SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   FENERBAHÇE GRUPTAN ÇIKABİLECEKMİ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=4776)

hakandemirezen 20.10.2005 12:11

FENERBAHÇE GRUPTAN ÇIKABİLECEKMİ?

TÜM SPOR SEVERLERİN YORUMLARINI BEKLİYORUM SAMİMİ VE DÜRÜSTCE

20.10.2005 12:13

u e f a ya gıder

hakandemirezen 20.10.2005 12:14

[QUOTE=eren1]u e f a ya gıder[/QUOTE]

SAMİMİ DUYGULARIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Siir_Misali 20.10.2005 12:19

İNŞALLAH ÇIKAR ..BEN YABANCIYLA HANGİ TÜRK TAKIMI MAÇ YAPARSA YAPSIN KALBİM TÜRK TAKIMIYLADIR..

yusuf_07 20.10.2005 12:23

BUNDAN HİÇ KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN FENERBAHÇE BU GRUPTAN LİDER OLARAK ÇIKACAK.

gürünlü58 20.10.2005 13:16

insallah cikar bu sene allahdan puan alabildiler eskisi gibi 0 puanlan cikmadilar

abircan 20.10.2005 13:39

en az 4 puan daha alır fb

hakan merak etme gruptan çıkar fener, en az 4 puan daha alacak fener,
ülke puanımız ve sivasımın uefada yolunun açılması için her türk takımının uluslarası maçlarda puan alması tur atlaması iyi sonuçtur, takımın rengi ne olursa olsun her türk sevinmelidir alınacak tüm başarılı sonuçlardan

hemso58 20.10.2005 13:48

[b][color=blue]GEREK ÜLKE PUANI AÇISINDAN GEREKSE FENERBAHÇENİN UEFA SRALAMADAKİ YERİ AÇISINDAN BU GRUPTAN ÇIKMASI LAZIM.NE KADAR PUAN ALIRSAK BİZİM GELECEĞİMİZ AÇISINDAN O KADAR İYİ OLUR.İNŞALLAH BU SENE UEFA VE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE MÜCADELE EDEN EDKİPLERİMİZ MAÇLARININ HEPSİNİ KAZANIRLAR...[/b][/color]

turkmenefe 20.10.2005 13:52

En buyuk Aslan

1. AC Milan
2. Shalke 04
3. Fenerbahce
4. Psv Eindhoven

Fener uefaya gidecek ve ordanda dusecekler

hakandemirezen 20.10.2005 13:55

[QUOTE=turkmenefe]1. AC Milan
2. Shalke 04
3. Fenerbahce
4. Psv Eindhoven

Fener uefaya gidecek ve ordanda dusecekler[/QUOTE]

KINA YAKARSINIZ DİMİ?

1967_DERNEK_10UR 20.10.2005 14:13

[B]çıksa bana ne faydası var çıkmasa ne faydası var ..diyecekeniz ülke puanı falan bir takımla olamaz bu işler .nerde aslan geçiçnen cimbom nerde trabzon...en iyi alacağı sonuç 3.lük oda öpsün başına koysun...[/B]

gercek58li 20.10.2005 14:18

[QUOTE=abircan]hakan merak etme gruptan çıkar fener, en az 4 puan daha alacak fener,
ülke puanımız ve sivasımın uefada yolunun açılması için her türk takımının uluslarası maçlarda puan alması tur atlaması iyi sonuçtur, takımın rengi ne olursa olsun her türk sevinmelidir alınacak tüm başarılı sonuçlardan[/QUOTE]

AYNEN KATILIYORUM...

serhankaburcuk 20.10.2005 14:23

[b]Fenerbahçe dünkü gibi eğer oynarsa bu gruptan çıkmayı bırakın uefayı bile zora sokar....Ama Psv maçında 1-0 olduktan sonraki futbolunu sergilerse veya Milanodaki gibi oynarsa ilk 2 ye girer ve bir üst tura çıkar...Ama bence Fenerbahçe 3.olur ve Uefaya gider...[/b]

1967_DERNEK_10UR 20.10.2005 14:26

[QUOTE=serhankaburcuk][b]Fenerbahçe dünkü gibi eğer oynarsa bu gruptan çıkmayı bırakın uefayı bile zora sokar....Ama Psv maçında 1-0 olduktan sonraki futbolunu sergilerse veya Milanodaki gibi oynarsa ilk 2 ye girer ve bir üst tura çıkar...Ama bence Fenerbahçe 3.olur ve Uefaya gider...[/b][/QUOTE]
[B]1967+imza+kaşe+mühür+..UZUN ZAMANIR İMZA ATMIYORDUK..:D[/B]

GuNaY 22.10.2005 03:02

[B]fener gruptan çıkar inş... süper ligde rakibimiz olsada avrupada takımımızdır... ülke puanına ihtiyacımız olduğu bu yıllarda umarım başarılı olarak ülkemizi iyi yerlere taşırlar...[/B]

Kaptan-58 22.10.2005 08:30

[QUOTE=Gunay][B]fener gruptan çıkar inş... süper ligde rakibimiz olsada avrupada takımımızdır... ülke puanına ihtiyacımız olduğu bu yıllarda umarım başarılı olarak ülkemizi iyi yerlere taşırlar...[/B][/QUOTE]

[B]BENDE BUNA İMZAMI ATAYIM... İMZA..........[/B]

avsarli behlül 22.10.2005 08:45

[QUOTE=eren1]u e f a ya gıder[/QUOTE]
bence final oynar insallah.tabiki türk olan arkadaslarimiz ister bunu senin gibisi degil.

