![]() |
HAYRETTIN VOLKANLA TAKAS EDILSINMI ?
[img]http://www.sivasspor.com/images/stories/food/Hayrettin.jpg[/img]
Hayrettin’i başka takımlara kaptırmamak isteyen Galatasaray, bu kez Sivasspor Yönetimine yeni bir teklifte bulundu. Galatasaray Yönetim Kurulu, Hayrettin’i kendilerine vermeleri üzerine Volkan’ı Sivasspor’a vereceğini açıkladı. ne diyorsunuz arkadaslar ..... HAYRETTIN VOLKANLA TAKAS EDILSINMI ? |
BU TAKAS VOLKAN IN YANINDA TOMAS LA CİHAN I DA VERİRLERSE OLABİLİR....
|
Nasrettin hocanın bir misali vardır.Sanırım herkes bunu bilir."Parayı veren,düdüğü çalar"
Büyük takım dediğimiz takımlar,kim çok para verirse sanırım öyle olacak. Gönül isterki gitmesin ama,kulubünde paraya ihtiyacı varsa ne yapacak böyle birşeye karar verebilir. Yönetim satmaya kararlıysa ne diyebiliriz. Bir bildikleri vardır elbet. |
HAYRETTİNİN YANINDA VOLKAN'IN LAFI DAHİ EDİLEMEZ
|
yaw galatasaryda hem oyun olarak hemde kişilik olarak sevmediğim bir kişi var oda volkan umarım sivasporumuza gelmez ..sevileceğini ve iyi bir oyun çıkaracağına inanmıyorum
|
volkanın ustune bı volkandaha verseler hayrettının yerını tutmaz
|
INSALLAH YÖNETIM BÖYLE BIR HATA YAPMAZ !!!
|
Hayrettin kisiligiyle Volkan'a 10 basar. 0nsallah olmaz.. Varsa para versin biz istedigimizi aliriz.
|
Sivasspor çöplük değil ve olmayacak.Kimsenin artığının hele üzerinde bir de para verip almamız gerekiyor. Taliplisi varsa versin değerini o zaman düşünelim.
|
[QUOTE=dogukan58]yaw galatasaryda hem oyun olarak hemde kişilik olarak sevmediğim bir kişi var oda volkan umarım sivasporumuza gelmez ..sevileceğini ve iyi bir oyun çıkaracağına inanmıyorum[/QUOTE]
Aynen bendede öyle gardas.Ne gicik bi insan bu volkan ya. Gs kimi verirse versin,Volkani vermesin.Allah bize o günleri göstermesin...... |
[B]Bunun zikredilmesi dahi abes geldi bana... neden takas!!!! alacaklarsa versinler bonservisini alsınlar bu şekilde biraz saçma geldi bana....[/B]
|
Neden takas olsunki ? Bunda bir gariplik var. Parayla transfer ederlerse neyse,belki Volkan bizim istediğimiz tarzda bi royuncu veya değil, o seçimi biz yapalım. Bence takas olmaması gerek.
|
Bence uygun olmaz...
Eğer Galatasaray'a satılması düşünülüyorsa takas edilecek başka futbolcu mu yok? Volkan'ın kendine hayrı yokki bize de faydası olsun...
Onlar parada veremez çünki mali durumları kısıtlı. Onun için takas öneriyorlar. Yönetimin böyle bir düşüncesi varsa işi ağırdan alıp iyi pazarlık yapmalı. |
[B]GALATASARAY BİZİ SALAK SANIYO GALİBA... HAYRETTİN VOLKAN GİBİ 3 - 4 TANE FUTBOLCU ALIR BE... BU FİKRİN DÜŞÜNÜLMESİ BİLE ÇOK SAÇMADIR....[/B]
|
Edilmesin.
|
HAYRETTİN'in volkanla takas edilmesi kadar saçma birşey olamaz kargalar kahkaha atmayi öğrendi sayelerinde.
|
[QUOTE=dogukan58]yaw galatasaryda hem oyun olarak hemde kişilik olarak sevmediğim bir kişi var oda volkan umarım sivasporumuza gelmez ..sevileceğini ve iyi bir oyun çıkaracağına inanmıyorum[/QUOTE]
sana katılıyorum volkanın sivasta sevileceğini pek zannetmiyorum bende.. |
YA BU NASIL OLACAK VOLKAN denen adam sumuklu kendı takımında degıl 11 e 16 ya bıle gıremeyen zavallının bırı yaa SİVASSPOR a top toplayıcısı olarak gelecekse onlardan zaten var bızde gereklı degıl hemde hıc gereklı degıl
HAYRETTİN volkandan deıl 10 kat daha fazla ustun beee |
Hayrettin volkan takası Sivasspora faydalı olmayacağı kanaatindeyim illada takas olacaksa bu isim HASAN KABZE olmalı.
|
Volkan bir baltaya sap olsaydı GS Sivas'a zaten vermezdi. Canları cehenneme.....
