![]() |
ISTANBUL1.DERNEK TOPLANTISI...
[B]Bilindiği gibi İstanbul'lu yiğidolar olarak bugün tanışma ve fikir teatrisi için buluştuk...
İleriye dönük çalışmaların içinde en önemlilerinden olan dernek kurma adına bir takım kararlar alındı.. 1-) 05.02.2006 Tarihinde Mecidiyeköyde tekrar toplanacağız, 2-) Avukat Alper Bey 2. toplantıda dernek kurulum bürokrasi işlmelerini tamamlayacak, 3-) 2. Toplantıda Dernek ismi belirlenecek, 4-) 2. Toplantıda gönüllülerin ödeyeceği minumum aidat belirlenecek, 5-) 2. Toplantı için daha geniş bir duyuru ve katılım için çevreyede haber verilecek, 6-) 2. Toplantıda dernek yeri tesbit edilecek, Bugünki toplantıya katılan [url]www.sivaspor.com[/url] üyelerimiz; Alimuharrem58 Gakgo58 Çevik Gunay Arifcoskun Sivaslıavukat Cihanakkus Puar Sonmez Sinan58_34 Karacaören34-58 Ademgöze Umut X_burnley Zaralıx1968 Tüm gelen ve gelemeyen arkadaşlara teşekür ederiz..[/B] |
ISTANBUL1.DERNEK TOPLANTISI...
[B]Bilindiği gibi İstanbul'lu yiğidolar olarak bugün tanışma ve fikir teatrisi için buluştuk...
İleriye dönük çalışmaların içinde en önemlilerinden olan dernek kurma adına bir takım kararlar alındı.. 1-) 05.02.2006 Tarihinde Mecidiyeköyde tekrar toplanacağız, 2-) Avukat Alper Bey 2. toplantıda dernek kurulum bürokrasi işlmelerini tamamlayacak, 3-) 2. Toplantıda Dernek ismi belirlenecek, 4-) 2. Toplantıda gönüllülerin ödeyeceği minumum aidat belirlenecek, 5-) 2. Toplantı için daha geniş bir duyuru ve katılım için çevreyede haber verilecek, 6-) 2. Toplantıda dernek yeri tesbit edilecek, Bugünki toplantıya katılan [url]www.sivaspor.com[/url] üyelerimiz; Alimuharrem58 Gakgo58 Çevik Gunay Arifcoskun Sivaslıavukat Cihanakkus Puar Sonmez Sinan58_34 Karacaören34-58 Ademgöze Umut X_burnley Zaralıx1968 Tüm gelen ve gelemeyen arkadaşlara teşekür ederiz..[/B] |
ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN BAŞARILI OLACAĞINIZA İNANIYORUM....
GERÇEKTEN BÜYÜK BİR EKSİĞİ TAMAMLAYACAKSINIZ.... |
[B]ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..İNŞ. 2. TOPLANTIDA ARANIZDAYIM....[/B]
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I]işte olay bu.inşallah kurulacak..geç bile kalındı...[/I][/CENTER][/COLOR]
|
BU KEZ BASARACAGINIZA CANI GÖNÜLDEN INANIYORUM.
SIMDIDEN HAYIRLI UGURLU OLSUN. |
[COLOR="Blue"]BU BİR GÖNÜL İŞİ BU GÖNÜL İŞİNE DESTEK VERECEK TÜM YİĞİDOLARA SEVGİLERİMİ SAYGILARIMI SUNARIM ALLAH UTANDIRMASIN[/COLOR]
|
[QUOTE=Gunay][B]Bilindiği gibi İstanbul'lu yiğidolar olarak bugün tanışma ve fikir teatrisi için buluştuk...