ErdalGüler 22.10.2005 08:54

Fener Turu Geçer

[B][COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"]Kim ne derse desin Fener bu güzel oyununa devam ederse turu geçer. Ayrıca bu nasıl Türklük yok bizim ülke puanına ihtiyacımız yok ne bilim bunun gibi yanlış fikirler benim fikir anlayışıma uymuyor. Biz Türksek oda bizim için avrupadaysa gidipte elin rumunu,almanını,ingilizinimi destekleyelim burası bizim ülkemiz. Galatasaray uefa kupasını aldığında meydanlara kim olursa olsun inmedimi. Ayrıca avrupada türk takımlarını desteklemeyenler türk değil bence. Herkes şunu bilksinki avrupada alınan her puanın bize faydası var. Avrupadaki tüm takımlarımız başarılı olur inşallah... Saygılar.[/FONT][/COLOR][/B]

1967_CLUB_ÖZGÜR 22.10.2005 08:55

[QUOTE=gürünlü58]insallah cikar bu sene allahdan puan alabildiler eskisi gibi 0 puanlan cikmadilar[/QUOTE]

[b]+++++++++++++++ HAYIRLISI NE DİYELİM[/b]:D

22.10.2005 09:00

[QUOTE=avsarli behlül]bence final oynar insallah.tabiki türk olan arkadaslarimiz ister bunu senin gibisi degil.[/QUOTE]

...........................................................................

gkhnszksn 22.10.2005 09:17

En iyisi uefa

Bence Fenerbahçe gruptan çıkacak güçte. Ama ben uefaya gitmesini istiyorum. Diuyeceksiniz ki kesin Beşiktaşlısın. Evet beşiktaşlıyım. Uefaya gitmesini istememin nedeni ise Fenerbahçe eğer uefaya giderse oranın altını üstüne getiri bence kupoayı da alır. Gönül isterki Final maçı Fener-Beşiktaş olsun. Ama ben fener uefaya düşerse kupayı alır diyorum.

x_burnley 22.10.2005 10:34

selam

mrb hakan abi fikrin için teşekkür ederim ben yusuf kardeşimize bir konuda katılmıyorum fener bu gruptan çıkar almanyada shalkeyi yener bence taraftarda var almanyada bu gruptan fener ikinic çıkar benim görüşüm saygılar

1967 dernek serkan20 22.10.2005 11:08

[B]fener çıkmasında kim çıkarsa çıksın[/B]

22.10.2005 11:14

U.E.F.A. sız ALEM

twity_58 22.10.2005 11:28

[B][COLOR="Red"]ben insallah cıkar dıyorum cunku ona farklı bır takım olarak degıl de turkıyemızı temsıl eden adını duyuran bır takım olarak bakıyorum..her ne kadar farklı takımlara gönul vermıs olsak da TURKIYE İÇİN fenere guvenmelı ve ınanmalıyız basarılarrr[/COLOR][/B]

34istanbul_58 22.10.2005 11:33

bende çıkar diyorum hem Türk futbolu için hem kendi için hem de sivasspor için faydası olacaktır diye düşünüyorum bunu da başaracak gücte inşallah bir üs tura çıkar.sevgilerle

Arif Coşkun 22.10.2005 11:39

ülkemize puanlar lazım

Geçmiş yıllardaki Galatasarayın yaptığını Şimdi Fenerbahçe yapmalı.O dönemlerdeki başarılarıyla Galatasaray ülkeye kazandırdığı puanlarla avrupada 4 takımlarla mücadele etme hakkı kazandırmıştı. Fenerbahçeninde şimdi aynısını yapıp alacağı her puan takımlarımız lehinedir.Umarım gruptan çıkar ve gideceği yere kadar gitme başarısı gösterir.
Saygılar

serhankaburcuk 22.10.2005 15:26

[b]Fenerbahçe dünkü gibi eğer oynarsa bu gruptan çıkmayı bırakın uefayı bile zora sokar....Ama Psv maçında 1-0 olduktan sonraki futbolunu sergilerse veya Milanodaki gibi oynarsa ilk 2 ye girer ve bir üst tura çıkar...Ama bence Fenerbahçe 3.olur ve Uefaya gider...[/b]

