SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   OĞUZ VE AHMET TAMAM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4356)

SivasSpor.Com 25.12.2005 02:08

OĞUZ VE AHMET TAMAM

Sivasspor Yönetim Kurulu transfer çalışmalarını aralıksız olarak devam ettirirken

, Cem Can’ın ardından iki futbolcu ile daha prensipte anlaşmaya vardı. Sivasspor Yönetim Kurulu, görüşmelerini devam ettirdiği Vestel Manisasporlu futbolcu Ahmet Kolcu ve Diyarbakırsporlu kaleci Oğuz Dağlaroğlu ile prensipte anlaşmaya vardı.
Her iki futbolcu ile prensip olarak her konuda anlaşmaya varan Sivasspor Yönetim Kurulu, bu futbolcuların transferleri için kulüpleri ilede masaya oturmaya hazırlanıyor.
Sivasspor Yönetim Kurulu anlaşmaya vardığı bu futbolcuları Antalya Manavgat’ta yapılacak olan devre arası kampına davet ederken, Teknik direktör Werner Lorant bu futbolcuları kampa deneyecek.
Alman teknik adam bu iki futbolcuyu beğenmesi halinde takıma kazandırılmasını isteyecek.
Diğer yandan transfer arayışlarını devam ettiren Kırmızı-beyazlı Yönetim Kurulu, Elazığsporlu Muharrem ile de görüşmelerini devam ettirirken bu futbolcu ilede önümüzdeki günlerde prensipte anlaşmaya varması bekleniyo

GuNaY 25.12.2005 02:57

[B]Hayırlı olsun takımımız için....
En kısa zamanda uyum sürecini atlatarak takıma faydalı olacak duruma gelirler...
Oğuz için bu süreç ikinci yarı başında başlayacak zaten!!![/B]

BekirBayrak 25.12.2005 08:42

ne dıyelım artık ALLAH hayırlı ugurlu etsin takımımız için
ama daha kalıtelı oyuncular uzerınde yoğunlasılsa daha ıyı olur dusuncesındeyım

veysel 25.12.2005 10:25

hayirli ugurlu olsun takima faydali olacagina inaniyorum

1967_DERNEK_10UR 25.12.2005 10:26

[COLOR="Blue"][I]HAYIRLI OLSUN TAKIMA GÜÇ KATACAKLARINA İNANIYORUM.UMARIM YEDEK KALMAZLAR ARA TRANSFERDE YEDEK FUTBOLCU LAZIM DEĞİL BİZE...[/I][/COLOR]

serhankaburcuk 25.12.2005 15:18

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Hayırlı olsun...Umarım ilk 11 zorlarlar ve takımda bir rekabet ortamı ortaya çıkar...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Etem-Murat 25.12.2005 15:35

HAYIRLISI OLSUN TAKIM VE KULUBE ZENGİN OLDUKCA TAKIMIN OYUN
GÜCÜDE ARTAR HAYIRLISI

serhankaburcuk 25.12.2005 16:03

[QUOTE=Etemtemizkan]HAYIRLISI OLSUN TAKIM VE KULUBE ZENGİN OLDUKCA TAKIMIN OYUN
GÜCÜDE ARTAR HAYIRLISI[/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Evet abi ilk yarı kaybettiğimiz puanların bence en büyük sebebi yedek kulübesinin zengin olmaması ve tecrübesizlikti...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

DJMuRaT 25.12.2005 16:49

[B]Oğuzla Ahmedi anladıkta..elazığda ki muharrem'i ne yapacaz?onu anlamadım...[/B]

rallicifurkan 25.12.2005 16:51

güzel futbolcular inşallah işimize yarar

alimuharrem58 25.12.2005 17:42

hayılı olsun sıvassporumuza insallah ıyı gelırler

sinan58_34 25.12.2005 17:46

hayırlıolsun ınsdallah ıstenılenın uzerınde performans gostererek sıvasımızın bu zorlu yolunda destek olurlar

