![]() |
SON YIGIDO ÜMIT AYDIN
Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor'un Ankarasporlu Ümit Aydın ile 2.5 yıllığına anlaşma sağladığı, prensipte anlaşmaya varılan Mısırlı Bebo'dan ise Teknik Direktör Werner Lorant'ın isteği üzerine vazgeçildiği bildirildi.
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, yaptığı açıklamada, ikinci yarı öncesinde daha güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, bu kapsamda İstanbulsporlu Cem Can ve Diyarbakırspor'un kalecisi Oğuz'u renklerine bağladıklarını söyledi. Diyarbakırspor'a verdikleri Muhammed Ali'ye karşılık Serdar Samatyalı'yı aldıklarını, bu oyuncuyu da Cem Can'ı transfer ettikleri İstanbulspor'a verdiklerini kaydeden Otyakmaz, ayrıca Ankaraspor'un orta saha oyuncusu Ümit Aydın ile 2.5 yıllığına anlaşma sağladıklarını bildirdi. Transferi gündemde olan Mısırlı orta saha oyuncusu Khaled Bebo ile prensipte anlaştıklarını, ancak teknik direktör Werner Lorant'ın isteği doğrultusunda bu oyuncudan vazgeçtiklerini belirten Otyakmaz, yabancı transferinde Brezilyalı bazı futbolcularla görüşmelerinin sürdüğünü söyledi. Kaleci Oğuz'un transfer edilmesinin ardından yedek kaleci Vedat'ı Mardinspor'a sezon sonuna kadar kiralık verdiklerini ifade eden Otyakmaz, kaleci Akın'ı ise kadrolarında tutacaklarını kaydetti. |
[COLOR="Blue"][CENTER][I]camiaya hayırlı olsun...[/I][/CENTER][/COLOR]
|
GERCEKTEN COK İYİ OLDU BU TRANSFER BENCE UMİT BUYUK FUTBOLCULAR STATUSUNDE HATIRLAYA BİLDİGİM KADARİYLA BESİKTASTADA OYNADİ...SİVASİMİZA HAYIRLI UGURLU OLSUN
|
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]umarız aranan kan ümit aydınınkidir..hayırlı olsun..[/FONT][/I][/B][/COLOR]
|
Ümit aydın bence Türkiyenin Gelecek vaad eden genç yeteneklerinden en önemlisidir.. Beşiktaştada yıllarca kaptanlık yapmış Tayfurun Veliahtı olarak gösteriliyordu.. Teknik direktörlük değişiklikleri ile talihsizlik yaşadı.. Bence Sivassporun bu seneki en iyi transferlerinden biridir.. İnşallah başarılı ve uzun yıllar Sivassporumuza hizmet eder...
|
ümit aydın gerçekten iyi transfer emeği geçenlere teşekkür ederim
|
[B]GÜZEL Bİ TRANSER.HAYIRLI OLSUN..KALECİ VEDATINDA KİRALIK OLARAK VERİLMESİ DE GÜZEL(ÇILGIN SEDATIN KARDEŞİYMİŞ BU GÜN ÖĞRENDİM).
AKIN BİZDE KALACAKSA OĞUZ NİYE ALINDI..OĞUZ ALINDIYSA AKIN NE OLACAK..[/B] |
[B]hadi hayırlısı olsun ümit aydın inşallah muhammedi aratmaz[/B]
|
[B][I][COLOR="Sienna"]işallah iyi olur bizim için .
bize her zaman söylediğim gibi takımı ateşleyecek,süratli bir orta sahaya ihtiyacımız var. işalah bu çocuk tam aradığım gibi biridir de,takım zevkle izlenir.[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=1967 dernek serkan20][B]hadi hayırlısı olsun ümit aydın inşallah muhammedi aratmaz[/B][/QUOTE]
bencede hayirli olsun |
Bu oyuncuyu ayrıntılarıyla biz bilemiyoruz,takip edip bize kazandıran daha iyi biliyor ve inandığı için bu transferi gerçekleştirmiş.Hayırlı olsun,inşallah başarılı olur.
