![]() |
ARTIK BİZANS TAKIMLARINI BIRAKALIM DERİM BEN...
********** YEMİN ********** SİVASTAN BAŞKA Bİ TAKIM TUTMAYACAĞIMA... SİVASTAN BAŞKA Bİ TAKIMIN MAÇINA GİTMEYECEĞİME... SİVASTAN BAŞKA Bİ TAKIMA EN BÜYÜK DEMİYECEĞİME... NAMUSUM ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİM... |
[quote=türkçerap_yakup]ARTIK BİZANS TAKIMLARINI BIRAKALIM DERİM BEN...
********** YEMİN ********** SİVASTAN BAŞKA Bİ TAKIM TUTMAYACAĞIMA... SİVASTAN BAŞKA Bİ TAKIMIN MAÇINA GİTMEYECEĞİME... SİVASTAN BAŞKA Bİ TAKIMA EN BÜYÜK DEMİYECEĞİME... NAMUSUM ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİM...[/quote] AYNEN KATILIYORUM BU YEMINE |
MILLI MACLARA BARI GIDELIM :)
|
ARTIK BİZANS TAKIMLARINI BIRAKALIM DERİM BEN...
********** YEMİN ********** SİVASTAN BAŞKA Bİ TAKIM TUTMAYACAĞIMA... SİVASTAN BAŞKA Bİ TAKIMIN MAÇINA GİTMEYECEĞİME... SİVASTAN BAŞKA Bİ TAKIMA EN BÜYÜK DEMİYECEĞİME... NAMUSUM ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİM... aynen katılıyorum... sinop tan sevgiler başarılar :o :o :o HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVAS..... :o :o :o :o :o :o :o |
[quote=testere_necmi]MILLI MACLARA BARI GIDELIM :)[/quote]
milli maçlar serbest...ama sadece sana testere... :D :D |
yok abi yemin etmeyim bozarım felan zaten cehennemlik olduk dahada işleri kötüleştirmeyelim :D :D :D
_________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
şurda adamakıllı yemin eden bi kişi var...kocaeliler haklı...nedeseler haklılar ...
|
:evil: gözlerimi daglasalar,ellerimi baglasalar,ayagima prangalar taksalar,kan kustursalar,en büyük kim diye sorsalar SiVASSPOR diyecegime yemin ederim :evil:
|
yakupcum huylu huyundan vazgecermi?
amabiz sivaslıyız yemine gerek |
biz bizansli degiliz SiVAS liyiz
:evil: |
aha size söz,
Sivasspor"a bagli kalacagima,iyi günde,kötü günde herzaman takimimizi destekleyecegime namusum ve serefim üzerine yemin ediyorum, En büyük SIVASSPOR bir gün bütün Sivaslilar sadece Sivasspor taraftari olacaklar.. |
zor dostm istemesen de gene bizans kanı içimize işlemiş bırakmak zor
|
[quote=türkçerap_yakup]şurda adamakıllı yemin eden bi kişi var...kocaeliler haklı...nedeseler haklılar ...[/quote]
[b]geç bu ayakları yakup...........[/b]_____________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
[size=4][b][i]Arkadaşlar bakın söylüyorum HERZAMAN VE HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS....Bunun başka açıklaması izahatı yok...Artık bizans oyunlarını bırakıyoruz ve üzerimize giydiğimiz diğer renkli formaları çıkarıp kendi benliğimize dönüyoruz..Yani öz renklerimize Kırmızı-Beyaz renklere....Yani bir nevi eve dönüş bu...Bu olaya duyarlı olan her Sivaslı katılır...