erhan5834 25.12.2005 17:47

[QUOTE=Gunay][B]Hayırlı olsun takımımız için....
En kısa zamanda uyum sürecini atlatarak takıma faydalı olacak duruma gelirler...
Oğuz için bu süreç ikinci yarı başında başlayacak zaten!!![/B][/QUOTE]
[COLOR="Blue"]sana katılıyorum gardaş ama bizim vedat da oğuzdan aşağı kalır bi kaleci değil ama iyi olan alsın kaleyi[/COLOR]

rallicifurkan 25.12.2005 17:51

BU BAŞARIMIZ SONSUZA KADAR SÜRECEK BEN BUNA İNANIYORUM GEREK DEPLASMAN GEREK İÇ BİZİM İÇİN HİÇ FARK ETMİYOR

twity_58 25.12.2005 17:57

[B][COLOR="Purple"]COK GÜZEL OLMUS HAYIRLI OLUR İNŞ HEPSİDE TAKIMA FAYDALI OLURLAR..[/COLOR][/B]

5841 25.12.2005 18:01

[B]HADİ HAYIRLISI .HEPSINE BAŞARILAR[/B]

RÜTBESİZ ASKER 26.12.2005 08:58

Zannediyorum bütcemiz şartlarında transferler inşallah iyi olur süper liğde kendisini ispatlayacak asker futbolcular.Faydalı olacaklarına inanıyorum.Biz yiğidolar bağrımızı açarız.

Kokomo 26.12.2005 09:02

Oguz neden alındı ?

Vedat ve Akın varken Oğuz neden alındı ? Bilgisi olan var mı ?
Bilgi verirseniz sevinirim. Yanlış yorum yapmayalım.

CÜSSKB-Aynur 26.12.2005 09:36

Bize Banko oynayabilecek futbolcu lazımken, nerde yedek oyuncu var bize toplanıyor. Biz Muhammet, Mehmet Yıldız, Gökhan, Ertuğrul, Vedat, Akın gibi yıldızları eleştirirken, alınması düşünülen oyunculara bak!!!
Biz böyle transferler istemiyoruz. İlk onbirde direkt oynayacak futbolcu istiyoruz. Bu tarihden sonra oyuncu deneme lüksümüz yok.
5 tane yedek oynayacak oyuncu yerine, 2 tane banko oynayacak nokta transfer istiyoruz.
Yönetimi bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Lütfen dikkat edelim bizim sorunumuz yedeklerle değil ilk 11 deydi. Orta saha da iki kaliteli adamımız olsaydı yerimiz çok daha farklı olurdu.

Etem-Murat 26.12.2005 09:58

HAKLISINIZ ARKADAŞLAR BİZE ALINACAK OYUNCULAR İLK ON BİRDE OYNAYACAK BİRİLERİ OLMALI YOKSA GELİP YEDEK BEKLİYECEKSE BU BİZE YARAMAZ OĞUZ İYİ AMA YEDEKTEN İLERİ GİTMEZ AHMET NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM BİLEN VARSA BERİ GELSİN MANİSADA BİR İKİ MAC OYNAMIŞ PEKİ SİVASTA NE YAPACAK BU ARKADAŞ O DA YEDEKLER ARASINDA YOK OLUP GİDECEK BENCE

Arif Coşkun 26.12.2005 10:32

Ses getirecek,bir yada iki flaş isim olmalı.İsimsiz ne yaptığı belli olmayan oyuncuları almaktansa hiç olmaması daha iyi değilmi?Tamam maddiyat ta önemli fakat ,o zaman elimizdeki kadro yeterli değilmiydi? Gelenler gidenlerden dahamı iyi. Bence yönetim çok ağırdan alıyor bu işi çok geç kalınıyor yapılacaksa bian evvel yapılmalı,yapılmayacaksa imkanımız bu kadar deyip,insanları boşuna beklenti içinde bırakmaması lazım diye düşünüyorum.
Saygılar

sivasspor1942 26.12.2005 13:49

sivasspora hayirli ugurlu olsun

bu 3 oyuncularin sivassporda genelikle muharrem cok iyi bir futbol oynayip yükseklere cikarticaklarini inaniyorum.

werner lorantin istedigi oyuncular her zaman iyi olur:D

1967 dernek serkan20 26.12.2005 15:06

[B]gerçekten oğuzu neden almaya çalışıyorlar anlamadım. bizim yedek kaleciler oğuzdan daha kalliteli bence
yapacağımız transferler ses getirmeli
yönetimi bu konuda biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum
yedek oyuncu değil as oyuncu istiyoruz[/B]

Dağcı 26.12.2005 15:14

Bu yapılan transferlerle yedek kulübemizi güçlendiririz ancak???

