![]() |
[b]ARKADAŞLAR;
İSTANBUL'DA SİVASSPOR.COM GECESİ DÜZENLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. PROGRAMIMIZ, YARDIM TOPLAMAK AMAÇLI DEĞİL ; TANIŞMA, KAYNAŞMA, HALAY ÇEKME, İSTANBUL'DA SİVAS RÜZGARI ESTİRME...VS AMAÇLI OLACAKTIR. YERİ, ZAMANI VE DETAYLAR HAKKINDA DAHA SONRA DUYURU YAPILACAKTIR. UYGUN BİR ZAMANDA VE ZEMİNDE OLMASI KONUSUNDA HASSAS DAVRANIYORUZ. DÜZENLEYECEĞİMİZ GECEYLE İLGİLİ (YERİ, ZAMANI,İÇERİĞİ..VS) SİZLERİN DE FİKİRLERİNİZİ BURAYA YAZMASI BELKİ DE GECEMİZİN DAHA DA RENKLİ GEÇMESİNE KATKIDA BULUNACAKTIR. İLGİLERİNİZE VE BİLGİLERİNİZE SUNUYORUZ...[/b] |
SÖNMEZ ABİ İNŞ.
SİVASSPORLAR OLARAK TOPLANMALIYIZ BEN WARIM ABİ |
GARDAŞ ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜN GERÇEKTEN KAYNAŞMAYA TANIŞMAYA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR ENSON ADEM GÜNEŞ GARDAŞIMIZ DÜZENLEMİŞTİ YAW ABİ BENİ LİSTENİN BAŞINA YAZ SİVAS HALAYI OLURDA BEN GELMEMMİ HELE BİRDE SARI MEMMET ÇALACAK HALAYI ALLAAAAAAAH TUTMAYIN BENİN
ABİ MEYDANI GENİŞ OLSUN RAHAT OYNAYALIM :D :D :D |
VALLA ÇOK İYİ OLUR. SİVASLILAR İNLETİR ORAYI...
|
WALLA ÇOK GÜZEL OLUR GARDAŞLAR ORTALIĞI İNLETİRİZ WALLAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
[size=2][color=darkblue][b]EĞER BÖYLE BİR TOPLANTI OLURSA TEK KELİME........
YER YERİNDEN OYNAR....[/b][/color][/size] |
[b]ARKADAŞLAR,
BEN İLK ETAPTA HAM OLARAK ŞÖYLE BİR ORGANİZASYON DÜŞÜNÜYORUM: - BÜYÜK BİR DÜĞÜN SALONU, (ULAŞIMI KOLAY MERKEZİ BİR YERDE) - 500 - 1000 ARASI KATILIM, - İSTİKLAL MARŞI, - PROGRAMI FAZLA PROTOKOL KONUŞMALARIYLA BOĞMADAN; - SİVAS'IMIZIN YETİŞTİRDİĞİ DEĞERLERİN KATILIMI, (SANAT, BÜROKRASİ, SPOR CAMİASINDAN.. VS) - KULÜP YÖNETİMİ, RIZA ÇALIMBAY, ÜMİT ÖZAT ...GİBİ HEMŞEHRİLERİMİZİ DAVET EDEBİLİRİZ. - SİVAS'LI OZANLARIMIZDAN 1,2 AŞIKLAR ATIŞMASI VEYA TÜRKÜSÜ, - DAVUL ZURNA VE HALAY, - MEMLEKET ŞİİRLERİ, - SİNEVİZYON VEYA SLAYT GÖSTERİMİ, - BAZI ETKİNLİKLER ( RÜŞTÜ İLE AYHAN BAYRAK GÜREŞİ GİBİ :lol: ) - MADIMAK, GAVURGA, ÇALKAMA İKRAMI, - ............. ............. ............. VS. SİZİN DE İLAVE EDECKLERİNİZ VARSA BEKLERİZ...[/b] |
Pezük TURSUSU da VARSA GELIRIM YOKSA YOGUN ISLERIM DOLAYISIYlA GELEMEYECEGIM :D
|
[color=darkblue][b]- YÖRESEL KIYAFETLERLE FOLKLOR EKİBİ....
