![]() |
FENERBAHÇE GRUPTAN ÇIKABİLECEKMİ?
TÜM SPOR SEVERLERİN YORUMLARINI BEKLİYORUM SAMİMİ VE DÜRÜSTCE
|
u e f a ya gıder
|
[QUOTE=eren1]u e f a ya gıder[/QUOTE]
SAMİMİ DUYGULARIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM |
İNŞALLAH ÇIKAR ..BEN YABANCIYLA HANGİ TÜRK TAKIMI MAÇ YAPARSA YAPSIN KALBİM TÜRK TAKIMIYLADIR..
|
BUNDAN HİÇ KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN FENERBAHÇE BU GRUPTAN LİDER OLARAK ÇIKACAK.
|
insallah cikar bu sene allahdan puan alabildiler eskisi gibi 0 puanlan cikmadilar
|
en az 4 puan daha alır fb
hakan merak etme gruptan çıkar fener, en az 4 puan daha alacak fener,
ülke puanımız ve sivasımın uefada yolunun açılması için her türk takımının uluslarası maçlarda puan alması tur atlaması iyi sonuçtur, takımın rengi ne olursa olsun her türk sevinmelidir alınacak tüm başarılı sonuçlardan |
[b][color=blue]GEREK ÜLKE PUANI AÇISINDAN GEREKSE FENERBAHÇENİN UEFA SRALAMADAKİ YERİ AÇISINDAN BU GRUPTAN ÇIKMASI LAZIM.NE KADAR PUAN ALIRSAK BİZİM GELECEĞİMİZ AÇISINDAN O KADAR İYİ OLUR.İNŞALLAH BU SENE UEFA VE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE MÜCADELE EDEN EDKİPLERİMİZ MAÇLARININ HEPSİNİ KAZANIRLAR...[/b][/color]
|
En buyuk Aslan
1. AC Milan
2. Shalke 04 3. Fenerbahce 4. Psv Eindhoven Fener uefaya gidecek ve ordanda dusecekler |
[QUOTE=turkmenefe]1. AC Milan
2. Shalke 04 3. Fenerbahce 4. Psv Eindhoven Fener uefaya gidecek ve ordanda dusecekler[/QUOTE] KINA YAKARSINIZ DİMİ? |
[B]çıksa bana ne faydası var çıkmasa ne faydası var ..diyecekeniz ülke puanı falan bir takımla olamaz bu işler .nerde aslan geçiçnen cimbom nerde trabzon...en iyi alacağı sonuç 3.lük oda öpsün başına koysun...[/B]
|
[QUOTE=abircan]hakan merak etme gruptan çıkar fener, en az 4 puan daha alacak fener,
ülke puanımız ve sivasımın uefada yolunun açılması için her türk takımının uluslarası maçlarda puan alması tur atlaması iyi sonuçtur, takımın rengi ne olursa olsun her türk sevinmelidir alınacak tüm başarılı sonuçlardan[/QUOTE] AYNEN KATILIYORUM... |
[b]Fenerbahçe dünkü gibi eğer oynarsa bu gruptan çıkmayı bırakın uefayı bile zora sokar....Ama Psv maçında 1-0 olduktan sonraki futbolunu sergilerse veya Milanodaki gibi oynarsa ilk 2 ye girer ve bir üst tura çıkar...Ama bence Fenerbahçe 3.olur ve Uefaya gider...[/b]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Fenerbahçe dünkü gibi eğer oynarsa bu gruptan çıkmayı bırakın uefayı bile zora sokar....Ama Psv maçında 1-0 olduktan sonraki futbolunu sergilerse veya Milanodaki gibi oynarsa ilk 2 ye girer ve bir üst tura çıkar...Ama bence Fenerbahçe 3.olur ve Uefaya gider...[/b][/QUOTE]
[B]1967+imza+kaşe+mühür+..UZUN ZAMANIR İMZA ATMIYORDUK..:D[/B] |
[B]fener gruptan çıkar inş... süper ligde rakibimiz olsada avrupada takımımızdır... ülke puanına ihtiyacımız olduğu bu yıllarda umarım başarılı olarak ülkemizi iyi yerlere taşırlar...[/B]
|
