![]() |
CEZALI MAÇIMIZI NEREDE OYNAYALIM
HERKESİN BİLDİĞİ GİBİ TÜM İTİRAZLARIMIZA RAĞMEN ANTEP MAÇINI TARAFSIZ SAHADA OYNAYACAĞIZ.
SİZCE MAÇI HANGİ İLDE OYNAYALIM.? 1 ANKARA 2 TOKAT 3 İSTANBUL 4 MALATYA 5 YOZGAT 6 KAYSERİ :!!? |
kayseri olsun
|
[B]BEN İSTANBULDA OYNANSIN DERİM..
2. İHTİMAL OLARAK DA YA KAYSERİ YADA TOKAT DERİM.[/B] |
[U]Sivas[/U]´da.....
|
Tokat Bizim için iyi olur.Tokatlı kardeşlerimiz bizi destekler,seyircimizin ulaşım problemide olmaz.
|
[COLOR="Blue"][LEFT][I]mustafa abı maçı erzurumda oynayak diyor:D bende erzuruma gitmişken temelli kars ta oynayak dedim[/I][/LEFT][/COLOR]
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][LEFT][I]mustafa abı maçı erzurumda oynayak diyor:D bende erzuruma gitmişken temelli kars ta oynayak dedim[/I][/LEFT][/COLOR][/QUOTE]
BEN ANKARA DİYORUM SİZLERİ BİDAHA GÖREYİM DİYE |
[QUOTE=rguler]BEN ANKARA DİYORUM
SİZLERİ BİDAHA GÖREYİM DİYE[/QUOTE] [COLOR="Blue"][CENTER][I]iyi olur abı ankara iyi seyircimiz olur..[/I][/CENTER][/COLOR] |
demlasman olduktan sonra ne farkederki ha yozgat,ha kayseri, ha tokat
bir coğunuz hemen ihtiraz eder gibi geldi bana kendimizi kandırmalım arkadaşlar taraftar belli kişiler onlar isterse izmir olsun yine gider yakın diye millet macamı gider |
[COLOR="Red"][B][FONT="Comic Sans MS"]YOZGAT TA OLSA IYI OLUR....[/FONT][/B][/COLOR]
|
[B]Kayseri'ye verilmez zannetmiyorum..Çünkü Kayseri Stadında Her hafta süper lig maçı oynanıyor....[/B]
|
tabiiki istanbul
|
valla ben ce istanbulda oynansın derim çünkü orda taraftarımız çok herkes sivaslıların ne olduğunu görür
bu da tff ye kapak olur ASİ SİVASLI.....!!!!???? |
Bende yakın olarak gönlümden Tokat geçiyor ama bu Fedarasyon yakın oldugu için verir mi vermez mi o düşündürücü. Selamlar...
|
istanbul[COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]istanbul
|
tokat'ta oynanması daha iyi olur diye düşünüyorum...
|
eren , sen istanbuldaki maçlara gelmiyon ellaamki :)
|
[QUOTE=Er58Ol]eren , sen istanbuldaki maçlara gelmiyon ellaamki :)[/QUOTE]
belkide ondan tokat demişimdir sende gidemeyesin diye.....:) |
bence istanbul uygun
hem istanbulda onca sivasli var seyirci olur en azindan yok acisindan düsünüyorsaniz kayseri-tokat |
[QUOTE=SivasLady]bence istanbul uygun
hem istanbulda onca sivasli var seyirci olur en azindan yok acisindan düsünüyorsaniz kayseri-tokat[/QUOTE] [COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B]istanbuldakı onca Sivaslı bı meyda cıkmadı gitti !! hala x takım sevdaları devam ediyor [/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B]istanbuldakı onca Sivaslı bı meyda cıkmadı gitti !! hala x takım sevdaları devam ediyor [/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
sanirim onlar artik özlerini unutmuslar ne üzücü birsey bizde biraktik eski takimimizi memleket icin |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ben yine söylüyorum maçın Sivasta oynanmasını isterdim...Ama dışarıda oynanacaksa eğer ve de öyle gözüküyor...Ben yakın bir ilde oynanması taraftarıyım...En çok Tokatta oynanmasını isterdim ama Tokat Gaziosmanpaşa stadı Uefa kriterlerine uymadığı için Tokatı alternatif olarak göstermezler...Ben geriye kalan alternatiflerden ya Kayseride oynanması yada Yozgatta oynanması taraftarıyım...Eğer buralardada olmaz ise eğer İstanbulda Olimpiyat stadı hariç bir stadyumda oynanması taraftarıyım...Belki Rıfat Güler abim kızacak ama Ankarada seyirci sayımız bu illerden daha fazla olmadığı için Ankarada oynanması taraftarı değilim...
