![]() |
38 yıllık Sivasspor, ilk kez Süper Lig'e bu kadar yaklaşıyor, şehir heyecandan yerinde duramıyor
'Yüreğimiz yeter' Antrenör İsmail Kartal, mütevazı bütçe ve ağır iklim şartlarına rağmen, başarılı yolculuğu kısaca özetliyor: "Takımda özveri ve üst düzeyde arkadaşlık duyguları var" Fenerbahçe'nin "Arap" lakaplı unutulmaz futbolcusu İsmail Kartal, yeşil sahalardaki başarılarına şimdi de antrenörlük kariyeriyle bir yenisini eklemek üzere... Hırsı ve mücadeleci yapısıyla üstesinden gelemeyeceği iş olmadığını kanıtlayan Kartal, Sivasspor'u 38 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkarabilmek için gün sayıyor. İşte, yaşamın her evresinde kalıcı başarılara giden yolun tırnaklarıyla, dişleriyle kazınması gerektiğine inanan genç teknik adamın zafere uzanan yoldaki öyküsü; Rapid niyetine "Sezon başında Avusturya'dan Rapid Wien'i çalıştırmam için teklif geldi. Şaşırmıştım, ancak koşullar ve bende kalması gereken bazı özel nedenler beni Sivas'a taşıdı. Sivasspor olarak çok mütevazı olanaklarla mücadele ediyoruz. Vestel Manisaspor ya da Antalyaspor'un iki oyuncusunun transfer ücreti bizim takımın tamamına eşdeğer. 25 milyara aldığımız futbolcular var. Bu kentte iklim ağır. Antrenman sahamız buz tuttuğu için sakatlanan futbolcularımız oldu. Tesislere dönerken, soğuk ve rüzgârdan hastalanıp, yatağa düşenler var. Ancak hepsinin özverisi ve arkadaşlık duyguları bizi bugüne getirdi. İkinci Lig can çekişiyor. Bazı takımların deplasmana gidecek parası yok. Kulüpler borç batağında. Birkaç kent takımı dışında durum çok kötü. Süper Lig naklen yayın gelirlerinden diğer liglere kaynak aktarılmalı. Özel ilişkiler sayesinde takımların başına antrenörler getiriliyor. Benim arkamda duran bir dayım, bir amcam yok. 11 yıldır çalıştığım ekibimle zorluğa karşı direndik." 'Potansiyel süper' "Sivasspor'un ligde kalıcı olması için bazı önlemler şart. Reklam, sponsor ve yayın gelirleri dışında ürün pazarlamasıyla ilgili kapsamlı raporu yönetime sundum. Tesis yapımı için bilgi verdim. 7 milyon Sivaslı potansiyelinin iyi kullanılması lazım. Anadolu insanı fakir, ama gönlü zengin. Kulüplerini çok seviyorlar, maddi çok olmasa da manevi katkıları çok büyük". 'Bırakacağım' "Sivasspor'un Süper Lig'e çıkması, antrenörlük yaşamımdaki en önemli başarım olacak. Ancak geleceğe yönelik başka projelerim var. Ailemi, eşimi ve çocuklarımı çok özledim. Zaman zaman gidip onları görsem de, hep yanımda olmalarını istiyorum. Bu nedenle şampiyonluğa ulaştıktan sonra Sivasspor'dan ayrılacağım". "Unutamıyorum" "Fenerbahçe'ye çok şey borçluyum. Ben gerçek Fenerbahçeliyim. Boş sözleşmeye imza atardım. Avrupa'da Fransa'nın Bordeaux takımını deplasmanda 3-2 yendiğimiz karşılaşmayı unutamıyorum. 74 bin taraftarın önünde çok büyük bir zafer elde etmiştik. Galatasaray'ı 4-3 mağlup ettiğimiz maç da anılarım arasında önemli bir yer tutar. 3-0 yenik iken, maçı 4-3 kazanmıştık". ÖZEL RÖPORTAJ / İLHAN GÜLER |
İNŞALLAH BÖLE BİŞEY OLMAZ
HOCAMIZLA GEÇİRECEĞİMİZ DAHA UZUN YILLAR WAR AYRILMASISNI İSTEMİYORUM |
Sayin Hocanin kararini saygiyla karsilamak lazim. Büyük insanlarin büyük hedefleri olur.Onlarida saygiyla karsiliyoruz.Ileride kararinizi nasil verirseniz verin onuda saygiyla karsilayacagiz.Sivasspor camiasi ve Sivaslilar sizden her zaman gurur duyrak bahsedecek.
