![]() |
Trabzon Maçi Olimpiyatta!
Yigidolar bu sezon Istanbul'u su yolu etti. Ligin 6. haftasinda Sivas 4 Eylül Stadi’nda oynanmasi gereken Sivasspor-Trabzonspor maçinin yine Istanbul Olimpiyat stadinda oynanacagi açiklandi. Futbol Federasyonu ve Yayinci kurulus ligin 6. haftasinda oynanacak olan Sivasspor-Trabzonspor maçinin saatini ve tarihini degistirmeyince maçin yine Sivas disinda oynanmasi mecburiyeti dogdu.
Bunun üzerine harekete geçen Sivasspor yönetim kurulu, Trabzonspor maçini Istanbul'da, Olimpiyat stadinda veya Sükrü Saraçoglu stadinda oynanmasini istedi. Konuyu inceleyen Futbol Federasyonu ve yayinci kurulus 6. haftada oynanacak olan Sivasspor-Trabzonspor maçinin Istanbul Olimpiyat stadinda oynanmasina karar verdi. Geçtigimiz hafta içerisinde Vali Dr. Hasan Canpolat stadyumla ilgili yaptigi açiklamada 4 Eylül stadini teknik olarak Trabzonspor maçina yetistireceklerini ve bundan sonraki isin tamamen Sivasspor kulübüne ve Futbol Federasyonuna kaldigini açiklamisti. 2 Eylül'de yapilan isiklandirma ihalesinden sonra 4 Eylül stadinin bir an önce isiklandirmaya kavusmasi için yogun çaba sarfedildigi ve ligin 8. haftasinda Sivas'ta oynanacak olan Denizlispor maçina yetistirilecegi belirtildi. |
.
[size=2]üzgünüz!! [/size] Ama Hayirlisi Olsun
|
Evinde oynama firsati olan ilk büyük sinavi olacakti, ama ins. hayirli olur.
|
[QUOTE=OĞUZ]Yigidolar bu sezon Istanbul'u su yolu etti. Ligin 6. haftasinda Sivas 4 Eylül Stadi’nda oynanmasi gereken Sivasspor-Trabzonspor maçinin yine Istanbul Olimpiyat stadinda oynanacagi açiklandi. Futbol Federasyonu ve Yayinci kurulus ligin 6. haftasinda oynanacak olan Sivasspor-Trabzonspor maçinin saatini ve tarihini degistirmeyince maçin yine Sivas disinda oynanmasi mecburiyeti dogdu.
Bunun üzerine harekete geçen Sivasspor yönetim kurulu, Trabzonspor maçini Istanbul'da, Olimpiyat stadinda veya Sükrü Saraçoglu stadinda oynanmasini istedi. Konuyu inceleyen Futbol Federasyonu ve yayinci kurulus 6. haftada oynanacak olan Sivasspor-Trabzonspor maçinin Istanbul Olimpiyat stadinda oynanmasina karar verdi. Geçtigimiz hafta içerisinde Vali Dr. Hasan Canpolat stadyumla ilgili yaptigi açiklamada 4 Eylül stadini teknik olarak Trabzonspor maçina yetistireceklerini ve bundan sonraki isin tamamen Sivasspor kulübüne ve Futbol Federasyonuna kaldigini açiklamisti. 2 Eylül'de yapilan isiklandirma ihalesinden sonra 4 Eylül stadinin bir an önce isiklandirmaya kavusmasi için yogun çaba sarfedildigi ve ligin 8. haftasinda Sivas'ta oynanacak olan Denizlispor maçina yetistirilecegi belirtildi.[/QUOTE] hayır maç sivasta stat yetişmesse kayseri veya malatyada olimpyatı daha bize vermiyorlar |
oğuz kaynak bilgi neresi?
