![]() |
Bizler kitle olarak batil inanclara cok meyillidiriz Inkar etmeyelim! Bazende derizki ah bir SİHİRLİ DEĞNEĞİM OLSAYDI söyle yapardim böyle yapardim diye....
Eger Sihirli Degneginiz olsaydi neler yapardiniz? |
[quote=CAGLAYAN]Bizler kitle olarak batil inanclara cok meyillidiriz Inkar etmeyelim! Bazende derizki ah bir SİHİRLİ DEĞNEĞİM OLSAYDI söyle yapardim böyle yapardim diye....
Eger Sihirli Degnegi olsaydi neler yapardiniz?[/quote] abi böyle bir topic acacaktım ama..milleti hayale daldırmammak için açmadım... ama benim elimde olsa çok şeyler yaparım en önemlisi...türkiyeye osmanlı rejimini geri getirirdim...... |
[url]http://bilim.ficicilar.name.tr/sayfa/Tolga_Yarman-Bor_Gizilimiz.html[/url]
gardaslar bakın acı bir gercek :( uyuyoz hale... |
osmanlı rejimi ne ki??bence böle çok ii gidio..tek sorun türban??
|
olsa bi değnek önce sivasa ronaldinho yu getiririm .. :D :D
|
sihirli değneğim olsa bana çatanları yok ederdim
|
[quote=türkçerap_yakup]olsa bi değnek önce sivasa ronaldinho yu getiririm .. :D :D[/quote]
yakup tek kelimeyle supersınn ___________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
sihirli değneğim olsa SIVAS a Ekonomi acidan büyük katkilarda bulunur
is imkani saglar SIVASSPOR a Süper futbolcular getirir SAMPIYON lar liginde Sampiyon yapardim ....aaah .... aahh Keske öyle bir degnegim olsa........ |
[color=red][b]Sivasa hayatının yatırımını yaparım.Ondan sonra 5000 kişilik bir tribün Teşkilatı her deplasmana sağlam 10 otobüs imkanı sağlardım[/b][/color]
|
SİVASSPORU real madridten daha fiyakalı ve tanınmıs yapardım :)
|
SİVASSPORU ŞAMPİYOLAR LİGİ FİNALİNDE REAL MADRİDİ 5-0 YENEREK ŞAMPİYON OLMASINI VE AYNI SENE (2006)SİVASSPORUN TÜM TOPCULARI MİİLİ FUTBOLCU YAPAR BREZİLYAYI FİNALDE YENMESİNİ VEDE DUNYADA TEK 8 YILDIZLI OTELİ SİVASA YAPILMASINI YANİ KISACASI SİVASI EN SEKILDE TANITIRDIM
|
ŞİMDİ REJİMİ FALAN BOŞ VERİN AMA SİHİRLİ SİHİRLİ BİE DEYNEĞİM OLLSAYDI SİVAS'I TÜRKİYENİN EN GELİŞMİŞ HAYAT STANDARTLARI ÜST SEVİYEDE OLAN BİR ŞEHİR YAPARDIM.TAKIMI İSE DÜNYANIN GIPTA İLE BAKTIĞI BİR TAKIM HALİNE GETİRİRDİM.STADI İSE AYNI ŞEKİL BİR 7 .HARİKA OLARAK TASARLARDIM.BİRAZ SIKTIM AMA HAYAK KURDUK İŞTE...