İnşallah Sivasspor için hayırlısı olur....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
İstanbul'a verilirse maç, olimpiyat stad'ı olmamalı,kış mevsiminde çok zor oraya seyirci toplamak,Ali sami yen veya inönü stadyumu güzel olur.
|
en hayırlısı
[QUOTE=arifcoskun]İstanbul'a verilirse maç, olimpiyat stad'ı olmamalı,kış mevsiminde çok zor oraya seyirci toplamak,Ali sami yen veya inönü stadyumu güzel olur.[/QUOTE]
bence istanbulda olacaksa inönü stadı cok iyi ne zaman doldurmadık ki inönüyü!!!! |
[QUOTE=arifcoskun]İstanbul'a verilirse maç, olimpiyat stad'ı olmamalı,kış mevsiminde çok zor oraya seyirci toplamak,Ali sami yen veya inönü stadyumu güzel olur.[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"] İstanbulda oturup Olimpiyat stadına maça gitmek Sivastan kalkıp maça gitmekten daha zor valla...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ben yine söylüyorum maçın Sivasta oynanmasını isterdim...Ama dışarıda oynanacaksa eğer ve de öyle gözüküyor...Ben yakın bir ilde oynanması taraftarıyım...En çok Tokatta oynanmasını isterdim ama Tokat Gaziosmanpaşa stadı Uefa kriterlerine uymadığı için Tokatı alternatif olarak göstermezler...Ben geriye kalan alternatiflerden ya Kayseride oynanması yada Yozgatta oynanması taraftarıyım...Eğer buralardada olmaz ise eğer İstanbulda Olimpiyat stadı hariç bir stadyumda oynanması taraftarıyım...Belki Rıfat Güler abim kızacak ama Ankarada seyirci sayımız bu illerden daha fazla olmadığı için Ankarada oynanması taraftarı değilim...
İnşallah Sivasspor için hayırlısı olur....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE] öyle deme kardeş daha ankarada yenilmedik ora bize uğurlu geliyor. |
[QUOTE=rguler]öyle deme kardeş daha ankarada yenilmedik ora bize uğurlu geliyor.[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Öylede abi ama Ankarada Seyirci açısında biraz zayıf kalıyoruz....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
SERHAN REİS ÇOK GÜZEL BİŞEY YAZMIŞSIN TEBRİK EDİYORUM,,OLİMPİYAT STADINI YİĞİDOLARA EZİYET İÇİN YAPTILAR DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM:)
|
İSTANBULDAKİ TARAFTAR POTANSİYELİMİZ BURADA 3 BÜYÜKLERİN AĞZINI AÇIK BIRAKTI ...KİMSE İNKAR ETMESİN,KİMSE BU BÜYÜK TARAFTARA HAKSIZLIK YAPMASIN ...EL_İNSAF
|
[QUOTE=Er58Ol]İSTANBULDAKİ TARAFTAR POTANSİYELİMİZ BURADA 3 BÜYÜKLERİN AĞZINI AÇIK BIRAKTI ...KİMSE İNKAR ETMESİN,KİMSE BU BÜYÜK TARAFTARA HAKSIZLIK YAPMASIN ...EL_İNSAF[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Haklısın gardaş ama Olimpiyata vereceklerse vermesinler Sivas yakın bir şehirde oynasın yani...[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[B]ankara olsun[/B]
|
Insallah Istanbulda oynariz Ali-Sami-Yen´de onlara orayi ceheneme civiriz.
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]bİZE HER YOL ASFALT!!!!![/FONT][/B]
|
[COLOR="blue"][/COLOR]bizim için yer mekan zaman hiç farketmez sivasspor nerde biz oradayız yanlız maçı malatyada oynarız diyorum
|
BENCE MAÇ İSTANBULDA OYNANSIN
BURDA ÇOK BÜYÜK TARAFTAR KİTLESİ VAR İSTANBUL OLMAZSA ANKARA OLSUN ÇÜNKÜ ANKARADA DA SEYİRCİMİZ ÇOK.. HERKES TOKAT YAKIN DİYE TOKAT DİYOR TOKAT DA OLMAZ ÇÜNKÜ MAÇIN OYNANMASI İÇİN SÜPER LİG KRİTERLERİNİN OLDUĞU STAT OLMASI LAZIMDIR TOKAT 3.LİG TAKIMI EN FAZLA 5 BİN KİŞİ ALIR STADI... |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="blue"][/COLOR]bizim için yer mekan zaman hiç farketmez sivasspor nerde biz oradayız yanlız maçı malatyada oynarız diyorum[/QUOTE]
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Evet öyle ama yakın olması çok öenmli abi...Eğer İstanbul olacaksada Olimpiyat hariç her stat olur....[/COLOR][/FONT][/B][/I] |
TABİKİ İSTANBULDA OYNANSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
|
tabiki İSTANBUL olsun
|
Hollandaya gelin Burda oynasinlar bende maca bakarim :) De Kuip bos duruyor Gelsin Sivas oynasin :)
|
TABİKİ İSTANBUL OLSUN POTANSİYEL VAR ÇÜNKÜ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:54. |