|
Sivassporumuzun Trabzonsporla oynanan maçı Kesinlikle Sivasta olmalı Yoksa Büyük engeller Çıkabilir karşımıza.... Çok tökezleriz
|
Bence Olimpiyatta Kesinlikle Oynamamaliyiz Ali Sami En Vea Inönü Olsa çok Iyi Olur Sivasin Zaten 20-25 Bin Taraftari Var Başka Stadda Olursa Hem Doldumasi Kolay Olur Hemde Ulaşim
Hem De Istanbulda Oynamak şart Değil Ki Kayseri De Vea Malatya Da Oynayalim Bugün Hiç Abd Mali Kullandin Mi? |
Trabzon Maçi Sivas Dişinda Ise Mutlak Olimpiyat Olmali
Arkadaşlar lütfen onun bunun gazına gelmeyin bu hafta cincona dersini verirsek eğer o stad trabzon maçına full çekeriz, en az 30 bin insan gelir herşartta ,ama cin cona bu hafta yenilmezsek gelin görün olimpiyatı siz ozaman sivasta oynanmayacak ise mutlak olimpiyat olmalı başka yerin adı dahi telaffuz edilmemeli
|
[QUOTE=abircan]Arkadaşlar lütfen onun bunun gazına gelmeyin bu hafta cincona dersini verirsek eğer o stad trabzon maçına full çekeriz, en az 30 bin insan gelir herşartta ,ama cin cona bu hafta yenilmezsek gelin görün olimpiyatı siz ozaman sivasta oynanmayacak ise mutlak olimpiyat olmalı başka yerin adı dahi telaffuz edilmemeli[/QUOTE]
[b]bencede ya olimpiyat yada 4 eylül olmalı!!! abircan abimşinde dedigi gibi mactan puan almamız halinde olimpiyat dahi full cekecektir :)[/b] |
evet bende duydum trabzon macının olimpiyatta olacagını ama bana sorarsanız bence kayserıde oynanmalı yada malatyada olimpiyat çok uzak ve istanbuldakı sıvaslılar gerken ilgiyide gostermıyorlar
|
[b]kayserinin iki takımı var ve her hafta biri oynamıyormu stadlarında??? bir hafta iki macı cimler kaldırabilirmi???[/b]
|
Maç Hasilatini Düşünün
ARKADAŞLAR MAÇ OLİMPİYATTA OLURSA TRABZONLULAR MANİSALILAR GİBİ 20 KİŞİ GELMEZ EN AZ 20.000 GELİR 20 MİLYONDAN 400 MİLYAR PARA EDER
4 EYLÜLDE 5 MAÇTA KAZANAMAYACAĞIMIZ PARAYI KAZANIRIZ SİVAS EĞER TRABZONU YENECEKSE HER YERDE YENEBİLİR MAÇ FULL ÇEKERSE ORT 30 ytl * 80000 =2.400.000 ytl VAY ANASINI |
[QUOTE=ReDYiGiDo]Sivassporumuzun Trabzonsporla oynanan maçı Kesinlikle Sivasta olmalı Yoksa Büyük engeller Çıkabilir karşımıza.... Çok tökezleriz[/QUOTE]
sivassporumuzun trabzonsporla oynana maci kesinlikle sivasta olmali yoksa büyük engeller cikabilir karsimiza ... cok tökezleriz |
Olimpiyattaki Maçlara Sadece seyirci gidiyor Taraftar Gerekiyorsa Maç Kesinlikle Sivas 4 Eylül Stadında olmalı Hemde Şehirin Gelişimine Büyük Katkısı Olur. Deplasman takımı Taraftarlar sivası tanır. Maçlar En kısa Zamanda Mutlaka Sivasta Oynanmalı
|
Istanbulda Oynanan Maçlarimizdaki En Güzel Görüntüler Saracoğlundaki,sariyer Maçindaydi,keşke Bir Kez Daha Aynisi Olsa,,,,bir De Geçen Sezon Karagümrük Maçi Olimpiyatta Olmasina Rağmen Hala Unutamiyorum,,seyirci Maçi çevirmişti...
Yine Geçen Sene Asy Deki Istanbul Belediye Maçi Full çekmişti Iki Sene önceki Inönüde Oynanan Büyükşehir Maçi Da öyleydi Bu Seyirci Patlamasindan Nasibini Alan Diğer Bir Yer De Darica Ydi,,darica Gençlerbirliğini De Kendi Sahasinda Muhteşem Taraftar Gücüyle Yenmiştik,,ve Bu Seyirci Desteğiyle Henüz Istanbulda Yenilgimiz Olmadi,,,bu Seneki Malatya Ve Manisa Maçlari Da Tatil Zamanina Denk Gelmesine Rağmen Her Türlü Eleştiriye Rağmen Bence Asla Azimsanacak Rakamlar Değildi..... Nerede Olursa Olsun Hayirlisi Olsun...... |
Bence De Takimimiz Kendi Sahasinda Oynamadiği Sürece,nerede Ve Ne Kadar Seyirciye Oynarsa Oynasin,,rakip Için Deplasman Havasindan Uzak Geçiyor çünkü Istanbul çok Büyük Bir Metropol,,ve Rakip Futbolcularin çoğu Istanbul Altyapi Veya Diğer Takimlardan Dolayi Zaten O Statlarda Oynamiş Olan Futbolcular,,,
önemli Olan Sivas Gibi Bir Deplasmani Hissetmeleri!!!! çok Zorlu Bir Deplasman Olacak Inşallah |
trabzon maçını sivasta oynatanlar ne oldu.