İleriye dönük çalışmaların içinde en önemlilerinden olan dernek kurma adına bir takım kararlar alındı.. 1-) 05.02.2006 Tarihinde Mecidiyeköyde tekrar toplanacağız, 2-) Avukat Alper Bey 2. toplantıda dernek kurulum bürokrasi işlmelerini tamamlayacak, 3-) 2. Toplantıda Dernek ismi belirlenecek, 4-) 2. Toplantıda gönüllülerin ödeyeceği minumum aidat belirlenecek, 5-) 2. Toplantı için daha geniş bir duyuru ve katılım için çevreyede haber verilecek, 6-) 2. Toplantıda dernek yeri tesbit edilecek, Bugünki toplantıya katılan [url]www.sivaspor.com[/url] üyelerimiz; Alimuharrem58 Gakgo58 Çevik Gunay Arifcoskun Sivaslıavukat Cihanakkus Puar Sonmez Sinan58_34 Karacaören34-58 Ademgöze Umut X_burnley Zaralıx1968 Tüm gelen ve gelemeyen arkadaşlara teşekür ederiz..[/B][/QUOTE] [FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]HELAL OLSUN...SIZLERIN BU ISE INANMANIZ..O BIRLIKTELIGI ORADA KURABILMENIZ BILE COK GUZEL BISEY.... ALLAH UTANDIRMASIN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...[/COLOR][/FONT] |
hayırlısı olsun ınsallah 2. toplantıda gereken sayıyı yakalayarak onemlı kararlar alacagız
|
Yigidolarin bu bulusmasi basta Istanbuldaki Sivaslilar olmak üzere tüm Sivaslilara hayirli ugurlu olsun.Gardaslar beni bu güzel insanalrin arasina kabul ederseniz derhal üyelik islemlerini yapin.Üyelik ücretini istediginiz zaman istediginiz yere havale ederim. Benide Almanyadaki bir kardesiniz olarak her zaman ve her sartta yaninizda sayabilirsiniz.Emegi gecen herkesi simdiden kutluyorum.Hayirlara vesile olsun.
|
[COLOR="Blue"][B][I]BÖYLE GÜZEL BİR ORGANİZASYONUN İYİ BİR SONUÇ VERECEĞİ BELLİYDİ.
BU ÇALIŞMALAR HAYIRLI UĞURLU OLSUN. BEN BU DERNEKTEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUM SİVASSPOR İÇİN. İSTANBULDA BULUNAN KAÇTANE SİVASLI DERNEĞİ VAR BİLMİYORUM AMA. BEN O DERNEKLERİN ÇALIŞMALARINI YETERLİ GÖRMÜYORUM.ÇOK FAAL DEĞİLLLER TAKİP ETTİĞİM KADARIYLA. BU DERNEK O AÇIĞI KAPATMALI,DERNEĞİN BAŞINDA İYİ,ÇALIŞKAN AKLI BAŞINDA BİRİ OLURSA GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPACAKTIR VE ADINDAN SÖZ ETTİREBİLİR. TEKRAR HAYIRLI OLSUN. [/I][/B][/COLOR] |
BU SEFER DESTEK DAHA CİDDİ GÖRÜNÜYOR.DAHA ÖNCE CEVİK ABİ.İ.HAKKI ABİ VE GÜNAY GARDASIMIN COK UGRASLARI OLDUGUNA BİZZAT SAHİT OLMUSTUM.İNANIN İSTANBUL COK SANSLI BÖYLE ÖNDERLİK YAPACAK BÜYÜKLERI OLDUGU İÇİN.BU DERNEK ALLAH'IN İZNİYLE BU SEFER KURULUR!!SİVASSPORA VE BİZLERE HAYIRLI OLSUN.
|
[QUOTE=LütfiÜnal]Yigidolarin bu bulusmasi basta Istanbuldaki Sivaslilar olmak üzere tüm Sivaslilara hayirli ugurlu olsun.Gardaslar beni bu güzel insanalrin arasina kabul ederseniz derhal üyelik islemlerini yapin.Üyelik ücretini istediginiz zaman istediginiz yere havale ederim. Benide Almanyadaki bir kardesiniz olarak her zaman ve her sartta yaninizda sayabilirsiniz.Emegi gecen herkesi simdiden kutluyorum.Hayirlara vesile olsun.[/QUOTE]
[B]Başkanım desteğinizi hiçbir zaman esirgemediğinizi biliyoruz, her zaman sivas için faaliyetlerin içinde yer aldınız... İnş. derneğimiz kurulduğunda sizide üye yapacağız hatta bunu bizzat kendim yapmak isterim :)[/B] |
Başkanım desteğinizi hiçbir zaman esirgemediğinizi biliyoruz, her zaman sivas için faaliyetlerin içinde yer aldınız...