Ama sayin hocam tam özlemle beklemis oldugumuz basariyi yakalamisken basari basamaklarina sizin ve Sivassporumuzun ismini altin harflerle yazmaya devam edecekken ve daha büyük hedeflerimizi planlarken hepsi sizin varliginizla yapildi.Bu cileli ve cefakar ve bir o kadar vefakar Sivas insanin sizden beklentileri varken takimi.klübü taraftarlari ve sehrimizide hayal kirikligina ugratacak bir karar almazsiniz insallah.Karariniz ne olursa olsun sizi cok seviyoruz basarilarinizin devemini diliyoruz(gayet tabiiki Sivassporla) |
ismail kartal'ın SİVASSPORUMUZU bir çırpıda silip atacagına inanmıyorum..!
|
[quote=LütfiÜnal]Sayin Hocanin kararini saygiyla karsilamak lazim. Büyük insanlarin büyük hedefleri olur.Onlarida saygiyla karsiliyoruz.Ileride kararinizi nasil verirseniz verin onuda saygiyla karsilayacagiz.Sivasspor camiasi ve Sivaslilar sizden her zaman gurur duyrak bahsedecek.
Ama sayin hocam tam özlemle beklemis oldugumuz basariyi yakalamisken basari basamaklarina sizin ve Sivassporumuzun ismini altin harflerle yazmaya devam edecekken ve daha büyük hedeflerimizi planlarken hepsi sizin varliginizla yapildi.Bu cileli ve cefakar ve bir o kadar vefakar Sivas insanin sizden beklentileri varken takimi.klübü taraftarlari ve sehrimizide hayal kirikligina ugratacak bir karar almazsiniz insallah.Karariniz ne olursa olsun sizi cok seviyoruz basarilarinizin devemini diliyoruz(gayet tabiiki Sivassporla)[/quote] +1967 |
BEN DE İSMAİL KARTALIN RÖPORTAJI NI OKUDUM VE ÇOK ÜZÜLDÜM FAKAT ROPÖRTAJI İYİ OKURSANIZ RAPİD VİEN DEN TEKLİF ALDIĞINI FAKAT ÖZEL SEBEPLERDEN DOLAYI SİVASI TERCİH ETTİĞİNİ YAZMIŞ İSMAİL KARTAL BENCE SİVASA HEYKELİ DİKİLECEK İNSAN 38 YILLIK TARİHİMİZDE BİZE İLKLERİ YAŞATTIĞI İÇİN VE HER NE OLURSA OLSUN KARARINA SAYGI DUYMAMIZ LAZIM VE HER VERDİĞİ KARARDA TÜM SİVASLILAR OLARAK DESTEK VERMELİYİZ.BU BENİM ŞAHSİ FİKRİM HERKESE SAYGILAR.
|
İsmail Kartal'ın gitmesini hiç istemiyorum.Fakat gidersede kararına saygı duyarız ve her zamanda sevgiyle hatırlarız.Henüz erken ama İsmail hoca ayrılırsa takımın başına bu takımı iyi tanıyan Bülent Uygun gelmelidir.
|
Ismail Kartal Sivassporun tarihindeki en basarili teknik direktor olmustur.Kararini saygiyla karsilamak lazim.Biz zaten super lige ciktigimizda teknik direktor sorunu yasamayacagiz.Kendisine sonsuz tesekkurlerimizi sunariz.Keske kalsaydi.
|
[quote=LütfiÜnal]Sayin Hocanin kararini saygiyla karsilamak lazim. Büyük insanlarin büyük hedefleri olur.Onlarida saygiyla karsiliyoruz.Ileride kararinizi nasil verirseniz verin onuda saygiyla karsilayacagiz.Sivasspor camiasi ve Sivaslilar sizden her zaman gurur duyrak bahsedecek.