- KÖY DERNEK BAŞKANLARI ÇAĞRILABİLİR. - TELEVİZYON KANALLARI DAVET EDİLEBİLİR....[/b][/color] |
[quote=SONMEZ][b]ARKADAŞLAR,
BEN İLK ETAPTA HAM OLARAK ŞÖYLE BİR ORGANİZASYON DÜŞÜNÜYORUM: - BÜYÜK BİR DÜĞÜN SALONU, (ULAŞIMI KOLAY MERKEZİ BİR YERDE) - 500 - 1000 ARASI KATILIM, - İSTİKLAL MARŞI, - PROGRAMI FAZLA PROTOKOL KONUŞMALARIYLA BOĞMADAN; - SİVAS'IMIZIN YETİŞTİRDİĞİ DEĞERLERİN KATILIMI, (SANAT, BÜROKRASİ, SPOR CAMİASINDAN.. VS) - KULÜP YÖNETİMİ, RIZA ÇALIMBAY, ÜMİT ÖZAT ...GİBİ HEMŞEHRİLERİMİZİ DAVET EDEBİLİRİZ. - SİVAS'LI OZANLARIMIZDAN 1,2 AŞIKLAR ATIŞMASI VEYA TÜRKÜSÜ, - DAVUL ZURNA VE HALAY, - MEMLEKET ŞİİRLERİ, - SİNEVİZYON VEYA SLAYT GÖSTERİMİ, - BAZI ETKİNLİKLER ( RÜŞTÜ İLE AYHAN BAYRAK GÜREŞİ GİBİ :lol: ) - MADIMAK, GAVURGA, ÇALKAMA İKRAMI, - ............. ............. ............. VS. SİZİN DE İLAVE EDECKLERİNİZ VARSA BEKLERİZ...[/b][/quote] [b]ben olsam açık büfe alkol servisi full varyete yapardım. Sönmez abime b.kesirden sevgilerle[/b] |
Gardaslar böyle büyük bir sorumlulugun altina giren gardaslarimin hepsini tebrik ediyor hepinizi muhabbetle kucakliyorum.Insallah bizim zaman bakimindan müsait olursak Istanbuldaki bu güzel insanlarla tanisip kucaklasmayi istiyoruz.Basarili calismalar
|
çok güzel bir organizasyon olur bende varım
[img]http://img173.exs.cx/img173/4423/image13gg.jpg[/img] |
[size=2]+1 1967[/size]
abircan |
[size=2][color=blue]+1+1967DAHA[/color][/size]
|
YAW ARKADAŞ ISTANBULDA BU KADARMIYIZ :( :( :(
|
sönmez gardaş sivasın meşhur bir sözü var bilirmisin PİLAVDAN DÖNENİN KAŞŞIĞI KIRILSIN HEMİİİİİİİİİİ BEN VARIIIM KOCUM
|
BEN İLK ETAPTA HAM OLARAK ŞÖYLE BİR ORGANİZASYON DÜŞÜNÜYORUM: - BÜYÜK BİR DÜĞÜN SALONU, (ULAŞIMI KOLAY MERKEZİ BİR YERDE) - 500 - 1000 ARASI KATILIM, - İSTİKLAL MARŞI, - PROGRAMI FAZLA PROTOKOL KONUŞMALARIYLA BOĞMADAN; - SİVAS'IMIZIN YETİŞTİRDİĞİ DEĞERLERİN KATILIMI, (SANAT, BÜROKRASİ, SPOR CAMİASINDAN.. VS) - KULÜP YÖNETİMİ, RIZA ÇALIMBAY, ÜMİT ÖZAT ...GİBİ HEMŞEHRİLERİMİZİ DAVET EDEBİLİRİZ. - SİVAS'LI OZANLARIMIZDAN 1,2 AŞIKLAR ATIŞMASI VEYA TÜRKÜSÜ, - DAVUL ZURNA VE HALAY, - MEMLEKET ŞİİRLERİ, - SİNEVİZYON VEYA SLAYT GÖSTERİMİ, - BAZI ETKİNLİKLER ( RÜŞTÜ İLE AYHAN BAYRAK GÜREŞİ GİBİ :lol: ) - MADIMAK, GAVURGA, ÇALKAMA İKRAMI, - ............. ............. ............. VS. SİZİN DE İLAVE EDECKLERİNİZ VARSA BEKLERİZ...[/b][/quote]Abi gerçektende çok güzel bir organizasyon olur.Peki biz sivastan gelmek istesek nasıl olacak mesela ben her hafata sonu sivassporla birlikteyim ve hafta sonu olması halinde ben gelemem.hafta içide olursa bi 5-6 otobüs orda oluruz. :D Bu durumda 5-6 otobüs yiğidoyu nerde ağırlamayı düşünüyorsunuz.inş. Almanyadada CAGLAYAN abiler bi gece düzenlerde orayada 5 uçak yiğido gideriz ne dersin abi?? :D :D :D |