İnş. derneğimiz kurulduğunda sizide üye yapacağız hatta bunu bizzat kendim yapmak isterim Günay insallah üyelikler baslayinca benim üyeligim artik garanti. Cenabi Allaha sükürler olsunki ben hem görünüsü hemde kalbi cok güzel bir kardes daha edindim. |
[QUOTE=LütfiÜnal]Günay insallah üyelikler baslayinca benim üyeligim artik garanti.
Cenabi Allaha sükürler olsunki ben hem görünüsü hemde kalbi cok güzel bir kardes daha edindim.[/QUOTE] [B]Tabiki başkanım ne demek üyeliğinizi onurla yaparı ins. Sagolun baskanim inanın size ne desem az zaten bunu herkeste biliyor... Sizin gibi abim olduğu için şükürler olsun:) [/B] |
[B][CENTER]Evet bende bu dernegin kurulma calismalarina sahitlik yapmistim istanbulda fakat kimsenin sicak bakmadigi bir ortam olmustu insallah bu sefer basaracaginiza cani gönülden katiliyorum sizlerin ne kadar harika ve güvenilir insanlar oldugunuzu ben kendim sahit oldum bu isi basararak bir ilke adim atmis olacaksiniz bununla beraber istanbuldaki yigidolari bir araya toplayarak gercek gücümüze kavusmamizi saglayacaginiza inaniyorum allah yolunuzu acik etsin herzaman destegimiz olacagini bilmenizi isteriz sizlerin yaninizda oldugumuzu bilin
Haydi yigidolar sira sizde madem böyle bir adim atildi ne bekliyorsunuz destekleyinde cümle alem görsün yigidonun sahlanisiniiiiiiiiiiiiiiiiiii[/CENTER][/B] |
[B]Tüm istanbuldaki yiğidolar kendilerini şimdiden 5 şubata ayarlasınlar...[/B]
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I]2.TOPLANTIYA HERKES GELSİN.ÖNEMLİ KARARLAR ALINACAK HERKESİN BU KARARLARDA PAYI OLSUN..[/I][/CENTER][/COLOR]
|
haydii...
[FONT="Arial Black"]2.TOPLANTIYA BİR COK ARKADASIMIZI BEKLİYORUZ...NE KADAR COK OLURSAK O KADAR GÜÇLÜ OLURUZ..HAYDİ YİGİDOLAR..[/FONT]
|
Allah utandırmasın...
|
25 Aralık 2005 Kadıköy'e gelen arkadaşlarımız:
1- ademgöze 2- alimuharrem58 3- arifcoşkun 4- çevik 5- cihanakkuş 6- gakko58 7- günay 8- karacaören34_58 9- sinan58_34 10- SÖNMEZ 11- sivaslıavukat 12- puar 13- umut 14- xburnley 15- xzaralı1968 Bu arkadaşlarımızın katılımlarıyla, beklenendende güzel bir ortam içerisimde,bir tanışma görüşmesi gerçekleştirmiş olup ileriye dönük,çalışmalarımız hakkında görüş alışverişimde bulunup,yapabileceklerimizi bir program haline getirp ileri bir tarihte görüşme kararı almış bulunuyoruz. İsteğimiz daha çok katılımcının oluşması,hep birlikte daha güzel şeyler yapabileceğimizi unutmayın. Hep birlikte Sivas için Sivasspor için elele gönül gönüle dostça birlik olmaya çağırıyoruz,lütfen bu çağrıya destek verip sizde yerinizi alın.Bekliyoruz sizleride arkadaşlar. |
Arkadaşlar toplantıya katıldım çok güzel geçti.Hepinizi önümüzdeki toplantıya gelmeniz gerektiğini geldiğinizde zaten hep gelmek isteyeceksiniz.kadıköyde sivas diye bağırmak çok güzel bir duygu...