|
onur sen bi dahisinnn :lol: :lol:
___________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
[color=red][/color][size=6][/size] ŞİMDİ ELİMDE BİR DEYNEK OLSAYDI İLK ÖNCE SİVAS A LİMAN YAPTIRIR DIM(TABİ GEMİ LİMANI)...SONRA ŞÖÖÖLE SİVAS A TATİL KÖYÜ YAPTIRIRDIM;EFENDİİİİİİİM SONA GEL GELELİM TAKIMA TAKIMA DA ŞÖÖÖÖLEE Bİ 55 60 BİNLİK BİR STAD YAPTIRIP STADIN ÇİMLERİNİ SİVAS SPOR RENKLERİNE BOYATIRDIM:::
EEEE ARTIK YETER DEYNEK BUGUN YORULDU AKLIMA GELİNCE DEVAM EDERİM......... |
BEN SİVASA DÖNER VE 5YILDIZLI BİR OTEL AÇARDIM SİVASI TÜM DÜNYAYA TANITIRDIM.(DİKİLİDAŞIN ORUYA) :lol:
VEE SENEYE SEZON AÇILIŞINDA TARKANIN VE JENNIFER LOPEZIN KONSERİNDEN SONRA REAL MADRİDLE AÇILIŞ MAÇI OYNATIRDIM :wink: |
[color=red][size=6][b]Elimde bir sihirli değnek olsa:Sivas'ı dünyanın en iyi kulübü yapar,stadını bu kadar çok taraftarın sığması için 100 bin kişilik yaparım. :P [/b][/size][/color]
|
AH AH SIHIRLI BIR DEYNEGIM OLSAYDI ONCE SU GAVUR ELLERINDE CALISAN TUM GURBETCILERE TURKIYEDE DAHA GUZEL IS VE YASAM IMKANI SAGLARDIM AMA CANIM SEHRIM SIVAS TA.SONRA SIVAS I DUNYANIN GELISMIS ULKELERI ARASINA SOKMAK ICIN BUTUN SIVASI SON MODEL BINALARLA PARKLARLA DONATIRDIM.HERYER PIRIL PIRIL SOKAKLAR TERTEMIZ INSANLAR SEVGI KARDESLIK ICINDE OLACAK BIR SEHIR MEYDANA GETIRMEK ISTERDIM.SONRASI NZATEN OTOMATIK OLARAK GELIR SIVASSPOR HERZAMAN EN USTTE OLUR.HAKLIMIYIM HAKSIZMIYIM YIGIDOLAR?????
|
BROTHER BEN DE ONDAN SONRA SİVASLI NE KADAR SANATÇI VARSA HEPSİNİZ TANITIRDIM..
|
[b]bu da guselllllllll[/b][i][color=red][/color]
[b]___________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY[/color] [color=green]S&S[/color][/b][/i] |
güzel olan herşeyin altına bak muhakkak bbir sivaslı vardır .....
|
AAAAAAAAAAAAAAAH AH...!!!
ARKADAŞLAR BENİM DE BÖYLE BİR SİHİRLİ DEYNEEM OLSAYDI; CÜZDANIMI VE CEP TELEFONUMU ÇALAN HIRSIZI BULURDUM VE BULUR BULMAZ DA MEMLEKETİNİ SORARDIM... MEMLEKETİNİ ÖĞRENDİKTEN SONRA DA O'NU VEYSEL'E (FORZASİVAS) EMANET EDERDİM...!!! NOT: [b]1- [/b]17 MART PERŞEMBE GÜNÜ HALI SAHA MAÇIMIZ SIRASINDA SOYUNMA ODASINDAN CÜZDANIMI VE CEP TELEFONUMU ÇALMIŞLAR ......(KREDİ KARTIMDAN DA ALIŞVERİŞ YAPMIŞLAR) [b]2- [/b]SAKIN HA ANASINA SÖVMEYİN; YOKSA BÖYLELERİNİN SAYISI ARTAR...!!! :wink: |
[color=darkred][i][b]SÖNMEZ ABİ HIRSIZ YENİÇERİYE TESLİM ET GERİSİNE KARIŞMA....KÖKTEN ÇÖZÜM [/b][/i][/color]:lol: :lol:
_______________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]SÖNMEZ ABİ HIRSIZ YENİÇERİYE TESLİM ET GERİSİNE KARIŞMA....KÖKTEN ÇÖZÜM [/b][/i][/color]:lol: :lol:
_______________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b][/quote] [b]Allah meyfaza elimize düşseydi ona verirdik emaneti verirdik emaneti[/b] |
[color=darkred][i][b]PUHAHAHAAAAAAAAAAA[/b][/i][/color] :lol: :lol: :lol:
[b]________________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
bir sihirli değneyim olsa tuttuğum takımları şampiyon edip digitürk'ten de izlerdim.
|
[quote=futbolcu58]bir sihirli değneyim olsa tuttuğum takımları şampiyon edip digitürk'ten de izlerdim.[/quote]
SEN GALİBA TAKIM DEMEK İSTEDİN YANİ TEK TAKIM SİVASSPORDA O YÜZDEN 8) |
[quote=futbolcu58]bir sihirli değneyim olsa tuttuğum takımları şampiyon edip digitürk'ten de izlerdim.[/quote] abi kac takım tutuyorsun :lol: :lol: :lol:
|
sonmez abi benımde aksam mac var aklıma takıldı sımdı bızımkıde gıdermı :?: ama alan gerı getırı heralde zaten kartlardada lımıt yok :lol: :lol: :lol:
|
walla herhalde başımıza böle bişiy geldiği zamn bunların hep anasına sövüyozya ondan mıdır nedir bunların sayısı gün geçtikçe artıyo....peki neresine küfür edelim yahu .....
