![]() |
Değerli Yiğidolar,
Sn.İsmail KARTAL hocamızdan boşalan Teknik direktörlüğe kimin gelmesini istiyoruz? ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
BENCE HİKMET KARAMAN VE YA RAŞİT HOCA GELMELİ BUNUN DIŞINDAKİLER BAŞARISIZ OLUR
|
ERGİN ABI GÜZEL BİR ANKET AÇTIN.BENCE RAŞİT HOCA...
|
Umit Kayihan'i da ekleseydik...
|
[size=6][color=red]HİKMET KARAMAN YADA RAŞİT ÇETİNER[/color][/size]
|
Raşit Çetiner gelmeli .Olmazsa Sakıp Özberk...
|
[quote=ultraSivas_58]ERGİN ABI GÜZEL BİR ANKET AÇTIN.BENCE RAŞİT HOCA...[/quote]
[b][color=red]RAŞİT CETİNER :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: [/b][/color] |
[quote=serkankustarci]Raşit Çetiner gelmeli .Olmazsa Sakıp Özberk...[/quote] aynen katılıyorum[/b]
|
kim gelirse gelsin
hayirli ugrlu olsun [/b] |
BENCE RAŞİT HOCA GELSİN...
ÇOK KALİTELİ VE DİSİPLİNLİ HOCA.. :lol: 8) |
Raşit ÇETİNER Raşit ÇETİNER Raşit ÇETİNER :D INSALLAH
|
bence hic tereddütsüz yilmaz vural in getirilmesi lazim tam bize yakisir bi hoca hirsli ve atesli ve futboluda cok iyi biliyo
|
[b]raşit hoca[/b][/b]
|
benim gorusum ce bu teknık adamlara sıvasspora yararı omaz daha tecrubelı daha mucadleci bi teknık adam lazım bence yılmaz vural teknık dırektor olsun benım gorusum bu ıster katılın ıster yadırgayın
|
Son aldığım haberlere göre,kesin olmamakla beraber Teknik direktör adaylarına bir isim ekliyorum.....Werner LORANT....
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
[size=5][i][b]EvEt BenCeDe RaŞiT ÇeTiNeR![/i][/b][/size]
|
BÜGÜN SABAH HÜRRİYRTTE OKUDUM OKUYAN VARSA BİLİR SİVAS WERNEL LORANTLA ANLAŞTI YAZIYO
|
raşit çetiner hakkında bende olumlu düşünüyorum ama yönetimin getirceği isiminde destekçisiyiz
|
bence;
önce Ümit Kayıhan sonra Raşit Çetiner o da olmazsa Hikmet Karaman |
SIVASSPORU HAK ETTIGI YERLERE TASIYACAK TEKNIK DIREKTORLER
1 - GHOERGHE HAGIIIIIIIIIIIIII 2 - HIKMET KARAMANNNNNN 3 - RASIT CETINERRRRRRR[color=darkred][/color][size=7][/size] |
1-*** RAŞİT ÇETİNER
2-** HİKMET KARAMAN 3-* ERDOĞAN ARICA |
HAGi HAGİ DİYİP DURMAYIN HAGİ BURSAYI KÜME DÜŞÜRDÜ GALATASARAYDA BAŞARILI OLMASININ NEDENİ OYUNCULARIN ESKİ TAKIM ARKADAŞI OLMASI VE GS NİN 100.YILI OLMASIDIR AYRICA HAGİ ÜLKESİNİN BAŞKA BİR TAKIMIYLA ANLAŞTI BİZE HİKMET KARAMAN VE YA RAŞİT ÇETİNER LAZIM
|
hic biri !
bunlarami kaldi yüce sivas?!?! adamlar kilot degistirir gibi takim degistiriyor bir kac ay sonra bizide birakirlar, istikrar saglansin ! uzun vadele düsünen birisi olsun ! bunlar " bu takim düsmez " diyen TDler, onlarla isimiz olmamali, hedefi olan hoca lazim !! ben ridvan dilmen diyorum oda olmazsa lorant olabilir |
GÖNUL İSTERKİ DUNYANIN EN İYİ TEKNİK ADAMINI GETIRELIM .FAKAT BENCE HAYALCI OLUR CIKARIZ. HENUZ O SEVIYEDE DEYILIZ İNŞALLAH DAHA İLERIDE NEDEN OLMASIN..
RAŞİT CETINER E OLUMLU BAKIYORUM.SAYGILAR |
[i][size=6][color=red]RAŞİT ÇETİNER[/color][/size][/i]
|
[b]1-RAŞİT ÇETİNER[/b]
[/b]2-RAŞİT ÇETİNER[b] [/b]3-RAŞİT ÇETİNER[b] [/b]BENCE BİZE YAKIŞIR BİR TEKNİK DİREKTÖR İNŞALLAH SİVASSPORUN BAŞINA RAŞİT ÇETİNER GELİR...[b][/b] |
şuanki listeden enuygunu raşit çetineter arkadaşlar teklif bizlerden karar yönetimden
|
[size=7][b][i]Ama yeni hocamız sürpriz isim Alman ekolünün ünlü temsilcilerinden Werner LORANT ...Sivasspora hayırlı uğurlu olsun...İnşallah başarılı olur...[/i][/b][/size]
|
[quote=serhankaburcuk][size=7][b][i]Ama yeni hocamız sürpriz isim Alman ekolünün ünlü temsilcilerinden Werner LORANT ...Sivasspora hayırlı uğurlu olsun...İnşallah başarılı olur...[/i][/b][/size][/quote]
+imza |
[size=7][b][i]Ama yeni hocamız sürpriz isim Alman ekolünün ünlü temsilcilerinden Werner LORANT ...Sivasspora hayırlı uğurlu olsun...İnşallah başarılı olur...[/i][/b][/size]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:29. |