![]() |
KAPTAN KIM OLACAK??
WERNER LORANT MUHAMMED ALIYI KAPTANLIKTAN ALMAYI DÜSÜNÜYOR,
SIZCE YENI KAPTAN KIM OLMALI???? YORUMLARINIZI BEKLIYORUM.......... |
evet iyi dusunmus
|
hakkıdan sonra yaşının olgunluğundan dolayı ben kalla derim.
|
Hayrettin bence
|
bencede hayrettin
|
kalla olmalı bence.çünki çok profesyonel ve tecrübeli
|
casus ona bakarsan MUHAMMED ALI de tecrübeli
|
bencede hayrettin olmalı
|
[QUOTE=gakgo58]bencede hayrettin olmalı[/QUOTE]
[B][I]Hayrettini Kadroya dahil etmeyin bence :D [/I][/B] |
[QUOTE=CAGLAYAN][B][I]Hayrettini Kadroya dahil etmeyin bence :D [/I][/B][/QUOTE]
abi futbol bu BJK gidecek diye kadroya alinmasmi :rolleyes: |
BENCEDE HAYRETTİN OLMALI
|
bencede hayrettin olmalı
|
HAYRETTİN BENCEDE...............
|
bence hakkı olmalı
|
[B]Hakkı olsun yaşıda uygun :)[/B]
|
[QUOTE=SaRiKaN58]WERNER LORANT MUHAMMED ALIYI KAPTANLIKTAN ALMAYI DÜSÜNÜYOR,
SIZCE YENI KAPTAN KIM OLMALI???? YORUMLARINIZI BEKLIYORUM..........[/QUOTE] almasina gerk yok zaten giti bence hayrettin olmasi gerek veya hakki |
BENCE DE HAKKI OLMALI
|
[B]bence cem can olsun ama o yenı transfer :D daha takımı bilen ve olgun bırı olmalı hakkı yada hayrettın bence.. [/B]
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkRed"]KAPTAN HAKKI OLSUN...HAYRETTİN IN AKLI FENERDE ONA KAPTANLIK VERİLMESİN !!!!!!!!!!!!![/COLOR][/FONT][/B]
|
SIZCE YENI KAPTAN KIM OLMALI???? YORUMLARINIZI BEKLIYORUM..........[/QUOTE] [CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"]MOHAMMED ALİ TAKIMDAN AYRILDI.[/FONT][/I][/B][COLOR="Red"][I][B][FONT="Comic Sans MS"]KAPTANLIĞA EN BÜYÜK ADAY HAKKI HACIOĞLU...[/FONT][/B][/I][/COLOR][/CENTER] |
HAKKI YANLISIYLA,DOGRUSUYLA KAPTAN OLMALI
SU ANDA BASKA ALTERNATIF YOKTUR! |
HAYRETTIN OLMALI.KALLA DA OLABLIR AMA O MAÇ ESNASINDA DERDINI ANLATAMAZ ARKADASLARINA HAYRETTIN OLURSADAHA IYI OLURRRR
|
hayrettin daha cok genc o yukun altindan kalkamaz,kaptan olmak kolay is degil,sakin hayrettini kucumsedigimi sanmayin ama daha cok genc
|
bence en ideali hakki
|
HAYRO
Sivasspor'a Sivas'lı kaptan yakışır.
|
SIZCE YENI KAPTAN KIM OLMALI???? YORUMLARINIZI BEKLIYORUM..........[/QUOTE] [COLOR="Blue"][CENTER][I][B]kaptanlık ta tek aday baba hakkı ona yakışır ...[/B][/I][/CENTER][/COLOR] |
BENCE DE HAKKI OLMALI OLACAK TAAA
|
[QUOTE=1967_dernek_erhan][COLOR="Blue"][CENTER][I][B]kaptanlık ta tek aday baba hakkı ona yakışır ...[/B][/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]EVET ABI AYNEN KATILIYORUM...KAPTAN HAKKI !! TARTIŞILAMAZ TEK İSİM !![/FONT][/COLOR][/B] |
[CENTER][QUOTE=Berkem 58]Sivasspor'a Sivas'lı kaptan yakışır.[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]KIM NE DERSE DESİN HAYRO [/FONT][/B][COLOR="Red"][B][FONT="Comic Sans MS"]NUN KALBI FENER DE[/FONT][/B][/COLOR] [COLOR="DarkGreen"][B][FONT="Comic Sans MS"]ONUN KAPTAN OLMASINA [/FONT][/B][/COLOR][B][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]KARŞIYIM BEN.......![/FONT][/COLOR][/B][/CENTER] |
TABİKİ HAKKI OLSUN BU SAATTEN SONRA ONDAN ALINIP BAŞKASINA VERİLMEMELİ
|
Bencede Hakkı olur.
|
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][CENTER]
[B][FONT="Comic Sans MS"]KIM NE DERSE DESİN HAYRO [/FONT][/B][COLOR="Red"][B][FONT="Comic Sans MS"]NUN KALBI FENER DE[/FONT][/B][/COLOR] [COLOR="DarkGreen"][B][FONT="Comic Sans MS"]ONUN KAPTAN OLMASINA [/FONT][/B][/COLOR][B][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]KARŞIYIM BEN.......![/FONT][/COLOR][/B][/CENTER][/QUOTE] [B]haklısın mazallahh o olursa ne yaparız fener macında.. :D SAKAK Bİ YANA CİDDEN HAKLI BENCEDE HAKKI OLMALI..[/B] |
BENCE ORTA SAHADAN (DEFANS+ORTA SAHA+FORVETE)DAHA KOLAY KONUŞMAK İÇİN BENCE YİNE BİR TECRÜBELİ OLAN Hakan Bayraktar OLMALIDIR
SİVASSPOR AŞKINA!!! |
[QUOTE=Berkem 58]Sivasspor'a Sivas'lı kaptan yakışır.[/QUOTE]
arkadaşım ayrımcılık yapma sivasspor da oynuyan herkes sıvas lıdır bir kere muhammet ali gitti .tabiki kaptanlık baba hakkının hakkı bir maçta 2. yarıya çıkarken hakkı hakeme sizi rahatsız eden oyuncu varsa soyleyin ikaz edelim demiş şu anda takımın en tecrubeli oyuncusu hakkı kaptan olmalı kalla dıyorsunuz kalla ilk 11e giremiyor |
-->: KAPTAN KIM OLACAK??
takım kaptanı hakkı hacıoğlu olmalı
|
-->: KAPTAN KIM OLACAK??
[B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"]hakkı kaptan olmalı eğer iş sivaslı olsun davasıysa 2. kaptan sivaslı olmalı ya hayrettin ya da ertuğrul[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:59. |