tabi tabiiii en güzel cevap onları yeniçerilere emanet etmek olacak en güzel dersi sanırım onlar veriyor..... |
Sivasi tum dunyaya tanitirdim. Ve Sivassporu hep yukseklerde tutardim..
|
herseyden once bu vatana o bayraga eli kakanin elini kirardim kizginn atesde yakardim birde osmanli imparatorlugu kurardim tabiki sivasida sivas yapardim
|
[quote=Yildizeli]herseyden once bu vatana o bayraga eli kakanin elini kirardim kizginn atesde yakardim birde osmanli imparatorlugu kurardim tabiki sivasida sivas yapardim[/quote]
Bayraga eli kalkanin elini kirarizda Osmanli Imparatorlugu biraz zor :roll: Haydi kolay gelsin |
ADANASPORU SÜPER LİGE CIKARIRDIM MANİSAYIDA AMATÖRE İNDİRİRDİM :lol: :lol: :lol:
|
öss yi kaldırırdım...daha mantıklı bişiler bulmaya çalışırdım....
|
ISMAIL KARTALA verirdim ...............................
.................................... ..................................................... |
[color=darkred][i][b]bencede [/b][/i][/color]
|
[quote=SONMEZ]AAAAAAAAAAAAAAAH AH...!!!
ARKADAŞLAR BENİM DE BÖYLE BİR SİHİRLİ DEYNEEM OLSAYDI; CÜZDANIMI VE CEP TELEFONUMU ÇALAN HIRSIZI BULURDUM VE BULUR BULMAZ DA MEMLEKETİNİ SORARDIM... MEMLEKETİNİ ÖĞRENDİKTEN SONRA DA O'NU VEYSEL'E (FORZASİVAS) EMANET EDERDİM...!!! NOT: [b]1- [/b]17 MART PERŞEMBE GÜNÜ HALI SAHA MAÇIMIZ SIRASINDA SOYUNMA ODASINDAN CÜZDANIMI VE CEP TELEFONUMU ÇALMIŞLAR ......(KREDİ KARTIMDAN DA ALIŞVERİŞ YAPMIŞLAR) [b]2- [/b]SAKIN HA ANASINA SÖVMEYİN; YOKSA BÖYLELERİNİN SAYISI ARTAR...!!! :wink:[/quote] Ne Oldu Gardas bari Bulabildinmi? :P :P :lol: :oops: :oops: :oops: |
[color=darkred][i][b]GÖRÜNEN O Kİ BULAMAMIŞ....[/b][/i][/color]
|
[quote="Yildizeli"]herseyden once bu vatana o bayraga eli kakanin elini kirardim kizginn atesde yakardim birde osmanli imparatorlugu kurardim tabiki sivasida sivas yapardim[/quot
Öncelikle bayrak konusunda görüsüne aynen katiliyorum,bayragimiza saygisizlik yapanlara lanet olsun.Ama Osmanli imparatorluguna gelince seninle ayni görüste degilim.Az cok tarihimizi bende okudum.Osmanli "ya karsi bir kötü düsüncem yoktur,ancak biz artik ulu önder Atatürk"ün kurdugu bu genc Cumhuriyetin cocuklariyiz.Bu bayrakta zaten bu Cumhuriyetin bayragidir,Osmanli imparatorlugunun degil.Ne mutlu Türküm diyene.Saygilar gardasim. |
[quote="karli-58"][quote=Yildizeli]herseyden once bu vatana o bayraga eli kakanin elini kirardim kizginn atesde yakardim birde osmanli imparatorlugu kurardim tabiki sivasida sivas yapardim[/quot
Öncelikle bayrak konusunda görüsüne aynen katiliyorum,bayragimiza saygisizlik yapanlara lanet olsun.Ama Osmanli imparatorluguna gelince seninle ayni görüste degilim.Az cok tarihimizi bende okudum.Osmanli "ya karsi bir kötü düsüncem yoktur,ancak biz artik ulu önder Atatürk"ün kurdugu bu genc Cumhuriyetin cocuklariyiz.Bu bayrakta zaten bu Cumhuriyetin bayragidir,Osmanli imparatorlugunun degil.Ne mutlu Türküm diyene.Saygilar gardasim.[/quote] IYI DE GARDAS BUGUNLERE OSMANLI SAYESINDE GELMEDIKMI,OSMANLI OLMASAYDI ATATURK NEREYI TURKIYE CUMHURIYETI YAPACAKTI? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:23. |