nasıl haber kaynaklarınız var.. kim haklı.. bir şey biliyoruzki söylüyoruz. ben boş konuşmam.üstelik görünen köy kılavuz istemez. |
[QUOTE=drummer]trabzon maçını sivasta oynatanlar ne oldu.
nasıl haber kaynaklarınız var.. kim haklı.. bir şey biliyoruzki söylüyoruz. ben boş konuşmam.üstelik görünen köy kılavuz istemez.[/QUOTE] [b]gardas mac 100%- 100 Istanbul-OlympiyatStadinda [/b] |
Bencede eger cincon maçından puan alırsak OLİMPİYATTA kalabalık muhteşem taraftar olabilir.Taraftarı böyle maçlar tribüne çeker ozamanda hasılat çok güzel olur.....
|
benim inadıma maç sivasta deyip milleti kandırdılar.
bende sivasta olmayacağını söyledim durdum. her gün stadın önünden geçiyorum. ne halde olduğunu görüyorum. 4. hafta sivastayız dediler yok vestel maçında dediler yok trabzon maçında dediler. sonuç ortada.birileri birileriyle kafa buluyor. neyseki maç olimpiyatta. maçı kayseri ve ya malatyaya veriyordu fedarasyon. |
ltf. sinirlen miyelim....
[QUOTE=drummer]benim inadıma maç sivasta deyip milleti kandırdılar.
bende sivasta olmayacağını söyledim durdum. her gün stadın önünden geçiyorum. ne halde olduğunu görüyorum. 4. hafta sivastayız dediler yok vestel maçında dediler yok trabzon maçında dediler. sonuç ortada.birileri birileriyle kafa buluyor. neyseki maç olimpiyatta. maçı kayseri ve ya malatyaya veriyordu fedarasyon.[/QUOTE] [b]gardas kizmana gerek yok Yönetim istanbulda diyorsa istanbulda dir Yönetimin bildi vardir yoksam istanbulda oynanmas istemesmi sanki yönetim kendi evinde oynamayi hayirlisi olsun [/b] |
şaşırmadım
şaşırmadım açıkcası bu stadı 8. hafta değilde 10. haftaya anca yetiştirirler artık duyun sesimizi bu hasrete son verin
|
Günay Abi
KAYNAĞI BURADA basss>[SIZE=5]http://www.sivasspor58.cjb.net/[/SIZE] ok
|
Gençlik ve Spor il müdürü açıklamasında Stad ışıklandırılması zorunluluğunun 31.12.2005 tarihine kadar olduğunu belirtti. Federasyon gerekçesinde ışıklandırmanın tamamlanmadığı belirtilmekte, Yönetim neden buna itiraz etmiyor. Yoksa Kulübün işinemi geliyor.
|
Gardaşlar
Ha Sivas Ha Istanbul!! Bizim Için Farketmez Ama Sivasta Hasret Kaldi Trabzon Gibi Bi Takimin Karşisina Sivas 4 Eylülde çiksaydik Herşey Farkli Olurdu Ama Istanbuldada Trabzon Maçinda 30 Bin Kişi Gelse Yine Yeter Sivassporumuza Neyse Hayirlisi!!!
|
Ben
Sevdiğine, Hemşerisine, Arkadaşina, Dostuna, Ailesine Sahip çikan Hiç Unutmayan Insani Severim! Yari Yolda Birakipta Gideni Diğil Gardaş.!! Gardaş Sen Sivasi Bilirmisin Asil Soylu Dürüst Güzel Soylu Insanlarini Bilirmisin Gardaş Bilişrmisin!!
|
[b]adaşlar bugün yerel basına yansıyanda bu...Yani maçın Olimpiyat stadında oynanacağı...Stadımız aslında hazır ama halen ufak tefek eksikleri var bu sebeten maçımız Olimpiyatta olacak...Maçın Cuma günü saat :20:00 de oynanacağı söyleniyor...inşallah bu sefer taraftarımız çok gellirde yüzümüz güler...Ama diğer maçtaki gibi seyirci gelirse bu maçta Trabzonspor seyircisi bize üstünlük kurar...Bu sefer taraftar organizesi gayet muntazam olmalı...[/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:53. |