Ama sayin hocam tam özlemle beklemis oldugumuz basariyi yakalamisken basari basamaklarina sizin ve Sivassporumuzun ismini altin harflerle yazmaya devam edecekken ve daha büyük hedeflerimizi planlarken hepsi sizin varliginizla yapildi.Bu cileli ve cefakar ve bir o kadar vefakar Sivas insanin sizden beklentileri varken takimi.klübü taraftarlari ve sehrimizide hayal kirikligina ugratacak bir karar almazsiniz insallah.Karariniz ne olursa olsun sizi cok seviyoruz basarilarinizin devemini diliyoruz(gayet tabiiki Sivassporla)[/quote] [color=red][size=2]Süper Yorum Aynen Katiliyorum :( :( :( :( [/size][/color] |
Ama sayin hocam tam özlemle beklemis oldugumuz basariyi yakalamisken basari basamaklarina sizin ve Sivassporumuzun ismini altin harflerle yazmaya devam edecekken ve daha büyük hedeflerimizi planlarken hepsi sizin varliginizla yapildi.Bu cileli ve cefakar ve bir o kadar vefakar Sivas insanin sizden beklentileri varken takimi.klübü taraftarlari ve sehrimizide hayal kirikligina ugratacak bir karar almazsiniz insallah.Karariniz ne olursa olsun sizi cok seviyoruz basarilarinizin devemini diliyoruz(gayet tabiiki Sivassporla)[/quote] + İSMAİL HOCAYA HER ZAMAN HERYERDE SAHİP ÇIKTIK KARARI BİZİ ÇOK ÜZDÜ UMARIM BİR FORMÜL BULUNUR ONU ŞİDİDEN ÇOK ÖZLEDİK UMARIM HER İKİ TARAFADA HAYIRLI OLUR..., SİVAS KARTALI BİZİ BIRAKMA... |
Ya buna inanamıyorum nasıl bizi bırakır gider ama bence fenerbahçeyle anlaşacak göreceksiniz.Çünkü fenerbahçenin içibnden yetişmiş birisi ve bu sene çok başarılı oldu zaten bu açıklamayı yapmadan öncede düşünüyodum böyle bişeyi...
Kalitesiz esrarkeş daumun görevine sezon sonu kesin son verecekler ve ismail kartal gelecek çünkü şuan fenerin başına geçebilecek bu kadar başarılı başka bir türk hoca yok... Gerçi ben cimbomluyum aynı zamanda o yüzden daum kalmalı :))) o olmazsa biz naparızzzzzzzzzzzzzzz........... |
[quote=tolga583434]ismail kartal'ın SİVASSPORUMUZU bir çırpıda silip atacagına inanmıyorum..![/quote]
bencede gardaş [img]http://img173.exs.cx/img173/4423/image13gg.jpg[/img] |
[b]UMARIM BU KARAR KESİN DEĞİLDİR;
O BİZİ BIRAKSA BİLE BİZ ONU BIRAKMAYIZ....[/b] |
[quote=cevik]arkadş lar gecen hafta bir anket vardı fikret ünsal gitsinmi kalsınmı diye henüz üzerin den hafta gecmeden ismail kartal hocamız sivassporu yıl sonunda bırak mayı düşünüyormuş. bakın hocam buraya gelene kadar ne tozlu ve camurlu yollardan gecdiik sen daha iyii bilirsiin bazen önümüze dikenli tel cekdiler bazende bubii tuzakları hazırladılar bügüne kadar biz bunları aşdıık sivaslıların ve sivas sevdallılarının sayesinde önümüz acıık düze cıkmışkene lütfenn lütfennnnnn bu gerksiz acıklamalardan kacınalım lıg biitsin sende oturur daha sakin kafayla düşünürsün şimdi bir birimize zarar ver meyeliim yazııık bu sivaslı ya sivas bu başarıya cook susadı barii sen bu kilirli oyuna aleet olma hocaam seni seviyoruz antirönerlik hayatın da bu başarı altın harflerle yazılmalı lütfen sevilip sayıldığının değerini bilesiin ligler bitene kadar lütfen gerksiz konuşmalara paydos[/quote]
|
38 yıllık tarihinde sivassporumuza kuşkusuz en büyük katkıyı yapan lider ruhlu büyük hoca olarak cesareti, disiplini, çalışkanlığıyla, ve en güzel tarafıda o güzelim fenerbahçe ruhuyla sivasspor ruhunu kaynaştırdığı için kendisine bir fenerli olarak minnet borçluyum, iki takımın tarftarlarının psikolojisi ortak zaten sivas demek fenerbahçe yuvası demekti, ismail kartal bu cevheri buldu çıkardı, işledi ve artık süper ligin dönüşü yoktur, ismail kartal'lada olur veya başka bir hocamızlada bu işin dönüşü yok, birdaha ikinci lige dönüş yok, ikinci lige daha dönüş yok, ikinci lige daha dönüş yok,ikinci lige daha dönüş yok,ikinci lige daha dönüş yok,ikinci lige daha dönüş yok,ikinci lige daha dönüş yok,ikinci lige daha dönüş yok,ikinci lige daha dönüş yok,ikinci lige daha dönüş yok,ikinci lige daha dönüş yok,ikinci lige daha dönüş yok,ikinci lige daha dönüş yok,ikinci lige daha dönüş yok,ikinci lige daha dönüş yok,ikinci lige daha dönüş yok,ikinci lige daha dönüş yok, :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
|
Bence Ismail hocamizin kararina saygi duymamiz gerekir.Cünkü büyük özveriyle takimimizi bu sevyeye getirdi.Olaya duygusal yaklasirsak gitmesine dünyanin her yerindeki Sivaslilar üzülür.Ama sonucta oda kendisini ve ailesini hem maddi hem manevi yönden düsünmesi lazim.Bu baglamda olayi degerlendirisek gitmesine üzülsekte,bu kararini saygi ve anlayisla karsilamamiz gerekiyor.Büyük insanlarin büyük hedefleri olur.Sana bu hedeflerine ulasmanda sonsuz destek veriyoruz.Dualarimiz ve kalbimiz her zaman seninle olacak. Ismail hocam tüm sivaslilar olarak seni hic unutmayacagiz ve SENI COK SEVIYORUZ.
