![]() |
FUTBOLCULARIMIZ BASKANIMIZ TARAFTAR HAKKINDA YAZILAR YAZDIK BENCE HOCAMIZ TAKDİR VE ÖVGÜYÜ HERKES KADAR HAKEDİYOR.
EFENDİLİGİ DİSİPLİNİ VE BİLGİSİ İLE ÖRNEK BİR HOCA VE BİZİM HOCAMIZ.ÖVÜNMEKTE COK HAKLIYIZ ÇÜNKÜ; İSMAİL KARTAL HOCAMIZ. |
İsmail hocamızı teprik ediyorum takımın başına getirildiği günden bu yana takımla hemen uyumsağladı hocamız gerçekten çok disiplinli inşallah böyle devam eder tabiki herşey hocada bitmiyor yiğidolarıda kutlamak gerek arkadaşlar ismail hocama ve tüm sivasspor camiyasına sonsuz sevgiler başarılar ismail hocam 8)
|
hocamız gerçekten kişiliği ile futbol bilsii il her şeyi ile mukkemmel..kendisin süper ligdetede takımın başında olması gerektiğini düşünüyorum.
|
Degerli Ismail Kartal hocamizla ne kadar Ovunsek azdir Gercekten Cok mutevazi kisiligiyle Beyefendiligi Sanirim Futbol Dunyasinin Buyuk sempatisini kazanmistir.
Sivassporumuzu Suan ki konumuna getirmis olmasi Ayrica Gonlumuzde Dahada buyuk Taht kurdu.Ismail hocam seni cok seviyoruz.Bu gune dek yaptigin isler hep dogruydu bu gunden sonrada dogru olacagi inancindayim. Hele bu gun sitemizi Ziyaret etme dusuncesinde olusunuz biz site uyelerini ve site ziyaretcilerini Onurlandirdiniz saygilarimla malik gurses |
HOCAMIZ SONUNDA BUGÜN SITEMIZI ZIYARET EDECEK.
KENDISI BIZLERI ONURE ETMISTIR |
hocamız için tek bi cümle söleyeceğim.ADAM GİBİ ADAM...
_________________________________________________ [color=red][b]victory[/b][/color] |
Süper ligde bile bu kadar başarılı ve istikrarlı bir teknik direktör varmı?Ayrıca mütevazi kişiliği ilede gönüllerde taht kurmuştur.Futbol nankör oyunudur derler,doğrudur.Bende yıllar önce lisanslı olarak futbolun içindeydim,bilirim.Takım mağlup olsa da İsmail KARTAL'ın arkasında durmalı,kıymetini bilmeliyiz diyorum.İnanıyorum ki s.ligde de bizimle olacaktır.Kendisine içten saygılarımı sunuyorum...
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
sivas imiza, takimimiza ve tüm sivasspor un basarisi icin calisan herkese buradan tesekkür etmek istiyorum.
basaridan herkez sorumludur. hocamiz mükemmel.oyunculari iyi anliyor,genc, dinamik.takimi takim ruhu yapti.geriye sadece tpo oynamak kaliyor.onuda oyuncularimiz gördügümüz gibi basariyorlar. her sey sivaslilar icin. Fikret / Hafik/ Almanya |
[quote=ergin]Süper ligde bile bu kadar başarılı ve istikrarlı bir teknik direktör varmı?Ayrıca mütevazi kişiliği ilede gönüllerde taht kurmuştur.Futbol nankör oyunudur derler,doğrudur.Bende yıllar önce lisanslı olarak futbolun içindeydim,bilirim.Takım mağlup olsa da İsmail KARTAL'ın arkasında durmalı,kıymetini bilmeliyiz diyorum.İnanıyorum ki s.ligde de bizimle olacaktır.Kendisine içten saygılarımı sunuyorum...
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... Bravo Gardas cok güzel yorumlamissin!![/quote] |
İSMAİL HOCAYA BİZZAT ANTALDA SÖYLEMESTİM SİTEMİZİ ZİYARET EDERMİSİNİZ DİYE.AMA KISMET BANA NASİP OLMADI HOCAYLA YAZISMAK.UMARIM GÜZEL GECMİSTİR SOHBET.AMA SAMPİYONLUGU ANTALYADA ONUNLA KUTLAMAK UMARIM NASİP OLUR BİZLERE..