|
[QUOTE=ademgoze]Arkadaşlar toplantıya katıldım çok güzel geçti.Hepinizi önümüzdeki toplantıya gelmeniz gerektiğini geldiğinizde zaten hep gelmek isteyeceksiniz.kadıköyde sivas diye bağırmak çok güzel bir duygu...[/QUOTE]
Evet Adem resim çekilirken oradan geçenlerin,"abi bizde Sivas'lıyız" deyip kimlik göstermeleri, ve bizimle resim çektirmeleri çok güzel bir andı.:) |
[QUOTE=Gunay][B]Tüm istanbuldaki yiğidolar kendilerini şimdiden 5 şubata ayarlasınlar...[/B][/QUOTE]
Sanırım yalnışlıkla yazıldı günay tarih: 5 Şubat 2006 |
BİZLER İNANILMAZI BAŞARDIK SİZLERDE İMKANSIZI BAŞARMAK ZORUNDASINIZ ÇÜNKİ SİVSLININ BAŞARISIZLIK DİYE BİR KAVRAMI OLMAMALI TÜRKİYEDE HER YERDE TARAFTARI OLAN BİR TAKIMIN İSTANBULDA DERNEĞİNİN OLMAMASI DİYE BİR ŞEY KABUL EDİLEMEZDİ BUNU BAŞARAÇAĞINIZI BİLİYOR VE CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM ŞUNUDA BİLMENİZİ İSTERİM YAPABİLEÇEĞİMİZ BİRŞEY OLURSA ADRESİMİZ BELLİ(1967 GENÇ TRF DRNĞ)BİZ HEP BURDAYIZ
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN SAYGILARIMLA İSAK EMMİOĞLU |
[QUOTE=67DRNK_2.BASKAN]BİZLER İNANILMAZI BAŞARDIK SİZLERDE İMKANSIZI BAŞARMAK ZORUNDASINIZ ÇÜNKİ SİVSLININ BAŞARISIZLIK DİYE BİR KAVRAMI OLMAMALI TÜRKİYEDE HER YERDE TARAFTARI OLAN BİR TAKIMIN İSTANBULDA DERNEĞİNİN OLMAMASI DİYE BİR ŞEY KABUL EDİLEMEZDİ BUNU BAŞARAÇAĞINIZI BİLİYOR VE CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM ŞUNUDA BİLMENİZİ İSTERİM YAPABİLEÇEĞİMİZ BİRŞEY OLURSA ADRESİMİZ BELLİ(1967 GENÇ TRF DRNĞ)BİZ HEP BURDAYIZ
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN SAYGILARIMLA İSAK EMMİOĞLU[/QUOTE] Bu toplantı esnasında sizin derneğinizde bilgilenme anlamında gündemimizdeydi.O tür bir gereksinimde sizlerdende bilgi ve görüş alınması gerekecektir. Çok teşekkür ediyoruz İsak Bey. Saygılar |
[B][U][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][CENTER]Allah kolaylık versin..Çok geç kalınmış bir olaydı..Geniş katılım ile yapılacak bir çalışma bu..İnşallah muaaffak olursunuz...Bizden isteginiz olursa destek olmaya herzaman hazırız...[/CENTER][/COLOR][/FONT][/I][/U][/B]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][B][U][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][CENTER]Allah kolaylık versin..Çok geç kalınmış bir olaydı..Geniş katılım ile yapılacak bir çalışma bu..İnşallah muaaffak olursunuz...Bizden isteginiz olursa destek olmaya herzaman hazırız...[/CENTER][/COLOR][/FONT][/I][/U][/B][/QUOTE]
Çok teşekkür ediyoruz Serhan gardaş,Allah razı olsun. "Damlaya damlaya göl olur"misali bu etkinliğe herkesi bekliyoruz,umuyoruzki bir dahaki buluşmamızda katılım daha fazla olacak ve bu iş sonuçlanacak, tek temennimiz bu işe daha ciddi anlamda bakıp herkesi biraz daha duyarlı olmaya davet ediyor ve 5 Şubattaki toplantıda daha somut neticeler elde edeceğimize inanıyoruz. Saygılar |
[B]malasef pazar günü akşam 20:30 a kadar çalışmak zorunda bırakıldığımdan bu oluşumda olamadım.. ama inşallah diğerlerinde olucam.. günay abi ve gakgo abiylede bir türlü görüşemedik ama napim ya kısmet olmuyo bir türlü...