|
[color=darkred][i][b]İSMAİL HOCANIN BIRAKACAĞINI SANMIYORUM AMA BIRAKMA NEDENİNİ AİLESİNE DUYDUĞU ÖZLEM OLARAK AÇIKLIYOR....HAYIRLISI[/b][/i][/color]
|
[color=red]Geç de olsa teknik patronumuz
sayın Kartal'ın bu beyanını okudum. Her zaman söylediğim gibi Sivas ve Sivas halkı yıllardan sonra gelen bu başarıların altında bu ekip çalişmasını unutmayacaktır. Yönetim ve teknik kadronun dolayısı ile sayın kartal'ın ayrılması biz Sivaslıları yaralar. Sayın HOCAM kararına sayğı duyarız ancak bu sevği seli içerisinde bıraktığın yerden yine,yeniden devamını ve başarılarının daim olmasını dilerim. Sevği ve selamlarımla.[/color] |
kaybeden kendisi olur..biz yolumuza bakarız...daha tecrübeli bi hocayla anlaşır..yolumuza devam ederiz...ismail kartal a yalvarcak halimiz yok yani..
|
İSMAİL KARTAL HOCAMIZIN AÇIKLAMALARI YANİ KENDİ AÇIMDAN BENİ ÇOK ÜZDÜ .NİYE ÜZDÜ DİYE SORARSANIZ .İSMAİL KARTALIN BU AÇIKLAMALARI YAPMASININ HİÇ ZAMANI DEĞİL Dİ.NİYE BÖYLE BİR AÇIKLAMADA BULUNUYOR.SİVASSPOR DA KALSIN DEMİYORUZ.AMA LİG BİTTİKTEN SONRA AÇIKLASAYADI DAHA GÜZEL OLURDU.YANİ SİVAS'TA SİVASSPOR OLSUN TARAFTAR OLSUN SEYİRCİ OLSUN BUNLARI KAFAMIZA TAKIYORUZ.ONLARLA UĞRAŞIP BİR ŞEYLE YAPMAK İSTERKEN KAFAMIZDAN SİLMEK İSTERKEN BİRDEN BİRE HİÇ ORTA DA OLMAYAN İSMAİL KARTALIN AÇIKLAMALRI ÇOK ANLAMSIZ.SADE DE GELİYORUM. SEL GİDER KUM KALIR..........
|
hocam bizi neden bırakıyorsunuz ki...İalenizle birlikte sivasta yasmaya baslasanız nasıl olur. Neden olmasın..:Sivasta size bir villa yaptırır yönetim ve tüm yasam imkanlarını seferber eder sanırım...Ama ne karar verirseniz verin sizinle her zaman ve heryerde gurur duyacagız...
|
[quote=türkçerap_yakup]kaybeden kendisi olur..biz yolumuza bakarız...daha tecrübeli bi hocayla anlaşır..yolumuza devam ederiz...ismail kartal a yalvarcak halimiz yok yani..[/quote]
Ula yakup sen her zaman böyle dik dik konusuyorsun. Söyleyeceklerini biraz daha yumusak sözlerle ifade etmeye calıs. Hayatın boyunca bu huyun seni cook zora sokar...Dikkatli ol.Abi tavsiyesi sana... Neyse kendine iyi bak... |
burdan tum sivasta yasıyan gercek taraftara seslenıyorum arkdaslar lutfen sivasspora 37 senelık hasretı bıtıren ismail kartal gibi bir hoca daha 40 senede bir gelır bunun için hafta içi ismail kartalın varsa evi yok tesıslerde kalıyorsa tesıslere gıderek gerekıyorsa aclık grevı yaparak ismail kartalı bu kararından caydırmak lazım ama ismail hoca illa ki ben gıdecem dıyosa ona bi şey diyemem....
