYOR AMA YOK RAHATSIZ OLDULAR BURSA KOCAELİ MANİSA DURURKEN SİVASTA NERDEN ÇIKTI ŞİMDİ DEMİ :!: YAZIKLAR OLSUN SEYİRCİMİZ GELMESİN SİVAS ALIŞIK OLMADIGI SAATTE OYNASIN DİYE BU KARAR KINIYORUM BU KARARI ALANLARI!!!!!![/quote]

[color=darkblue][size=7]gardeşim sivas sayesinde o saatte trt reyting kazanacak
bu olayda hem bursaya hemde trt ye yardım da bulunuyorlar
maddiyatta ön planda bunu es geçmeyelim [/size][/color]

Kaptan-58 16.03.2005 13:05

İSTEDİKLERİ KADAR ENGELLEMEYE ÇALIŞSINLAR. BUNLAR HALA SİVASSPORUN BÜYÜKLÜĞÜNÜ ANLAMADI YAZIK YAZIK...

BURSAYI İSTİLA EDİCEZ.....

VATAN 58 MEKAN 34

58 GENÇLİK...

puar 16.03.2005 13:06

federasyonun elinde olsa bu maca sivasspor seyirciside almayacak....NE BU KORKU ANADOLUDAN ŞAHLANAN BİR TAKIM ÖNÜ NEDEN KESİLMEK İSTENİYOR...BURSA BU LİGİN PATRONUMU? TFF LEKELİ ÜSTÜNÜ BİR DAHA KİRLETMİŞTİR

bortecine 16.03.2005 13:13

federasyon şaşırmış. herşey bu kadar basit olmamalı bizimde hakkımız var...yonetim bu hakkkımızı korusun

dragon_58 16.03.2005 13:17

[size=7]reyting reyting reytinggg
ve
sivas taraftarı maca gelmesin aamaçları[/size]

3YILDIZ 16.03.2005 13:17

haaayda

oldumu bu simdi?!
bu taraftarimizda en yüzde 50% düsüs demekdir !
fazla gelen olmaz daha malesef

[b]simdi trt maci naklen vermicekmi??[/b]

yanliz suna belirtmekde fayda var bursapor en dogal hakki
adamlarin isiklandrmasi var
hem telekom macinida saat 19da oynadilar
bunda bir sakinca görmüyorum

bizim futbolcular gece maci oldugu icin dahaad motive olcaklar bu maca !

puar 16.03.2005 13:20

iyide gardas nasıl maca gidecez....birde aylar önce neden verilmedi bu karar..hep bizemi denk gelecek bu tip değişiklikler..birde elazığ macıda neden geceden gunuduze alındı...çelışki var...

sVs 16.03.2005 13:38

Sayın Levent BIÇAKCI beyfendi tv lerde atıp kesiyodun kirli düzenin üstüne geldik onları temizlemeye geldik söyleyip atıp tutuyodun senin yaptığın ne. sütten çıkmış ak kaşık mısın? sen Sen SERHAT ın (Ulueren) yemine uyacak kadar safsan senin kirli düzeni değiştirmeye ne gücün yeter ne aklın.

-DOWN

izmirliyigido 16.03.2005 13:45

Bursaspor'un bir komplosu ile karşı karşıyayız.
1-Onlar gece maçına alışık. Biz ilk kez gece maçı oynayacağız.
2-Sonra seyirci de (çevre illerden) rahat gelemeyecek.
3-Maçı TRT'de naklen yayınlamayacak ve taraftarlarıda maça gelmek zorunda kalacak..

Adamlar bunları düşünerek maçı geceye aldırdılar. Ama eğer ilahi adalet varsa, tecelli edecek ve inşallah istediğimiz sonucu alacağız.

"akıncılar" kardeşiminde söylediği gibi bu ligin patronu Bursa gibi davranıyorlar. Adamlar şampiyonluktan uzaklaşıyor, basın ve medya halen Bursaspor'u 1. haber olarak veriyor.

Umarım, TFF bundan daha kötü şeyler yapmaz bize...

GuNaY 16.03.2005 14:01

arkadaslar macın gece olması gercekten gidenleri etkileyecektir... bunun altından nasıl kalkacagız bilmiyorum... :roll:

dragon_58 16.03.2005 14:13

[quote=izmirliyigido]Bursaspor'un bir komplosu ile karşı karşıyayız.
1-Onlar gece maçına alışık. Biz ilk kez gece maçı oynayacağız.
2-Sonra seyirci de (çevre illerden) rahat gelemeyecek.
3-Maçı TRT'de naklen yayınlamayacak ve taraftarlarıda maça gelmek zorunda kalacak..

