![]() |
[size=4][b][i]Sivassporumuz şuan 58 puanda.Bence Sivassporun 9 puana daha ihtiyacı var.Yani 67 puanla Süper ligi garantiler diyorum.Yani 9 puanı üstüste alırsa Elazığ deplasmanında veya bir sonraki hafta evimizde oynayacagımız Mardin maçında turu atarız diyorum....Siz ne düşünüyorsunuz...[/i][/b][/size]
|
bence 28 hafta kendi evimizdeki mardin macindan sonra 3 puani alip
sampiyoluk turu atacagiz allahin izniyle !!! [b]28. hafta !!![/b] |
31.HAFTA
|
bencede mardin mac1nda bu i_ biter...ama gardas bu topic futbolcular için sak1ncal1 olmas1n?
|
[quote=akincilar]bencede mardin mac1nda bu i_ biter...ama gardas bu topic futbolcular için sak1ncal1 olmas1n?[/quote]
[size=4][b][i]Bence moral olur....Taraftarın beklentisinin bu olduğunu bilirler bence...[/i][/b][/size] |
rehavet aç1s1ndan demek istedim
|
[size=4][b][i]Zannetmiyorum zaten Sivasspor olayı kopardı yani sadece hangi hafta garantileriz onu düşünüyordum...[/i][/b][/size]
|
MARDİN MAÇI FİNAL OLUR GİBİME GELİOR...
_____________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
[quote=VICTORY]MARDİN MAÇI FİNAL OLUR GİBİME GELİOR...
_____________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b][/quote] +1967 |
en kötü 30
|
Bence 29. haftada Mersin İ.Y.'nu deplasmanda 2 - 1 yeneriz ve şampiyonluğu garantileriz 30. haftada ki V.Manisaspor maçınıda kazanarak ŞAMPİYON olarak çıkmayı %100 garantileriz. (İnşallah) !....
|
[color=red][/color][size=6][/size]Bence Mersin maçını 1-0 alıp Vestel maçına şampiyon olarak çıkrız gibime geliyor.Ama daha öncesi de kabulümdür.
|
[quote=serhankaburcuk][size=4][b][i]Sivassporumuz şuan 58 puanda.Bence Sivassporun 9 puana daha ihtiyacı var.Yani 67 puanla Süper ligi garantiler diyorum.Yani 9 puanı üstüste alırsa Elazığ deplasmanında veya bir sonraki hafta evimizde oynayacagımız Mardin maçında turu atarız diyorum....Siz ne düşünüyorsunuz...[/i][/b][/size][/quote]
Aynen katiliyorum sana gardas insallah mardin macinda kendi seyircimizin önünde tur atacagiz. Bütün türkiye bizim basarimizi konusacak allahin izniyle bu basariyi yasamak herkese nasip olmaz haftalar önceden garantilemek ( YA BASARACAGIZ YA BASARACAGIZ ) |
bursa ve elazıg maclarını kesın alması gerek sonra beraberlıkte olsa yeter babalar sız kafanızı yormayın yaaa
|
Adanasporlu kardeşim allah ağzında işitsin derler ya aynen öylee valla.Bu sene kesin çıkmak istiyoruz süper lige ama gönlümüz şampiyon olarak çıkmaktan yana.İnşallah hedefimize uaşacağız darısı adana sporun bazşına..........
|
[size=4][b][i]Mardin maçına Şampiyonluk turuna bekliyoruz bütün Sivaslıları(bence tabiki):))[/i][/b][/size]
|
Süper lige çıkıcaz bundan hiç şüphem yok ama benim gönlümden ŞAMPİYON olarak çıkmak istiyorum. inşallah bunuda başarıcagız MARDİN maçında GÜZEL ŞEHRİMİZ SİVASIMIZDA TURUMUZU ATARIZ.. ŞAMPİYON SİVASSPOR
EN BÜYÜK SİVASSPOR BEKLE BİZİ SÜPER LİG SİVASIMIZ GELİYOR BAŞKA BÜYÜK YOK BU ALEMDE KRALDA SİVASSPOR KIRMIZI... BEYAZ ŞAMPİYON SİVASSPOR SİVAS GOL GOL SİVAS GOL GOL SİVAS GOL GOL |
mardin macinda sova hazir olalim belki ozamanada kalmaz artik bitmeli bu is artik yerimizi alalim bekle bizi 1 lig geldik iste vaybe nekadar taraftarimiz var hep destek tam destek hersey sivasspor icin
|
[color=red]BENCE 29 HAFTA SİVASIIZ MERSİN İDMANYURDUNU 2-0YENEREK
ŞANPUYONLUĞUNU İLAN EDECEK HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVASSPOR [size=6][/size][/color] :!: :!: |
Evimizdeki bir maçta garantilersek iyi olur,büyük şölen yaparız.Serhan reis ve ben de inşaallah o zaman Sivas'ta olacağız aylardır memleketten ayrı asker adamlarız,bize de büyük moral olur.O hafta tribünler öyle bir dolmalı ki Sivas tarihinde eşi görülmemiş olsun.Bir de taraftarlarımız coşkulu olursa ne büyük gün olur.10.000+ kişinin hep bir ağızdan tezahürat yaptığı bir tribün görmeyi o kadar çok istiyorum ki...
|
walla ewimiz dışarısı hiç farketmez şampiyonluğu garantiyelim her yerde çoşarız...