|
[B]BENCE YERİNDE Bİ TRANSFER ..FAKAT ANKARASPORDA FAZLA KORMA ŞANSI BULAMIYORDU...[/B]
|
[COLOR="Black"][B]İnşaAllah bizim için hayırlı olmuştur.Ümit Aydına taşıyacağı onurlu forma altında başarılar diliyorum.[/B][/COLOR]
|
[B]Beğendigim bir futbolcuydu şimdi Sivasspor formasıyla hayran olacağım bir oyuncu oldu:D [/B]
|
İŞTE BUUUU ÜMÜT AYDIN BENCE ÇOK İYİ BİR TERCİH ZATEN YÖNETİMDE İŞİNİ BİLİYOR HAYIRLI UĞURLU OLSUN İŞALAH ONA VE FUTBOLUNA HAYRAN OLURUZ OSMAN GARDAŞ...
AYRICA CEZYİRLİ FUTBOLCUDAN VAZGEÇİLMESİNE DE SEVİNDİM ÇÜNKÜ BENCE BİZİM LİGİ İYİ BİLEN VEYA TERCÜBELİ YABANCI FUTBOLCU ALMALIYIZ BİZE TERCÜBE LAZIM!!! |
ins SİVASSPOR umuza hayırlı olur ne dıyelım aramıza hos geldın Ümit Aydın
|
Hayırlı olsun.
Akın ın kalacak olmasınada sevindim, İlk 2 maç Petkoviç olmayacağına göre, kalemiz emin ellerde olur. |
HAYDİ HAYIRLISI NE DİYELİM HOCA BEĞİNMİŞ ALMIŞ BİZLER DESTEKLEMEK
DÜŞER YÜRÜ ÜMİT SENİ KİM TUTAR. |
çok iyi bir transfer orta sahaya dinamizm getireceğine inanıyorum
az top kaybı yapan tekniği oldukça yüksek çok iyi bir futbolcu ümit hayırlı olsun......... |
tüm yiğidolara hayırlı uğurlu olur inşallah. 2006 bizim senemiz olcek.
|
hosgeldin umit aydin sana sivassporda basarilar
|
[B]ben hala aranın bhıtmesını ve transferlemızın kesınlesmıs oldugu ıkıncı yarının baslamasını istıyorum :rolleyes: :rolleyes: [/B]
|
hayirli olsun benim bilgim yok umut hakkinda ama bakiyorum yigidolar iyi takip ediyor futbolculari....
|
vatana millete hayırlı olsun
|
Bence eğer tutarsa iiyi transfer. Lucescu zamanında beşiktaş'ta oynadığı gibi oynarsa çok güzel olur.
|
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]HAYIRLI UGURLU OLSUN...[/FONT][/B][/COLOR]
|
HADİ HAYIRLISI BİZ YABANCI İSTİYOK İYİ BİRİ OLURSA SEVİNİRİZ
|
hayırlı olsun sıvasspor camıasına
|
bence yeride bir transver hayırlr olacagına inanıyorum
|
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ümit Aydın iyi ve kaliteli bir futbolcu...İnşallah Sivassporda güzel işler yapacak...Camiamıza hayırlı uğurlu olsun....[/COLOR][/FONT][/B][/I]
|
COK IYI
KENDISI COK KALITELI BIR OYUNCU SADECE SANSIZDI .SIVASTA KENDINI ISPATLIYIP BUYUKLERDEN BIRINE GIDECEKTIR VE SIVASA MADDI YONDENDE YARDIMI OLUCAKTIR
|
Ümit Aydin gelmiyor....
Bu transferlerden 2.5 yıllığına anlaşmaya vardıkları
Ümit Aydın'ın ailevi nedenlerden dolayı Sivas'a gelmek istemediğini belirten Uygun, bu oyuncu ile yollarını ayırdıklarını bildirdi. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:30. |