.............SİVASLIYIZ DEDİK YA GARDAŞ............[/i][/b][/size] |
********** YEMİN ********** SİVASTAN BAŞKA Bİ TAKIM TUTMAYACAĞIMA... SİVASTAN BAŞKA Bİ TAKIMIN MAÇINA GİTMEYECEĞİME... SİVASTAN BAŞKA Bİ TAKIMA EN BÜYÜK DEMİYECEĞİME... NAMUSUM ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİM...[/quote] YAKUP SANA KATILIYORUM; SÖZ VERİYORUM :!: NOT:SİVASTAN BASKA MAÇ GİTSEMDE İÇİNDE SİVASIN ÇIKARI VARSA GİDECEGİM. |
Sevgili Kardesim Yakup,dünkü yazini okuduktan sonra cevap yazdim hatta yemin bile ettim.Herzaman sözümün ve yeminim arkasindayim.Ama beni düsündüren sey ,o senin nefret ettigin ve bizanz takimi dedigin takimlara olan düsmanligina anlam veremiyorum.O dedigin bizanz takimlari Türkiye liginde mücadele veriyor zaman zaman ülkemizi cok güzel sekilde avrupada temsil ettiler.Degilmi?Yani artik bizanz imparatorlugu diye bir sey yok .Onlarda bizim kluplerimiz öyle yada böyle.Bir düzensizlik varsa eger ,bunu sadece o takimlara mal etmeyelim.Ne mutlu Türküm diyene.
|
[quote=karli-58]Sevgili Kardesim Yakup,dünkü yazini okuduktan sonra cevap yazdim hatta yemin bile ettim.Herzaman sözümün ve yeminim arkasindayim.Ama beni düsündüren sey ,o senin nefret ettigin ve bizanz takimi dedigin takimlara olan düsmanligina anlam veremiyorum.O dedigin bizanz takimlari Türkiye liginde mücadele veriyor zaman zaman ülkemizi cok güzel sekilde avrupada temsil ettiler.Degilmi?Yani artik bizanz imparatorlugu diye bir sey yok .Onlarda bizim kluplerimiz öyle yada böyle.Bir düzensizlik varsa eger ,bunu sadece o takimlara mal etmeyelim.Ne mutlu Türküm diyene.[/quote]
[color=darkred][i][b]karlı çok güzel bi yazı yazmışsın bu takımların hepsi turk takımı bizans die bi kawram düşünemiyorum[/b][/i][/color] [b]_____________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
[quote=VICTORY][quote=türkçerap_yakup]şurda adamakıllı yemin eden bi kişi var...kocaeliler haklı...nedeseler haklılar ...[/quote]
[b]geç bu ayakları yakup...........[/b]_____________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b][/quote]ya ben ayak yapmıorum ..çok ciddiyim..ben bıraktım ya..sizde bırakın... |
[quote=türkçerap_yakup]ARTIK DİĞER TAKIMLARI BIRAKALIM
SİVASTAN BAŞKA Bİ TAKIM TUTMAYACAĞIMA... SİVASTAN BAŞKA Bİ TAKIMIN MAÇINA GİTMEYECEĞİME... SİVASTAN BAŞKA Bİ TAKIMA EN BÜYÜK DEMİYECEĞİME... NAMUSUM ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİM...[/quote] MİLLİ MAC VE AVRUPA MAÇLARINI ÇIKARTIRSAK BU YEMİNE AYNEN UYACAĞIMA AND İÇERİM :lol: AMA GERÇEKTEN BİZANS TARİFİ HOŞ DEİL :twisted: |
[size=6]ben yemin etmem.ben galatasaray'ıda tutarım aynı zamanda.o yüzden bu yemini etmem.hem bana gelip:gel seni adanaaspor maçına götürelim;deseler giderim.bu topic çok saçma olmuş.[/size]
[size=7]Hem Galatasaray'ın,Beşiktaş'ın,Fenerbahçe'nin sivastan daha büyük bir klüp ve sivastan daha iyİ OYNADIKLARINI KABUL EDİN..Şunu kabul edinki ''üç büyükler''adı üstünde büyükler.bu takımlar sivastan'da büyük Bursa'dan da büyük.niye yalan yere sivas büyük deyimki? :GERÇEKLERİ SAVUNALIM.[/size] |
[quote=karli-58]Sevgili Kardesim Yakup,dünkü yazini okuduktan sonra cevap yazdim hatta yemin bile ettim.Herzaman sözümün ve yeminim arkasindayim.Ama beni düsündüren sey ,o senin nefret ettigin ve bizanz takimi dedigin takimlara olan düsmanligina anlam veremiyorum.O dedigin bizanz takimlari Türkiye liginde mücadele veriyor zaman zaman ülkemizi cok güzel sekilde avrupada temsil ettiler.Degilmi?Yani artik bizanz imparatorlugu diye bir sey yok .Onlarda bizim kluplerimiz öyle yada böyle.Bir düzensizlik varsa eger ,bunu sadece o takimlara mal etmeyelim.Ne mutlu Türküm diyene.[/quote]benim o takımlardan nefret etmemin sebebi pastanın çoğunu onların yemesi...bu arada 3 büyüklere verilen şans bi anadolu klübüne verilse heralde anadolu klübüde türkiyeyi avrupada eniyi şekilde temsil ederdi...