Bir kaç tane futbolcu mu alınmalı yoksa bir forvet, bir de orta sahaya sağlam iki futbolcu mu alınmalı? ? ? Takımın ihtiyacının bu mevkiler olduğu apaçık ortada.

Bizim yedek kalacak futbolculara ihtiyacımız yok ki? ? ?

Serd@r 27.12.2005 04:24

[COLOR="Black"][B]Alınan iki futbolcuyuda çok fazla tanımıyorum ama yönetim olur verdiyse iyidir sanırım ama asıl beklentimiz hızlı bir orta saha ve forvet...[/B][/COLOR]

ElbeyLi58 23.01.2006 10:48

yeni Transferimiz Oguz,
Petkovo dün aratmadi, süper kurtarislar yapdi.
Oguz süpersin

CÜSSKB-Aynur 23.01.2006 16:39

Bencede, Oğuz dünkü maçta çok başarılıydı.
Başta tereddütler yaşadık ama Oğuz, başarılı olduğunu kanıtladı.

5841 23.01.2006 17:15

[B]İNŞALLAH DAHADA GUZEL OLUR. BUNA İHTIYACIMIZ VAR[/B]

BüYüK_Reİs 24.01.2006 17:30

Oğuzun Malatya maçındaki kurtarışları Cem Canın mükemmel denecek oyunculuğu ve Atilla BİRLİK in Andersona ve takıma hemen adapate olması gelecek içine beni umutlandırdı...İnşallah yeni gelecek olan futbolcularda takıma hemen adapte olurlar ve bu liğin gerçekten gediklisi oluruz...Bülent UYGUN u yaptıgı bu transferlerden dolayı kutlamalıyız...

yerliturkuaz 24.01.2006 17:41

oguzun iyi bir kaleci olduguna inanmiyorum ben

gercek58li 24.01.2006 17:43

[COLOR="Blue"]OGUZU GERCEKTEN TEBRIK ETMEK LAZIM MALATYA KARSISINDA KENDINI GÖSTERDI![/COLOR]

BüYüK_Reİs 24.01.2006 17:59

[QUOTE=gercek58li][COLOR="Blue"]OGUZU GERCEKTEN TEBRIK ETMEK LAZIM MALATYA KARSISINDA KENDINI GÖSTERDI![/COLOR][/QUOTE]

Çok kaliteli bir kaleci oldugunu gösterdi.Bu perfonmansı ile Petkoviçide kesebilir.

serhankaburcuk 25.01.2006 20:07

[QUOTE=BüYüK_Reİs]Çok kaliteli bir kaleci oldugunu gösterdi.Bu perfonmansı ile Petkoviçide kesebilir.[/QUOTE]

[I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][B]Evet bende Böyle bir performans beklemiyordum kendisinden...Eğer böyle devam ederse Petkoviçi kesebilir....Sivassporda kaleci sıkıntısının olmaması çok sevindirici bir olay...[/B][/COLOR][/FONT][/I]

Arif Coşkun 25.01.2006 20:13

Rekabetin olduğu yerde başarıda olacaktır.Bu durum iki kalecimizinde forumda olmasını sağlar.Bu çok sevindirci.

serhankaburcuk 25.01.2006 20:17

[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]3 kalecimizde süper...Bu sezon kalede sıkıntı yaşamadık yaşamayacağızda....[/COLOR][/FONT][/B][/I]

Arif Coşkun 25.01.2006 20:20

Gönderilen kalecilerimizede teşekkürler onlarada gittikleri yerde başarılar dileriz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:39.