[i]_______________[/i] [b][u]TARAFTARIZ BİZ ÇEKERİZ CEFA İSMAİL HOCA BİZİ BIRAKMA[/u][/b] |
[b]Gercekden hersey bu kadar iyi giderken bu karar neden herkesın dedıgı gıbı saygı duyuyoruz ama gıtmemesı ıcınde bır seyler yapmalıyız bu karardan vazgecırmelıyız eger bı aksılık olurda vazgecıremezsek son karagumruk macında onu sevgımızle coskumuzla ve bıze yasattıgı gururu kendısıne mıslı mıslı odemelıyız nasıl fatih terimin evi gese ise ismail hocanında evinin bura oldugunu gosterelım
[i]Taraftarız biz çekeriz cefa İmparator bizi bırakma... :evil: [/i][/b] |
bence böyle zamansız açıklamasının tek nedeni fenerbahçeye mesaj göndermektir bu kadar basit !!!
üzgünüm ama durum böyle... |
[size=6][color=blue][b]eger sebep ailesi ise onun caresinin kolay oldugunu dusunuyorum... cünki SİVASSPOR'un süper lig hayalini gercege dönüstüren bir antrenör asla unutulmaz... ve tüm sivas halkı olarakta hem kendi hem ailesi olarak baştacı edilecektir... boyle bir sevgiyi elinin tersiyle bırakıp gitmek pekte akıl karı olmasa gerek...
ve sonuc itibariyle SİVASSPOR gelecek yıl süper ligde olacagı için kendisini hem türkiye ve başarılı oldugu takdirde avrupa piyasasına tanıtmk için hiç bir engel yoktur...[/b][/color][/size] |
[color=red][size=6]Arkadaslar Dereyi görmeden Pacayi sivazlamayalim !! Ismail Kartal bizi asla birakmayacak Göreceksiniz!!! bence Borsasini Cikartiyor. Naz Yapiyor :P :lol: Efsane Baskan Mecnun Otyakmaz Ne Pahasina olursa Olsun IMPARATOR u Göndermeyecek!!! [/size][/color]
|
[quote=CAGLAYAN][color=red][size=6]Arkadaslar Dereyi görmeden Pacayi sivazlamayalim !! Ismail Kartal bizi asla birakmayacak Göreceksiniz!!! bence Borsasini Cikartiyor. Naz Yapiyor :P :lol: Efsane Baskan Mecnun Otyakmaz Ne Pahasina olursa Olsun IMPARATOR u Göndermeyecek!!! [/size][/color][/quote] [size=6][color=blue][b]CAGLAYAN ABİ BİR BİLDİGİN VARSA SOYLE ABİ BİZDE TEREDDUT İCİNDE KALMAYALIM :?: :?: :?: SENİN BAGLANTILARIN GÜCLÜ :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]
|
??????
[img]http://img106.exs.cx/img106/2760/polat1fr.jpg[/img] |
[quote=CAGLAYAN][color=red][size=6]Arkadaslar Dereyi görmeden Pacayi sivazlamayalim !! Ismail Kartal bizi asla birakmayacak Göreceksiniz!!! bence Borsasini Cikartiyor. Naz Yapiyor :P :lol: Efsane Baskan Mecnun Otyakmaz Ne Pahasina olursa Olsun IMPARATOR u Göndermeyecek!!! [/size][/color][/quote]
[color=darkred][i][b]İNŞALLAH SENİN DEDİĞİN GİBİ OLUR ABİ.KEŞKE BU AÇIKLAMALLARI LİG BİTİMİNDE YAPSAYDIN....[/b][/i][/color] |
[color=red][size=6]Günay sendende vallaha bir sey sekmiyor :lol: :P sadece bir tüyo verebilirim buradaki Yorumlarimiz Kirici olmasin Yapici olsun !![/size][/color]
|
[quote=CAGLAYAN][color=red][size=6]Günay sendende vallaha bir sey sekmiyor :lol: :P sadece bir tüyo verebilirim buradaki Yorumlarimiz Kirici olmasin Yapici olsun !![/size][/color][/quote] [size=6][color=blue][b]OOOOO O İŞ KOLAY ABİ GORDUGUN GİBİ KİMSEDE OLUMSUZ BİR TEPKİ YOK HERKES BENİM GİBİ KALMASINDAN YANA BİR FORMUL DUSUNUYOR...[/b][/color][/size]
|
Imparator Ismail hocamin hic bir yere gitmesini istemiyorum. Valla duyar duymaz sok oldum abi. Utanmasam aglayacagim. Bizi birakma IMPARATOR...
