![]() |
İlk 'Tık'lanılanlar.....
[B]Bilgisayarı actıgınızda ilk olarak Hangi Sİteye Giriyorsunuz..
Not: birinci Cevabı Sivasspor.Com olanlar İkinci Bir Cevap da yazsınlar ok...[/B] 1. [B][COLOR="Red"]Sivasspor.Com[/COLOR][/B] 2. Fanatik.com.tr |
[QUOTE=ReDYiGiDo][B]Bilgisayarı actıgınızda ilk olarak Hangi Sİteye Giriyorsunuz..
Not: birinci Cevabı Sivasspor.Com olanlar İkinci Bir Cevap da yazsınlar ok...[/B] 1. [B][COLOR="Red"]Sivasspor.Com[/COLOR][/B] 2. Fanatik.com.tr[/QUOTE] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Valla ben Bilgisayar başına oturduğum zaman ne yalan söyleyeyim girdiğim tek adres burası...Arada sıradada msn 'yi kontrol ediyorum... YİĞİDOLARIN TEK ADRESİ : [url]www.sivasspor.com[/url][/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[COLOR="Blue"][CENTER][I]TABİ Kİ [url]WWW.SİVASSPOR.COM...DİĞERLERİ[/url] BENDE KALSIN REKLAM OLMASIN:D[/I][/CENTER][/COLOR]
|
İLK OLARAK BASKA BİR SİTE VAR SABAHLARI İLK ORAYA GİRİYORUM ONDAN SONRA BÜTÜN GÜN BU SITEDE DEVAM EDIYORUM...
|
ben zaten başka siteye giremıyom....
benim adres sivasspor.com... |
1.[url]www.sivasspor.com[/url]
2: [url]http://www.forumtr.com/forumdisplay.php?f=320[/url] |
[url]www.sivasspor.com[/url] ve [url]www.ntvmsnbc.com[/url] çoğunlukla ikisine giriyorum
|
ilk olarak buraya giriyorum daha sonralari ``internetspor.com, mackolik.com, bide fussball.de ye giriyorumm
|
ben ... sivasspor.coma tıklamam ::) benim ana sayfamdır kendileri :)
|
[B]ee tabiki [COLOR="Red"]www.sivasspor.com[/COLOR] bazende [COLOR="Red"]www.sivasspor.org[/COLOR]
neticede aynı yere geliyorum... bunun yanısıra [url]www.nba.com[/url] [url]www.turkbase.com[/url][/B] |
[url]www.fifacmtr.com/[/url]
[url]www.yahoo.com/[/url] |
giriş sayfam [COLOR="Red"]www.sivasspor.com[/COLOR] sonra [COLOR="Blue"]www.gençturkhaber.com[/COLOR]
dah sonra bir çok site |
Anasayfa [url]www.sivasspor.com[/url]
bazen burdan cikabilirsem aklima takilan,bilmek istedigim birsey icin baska siteleri birkac dk. icin tikliyorum! Bazende msn e gelen olursa orda takiliyorum. Yani burdan baska belirli bir site yoktur... |
Giriş sayfam [url]www.sivasspor[/url] com.
daha sonra da bazı spor ve haber siteleri |
[B]1 - [url]www.sivasspor.com[/url] (zaten açılış sayfam)
2- [url]www.hotmail.com[/url][/B] |
[url]www.sivasspor.com[/url] giriş sayfam
[url]www.eforofis.com.tr[/url] |
[url]www.bik.gov.tr[/url]
[url]www.sivasspor.com[/url] [url]www.zarahaber.com[/url] [url]********************[/url] |
merhabalar ben de ilk cıkan sivas spor. com ondan sonrası allah kerim ara dur niresini o an görmek istersen
|
İlk önce [B][COLOR="Red"]www.sivasspor.com[/COLOR][/B], sonra; diğerleri...
|
[url]www.sivasspor.com[/url]
bazen degısıyor ama genellıkle |
[url]www.sivasspor.com[/url] ve forums.cjb.net/gercektarftar.html
|
BEn ne yalan söylüyüm önce:
1www.sivasspor.com 2www.ogame.com.tr 3www.ntwcnbc.com |
1 [url]www.sivasspor.com[/url]
2 [url]http://sinan_ozdal.sitemynet.com/kangalli/[/url] |
reklam yapmak serbestmişşş burda...
öncelikle...
[url]www.mynet.com[/url] dan heberlere bakıyorum daha sonra [url]www.gencfb.org[/url] dan antalya organizasyonlarını öğreniyorum ve forumlara bakıyorum daha sonra da... [url]www.sivasspor.com[/url] u tıklıyorum ve akşama kadar burda kalıyorummm... |
[url]www.cevikpen.com.tr[/url]
[url]www.sivasspor.com[/url] |
[B]1-www.eksisozluk.com
2-www.sivasspor.com 3-www.ntvmsnbc.com 4-www.kenthaber.com/iller.aspx?IlKodu=58[/B] |
SADE BENDEDE SİVAS SPOR COM ACILIŞ SAYFAM
|
1-www.sivasspor.com
2-www.yavu.net |
Benim 1 de ogame im wawr ona giriorum
|
[B]öncelikle, evvela, birinci olarak [url]www.sivasspor.com[/url] a tıklıyorum...ardından [url]www.sivasspor.com[/url] a bir göz atıyorum..daha sonra [url]www.sivasspor.com[/url] da biraz geziniyorum, eğer vaktim kalırsa da [url]www.sivasspor.com[/url] a şöle bir bakıyorum..[/B]
:D :D :D |
[QUOTE=gakgo58][B]öncelikle, evvela, birinci olarak [url]www.sivasspor.com[/url] a tıklıyorum...ardından [url]www.sivasspor.com[/url] a bir göz atıyorum..daha sonra [url]www.sivasspor.com[/url] da biraz geziniyorum, eğer vaktim kalırsa da [url]www.sivasspor.com[/url] a şöle bir bakıyorum..[/B]
:D :D :D[/QUOTE] hakkı abi bu kadar çok siteyi gezerken kafan bayağı karışıyordur..... girdiğin site sayısını biraz daha azaltmalısın bence abi |
Önce [url]WWW.SIVASSPOR.COM[/url]
sonrada [url]www.nba.com[/url] |
1. Tabiki [url]www.sivasspor.com[/url]
2. [url]www.managerzone.com[/url] |
tabiki [url]www.sivasspor.com[/url] baska nereye kardesim:D
|
anasayfam olduğu için daima ilk sivasspr.com a giriyorum..
ve yüzlerce site var hangisini yazayım.. en çok 2. takıldığım gittigidiyor.com sitesi.. |
[url]www.sivasspor.com[/url]
[url]www.yarhisar.com.tr[/url] |
reklam omasın babalar
|
-->: İlk 'Tık'lanılanlar.....
Sivasspor.Com
msn [url]www.yahoo.com[/url] [url]www.qmail.com[/url] |
[QUOTE=gakgo58][B]öncelikle, evvela, birinci olarak [url]www.sivasspor.com[/url] a tıklıyorum...ardından [url]www.sivasspor.com[/url] a bir göz atıyorum..daha sonra [url]www.sivasspor.com[/url] da biraz geziniyorum, eğer vaktim kalırsa da [url]www.sivasspor.com[/url] a şöle bir bakıyorum..[/B]
:D :D :D[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"][CENTER] BABA SENDEN İYİSİ YOK VALAA :D :D [/CENTER][/COLOR][/FONT][/B] |
[url]www.sivasspor.com[/url] otomatik olarak açılıyor zaten
ikinci olarak ta [url]www.memurlar.net[/url] e giriyorum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:59. |