|
[quote=sampiyonluk][size=6]ben yemin etmem.ben galatasaray'ıda tutarım aynı zamanda.o yüzden bu yemini etmem.hem bana gelip:gel seni adanaaspor maçına götürelim;deseler giderim.bu topic çok saçma olmuş.[/size]
[size=7]Hem Galatasaray'ın,Beşiktaş'ın,Fenerbahçe'nin sivastan daha büyük bir klüp ve sivastan daha iyİ OYNADIKLARINI KABUL EDİN..Şunu kabul edinki ''üç büyükler''adı üstünde büyükler.bu takımlar sivastan'da büyük Bursa'dan da büyük.niye yalan yere sivas büyük deyimki? :GERÇEKLERİ SAVUNALIM.[/size][/quote]kerem yaşına göre bi yorum yapmışsın.. |
Kerem kim lan özel mesajdada öyle birşeyler saçmalıyordun.başlıyaacam keremine haaa.adamın asabını bozma.düzgün konuş.ayrıca ben yukarda doğruları savundum.senin gibi yalan konuşmadım.
|
[quote=sampiyonluk][size=6]ben yemin etmem.ben galatasaray'ıda tutarım aynı zamanda.o yüzden bu yemini etmem.hem bana gelip:gel seni adanaaspor maçına götürelim;deseler giderim.bu topic çok saçma olmuş.[/size]
[size=7]Hem Galatasaray'ın,Beşiktaş'ın,Fenerbahçe'nin sivastan daha büyük bir klüp ve sivastan daha iyİ OYNADIKLARINI KABUL EDİN..Şunu kabul edinki ''üç büyükler''adı üstünde büyükler.bu takımlar sivastan'da büyük Bursa'dan da büyük.niye yalan yere sivas büyük deyimki? :GERÇEKLERİ SAVUNALIM.[/size][/quote]SENİN GİDİ TARAFTARLARIN BİZİM YANIMIZDA İŞİ YOK .SEN DEVAM ET 3 BÜYÜKLERİN PEŞİNDEN KOŞMAYA.KİMSE BİRDEN BÜYÜK TAKIM OLMAZ BİZİM POTANSİYELİMİZ HEPSİNDEN İYİ SEN VE SENİN GİBİLER BİZLERİ YARI YOLDA SATAR ADAM SATICISINIZ... |
sürtüşmek isteyenler lütfen bu sitenin dışında kalsınlar.bu sivasspor taraftarına yakışmıyor. bu site sivasspor un olduğuna göre sadece sivasspor konuşulmalı,bunu unutmayın,SİVASSPOR UN SİVASSPOR DAN SİVASLININ SİVASLIDAN BAŞKA DOSTU YOKTUR,BİZİ KİMSE ÇEKEMİYOR,HERKES TÖKEZLEMEMİZİ BEKLİYOR.BU YÜZDEN LÜTFEN SÜRTÜŞMELERİNİZE BU SİTEDE YER VERMEYİN,BU SİTE 7 MİLYON SİVASLIYI TEMSİL EDİYOR...[b]İLGİLİLERE DUYURULUR***TEKGERÇEK ŞAMPİYON SİVASSPOR***[/b]
|