[QUOTE=Gunay][B]fener gruptan çıkar inş... süper ligde rakibimiz olsada avrupada takımımızdır... ülke puanına ihtiyacımız olduğu bu yıllarda umarım başarılı olarak ülkemizi iyi yerlere taşırlar...[/B][/QUOTE]
[B]BENDE BUNA İMZAMI ATAYIM... İMZA..........[/B] |
[QUOTE=eren1]u e f a ya gıder[/QUOTE]
bence final oynar insallah.tabiki türk olan arkadaslarimiz ister bunu senin gibisi degil. |
Fener Turu Geçer
[B][COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"]Kim ne derse desin Fener bu güzel oyununa devam ederse turu geçer. Ayrıca bu nasıl Türklük yok bizim ülke puanına ihtiyacımız yok ne bilim bunun gibi yanlış fikirler benim fikir anlayışıma uymuyor. Biz Türksek oda bizim için avrupadaysa gidipte elin rumunu,almanını,ingilizinimi destekleyelim burası bizim ülkemiz. Galatasaray uefa kupasını aldığında meydanlara kim olursa olsun inmedimi. Ayrıca avrupada türk takımlarını desteklemeyenler türk değil bence. Herkes şunu bilksinki avrupada alınan her puanın bize faydası var. Avrupadaki tüm takımlarımız başarılı olur inşallah... Saygılar.[/FONT][/COLOR][/B]
|
[QUOTE=gürünlü58]insallah cikar bu sene allahdan puan alabildiler eskisi gibi 0 puanlan cikmadilar[/QUOTE]
[b]+++++++++++++++ HAYIRLISI NE DİYELİM[/b]:D |
[QUOTE=avsarli behlül]bence final oynar insallah.tabiki türk olan arkadaslarimiz ister bunu senin gibisi degil.[/QUOTE]
........................................................................... |
En iyisi uefa
Bence Fenerbahçe gruptan çıkacak güçte. Ama ben uefaya gitmesini istiyorum. Diuyeceksiniz ki kesin Beşiktaşlısın. Evet beşiktaşlıyım. Uefaya gitmesini istememin nedeni ise Fenerbahçe eğer uefaya giderse oranın altını üstüne getiri bence kupoayı da alır. Gönül isterki Final maçı Fener-Beşiktaş olsun. Ama ben fener uefaya düşerse kupayı alır diyorum.
|
selam
mrb hakan abi fikrin için teşekkür ederim ben yusuf kardeşimize bir konuda katılmıyorum fener bu gruptan çıkar almanyada shalkeyi yener bence taraftarda var almanyada bu gruptan fener ikinic çıkar benim görüşüm saygılar
|
[B]fener çıkmasında kim çıkarsa çıksın[/B]
|
U.E.F.A. sız ALEM
|
[B][COLOR="Red"]ben insallah cıkar dıyorum cunku ona farklı bır takım olarak degıl de turkıyemızı temsıl eden adını duyuran bır takım olarak bakıyorum..her ne kadar farklı takımlara gönul vermıs olsak da TURKIYE İÇİN fenere guvenmelı ve ınanmalıyız basarılarrr[/COLOR][/B]
|
bende çıkar diyorum hem Türk futbolu için hem kendi için hem de sivasspor için faydası olacaktır diye düşünüyorum bunu da başaracak gücte inşallah bir üs tura çıkar.sevgilerle
|
ülkemize puanlar lazım
Geçmiş yıllardaki Galatasarayın yaptığını Şimdi Fenerbahçe yapmalı.O dönemlerdeki başarılarıyla Galatasaray ülkeye kazandırdığı puanlarla avrupada 4 takımlarla mücadele etme hakkı kazandırmıştı. Fenerbahçeninde şimdi aynısını yapıp alacağı her puan takımlarımız lehinedir.Umarım gruptan çıkar ve gideceği yere kadar gitme başarısı gösterir.