Adamlar bunları düşünerek maçı geceye aldırdılar. Ama eğer ilahi adalet varsa, tecelli edecek ve inşallah istediğimiz sonucu alacağız.

"akıncılar" kardeşiminde söylediği gibi bu ligin patronu Bursa gibi davranıyorlar. Adamlar şampiyonluktan uzaklaşıyor, basın ve medya halen Bursaspor'u 1. haber olarak veriyor.

Umarım, TFF bundan daha kötü şeyler yapmaz bize...[/quote]
,

[color=darkblue][size=7]+1967[/size][/color]

EMİNÇOLAK 16.03.2005 14:18

MAÇIN GECE OLMASI GİDECEK ARKADAŞLARI ÖNEMLİ ŞEKİLDE ETKİLEYECEK FAKAT BEN FARKLI BİR KONUYA DEĞİNMEK İSTİYORUM YANILMIYORSAM SİVASSPOR UN HİÇ GECE MAÇI YOK BU İLK OLACAK İLK OLMASI ÖNEMLİ ÇÜNKÜ SÜPER LİGE ÇIKTIGIMIZ DA BİRÇOK MAÇIMIZ (İSTANBULDAKİ) GECE OLACAK BUNUN İÇİNDE TEÇRÜBEYE İHTİYACIMIZVAR BUNUDA İNŞALLAH BURSAYI NENEREK GECE MAÇI TECRÜBESİ KAZANACAĞIZ

BURSASPOR : 0
SİVASSPOR : 2
BAKIN BURAYA YAZIYORUM BU SKORU UNUTMAYIN

3YILDIZ 16.03.2005 15:02

[b]macin saat 19da alinmasinin sebebi emniyetle ilgiliymis
malum o gün nevruz kutlamalari var o yüzden polis/ güvenlik sorunu
yasiyorlarmis [/b]

bilmiyorum ne derecede dorgu ???
dayim az önce mesaj atti bana internete okumus ...

doktor 16.03.2005 15:08

tek şey geliyor agızımaaaa
yazıkkkkkkkk
sonrada vay efendim futbolda şike var yok efendim şöyle böyle
siz en başta kendi federasyonunuzu düzeltin
yazıklar olsun tff yi esefle kınıyoruzzzzzzzzz
!!!!!!!!!!!................YAZIKLAR OLSUN...........!!!!!!!!!!!!!

GuNaY 16.03.2005 15:47

o zaman ogun butun macları aksama alsınlar veya ertelesınler.... :idea: nasıl mantıktır bu yaaaawww.... :x koca bursada polismi yok??? iste laf olsun torba dolsun... kendilerine guluyolardır heralde... :lol:

Yildizeli 16.03.2005 15:59

onlar ne zannediyor acaba sivasi bu sekildemi durduracaklar acaba ama bilmezlerki yigidolar yilmaz azimlidir fedakardir gece 12dede olsa bu taraftar heryere gider bu federasyonla hersey olur gardaslar olsun buda yitici bir guc olur insallah saygilar

türkçerap_yakup 16.03.2005 17:07

19 da olursa nolur ki..anlamadım ben?hatta benim için çok ii oldu..maçı izleyebilecem...

puar 16.03.2005 17:21

bunları yaptığı biz yiğidolara tahrik etmektir...bu kafayla 3 büyüklerimn egomanyasından kurtulamayız birde...bu macı tek bursamı oynayacak...bizim neden sözöümüz geçmiyor...güvenlik sorunu olabilir ama bu macı aylardan önce saati ve zamanını neden duyurdular...mantık dışı bir olay...yonetimin bizim hakkımı koryacağına ınanıyorum

okan58 16.03.2005 17:34

Bu Nasıl Federasyon...!Anlamak mümkün değil. Saati değişen maçta diğer takımın görüşü alınmazmı? TFF başına buyruk işler yapıyor, Sivasspor'un hakkı ne olacak? Taraftarın gelmemesi için her yolu deniyorlar.masabaşı oyunlarına geliyoruz, sayın Levent BIÇAKÇI'da buna ortak oluyor. Ama ne yaparlarsa yapsınlar Sivassporun Süper Lige çıkmasını engelleyemeyecekler. Kısacası Atı alan Üsküdarı Geçti bile....Sayın BIÇAKÇI....