|
gardas dün site olduğum halde sohbet etmek tanışmak kismet olmadı..ama kendiisi süper bir kişilkik..allahın izniyle istanbulda sarıyer macında tanışağız...1.5 milyon sivaslı şampiyon takımını bekleyecek
|
İSMAİL HOCAMIZ gerçekten çok büyük işler başardı fenerbahçe oynarkende çok severdim takımı için canla başla tekmeye kafa koyacak kadar yüreklidir.inşallah süper lige çıkıncıda onunla yola devam edicez tribünlerin ooooooo arap ismail diye bagırmalarını hatırlıyorum kulaklarımda İSMAİL HOCAM seni çok SEVİYORUM
|
ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA.HOCAMIZLA BENDE KONUŞMAK İSTERDİM.çüNKÜ O BANA GÖRE TÜM SİVASLININ SEVGİSİNİ KAZANMIŞTIR.fUTBOLCULUĞU GİBİ ANTRENÖRLÜĞÜ DE MUHTEŞEM.BEN SENE BAŞINDAN BU YANA HEP SÖYLÜYORUM.OYUNU İYİ OKUYAN YERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPAN ADALETLİ ÇALIŞKAN VE ÇOK HIRSLI BİR KİŞİLİĞE SAHİP.ELİMİZDEN GELENİ YAPIP SÜPERLİGDEDE ONUNLA YOLA DEVAM ETMELİYİZ.FUTBOLCULARDAN BİLE ÖNCE ONUNLA ANLAŞMALIYIZ.YURT İÇİ VE YURT DIŞINDAKİ SİVASLIYIM DİYEN HERKES GEREKEN YARDIMI YAPMALI.FORMA SATIŞI ,SİVASSPOR ANAHTARLIK V.B. SATIŞLARA BAŞLAYIP GEREKEN MADDİ YARDIMI SAĞLAMALIYIZ.
|
[quote=CAGLAYAN][quote=ergin]Süper ligde bile bu kadar başarılı ve istikrarlı bir teknik direktör varmı?Ayrıca mütevazi kişiliği ilede gönüllerde taht kurmuştur.Futbol nankör oyunudur derler,doğrudur.Bende yıllar önce lisanslı olarak futbolun içindeydim,bilirim.Takım mağlup olsa da İsmail KARTAL'ın arkasında durmalı,kıymetini bilmeliyiz diyorum.İnanıyorum ki s.ligde de bizimle olacaktır.Kendisine içten saygılarımı sunuyorum...
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... Bravo Gardas cok güzel yorumlamissin!![/quote][/quote] Teşekkürlerimi sunuyorum ÇAĞLAYAN kardeşim,hocamız daha iyi övgülere layık bir insan,benim naçizane fikirlerim bu... Saygı ve selamlarımla... ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
sivaslıyada bu yakışır...kendisi taktire şahan birisidir...hocamızı süper ligdece başında görmek istiyoruz.
|
[color=red][size=6]Allah yardimcisi olsun[/size][/color]
[color=red][size=7]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
çok kaliteli, çok azimli ve profesyonel hoca süper lige çıktığımızda das bizi büyük başarılara koşturacaktır eminim.
|
SELAM YİĞİDOLAR BEN BU TOPİCİ AÇARKEN İSMAİL HOCAMIZA DAHA FAZLA ÖNEM VERİLİYOR SANIYORDUM,AMA ÖYLE GÖRÜNMÜYOR HOCAMIZ BURAYI OKURSA ÜZÜLMEZMİ.EMİNİM HERKES ONU ÇOK SEVİYOR AMA OKUDUKTAN SONRA HEM BURAYI HEMDE DİĞER KONULARDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZSANIZ BİR ŞEY KAYBETMEZSİNİZ.
LÜTFEN FORMLARA DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZIN. |
IMPARATORLA Gurur duyuyoruz
|
[size=6][/size] kendisinin FENERBAHÇE gibi türkiyenin en büyük klubünden gelmiş olması zaten onun kalitesini göster miyor mu ?....
Yani bunu tartışmaya hiç ama hiç gerek yok... Kişiliği ilede zaten dillerde.., Hocamıza başarılarının devamını dilerim.. Umarım süper ligdede başarıları devam eder.. uzaklardan can.....[/i][/quote] |
buradan Ismail Kartala Sesleniyorum!!
Hocam Talebelerini Penalti atislarinda biraz daha Motive et!!! cok Penalti kaciriyoruz. |
hocamizla nekadar gurur duysak azdir kisiligiyle tavirlariyla hareketleriyle bizi gururlandiriyor boyle hocayla devam etmek isteriz ve basarilarinin devamini dilerim sivasimizi hakettigi yere cikardi tesekkurler ismail hocam
|
[quote=CAGLAYAN]buradan Ismail Kartala Sesleniyorum!!
Hocam Talebelerini Penalti atislarinda biraz daha Motive et!!! cok Penalti kaciriyoruz.[/quote] ABİ BU SAATTEN SONRA BİZE PENALTI VERMEZLER....BENCE ÇALIŞMAYA DA GEREK YOK... |
her zaman penaltı atarız kocaelisi burssı yok.çünkü dewamlı atak oynuyoruz we pozisyon uretiyoruz birincisi olmazsa ikincisini kesin çalarlar
______________________________________ [color=red][b]victory[/b][/color] |
bence SAYIN İSMAİL KARTAL hocamız bu sene itibarı ile kendi kalitesini ortaya koymuştur..her şey ortada daha fazla söze gerek varmı????
|
[quote=abcde]bence SAYIN İSMAİL KARTAL hocamız bu sene itibarı ile kendi kalitesini ortaya koymuştur..her şey ortada daha fazla söze gerek varmı????[/quote]
YOK ABİ +1967 __________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
[size=4][b][i]Seneyede İsmail hocayla birlikteyiz ve daha çok başarıları beraber yaşayacağız...