inşallah bu toplantılarda hayırlı bir sonuçla neticelenir ve artık istanbulda sivassporumuzunda taraftar derneği olur.. emeği geçenlerden ve emeği geçeceklerden Allah razı olsun...[/B] |
[QUOTE=Kaptan-58][B]malasef pazar günü akşam 20:30 a kadar çalışmak zorunda bırakıldığımdan bu oluşumda olamadım.. ama inşallah diğerlerinde olucam.. günay abi ve gakgo abiylede bir türlü görüşemedik ama napim ya kısmet olmuyo bir türlü...
inşallah bu toplantılarda hayırlı bir sonuçla neticelenir ve artık istanbulda sivassporumuzunda taraftar derneği olur.. emeği geçenlerden ve emeği geçeceklerden Allah razı olsun...[/B][/QUOTE] Dileklerin için teşekkür ederiz,Kaptan58 İnşallah birdahakine katılma fırsatı yakalarsın,İstanbul gibi bir yerde bu derneğe çok ihtiyaç var.Ve olması gereken bir şey.İnşallah herkesin elbirliğiyle desteğiyle bu gerçekleşecek. Saygılar |
[QUOTE=AyhanBayrak][B][CENTER]Evet bende bu dernegin kurulma calismalarina sahitlik yapmistim istanbulda fakat kimsenin sicak bakmadigi bir ortam olmustu insallah bu sefer basaracaginiza cani gönülden katiliyorum sizlerin ne kadar harika ve güvenilir insanlar oldugunuzu ben kendim sahit oldum bu isi basararak bir ilke adim atmis olacaksiniz bununla beraber istanbuldaki yigidolari bir araya toplayarak gercek gücümüze kavusmamizi saglayacaginiza inaniyorum allah yolunuzu acik etsin herzaman destegimiz olacagini bilmenizi isteriz sizlerin yaninizda oldugumuzu bilin
Haydi yigidolar sira sizde madem böyle bir adim atildi ne bekliyorsunuz destekleyinde cümle alem görsün yigidonun sahlanisiniiiiiiiiiiiiiiiiiii[/CENTER][/B][/QUOTE] Çok teşekkür ederiz destekleriniz için Ayhan bey İnşallah bu sefer,bu özlem bitecek.Bunun için herkesin desteğini esirgememesi lazım.İstanbul gibi bir yerde böyle bir oluşuma çok ihtiyaç var. Herkesten daha fazla ilgi ve daha ciddi bir tutum göstermelerini istiyor,ve 2.toplantımız için herkesi bekliyoruz. Saygılar. |
5 ŞUBAT 2006 DAKİ TOPLANTIYA DAHA ÇOK ARKADAŞLAR KATILACAK VE 25 ARALIK GİBİ SICAK GEÇECEĞİNE GÖNÜLDEN İNANIYORUM
|
HADİ HAYIRLISI!
[COLOR="Black"][B]İnanmak başarmanın yarısıdır sizler İstanbuldaki YİĞİDOlar olarak buna inandığınızı gösterdiniz eminim başarınız çok uzak görünmüyor.