veysel 22.10.2005 16:39

böyle oynarlarsa gurupdan cikarlar

GuNaY 22.10.2005 16:53

[B]temennimiz cıkması yönünde umarım o şekilde olur... [/B]

agca58 22.10.2005 16:55

[QUOTE=Siir_Misali]İNŞALLAH ÇIKAR ..BEN YABANCIYLA HANGİ TÜRK TAKIMI MAÇ YAPARSA YAPSIN KALBİM TÜRK TAKIMIYLADIR..[/QUOTE]
kusura bakmada fb de bi yabancı takım sayılırççhangi maçlarında 1 tane türk futbolcu gol atıyor..herpsi yabancı takımın %51 i yabancı bu demek oluyorki fenerde bi yabancı takım sayılır. açıkcası ben feneri avrupa maçlarında kesinlikle tutmuyorum..inşallah elenir ..zaten durumda onu gösteriyor..bi PSV maçıyla göklere çıkardılar ama şalke deplasmanda dağıttı tüm dünya gördü ..

GuNaY 22.10.2005 16:58

[QUOTE=agca58]kusura bakmada fb de bi yabancı takım sayılırççhangi maçlarında 1 tane türk futbolcu gol atıyor..herpsi yabancı takımın %51 i yabancı bu demek oluyorki fenerde bi yabancı takım sayılır. açıkcası ben feneri avrupa maçlarında kesinlikle tutmuyorum..inşallah elenir ..zaten durumda onu gösteriyor..bi PSV maçıyla göklere çıkardılar ama şalke deplasmanda dağıttı tüm dünya gördü ..[/QUOTE]
[B]ilginç bir yaklaşım, bizimde yabancı oyuncumuz var bizimde teknik direktörümüz yabancı bizde mi yabancı patentli olduk???
keşke milli çıkarlar olduğunda küçük hesapları bıraksak!!![/B]

GeCeVeMaVi58pRf 22.10.2005 17:30

[b]bence artık fenerbahcenin 3.lük sansı bile kalmadı malesef [/b]

capkin sivasli 22.10.2005 17:33

turk futbol icin iyi olur 2 tur diyorum ben

süper sivas 22.10.2005 17:41

cıkarsa çok iyi olur ülke puanımız sükselir ama böyle oynarsa biraz zor
temennimiz 2tur

_iZmİrLi_yİGiDo 22.10.2005 18:01

[FONT="Fixedsys"]İNŞALLAH ÇIKACAK... KİM NE DERSE DESİN HERŞEYDEN ÖNCE TÜRK ÜM.... FB ÇIKACAK.....[/FONT] ;) ;)

5841 22.10.2005 18:19

FENERBAHCEYI HAYATTA SEVMEM . FAKAT TABIKI TURK VATANDAŞI OLARAK BENDE İSTERIM AVRUPADA BIR ŞEYLER YAPSINLAR EN AZINDAN PUANLARA IHTIYACIMIZ VAR.
BAŞARILAR DILERIM.YOLUN ACIK OLSUN..

zubiceman28 30.10.2005 07:59

Fenerbahcenin grubu cok karisik herkes milan garanti diyor ama milan 3 macta sadece kendi sahasinda feneri yenebildi Psv milani mutlaka yenmek icin cikacak maca ama Shalke macini deplasmanda fenerbahce alirsa cok buyuk avantaj saglar bu grupta fenerbahce 1.de olabilir 4.de

sinan-58 30.10.2005 09:28

[QUOTE=erdalguler][B][COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"]Kim ne derse desin Fener bu güzel oyununa devam ederse turu geçer. Ayrıca bu nasıl Türklük yok bizim ülke puanına ihtiyacımız yok ne bilim bunun gibi yanlış fikirler benim fikir anlayışıma uymuyor. Biz Türksek oda bizim için avrupadaysa gidipte elin rumunu,almanını,ingilizinimi destekleyelim burası bizim ülkemiz. Galatasaray uefa kupasını aldığında meydanlara kim olursa olsun inmedimi. Ayrıca avrupada türk takımlarını desteklemeyenler türk değil bence. Herkes şunu bilksinki avrupada alınan her puanın bize faydası var. Avrupadaki tüm takımlarımız başarılı olur inşallah... Saygılar.[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]

imza imza + kaşe +muhur bende aynı duşuncedeyim fenerbahçe bu gruptan diğerlerinin inadına 1. olarak çıkacak
1.FENERBAHÇE
2.SHALKE 04
3. AÇ MİLAN
4.PSV

dj_sado_88 30.10.2005 09:39

abiler inş. çıkar nede olsa bi TÜRK takımı

-------------------CENNET-ANALARIN-AYAKLARI-ALTINDADIR---------------
------------------MAÇ-İZLEMEYE-GELİN-KÜFÜR-ETMEYE-DEGİL-------------

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:14.