![]() |
ALTAN'I KAPTIRDIK
Sivasspor’un devre arasında transfer etmek için çalışmalarını devam ettirdiği Galatasaraylı Altan,
Çaykur Rizespor’la anlaştı. Sivasspor Yönetim Kurulu ’nun Galatasaray takımından Volkan ile birlikte kadrosuna dahel etmek için çalışmalar yaptığı Altan, önceki gün Çaykur Rizespor ile prensipte anlaşmaya vardı. Altan’ın Çaykur Rizespor’u tercih etmesindeki neden ise maddi konular olduğu bildirildi Çaykur Rizespor Asbaşkanı Erol Yıldırım, yaptığı açıklamada, uzun süredir Altan ile yaptıkları görüşmelerin olumlu bir biçimde sonuçlandığını ve prensipte anlaşma sağladıklarını söyledi. Altan`ın kalitesini ispatlamış bir oyuncu olduğunu ve fayda sağlayacağına inandıklarını ifade eden Yıldırım, ``Bu futbolcuyla sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştık. Kulübü ile de her konuda anlaşmaya vardık.”d |
[B]yazık oldu walla...Alsaydık ilaç gibi gelecekti bize....Sağlık olsun...[/B]
|
Biraz geç kalındımı,kaçan kaçıyor,inşallah bundan sonrakiler için biraz acele edilirde iyi bir futbolcu alınır.
|
ALTAN A ÇAYKUR RİZEDE BAŞARILAR
|
saglık olsun daha cokkk futbolcular gelır gıder onemlı olan bıze getırdıklerı basarı o olmazsa yerını baskası doldurur ıllakı
|
[B]Yine aynı olay... İlgilendik ama elimizden gitti!!!
acaba yönetim farklı bir stratejimi izliyor??? [/B] |
Yönetim isini cok iyi biliyor göreceksiniz.
sag gösterip sol Cakiyor. Bombalar yakinda PATLAYACAK :D |
[QUOTE=CAGLAYAN]Yönetim isini cok iyi biliyor göreceksiniz.
sag gösterip sol Cakiyor. Bombalar yakinda PATLAYACAK :D[/QUOTE] [B]abi hayırdır bi şey mi bliyonda söylemiyon yoksa....[/B] |
[B]TOP SECRET[/B] :D
|
sag gösterip sol Cakiyor. Bombalar yakinda PATLAYACAK :D[/QUOTE] [B]Bende onu söylemeye çalışmıştım abi, sene başında da aynı stratejiyi uyguladılar:confused: [/B] |
[QUOTE=CAGLAYAN][B]TOP SECRET[/B] :D[/QUOTE]
[B] abi ayıp ediyon walla ...gece gözüme uyku girmezse sorumlusu sensin...[/B] |
Bence sonunda herkesi memnun edecek bir sürpriz yapılacak galiba:)
|
sag gösterip sol Cakiyor. Bombalar yakinda PATLAYACAK :D[/QUOTE] [COLOR="Black"][B]Ağabey ağzından bal akıyor,inanki İnşallah dediğin gibi olacak,hepimizin beklentiside o yönde...[/B][/COLOR] |
[B]İnşallah dediğiniz gibi olur....Bekleyip göreceğiz...[/B]
|
AMAN ÇOKTA TIIIN GİDERSE GİTSİN..DAHA İYİLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH..
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I]KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUR..BU İŞLERDE ELİNİ ÇABUK TUTMAK LAZIM..ARA TRANSFER ÇOK ÖNEMLİ...[/I][/CENTER][/COLOR]
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUR..BU İŞLERDE ELİNİ ÇABUK TUTMAK LAZIM..ARA TRANSFER ÇOK ÖNEMLİ...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B]bencede Altanı alsaydık gol yollarında çok etkili olurduk...[/B] |
[B]BİZLER DÜŞÜNE KADAR ADAMLAR KAPIYO....[/B]
|
[QUOTE=DJMuRaT][B]bencede Altanı alsaydık gol yollarında çok etkili olurduk...[/B][/QUOTE]
HAKLISIN MURATCIĞIM ALTAN İYİ TOPCU |
olsun biz dahada iyisini aliriz
|
FUTBOLCU SEÇİMİNDE SEÇENLER YANILMAZ BUNU İLK DEVRE GÖRDÜK ONLARA GÜVENİYORUZ,
|
[COLOR="Blue"]bizden hızlı davrandılar ve altanı aldılar olsun bundada vardır bir hayır[/COLOR]
|
[COLOR="Black"][B]Altan iyibir futbolcu ama çokta hayıflanmadım desem yalan olmaz Altan gibi bir futbolcuya bile önem vermeyen bir yönetim çok daha iyibir transfer peşindedir eminim.
Altanada Çaykurrizede başarılar diliyorum.[/B][/COLOR] |
belki yönetim daha iyilerinin peşindedir belki altandan daha iyisini alma uğraşı içindedir ama kim nederse desin altan alınmalıydı güçlü tecrübeli büyük maçlarda hata yapmıyan bir takımın yedekklubeside güçlü olmalı altanın yerine alternatif yerli topçu yok . yabancı getirecek ler büyük ihtimalle........
|
KACIRDIK ALTANI BEN CE SİVASA COK LAZIM BİRİYDİ NİYE DERSEN İLERİYE DÖNÜK BİR ORTA SAHA TOPCUSU LAZIM BİZE AKILLI VE TEJRÜBELİYDİ OLSA COK GÜZEL OLURDU HAYIRLISI DİYELİM
|
KAÇAN BALIK SONRADAN BÜYÜK OLMASIN ALSAYDIK İYİ OLURDU
|
Giden gitmiştir,keşkelerle artık biryere varamayız.Artık işi daha sıkı takip edip,işbitirici bir transfer politikası izlemeli yönetim,yoksa beklemekle kimse bize alın size futbolcu getirdik demez.