BEN TOPİC AÇTIM AVATARLAR SİVASSPOR'U SİMGELESİN DİYE AMA BAZI KESİMLER KATILDI BAZILARI DA BİLDİĞİ YOLDA DEVAM EDİYORLAR...AMA ARTIK 3 BÜYÜKLERE EMANET BIRAKTIĞIMIZ TARAFTARLARI ALMANIN ZAMANI GELDİ.SENEYE HEPSİ SİVASSPOR'UN SAFINA GELİYOR.BU GÜN BAŞKA TAKIMLARIN TARAFTARLARİ BİZE HANGİ YAKIŞTIRMAYI YAPARSA SONUNA KADAR HAKLI BİZDEN TARAFTAR OLMAZ BİZDEN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ.BİZ TAKLİTÇİYİZİ.3 BÜYÜKLERİN ESİRİ OLMUŞUZ BİZ BURDA BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ.BAŞKALARI BALTALIYOR.HERKES BİLDİĞİ GİBİ HAREKET ETSİN SİVASSPORLUYUM DEMEK KIRMIZI-BEYAZ ATKIYI FORMAYI GİYMEK ÇOK MU ZOR.SİVASSPOR,GS'DEN FB'DEN BJK'DEN BÜYÜK DEMEK ÇOK MU ZOR BU TAKIMIN PEŞİNE GİTMELİYİZ Kİ BAŞARI GELSİN TRABZON SPORU ÖRNEK ALIN .ADAMLAR ŞEHİRLRİNE SOKMUYOR 3 BÜYÜKLERİ ...BÖYLE KİMSE BÜYÜK TAKIM OLAMAZ ..
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVASSPOR... |
********** YEMİN ********** SİVASTAN BAŞKA Bİ TAKIM TUTMAYACAĞIMA... SİVASTAN BAŞKA Bİ TAKIMIN MAÇINA GİTMEYECEĞİME... SİVASTAN BAŞKA Bİ TAKIMA EN BÜYÜK DEMİYECEĞİME... NAMUSUM ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİM...[/quote] :wink: [b]İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPİYON[/b] |
SENİNLE İŞİMİZ OLMAZ UTNAMADAN İDDA EDİYORSUN.HALA 3 BÜYÜLERİN AVUKATLIĞINI YAPIYORSUN.ONLAR İSTEĞİ KADAR ŞAMPİYON OLSUN YILDIZ ALMAYA ÇALIŞSIN BİZİM ZATEN KURUŞUMUZDAN İTİBAREN KIDEMLİYİZ.SANA BİR ÖNERİM OLACAK SAĞLIĞIN İÇİN BU SİTENİN ÜYELİĞİNDEN ÇIKARSIN.
|
bak adam gibi konuş .burası yeri değil .harcanırsın kimsin bilmiyorum ama
|
Arkadaşlar 3 büyüklere bizans takımı demek Fatih Sultan Mehmet'in M.K.Atatürk'ün ve tüm şehitlerimizin kemiklerini sızlatır.Ne bizansı,ne yunanı siz kafayımı yediniz.Kendinize gelin,hepsi TÜRK takımı ama en büyük tabiiki SİVAS
|
ya o şampiyonluk ''taha'' adlı 11 yaşında bi çocuk..fazla dikkate almayın onu.....eğer ki 3 büyükler pastadan en büyük payı alıosa bu bizim yüzümüzdendir..kimse gitmese fenerin maçına...herkes kendi memleketinin takımını tutsa...herşey nasıl değişecek ...
|
[quote=serkankustarci]Arkadaşlar 3 büyüklere bizans takımı demek Fatih Sultan Mehmet'in M.K.Atatürk'ün ve tüm şehitlerimizin kemiklerini sızlatır.Ne bizansı,ne yunanı siz kafayımı yediniz.Kendinize gelin,hepsi TÜRK takımı ama en büyük tabiiki SİVAS[/quote]AYNEN KATILIYORUM BIZANS YAKIŞTIRMASI HİÇ HOŞ DEĞİL.BEN İSTANBUL DA YAŞIYORUM VE BENİM GİBİ MILYONLARCA SIVASLI ISTANBUL DA YANI SIZIN DEYIŞINIZLE BIZANS TA YAŞIYOR.BU YAKIŞTIRMAYI YAPAN HERKESI KINIYORUM...