_____________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b][/quote] |
[quote=koraysancar]Evimizdeki bir maçta garantilersek iyi olur,büyük şölen yaparız.Serhan reis ve ben de inşaallah o zaman Sivas'ta olacağız aylardır memleketten ayrı asker adamlarız,bize de büyük moral olur.O hafta tribünler öyle bir dolmalı ki Sivas tarihinde eşi görülmemiş olsun.Bir de taraftarlarımız coşkulu olursa ne büyük gün olur.10.000+ kişinin hep bir ağızdan tezahürat yaptığı bir tribün görmeyi o kadar çok istiyorum ki...[/quote]
[size=4][b][i]İnşallah kardeşim sen gelde Sivasa icabına bakarız...Ondan sonraki hafta Elazığ maçınada gideriz deplasmana....(Şafak 14)[/i][/b][/size] |
[color=red][i][b]mardin maçında tura geliyoruz abiler...[/b][/i][/color]
_____________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
bence bu iş son 5 maç kalasınbiter.sezon başında futbolcularımız öyle demişti son 5 hafta kalası süper ligi garatiler ordanda antalyaya tatile gideriz diye....
|
ÖNCELİKLE SÜPERLİGİ 29. HAFTA ŞAMPİYONLUGU BURDA ANTALYADA İNŞALLAH HEPİNİZİ BEKLERİM...
|
28.hafta diyorum
|
Bence 30.hafta macindan sonra büyük ölcüde bu is tamam.Bunada bütün kalbimle inaniyorum.Sivasspor süperligi coktan haketti.
|
30 haftada insallah
[color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
BENCE29. HAFTADA GARANTİLERİZ... MERSİN MACIYLA SONRA MARDİN MACINDADA SOLEN OLUR 4 EYLÜLDE :lol: :lol: :lol: :lol:
|
NASİP OLURSA MANİSAYI YENİP GARANTİLERİZ HEMDE ŞAMPİYONLUK İÇİNDE MORAL OLUR.GENELDE MERSİN DENMİŞ MA BEN KOCAELİ VE ERCİYESİN MAÇLARINI KAYBETME İHTİMALİNİ AZ GÖRÜYORUM.
GEL MANİSA GEL... |
manisayi yendik mi 4 eylül stadinda o zaman tur atilir ama su anda bile bana göre süperlig garanti ama sampiyon olmak önemli onun icin manisayi yendigimiz zaman bence sampiyonlukta garanti dir diye düsünüyorum
|
manisa maçından sonra inşallah bayram havası yaşıyacağız
[img]http://img199.exs.cx/img199/6388/ktvr6kh.gif[/img] |
[quote=kral58]manisa maçından sonra inşallah bayram havası yaşıyacağız
[img]http://img199.exs.cx/img199/6388/ktvr6kh.gif[/img][/quote] [size=4][b][i]Mardin maçından sonra bence sivas garantilemiş olur...[/i][/b][/size] |
mardin ve mersin maçlarından sonra bu iş biter.
tabi rekorla şampiyon olursak daha da güzel olur. |
[size=7][color=red] MERSİN İDMAN YURDUNU 2-1 YENEREK ŞAMPİYONLUĞU MATEMATİKSEL OLARAK GARANTİLER[/size][/color] :k14: :k14: :k14:
|
[color=darkred][i][b]WALLA BENİM HESAP TUTMADI MARDİN DEMİŞTİM AMA OLMADI.ANTALYA DİYORUM ŞİMDİDE...[/b][/i][/color]
|
[size=4][b][i]Sivasspor Mersin idman yurdu maçında lige çıkmayı garantiler Vestel maçındada Şampiyonluğu garantiler...[/i][/b][/size]
|
MANİSA YI YENERSEK BU İŞ TAMAMDIR.
|
SİVASSPOR'U 4 EYLÜL STADYUMUNDA YENMENİN FORMULUNU AÇIKLUYORUM.
MAÇA SİVASSPOR'A SÜPER LİGDE BAŞARILAR DİLERİZ PANKARTIYLA ÇIKACAKSIN(MARDİNSPOR ÖLE YAPTI) SONRA O PANKART AÇIK TRİBÜNE ASILACAK TABİİ BİZİM SİVASSPOR TARAFTARIDA O TAKIMI TRİBÜNE ÇAĞIRIP ALKIŞ YAPACAK(MARDİNSPOR'A YAPTIĞIMIZ GİBİ) MAÇ BİTİNCE ELİMİZE VERİP GİDECEKLER(MARDİNSPORUN YAPTIĞI GİBİ) |
[quote=ultraSivas_58]SİVASSPOR'U 4 EYLÜL STADYUMUNDA YENMENİN FORMULUNU AÇIKLUYORUM.
MAÇA SİVASSPOR'A SÜPER LİGDE BAŞARILAR DİLERİZ PANKARTIYLA ÇIKACAKSIN(MARDİNSPOR ÖLE YAPTI) SONRA O PANKART AÇIK TRİBÜNE ASILACAK TABİİ BİZİM SİVASSPOR TARAFTARIDA O TAKIMI TRİBÜNE ÇAĞIRIP ALKIŞ YAPACAK(MARDİNSPOR'A YAPTIĞIMIZ GİBİ) MAÇ BİTİNCE ELİMİZE VERİP GİDECEKLER(MARDİNSPORUN YAPTIĞI GİBİ)[/quote] [color=darkred][i][b]ADANADA ÖLE Bİ PANKARTLA ÇIKTI VE TRİBUNE ASTI AMA BİZ ONLARI YENDİK.ÖNEMLİ OLAN TAKIM RUHU[/b][/i][/color]! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:47. |