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Valla Altana çok üzüldüm çünkü bizim tam aradığımız bir futbolcu idi...Ama yerine futbolcu bulamayacağız diye bir kaide yok...Sivasspor inşallah daha iyisini alacaktır..[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
bu hizla giderseniz hic kimseyi almazsiniz.. caykur rizesporea gidecegine keske sivasspora gelseydi..
|
ya allah askına altan cokmu ıyı oyuncu ya yapmayın ya altan gıbı oynayan cooook oyuncu var olcanı alsın madem altan en buyuk oyuncu gorsunler olcan nasıl yararlı olur takıma ayrıca rizede para var salıha kardes sivasta o kadar yok
|
[QUOTE=Bebeto_]ya allah askına altan cokmu ıyı oyuncu ya yapmayın ya altan gıbı oynayan cooook oyuncu var olcanı alsın madem altan en buyuk oyuncu gorsunler olcan nasıl yararlı olur takıma ayrıca rizede para var salıha kardes sivasta o kadar yok[/QUOTE]
ben sivasin parasimi var dedim.. olcan adinimi diyorsun?? altani tercih ederim yok yada olcanmi olsaydi,o altanin kadar pahali olmazdi en azindan.. eminim altani alacak paraniz vardi bence.. okadarda degil bence.. |
ya kardesim altan la falan olmaz bu işler ya altan madem iyide niye gs de oynamıyo yanı gs te top oymayan yok yınede altan kadroya gıremıyo olacak ışmı ya ama olcan oylemı adam alexin yedeği ya hem altana verilecek paraya yazık be
|
[QUOTE=Bebeto_]ya kardesim altan la falan olmaz bu işler ya altan madem iyide niye gs de oynamıyo yanı gs te top oymayan yok yınede altan kadroya gıremıyo olacak ışmı ya ama olcan oylemı adam alexin yedeği ya hem altana verilecek paraya yazık be[/QUOTE]
neyse bir daha tekrarliyim.. simdi gerets hani birini oynatsin?? okadar oyuncu var zaten bir suru problem cikti Hakan sukur oyntilmiyo diye.. altandan iyi oynayanlar var eger onu oynatsaydi haksizlik olurdu digerlerine.. altana verilecek paraya yazik oylemi?? senin fikrin.. iyi hadi olcani transfer ettirsene bakalim geliyormu.. |
[QUOTE=Saliha]neyse bir daha tekrarliyim.. simdi gerets hani birini oynatsin?? okadar oyuncu var zaten bir suru problem cikti Hakan sukur oyntilmiyo diye.. altandan iyi oynayanlar var eger onu oynatsaydi haksizlik olurdu digerlerine.. altana verilecek paraya yazik oylemi?? senin fikrin.. iyi hadi olcani transfer ettirsene bakalim geliyormu..[/QUOTE]
gerets teknık direktor olsa zaten hasan sası oynatmz bıtmıs topcuyu oynatıyo umıt karanı haftalardır yanında oturttu eee tabı olcan gıbı futbolcunun bonservvısı pahalıdır ama hayrettınle takas olabılır yada kıralayabılırız altanın tursusunumu kuracaz ha altan ha ertuğrul aslan aynısı |
[QUOTE=Bebeto_]gerets teknık direktor olsa zaten hasan sası oynatmz bıtmıs topcuyu oynatıyo umıt karanı haftalardır yanında oturttu eee tabı olcan gıbı futbolcunun bonservvısı pahalıdır ama hayrettınle takas olabılır yada kıralayabılırız altanın tursusunumu kuracaz ha altan ha ertuğrul aslan aynısı[/QUOTE]
tabi teknik direktör sen ne anlarsin.. hasan sas a sans vermek istiyor onun iyi oynadigini butun dunya gormustur.. ama sakat kendisi yillardir.. umit karan ayri bir konu,, hasan ve umit ayni pozisyonda oynamiyor.. bunlarin birbiriyle alakasi yok umit konusu ayri bir konu.. galatasarayli olmadigindan boyle seylere bilmemen normal.. olcan ve hayrettin?? tamam ben olcani taa antalyaspora kiralik gitmeden onceden begeniyordum ama o ikisi takas olmasi imkansiz emin ol buna!!!! kurardiniz daha iyi en azindan altani oynatirdiniz ama olcanin pek sansi yok.. hadi be olcaninmi ben bile onu satin alabilirim.. |
[B]Burası gs yada baska bir takımın formu değil!!! ne suclama nede savunma yapmayın!!!![/B]
|
...
[QUOTE=Gunay][B]Burası gs yada baska bir takımın formu değil!!! ne suclama nede savunma yapmayın!!!![/B][/QUOTE]
HAKLISIN... |
sivasspor ligin 1 yariya nasil basladiysa oyle devam edecektir
|
[QUOTE=cevik]HAKLISIN MURATCIĞIM ALTAN İYİ TOPCU[/QUOTE]
[B]SAĞLIK OLSUN ABİ...SENEYE ALTAN'I BONSERVİSİYLE ALIRIZ....[/B] |
çok çok üzüldüm valla ama ben altanın çaykurize takımından çürüyüp gideceğine inanıyorum altan güzel yetenekli oyuncu sivasa gelseydi yıldızı parlayabilirdi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:59. |