|
[quote=SWS58][quote=serkankustarci]Arkadaşlar 3 büyüklere bizans takımı demek Fatih Sultan Mehmet'in M.K.Atatürk'ün ve tüm şehitlerimizin kemiklerini sızlatır.Ne bizansı,ne yunanı siz kafayımı yediniz.Kendinize gelin,hepsi TÜRK takımı ama en büyük tabiiki SİVAS[/quote]AYNEN KATILIYORUM BIZANS YAKIŞTIRMASI HİÇ HOŞ DEĞİL.BEN İSTANBUL DA YAŞIYORUM VE BENİM GİBİ MILYONLARCA SIVASLI ISTANBUL DA YANI SIZIN DEYIŞINIZLE BIZANS TA YAŞIYOR.BU YAKIŞTIRMAYI YAPAN HERKESI KINIYORUM...[/quote]bizans demekle o takımları sevmediğimizi gösterioruz..bunun ne alakası var f.s.m yle ben anlıyamadım...yoksa fsm de fenerbahçedemi oynadı?
|
3 İstanbul takımı haksız rekabet yapıyor olabilir,hatta hiç sevmiyor olabilirsiniz.Ama lütfen bunu başka yollardan dile getirin.Bu tip söylemler ülkemize zarar verir.
|
[quote=türkçerap_yakup][quote=SWS58][quote=serkankustarci]Arkadaşlar 3 büyüklere bizans takımı demek Fatih Sultan Mehmet'in M.K.Atatürk'ün ve tüm şehitlerimizin kemiklerini sızlatır.Ne bizansı,ne yunanı siz kafayımı yediniz.Kendinize gelin,hepsi TÜRK takımı ama en büyük tabiiki SİVAS[/quote]AYNEN KATILIYORUM BIZANS YAKIŞTIRMASI HİÇ HOŞ DEĞİL.BEN İSTANBUL DA YAŞIYORUM VE BENİM GİBİ MILYONLARCA SIVASLI ISTANBUL DA YANI SIZIN DEYIŞINIZLE BIZANS TA YAŞIYOR.BU YAKIŞTIRMAYI YAPAN HERKESI KINIYORUM...[/quote]bizans demekle o takımları sevmediğimizi gösterioruz..bunun ne alakası var f.s.m yle ben anlıyamadım...yoksa fsm de fenerbahçedemi oynadı?[/quote]BIZANS DIYE BI SEHIRMI KALDI ONLAR SENIN IKAMET ETTIGIN YERIN TAKIMI YANI ISTANBUL ISTANBUL BIZANS DEGIIIIL.......
|
ben biliorum istanbul takımı olduğunu...siz anlamadınız beni galiba..sevmediğiimiz için böle bi terim kullanıoruz...
|
[quote=türkçerap_yakup]ben biliorum istanbul takımı olduğunu...siz anlamadınız beni galiba..sevmediğiimiz için böle bi terim kullanıoruz...
[/quote] yakup senin ne demek istediğini anlıyoruz ama bizans bitti tarihe gömüldü.o takımları baska bir seye benzet ama bizansa benzetme.Türk Bayragı altında her takım Türktür,hatasıyla dogrusuyla.. |
[quote=BROTHERS58][quote=türkçerap_yakup]ben biliorum istanbul takımı olduğunu...siz anlamadınız beni galiba..sevmediğiimiz için böle bi terim kullanıoruz...
[/quote] yakup senin ne demek istediğini anlıyoruz ama bizans bitti tarihe gömüldü.o takımları baska bir seye benzet ama bizansa benzetme.Türk Bayragı altında her takım Türktür,hatasıyla dogrusuyla..[/quote] [color=darkred][i][b]çok doğru hepsi turk takımı bizans die bi şe yok...[/b][/i][/color] [b]_____________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
kurta mı çakala mı benzetsek??bilmemki..
|
[color=darkred][i][b]kurt çakal olur ama bizans olamaz abi...[/b][/i][/color]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:15. |