puar 16.03.2005 17:39

[quote=okan58]Bu Nasıl Federasyon...!Anlamak mümkün değil. Saati değişen maçta diğer takımın görüşü alınmazmı? TFF başına buyruk işler yapıyor, Sivasspor'un hakkı ne olacak? Taraftarın gelmemesi için her yolu deniyorlar.masabaşı oyunlarına geliyoruz, sayın Levent BIÇAKÇI'da buna ortak oluyor. Ama ne yaparlarsa yapsınlar Sivassporun Süper Lige çıkmasını engelleyemeyecekler. Kısacası Atı alan Üsküdarı Geçti bile....Sayın BIÇAKÇI....[/quote]

katılıyorum gardas...biz yiğidoyuz bursayı her yerde yeneriz

casus84 16.03.2005 17:44

[b][color=red][size=7]SİVASI SAHİPSİZ SANDILAR HERHALDE AMA SİZ GÖRÜRSÜNÜZ BURSALILAR SİVAS GELİYOR :evil: :evil: :evil: :evil: [/size][/color][/b]

hagi 16.03.2005 18:21

[color=blue][/color]Sivasspor engel tanimaz ve maç nerde ne zaman olsa da kazanir...

testere_necmi 16.03.2005 18:24

maci TRT verecekmi vermeyecekmi bi anlayamadim herkes bisey soyluyo

ergin 16.03.2005 18:37

[quote=hagi][color=blue][/color]Sivasspor engel tanimaz ve maç nerde ne zaman olsa da kazanir...[/quote]

En doğru ve gerçekci olanıda bu zaten...
Gideriz-görürüz-oynarız ve maçı sahada alırız...

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

kakikli 16.03.2005 21:05

sezon sonu federasyonu da rakipleride geride bırakacağız. SİVASSPOR CUMHURİYETİ hepsine gününü gösterecekkk... TEK GERÇEK ŞAMPİYON ***SİVASSPOR***

CAGLAYAN 16.03.2005 21:14

[quote=akincilar]iyide gardas nasıl maca gidecez....birde aylar önce neden verilmedi bu karar..hep bizemi denk gelecek bu tip değişiklikler..birde elazığ macıda neden geceden gunuduze alındı...çelışki var...[/quote] [b] [size=6] [color=red] SIVASSPORA YAPILAN BIR KOMPLO´DUR ! ..... DURDURAMAZLAR BIZI , YILDIRAMAZLAR BIZI !!!!! [/size] [/color][/b]

3yildizli 16.03.2005 21:29

SAHADA KAZANAMAYACAĞINI ANLAYAN BİR GÜRUH İNSAN, MASA BAŞI OYUNLARLA KAZANMAYA ÇALIŞIYOR. BİLİYORLAR Kİ, ÇEVRE İLLERDEN DE OLMAK ÜZERE 2000 TARAFTARIYLA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAK OLAN SİVASSPOR'U DURDURMANIN EN GÜZEL YOLU, SİVAS TARAFTARINI MAÇA ALMAMAKTIR. O SAATTE DE SİVAS'LILAR MAÇA GELEMEYECEĞİNİ TAHMİN EDEREK BU KARARI ALMIŞLARDIR.

AMA, AMA EĞER İLAHİ ADALET TECELLİ EDERSE BU KİŞİLER HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAYACAKLARDIR. DURDURAMAZSINIZ BİZİ, 4. BÜYÜK GELİYOR...

BEN BU YAZININ AYNISINI www.ajansspor.com/Futbol'a da YAZDIM. ARKADAŞLAR SİZDE YAZIN, TEPKİMİZİ GÖSTERELİM....

izmirliyigido 16.03.2005 22:12

ÇİRKİNLİKLERİ KARANLIKTA BERTARAF ETMEYE ÇALIŞANLAR, 3 YILDIZ’IN FUTBOL AYDINLIĞINDA BOĞULACAKLARDIR. KİRLİ VE PİS KOKULU MASA BAŞI OYUNLARINI KARANLIKTA OYNAMAK İSTEYENLER, DÜRÜSTLÜĞÜN, ADALETİN VE İYİ NİYETİN BEYAZ RENKLERİNDE KAYBOLUP GİDECEKLERDİR.

EY BURSA CAMİASI, ŞU FUTBOL DENİLEN OYUNU ERKEKÇE OYNASAYDINIZDA TÜM TÜRKİYE SAAT 13:00’DA OYNANACAK KARŞILAŞMAYI İZLEYİP DOĞRUYU-YANLIŞI GÖRSEYDİ. AMA DEDİM YA FUTBOL ERKEK OYUNUDUR…

cem 16.03.2005 23:00

ne farkeder arkadaslar ha gündüz vurmusuz ha gece bursa'ya,bursa için çok şey farkeder,gece kimse görmezz.

izmirliyigido 16.03.2005 23:11

Erciyesspor'dan Federasyona Tepki..
16 Mart 2005 18:08

Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Aşkın Genç, Bursaspor-Sivasspor maçının saatinin değiştirilmesine tepki göstererek, "yanlış düzeltilmeli" dedi..