BEN İLK ETAPTA HAM OLARAK ŞÖYLE BİR ORGANİZASYON DÜŞÜNÜYORUM: - BÜYÜK BİR DÜĞÜN SALONU, (ULAŞIMI KOLAY MERKEZİ BİR YERDE) - 500 - 1000 ARASI KATILIM, - İSTİKLAL MARŞI, - PROGRAMI FAZLA PROTOKOL KONUŞMALARIYLA BOĞMADAN; - SİVAS'IMIZIN YETİŞTİRDİĞİ DEĞERLERİN KATILIMI, (SANAT, BÜROKRASİ, SPOR CAMİASINDAN.. VS) - KULÜP YÖNETİMİ, RIZA ÇALIMBAY, ÜMİT ÖZAT ...GİBİ HEMŞEHRİLERİMİZİ DAVET EDEBİLİRİZ. - SİVAS'LI OZANLARIMIZDAN 1,2 AŞIKLAR ATIŞMASI VEYA TÜRKÜSÜ, - DAVUL ZURNA VE HALAY, - MEMLEKET ŞİİRLERİ, - SİNEVİZYON VEYA SLAYT GÖSTERİMİ, - BAZI ETKİNLİKLER ( RÜŞTÜ İLE AYHAN BAYRAK GÜREŞİ GİBİ :lol: ) - MADIMAK, GAVURGA, ÇALKAMA İKRAMI, - ............. ............. ............. VS. SİZİN DE İLAVE EDECKLERİNİZ VARSA BEKLERİZ...[/b][/quote]ben ücretsiz rap yaparım...euheuhue.. :D :D |
HEMEN SİVAS'TAN BİR OTOBÜSTE BİZ KALDIRALIM .GAMBERSİZ DÜĞÜN OLMAZ....
|
[quote=remix]ARKDAŞLAR BEN DE ANKARADAN KATILIRIM,AMA 500 KİŞİLİK DÜĞÜN SALONU KÜÇÜK GELMEZMİ BİZE,GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLMASINI DİLERİM ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ İNŞALLAHHH.
EN BÜYÜK SİVASSPOR VE SİVASLILARRRRR[/quote] yeeeetmmmeeeeezzzzzzz [img]http://img173.exs.cx/img173/4423/image13gg.jpg[/img] |
[b][size=2] WaLLa SüPeR oLuR aYRıCa TaKıMDaN'Da BiRiLeRiNi
ÇaĞıRMaK GüZeL oLaBiLiR...[/size][/b] |
[color=darkred][i][b]SONMEZ ABİ ÇOK GUZEL OLUR BENCEDE.ŞU 2 HAFTA YI ATLATALIM MALUM VİZELER WAR SONRA NE ZAMAN OLURSA OLSUN MUTLAKA GELMEYE ÇALIŞACAM...[/b][/i][/color]
|
[size=2][color=blue][b]bugün sönmez abinin yanındaydım ve bu konuyu konustuk... masallah baya kapsamlı bir gece olması icin elinden geleni yapıyor... suna sahit oldumki diger islerini bir kenara bırakmıs ve sadece sivasspor icin ugrasıyor :lol: :lol: :lol: gerek otobüs, gerekse gece için simdiden hummalı bir çalısmaya girmis durumda.. kolay gelsin abi...
biliyorsunki herzaman elimden geleni yapmaya hazırım.. sadece geceye katılmak degil tüm organizasyon içerisinde yer almak bana gurur verir...[/b][/color][/size] |
[color=darkred][i][b]ELİMİZDEN BİR ŞEY GELİRSE DAİMA YANINDAYIZ.SONMEZ ABİYEDE İLET....[/b][/i][/color]
|
[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]ELİMİZDEN BİR ŞEY GELİRSE DAİMA YANINDAYIZ.SONMEZ ABİYEDE İLET....[/b][/i][/color][/quote] [size=2][color=blue][b]EYV GARDASIM BUNDAN HİCBİR SÜPHEM YOK ZATEN...[/b][/color][/size]
|
BEN İLK ETAPTA HAM OLARAK ŞÖYLE BİR ORGANİZASYON DÜŞÜNÜYORUM: - BÜYÜK BİR DÜĞÜN SALONU, (ULAŞIMI KOLAY MERKEZİ BİR YERDE) - 500 - 1000 ARASI KATILIM, - İSTİKLAL MARŞI, - PROGRAMI FAZLA PROTOKOL KONUŞMALARIYLA BOĞMADAN; - SİVAS'IMIZIN YETİŞTİRDİĞİ DEĞERLERİN KATILIMI, (SANAT, BÜROKRASİ, SPOR CAMİASINDAN.. VS) - KULÜP YÖNETİMİ, RIZA ÇALIMBAY, ÜMİT ÖZAT ...GİBİ HEMŞEHRİLERİMİZİ DAVET EDEBİLİRİZ. - SİVAS'LI OZANLARIMIZDAN 1,2 AŞIKLAR ATIŞMASI VEYA TÜRKÜSÜ, - DAVUL ZURNA VE HALAY, - MEMLEKET ŞİİRLERİ, - SİNEVİZYON VEYA SLAYT GÖSTERİMİ, - BAZI ETKİNLİKLER ( RÜŞTÜ İLE AYHAN BAYRAK GÜREŞİ GİBİ :lol: ) - MADIMAK, GAVURGA, ÇALKAMA İKRAMI, - ............. ............. ............. VS. SİZİN DE İLAVE EDECKLERİNİZ VARSA BEKLERİZ...[/b][/quote] [color=red][size=2]Sönmez Akli sira bizi CALKAMA yla Kandiracak !! CALKAMA nin yaninda Mercimekli Bulgur Pilavi ve Pezik Tursusu Isterem :lol: eger Olmazsa malesef Yogun Islerim dolayisiyla Istanbula gelemeyecegimi Üzüntüyle bildirmek zorunda kalacagim :([/size][/color] |