Ayrıca herşey parayla olmuyor. Süper ligin en az para harcayan takımıyız. Parayla saadet olsaydı Vestel şampiyon olurdu. Beşiktaş altlarda sürünmezdi. Ne demek ''çok para verirlerse Hayrettini satalım''. Elimizdeki en verimli oyuncuyu satıp Mehmet Yıldız'la mı UEFA'ya gideceğiz? Güldürmeyin insanı..... Hedefleri olan bir takımın zenginlikten önce kaliteli bir kadroya ihtiyacı vardır. Yine de yönetim bilir. Biz ne söylesek havada kalır..... |
volkan artı para ve bir tanede iyi futbolcu vermeleri lazım.
|
ne işi var volkanın sivassporda gs seyircisi denizli maçında volkan dışarı diye tezehurat yaptı
|
[B] tezahuratı falan bilmem ama hayrettinin gidişi sivasspora maddi olarak bişeylere kazancılaracaksa bence gitmeli...[/B]
|
[B]Üste Saidou+Karan belki verebiliriz![/B]
|
HAYIR KABUL EDEMEYIZ
|
hayrettin kesinlikle gitmemelidir.. Hele ki Volkan gibi bi angut la takas asla yapılmamalıdır Bizim hayrettin nireee angut volkan nireee
|
GARDAŞ SEN BENLE DALGAMI GEÇİYON HAYRETTİN KİM VOLKAN ARSLAN KİM O ADAM FENERİN KALECİSİ VOLKAN BİLE OLSA KATİYEN OLMAZ...
ULAŞIM İÇİN [email]cemal58yalcin@hotmail.com[/email] |
Volkan SİVASSPOR'a Gelmesin!!!
Volkan Arslan gibi bir futbolcuyu BEn tuttğum takımda asla istemem.. İnsan onun suratına bakınca futboldan uzaklaşır. Futbol kalitesi desen zaten adam yokları oynuyor Sonradan girdiği maçlarda oyunun içine ediyor.. Ben Böyle Bir Futbolcuyu ASLA ve ASLA takımımda istemiyorum...
|
[b][color=blue]BENCE BU SORUNUN CEVABI DUNDEN HAZIR.
HAYIRRRRRRRRRRR...[/b][/color] |
[b][color=blue]AYRIYATEN SIZE SORUYORUM KIM ISTER BOYLE BIR TRANSFERI.HAYRETTIN NEREEE VOLKAN NEREE...[/b][/color]
|
BENCE İMKANSIZ BİRŞEY HAYRETTİNİN YERİNİ TUTMAZ VOLKAN HAYRETTİNİN KAPASİTESİ ORTADA..........
NAZIM GÜLTÜRK |
[QUOTE=yusuf_07]BU TAKAS VOLKAN IN YANINDA TOMAS LA CİHAN I DA VERİRLERSE OLABİLİR....[/QUOTE]
hayır yıne olmaz 3 unun uzerine bir 10 000 € verirlerse belki olur |
bir tv kanalında şampiyonlar ligi programı izlıyordum orda bir konu açıldı spiker bana sivassporlu hayrettin ile there henry i karşılaştırın deseler hayrettin daha guzel derim dedi
|
SİVASSPOR A ROBERTO CARLOS U GETİRSELER YİNE HAYRETTİN GİBİ OYNAYAMAZ... ADAM BU TAKIMA CANINI KOYMUŞ GİTMESİN.............
|
[QUOTE=Gunay][B]Bunun zikredilmesi dahi abes geldi bana... neden takas!!!! alacaklarsa versinler bonservisini alsınlar bu şekilde biraz saçma geldi bana....[/B][/QUOTE]
Cok dogru,hemde ne diye oyna(ya)mayan oyuncu? Volkan,Hayrettinin yanindan gecerken besmele cekmesi lazim! FARKI KALITESI..... |
kesinlikle olmaz sivasspor da öyle karaktersiz oyuncuların yeri olamaz
|
ULAŞLI GARDAŞ YİNEDE ÖYLE KONUŞMA OLUR YA GELİR MELİR EN AZINDAN SAYGIDA KUSUR ETMEYELİM....
|
uçmuş bu Galatasaray yaaa...Volkan futbolcumu ya onu kabul etmezsek üste bide malzemecilerini teklif eder bunlar....galatasarın yaptığı ayıp...
|
taraftar olarak karsiyiz yönetim duy sesimizi
|
[b]ankette bile ezici üstünlükle hayır görülüyor!!!![/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:29. |