Saygılar |
[b]Fenerbahçe dünkü gibi eğer oynarsa bu gruptan çıkmayı bırakın uefayı bile zora sokar....Ama Psv maçında 1-0 olduktan sonraki futbolunu sergilerse veya Milanodaki gibi oynarsa ilk 2 ye girer ve bir üst tura çıkar...Ama bence Fenerbahçe 3.olur ve Uefaya gider...[/b]
|
böyle oynarlarsa gurupdan cikarlar
|
[B]temennimiz cıkması yönünde umarım o şekilde olur... [/B]
|
[QUOTE=Siir_Misali]İNŞALLAH ÇIKAR ..BEN YABANCIYLA HANGİ TÜRK TAKIMI MAÇ YAPARSA YAPSIN KALBİM TÜRK TAKIMIYLADIR..[/QUOTE]
kusura bakmada fb de bi yabancı takım sayılırççhangi maçlarında 1 tane türk futbolcu gol atıyor..herpsi yabancı takımın %51 i yabancı bu demek oluyorki fenerde bi yabancı takım sayılır. açıkcası ben feneri avrupa maçlarında kesinlikle tutmuyorum..inşallah elenir ..zaten durumda onu gösteriyor..bi PSV maçıyla göklere çıkardılar ama şalke deplasmanda dağıttı tüm dünya gördü .. |
[QUOTE=agca58]kusura bakmada fb de bi yabancı takım sayılırççhangi maçlarında 1 tane türk futbolcu gol atıyor..herpsi yabancı takımın %51 i yabancı bu demek oluyorki fenerde bi yabancı takım sayılır. açıkcası ben feneri avrupa maçlarında kesinlikle tutmuyorum..inşallah elenir ..zaten durumda onu gösteriyor..bi PSV maçıyla göklere çıkardılar ama şalke deplasmanda dağıttı tüm dünya gördü ..[/QUOTE]
[B]ilginç bir yaklaşım, bizimde yabancı oyuncumuz var bizimde teknik direktörümüz yabancı bizde mi yabancı patentli olduk??? keşke milli çıkarlar olduğunda küçük hesapları bıraksak!!![/B] |
[b]bence artık fenerbahcenin 3.lük sansı bile kalmadı malesef [/b]
|
turk futbol icin iyi olur 2 tur diyorum ben
|
cıkarsa çok iyi olur ülke puanımız sükselir ama böyle oynarsa biraz zor
temennimiz 2tur |
[FONT="Fixedsys"]İNŞALLAH ÇIKACAK... KİM NE DERSE DESİN HERŞEYDEN ÖNCE TÜRK ÜM.... FB ÇIKACAK.....[/FONT] ;) ;)
|
FENERBAHCEYI HAYATTA SEVMEM . FAKAT TABIKI TURK VATANDAŞI OLARAK BENDE İSTERIM AVRUPADA BIR ŞEYLER YAPSINLAR EN AZINDAN PUANLARA IHTIYACIMIZ VAR.
BAŞARILAR DILERIM.YOLUN ACIK OLSUN.. |
Fenerbahcenin grubu cok karisik herkes milan garanti diyor ama milan 3 macta sadece kendi sahasinda feneri yenebildi Psv milani mutlaka yenmek icin cikacak maca ama Shalke macini deplasmanda fenerbahce alirsa cok buyuk avantaj saglar bu grupta fenerbahce 1.de olabilir 4.de
|
[QUOTE=erdalguler][B][COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"]Kim ne derse desin Fener bu güzel oyununa devam ederse turu geçer. Ayrıca bu nasıl Türklük yok bizim ülke puanına ihtiyacımız yok ne bilim bunun gibi yanlış fikirler benim fikir anlayışıma uymuyor. Biz Türksek oda bizim için avrupadaysa gidipte elin rumunu,almanını,ingilizinimi destekleyelim burası bizim ülkemiz. Galatasaray uefa kupasını aldığında meydanlara kim olursa olsun inmedimi. Ayrıca avrupada türk takımlarını desteklemeyenler türk değil bence. Herkes şunu bilksinki avrupada alınan her puanın bize faydası var. Avrupadaki tüm takımlarımız başarılı olur inşallah... Saygılar.[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
imza imza + kaşe +muhur bende aynı duşuncedeyim fenerbahçe bu gruptan diğerlerinin inadına 1. olarak çıkacak 1.FENERBAHÇE 2.SHALKE 04 3. AÇ MİLAN 4.PSV |
abiler inş. çıkar nede olsa bi TÜRK takımı
-------------------CENNET-ANALARIN-AYAKLARI-ALTINDADIR--------------- ------------------MAÇ-İZLEMEYE-GELİN-KÜFÜR-ETMEYE-DEGİL------------- |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:14. |