...İMPARATOR SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN...[/i][/b][/size] |
GARDAŞLARIM İSMAİL HOCAMIZ HAKKATENDE SÜPER ALLAH ONDAN RAZI OLSUN ALLAH ONU BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN HOCAMIZLA DAHA GÜZEL YERLERE DİYORUM GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM... [b][color=blue]<<[/color] [color=red]İSMAİL HOCAM SEN BİZİM CANIMIZ VE CİĞERİMİZSİN [/color][color=blue]>>[/color][/b]
|
[size=4][b][i]İMPARATORU ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN. SİVASIN VE SİVASPORUN TARİHİNE ADINI ALTIN HARFLERLE KAZIDI HELAL OLSUN...[/i][/b][/size]
|
[quote=serhankaburcuk][size=4][b][i]İMPARATORU ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN. SİVASIN VE SİVASPORUN TARİHİNE ADINI ALTIN HARFLERLE KAZIDI HELAL OLSUN...[/i][/b][/size][/quote]
+1967 |
Ismail Kartal bence Sivas "a büyük hizmetler etmistir.Birkac kez röportajlarini seyretme firsati buldum ve mütavazligindan hic bir zaman taviz vermiyor.Demeclerinde herzaman temkinli davraniyor.Inaniyorumki Sivas"imiza ilerde de cok faydali olacatir.Basarilar Hocam..
|
[b] [color=red] [size=6]Fazla karamsar olmayalim önümüzde 8 Hafta daha var kritik mac olarak Elazig ve Manisa Karsilasmalarini görüyorum.
artik verilecek kredimiz kalmadigini ISMAIL KARTAL cok Iyi biliyor !! moralimiz bozmayalim vede son macimiz SIVASSPOR / Karagümrük Macinda SAMPIYON lugumuzu KUTLAYACAGIMIZA inaniyorum [/color][/size] BU CEKIRDEKCILER NEREYE BAKIYOOOO !!! MACA KONSANTRE OLAN VARMI? [img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_G%F6r%FCnt061.jpg[/img][/b] [img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_G%F6r%FCnt053.jpg[/img] |
[color=darkred][i][b]çağlayan abi haklısın bun karamsar havayı atmalıyız.zaten bende hiç olmadı....lig sonunda ipi göğüsleyeceğiz[/b][/i][/color]
|
[color=red][/color][size=7][/size] BİZİM HOCAMIZ ÇOK DEĞERLİ BİR HOCA O TAM BİR KARTAL
|
[b][i][color=red] [size=7] İMPARATOR İsmail KARTAL sen BİZİM HERŞEYİMİZSİN sana Güvenimiz Sonsuz. [/color][/size][/i][/b]
|
[quote=CAGLAYAN][b][i][color=red] [size=7] İMPARATOR İsmail KARTAL sen BİZİM HERŞEYİMİZSİN sana Güvenimiz Sonsuz. [/color][/size][/i][/b][/quote]
ÇAGLAYAN ABİYE KATILIYOR EK OLARAK SİVAS KARTALI HOCAMIZA SÜPERLİGDE YAPACAKLARIMIZ İÇİN HAZIRLIGA BASLAMASINI ONU KOLAY KOLAY BIRAKMAYACAGIMIZI SÖYLEMEK İSTİYORUM :!: :!: |
[quote=CAGLAYAN][b][i][color=red] [size=7] İMPARATOR İsmail KARTAL sen BİZİM HERŞEYİMİZSİN sana Güvenimiz Sonsuz. [/color][/size][/i][/b][/quote]
[color=darkred][i][b]böle düşünmeyen gelmesin buraya zaten[/b][/i][/color] |
[quote=CAGLAYAN][b][i][color=red] [size=7] İMPARATOR İsmail KARTAL sen BİZİM HERŞEYİMİZSİN sana Güvenimiz Sonsuz. [/color][/size][/i][/b][/quote] 8) 8)
|
İsmail Kartal hoca bence 2. Lig'in çok çok üstünde bir teknik adam. İşin ilmini çok iyi biliyor. Zaten öyle olmasa geçen sene F.Bahçe'de onu barındırmazlardı. Geçen seneki başarılarını bilmeyen yok sanırım.
Bu sene de bu başarılarına, Sivasspor'u şampiyon yaparak en büyüğünü ekleyecek. Yalnız biz taraftarları daha fazla strese sokmadan şu işi bir kopartsa, bizde bir rahatlasak. Bunun yolu da kesinlikle Elazığspor'u yenmekten geçiyor. Bu hafta liderliği Vestel'e bırakmazsak ömr-ü billah kimse bizden bir daha alamaz.. Haydi hocam, haydi arkadaşlar yenin bu hafta Gakkoşlar'ı.... |
[b][i][color=red] [size=7] IMPARATOR Ismail KARTAL la Gurur Duyuyoruz [/color] [/size][/i][/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:31. |