[quote=CAGLAYAN][color=red][size=2]Sönmez Akli sira bizi CALKAMA yla Kandiracak !! CALKAMA nin yaninda Mercimekli Bulgur Pilavi ve Pezik Tursusu Isterem :lol: eger Olmazsa malesef Yogun Islerim dolayisiyla Istanbula gelemeyecegimi Üzüntüyle bildirmek zorunda kalacagim :([/size][/color][/quote] [size=2][color=blue][b]İSTEDİGİN MERCİMEKLİ BULGUR PİLAVI VE PEZİK TURŞUSU OLSUN CAGLAYAN ABİ... SEN GEL YETERKİ...[/b][/color][/size]
|
[color=darkred][i][b]CAGLAYAN ABİ KARGOYLA GÖNDERELİM GELEMEZSEN :lol: [/b][/i][/color]
|
[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]CAGLAYAN ABİ KARGOYLA GÖNDERELİM GELEMEZSEN :lol: [/b][/i][/color][/quote]
[color=red][size=2]Tadi olmazki gardas Sizlerle daha Lezzetli olur :lol: [/size][/color] |
[color=darkred][i][b]ABİ O ZAMAN TEK ÇARE SENİN GELMEN İÇİN DUA ETMEK BAŞKA Bİ ŞE GELMİOR AKLIMA :P [/b][/i][/color]
|
[color=red][size=2] Kambersiz Dügün Olurmu gardas :lol: [/size][/color]
|
[color=darkred][i][b]OLMAS TABİ SENDE BİZİM KAMBERİMİZSİN :lol: [/b][/i][/color]
|
[b][size=2][color=blue]BENDE BİR AN ÖYLE DÜSÜNMÜSTÜM NASIL OLACAK KAMBERSİZ SAOL ABİ İÇİMİ RAHATLATTIN[/color][/size][/b] :lol: :lol: :lol: [size=6][/size]
|
Cook guzel olur. Sonmez abiyi kutluyorum.. Kimbilir bakarsin bende gelebilirim.
|
sevgili sönmez abi böyle bir gece düzenlemenizden dolayi sizi tebrik etmek istiyorum. sevgili abicigim her zaman yanindayim. abi yapmamiz gereken bir görev vede is olursa her zaman yaninizdayim bunu bilesiniz..hep destek tam destek....Adem GÜNES :) :) :) :)
|
BIZIM ICIN EN UYGUN ZAMAN,
SARIYER - SIVASSPOR MACININ OLDUGU HAFTASONUNDA GÜZEL OLUR. YANI TARIH OLARAK 13.05.05 EN UYGUN CUMARTESI GÜNÜ. |
[color=darkred][i][b]bencede rustu abinin dediği tarih çok uygun hem maç hem gece bi arada...[/b][/i][/color]
|
[size=2][color=darkblue]valla ben siteye işlerden dolayı fazla takılamıyorum ama boyle organızasyonlardaoldugu zaman kaçırmam yeterkı gunu ve saatı bellı olsun ben oradayım heee bu arada mustafa abi benım sende telım olması lazım bu organızasyonda benımde bır katkım olursa ne mutlu bana bu konuyla ılgılı benıde haberdar edersen mınnettar kalırım saygılarrr......[/color][size=18][/size][/size]
|
[color=red][size=2] Allah Nasip Kismet ederse SARIYER / SIVASSPOR macinda ISTANBULDAYIZ !!!!! [/size][/color]
|
[color=darkred][i][b]BUYURUN GELİN ABİ BEN SİZİN YANINIZDAYIM ONA GÖRE :lol: :lol: [/b][/i][/color]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:58. |