Federasyona Tepki...
Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Aşkın Genç, ligin son haftalarına gelindikçe, kulüplerin aklında soru işareti kalmaması için federasyonun hakka niyetli davranması gerektiğini söyledi..
Saat 13:00’de oynanması gereken Burssaspor-Sivasspor maçının saat 19:00’a alınmasına tepki gösteren Aşkın Genç, “Sivasspor’un muvafakatı olmamasına rağmen tek taraflı olarak saat değişikliği yapan federasyonun yanlışından dönmesini istiyoruz” diye konuştu..
Hedef: Galibiyet..
İstanbul B.B.spor ile hafta sonu oynanacak maçın hazırlıklarının tam gaz devam ettiğini de dile getiren Aşkın Genç, “sezon başından beri ilk kez sakatımız ve cezalı oyuncumuz bulunmamakta. Bu önemli deplasmandan gali biyetle dönerek yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz” dedi..
Genç, kafile başkanlığını kulüp eski başkanı Ahmet Demircioğlu’nun yapacağını da ifade ederek, “takım yarın sabah karayolu ile İstanbul’a hareket edecek ve Greenpark Otel’de kampa girecek. Futbolcularımızda moraller yerinde” şeklinde konuştu..

Haber: Yüksel YIKILMAZ - KAYSERİ

ARKADAŞLAR BU HABER [url]www.internetspor.com/2.Lig[/url] A Kategorisi'nden ALINMIŞTIR. GÖRMEK İSTERSENİZ...

KAYSERİ'Lİ DOSTLARIMIZ (!) BİZİ DÜŞÜNÜYORLAR. AMA YİNE DE ÇOK HOŞUMA GİTTİ. SES GETİRMESİ AÇISINDAN ÇOK İYİ...

karli-58 16.03.2005 23:44

Vallahi ne yaparlarsa yapsinlar ister gece ister gündüz,ister ayda ister marsta nerde nezaman olursa olsun bu maci alacagiz.Böyle oyunlara alismamiz lazim artik.Bu bize yapilan ne ilk nede son oyun olacak.

AyhanBayrak 17.03.2005 00:14

[quote=Kaptan_58GENCLiK]İSTEDİKLERİ KADAR ENGELLEMEYE ÇALIŞSINLAR. BUNLAR HALA SİVASSPORUN BÜYÜKLÜĞÜNÜ ANLAMADI YAZIK YAZIK...

BURSAYI İSTİLA EDİCEZ.....

VATAN 58 MEKAN 34

58 GENÇLİK...[/quote]

ISTE GARDASIM VERILECEK EN IYI CEVAP FEDERASYONA VEDE BURSASPORA SU ANA KADAR AYAK OYUNLARINIZIN HICBIRISI BIZIM TAKIMIMIZI VEDE TARAFTARIMIZI YILDIRAMADI YILDIRAMAYACAKLAR

GÖSTER KENDINI YIGIDOOOOOOOOOO

BUNLAR KIM OLUYOR ISTILA NASIL OLURMUS GÖRSÜNLER YIGIDO KIMMIS TANISINLAR ARTIK

ALLAH YOLUNUZU VEDE BAHTINIZI ACIK ETSIN

ILK HEDEFIMIZ SAMPIYONLUKKKKKKKKKKKK

sampiyonluk 17.03.2005 06:32

TRT PAZAR GÜNÜ 19.00 'DA MAÇI VERİYOR.BİR DE SİVASIN GECE MAÇINI İZLEYELİM.

serhankaburcuk 17.03.2005 08:29

[size=4][b][i]Arkadaşlar evvela burdan bende Türkiye Futbol Federasyonunu kınamakla işe başlıyorum...Bu sezonun başından beri ve diğer sezonlarda dahil yıllarca önümüzü kesmek için çok çabalar gösterdiler..Ama nereye kadar sürecek bilmiyorum...Ama şunu iyi biliyorum bu olaylar bizi yıldırmadı yıldırmayacakta...En son yaşadıgımız bu olayda Sivassporlu futbolcularımızı teknik heyetimizi ve tüm camiamızı dahada kamçılayacaktır.İnanınki ben bu olay olana kadar Sivasın maçtan galip gelebileceğini düşünmüyordum ama şuanda diyorumki Sivasspor bu maçı kati surette kazanacaktır kimsenin şüphesi olmasın...Maça gidecek olan ne şartta olursa olsun kesin gider yağmur,çamur,kar,kış,gece,gündüz farketmez....HAYDİ SİVASIM ŞU HADDİNİ BİLMEZLERE HADDİNİ GÖSTER SENDE BU GÜÇ VE KUDRET VAR.....[/i][/b][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:01.