Şimdiden derneğinizin hayırlı olmasını diliyor sizlere bu özverili yolda başarı diliyorum.[/B][/COLOR] |
[B]hERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK..İSTANBULDA BÜYÜK ADIM ATILDI..ALLAH DAİM ETSİN..[/B]
|
geröekten çok güzel bir toplantı oldu faydasın ileriki günlerde anlayacaz. gelen hemşerilerimin hepsine sonsuz teşekkürler.
|
KADIKOY E GELEN ABILERIMIZE KARDESLERIMIZE VE DESTEK VEREN TUM YIGIDOLARA TESEKKURLERIMIZI SUNARIZ INSALLAH 2. TOPLANTIDA BU TOPLANTIDA KONUSTUKLARIMIZI NETICELENDIRECEGIZ VE ISTANBULDA BI SIVASSPOR TARAFTAR DERNEGINE KAVUSACAK
|
[QUOTE=Kaptan-58][B]malasef pazar günü akşam 20:30 a kadar çalışmak zorunda bırakıldığımdan bu oluşumda olamadım.. ama inşallah diğerlerinde olucam.. günay abi ve gakgo abiylede bir türlü görüşemedik ama napim ya kısmet olmuyo bir türlü... [/B][/QUOTE]
[B]Kaptan yine seni göremedim, ve gözlerimin seni arayacağını söylemiştim!![/B] |
İNSALLAH 2. TOPLANTIDA MANZERETSIZ HERKES GELIR
|
HERALDE EN GÜZELİ SİVASLININDA BİR ARAYA GELEBİLECEĞİNİ GÖSTERMEKTİ.VE BUNUDA HERKESE GÖSTERDİNİZ.
TEBRİKLER.GÖNÜLLERİMİZ HEP SİZİNLE OLDU HER NE KADAR YÜZ YÜZE TANIŞAMASAKTA AYNI ŞEYLERİ BİRLİKTE HİSSEDEBİLDİK. BEN ŞİMDİDEN DERNEĞİ KURULMUŞ SAYIYORUM.EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA SEVGİLERİMİ İLETİYORUM.LAF OLSUN DİYE DEĞİL AMA BURSADAN KENDİ ADIMA MADDİ VE MANEVİ YARDIMA HAZIRIM.BİLİRİM SİZİN ARTIK TEMENNİYE DEĞİL DAHA ÇOK DESTEĞE İHTİYACINIZ VAR.LÜTFEN GEREKİRSE Kİ MUHAKKAK GEREKİR .BİZLEREDE SORUMLULUK YÜKLEYEBİLİRSİNİZ.HEPİNİZİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM ANADOLUNUN YİĞİT İNSANLARI SİZ GÜZEL YİĞİDOLARI. |
[QUOTE=AMCA58]HERALDE EN GÜZELİ SİVASLININDA BİR ARAYA GELEBİLECEĞİNİ GÖSTERMEKTİ.VE BUNUDA HERKESE GÖSTERDİNİZ.
TEBRİKLER.GÖNÜLLERİMİZ HEP SİZİNLE OLDU HER NE KADAR YÜZ YÜZE TANIŞAMASAKTA AYNI ŞEYLERİ BİRLİKTE HİSSEDEBİLDİK. BEN ŞİMDİDEN DERNEĞİ KURULMUŞ SAYIYORUM.EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA SEVGİLERİMİ İLETİYORUM.LAF OLSUN DİYE DEĞİL AMA BURSADAN KENDİ ADIMA MADDİ VE MANEVİ YARDIMA HAZIRIM.BİLİRİM SİZİN ARTIK TEMENNİYE DEĞİL DAHA ÇOK DESTEĞE İHTİYACINIZ VAR.LÜTFEN GEREKİRSE Kİ MUHAKKAK GEREKİR .BİZLEREDE SORUMLULUK YÜKLEYEBİLİRSİNİZ.HEPİNİZİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM ANADOLUNUN YİĞİT İNSANLARI SİZ GÜZEL YİĞİDOLARI.[/QUOTE] Çok teşekkür ediyoruz,amca58 Bu tür yorumlar gelince okuyunca,cesaretimiz biraz daha artıyor,ve bu işin üstesinden geleceğimize inancımız eskisinden daha çok artıyor.Yeterki bu işe inanmak,bir adım atabilmek önemli olanıydıki biz bunu yaptık,katılımın daha da çoğalması, bu işe daha ciddi ve daha duyarlı yeni yiğidolarında aramıza katılmalarıyla 2.toplantıda daha somut neticeler elde edeceğimiz kesindir. Saygılar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:44. |