|
Kartallar Yüksekte Uçarlar ya, İsmail KARTAL'da yüksekte uçtu ve bizi yükseklere çıkardı. Çok teşekkürler...
Bence kendi açısından en iyisini yapıyor, zirvedeyken bırakmak onun kıymetini birkez daha arttırır. Heykeli dikilecek birisi söylenecek bir söz var, "ellerine ve yüreğine sağlık hocam"... Bu gariban şehir ve bu gülmeyi unutan insanlar sayende mutluluk nedir biraz olsun hatırladılar. Çok teşekkür ediyoruz sana... |
Eger hocamiz gercekten ailevi sorunlardan dolayi ayrilmak istiyorsa buna hic bir sey diyemem.Aile kutsaldir ve herseyden önce gelir.Ama baska bir takimla anlasipta gtmek isteseydi gercekten cok üzülürdüm.Cünkü Sivas"in ona daha cok ihtiyaci var.Kararin ne olursa olsun,hocam Sivas seni cok sevdi,herzaman kalbimizde olacaksin.
|
[quote=ofozturk]hocam bizi neden bırakıyorsunuz ki...İalenizle birlikte sivasta yasmaya baslasanız nasıl olur. Neden olmasın..:Sivasta size bir villa yaptırır yönetim ve tüm yasam imkanlarını seferber eder sanırım...Ama ne karar verirseniz verin sizinle her zaman ve heryerde gurur duyacagız...[/quote]sivasta deniz yokki..villayı nereye yapıcaz...aile felan hikaye..galbia bizden memnun deil.daha büyük taraftarı olan bi takıma gitmek istio heralde..
|
[quote=türkçerap_yakup][quote=ofozturk]hocam bizi neden bırakıyorsunuz ki...İalenizle birlikte sivasta yasmaya baslasanız nasıl olur. Neden olmasın..:Sivasta size bir villa yaptırır yönetim ve tüm yasam imkanlarını seferber eder sanırım...Ama ne karar verirseniz verin sizinle her zaman ve heryerde gurur duyacagız...[/quote]sivasta deniz yokki..villayı nereye yapıcaz...aile felan hikaye..galbia bizden memnun deil.daha büyük taraftarı olan bi takıma gitmek istio heralde..[/quote]
Yimpaş akevler duplexs villa dan farksızlar...En manzaralı birisine yerleştiririz hocamızı...Vede sivasspor taraftarı gibi potansiyeli yüksek taraftar mı var....Söyle bakam yakup... |
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :( :( :( :? :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
|
[color=red][size=6]Arkadaslar evet Hocamiz öyle bir Talihsiz aciklama yapti yapti. ama bu aciklamayi ne Sivasspor yönetimine nede biz Taraftarlara yapti !! Hele durun bakalim gün dogmadan neler dogar. Dereyi görmeden pacayi sivazlamayalim.[/size][/color]
|
[quote=Sivasss]:(
Arkadaşlar; İsmail Hoca'nın takımın başından gitmemesi için elimizden geleni yapmalıyız... Bu takımı şu an zirvede tutan bu adam... Sivassporumuz için çok önemli işler yaptı... Gecesini gündüzüne kattı... V.Manisa , Bursa , Kocaeli , Elazığ gibi takımları geride bırakıp bu takımı zirveye oturttu... Burdan İsmail Hocamızada seslenmek istiyorum... HOCAM; TAKIM BU KADAR İYİ GİDİYORKEN LÜTFEN BİZİ SENEYE BIRAKMAYIN. AİLENİZİDE SİVAS'A GETİRİN. BİZ; SİZİ ÇOK SEVİYORUZ...[/quote] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:39. |