![]() |
İLHAN VE MEHMET İSTANBULSPORDA
Sivasspor Yönetimi İlhan ve Mehmet Yıldız’ın İstanbulspor’a kiralık olarak verileceğini açıkladı.
Yakaladığı başarılar nedeniyle takımların transfer gözdelerinden olan Sivassporlu futbolculara gelen teklifler bitmek bilmiyor. Şuana kadar Sivasspor takımından 6 futbolcu diğer kulüplere transfer olurken giden futbolcular kervanına İlhan ve Mehmet Yıldız’da katıldı. İstanbulspor’un bu iki futbolcuyu ısrarla istediği Sivasspor Yönetiminin de teknik heyetin bu futbolcuların gitmelerine izin vermesi nedeniyle gönderme kararı aldı. Bu iki futbolcunun İstanbulspor’a sezon sonuna kadar kiralık olarak gönderilmesine izin verildiği öğrenilirken, terslik çıkmaması halinde bu iki futbolcu sezon sonuna kadar İstanbulspor formasını giyecek. |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]İLHAN VE MEHMET NİYE GİTMİŞLER..BU TAKIMDA BANKO OYNARLARDI..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[B]yine istanbulspor:confused: :confused:
İlhanda gitti.... Kim geldi peki????????[/B] |
IYI HABER DEGIL AMA NEYSEKI KIRALIK OLARAK VERILMIS. !!
|
[QUOTE=Gunay][B]yine istanbulspor:confused: :confused:
İlhanda gitti.... Kim geldi peki????????[/B][/QUOTE] BENDE ANLAMIYOM NE OLACAK BU İŞİN SONU... İLHAN GÖNDERİLECEK ADAM MI??? |
Alacağımız yerde futbolcularımız birer birer gidiyor,hayırdır neler oluyor böyle.
|
[QUOTE=arifcoskun]Alacağımız yerde futbolcularımız birer birer gidiyor,hayırdır neler oluyor böyle.[/QUOTE]
ARIF BEY LÜTFEN YARAMI DESMEYINIZ. INSALLAH YÖNETIM BIZLERI UTANDIRIR. UTANMAK ISTIYORUM....... |
CEM KARACA SKATLANSA YERINE KIMI OYNATACAK LORANT ,ILHAN GIDECEK ADAMMI YA ALLAHIM CILDIRMAMAK ELDE DEGIL
|
[COLOR="Red"]BU FUTBOLCULARIN IKISIDE SIVASSPORUN ILK ONBIRINDEN
NEDEN VERIYORLAR ANLAMADIM BIZ GELECEKLERI BEKLERKEN!?[/COLOR] |
[QUOTE=CAGLAYAN]ARIF BEY LÜTFEN YARAMI DESMEYINIZ. INSALLAH YÖNETIM BIZLERI UTANDIRIR.
UTANMAK ISTIYORUM.......[/QUOTE] Tek olsunda çağlayan bey utanan bizler olalalım gerçekten,herşeyde bir hayır vardır ne yapalım. |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]size n'oldu böyle karamsar olmayın..bu takım her şeyin üstesinden gelecek..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
Ligin ilk yarısında kırmızı-beyazlı ekibin formasını giyen Muhammed Ali'nin Diyarbakırspor, Ertuğrul'un Bursaspor, kaleci Vedat'ın Mardinspor, Yusuf Peken ve Sezgin'in Yozgatspor, Yusuf Akbel'in Akçaabat Sebatspor ile anlaştığını belirten Uygun, Mehmet Yıldız ve İlhan Ummak'ın da İstanbulspor'a kiralık olarak verileceğini ifade etti.
Kaleci antrenörü Aydın Artanlar'ın da ailevi nedenlerden dolayı görevinden ayrıldığını kaydeden Uygun, bu göreve Murat Göksu'nun getirildiğini söyledi. |
Giden oyuncularla gelenleri bi karsilastirin ,bide hazirlik maclarindaki sonuclara bakin karamsar olmamaya calisiyorum amma durum ortada
|
[COLOR="Black"][B]Bune ya sanki batan geminin malları tamam veren el alan elden iyidir ama bu kadarda değil,ikinci yarının başından itibaren verha ver,biz artık gidenlere değil gelenlere yorum yazmak istiyoruz.[/B][/COLOR]
|
VALLA GİDEN GİDENE ALLAH LORUSUN BİR SAKATLIK YADA CEZALI OLSA 18 FUTBOLCUYU NERDEN BULACAKLAR ANLAMIYORUM.:mad:
|
bide rakiplerin aldigi oyunculara bakin valla isimiz cok zor
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]size n'oldu böyle karamsar olmayın..bu takım her şeyin üstesinden gelecek..[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[COLOR="Red"][I]ONUR ABİ KARAMSAR OLMAMAK İÇTEN DEĞİL...FUTBOLCU ALMIYORUZ OLANLARIDA GÖNDERİYORUZ NASIL İŞ ANLAMADIM....[/I][/COLOR]mad: :mad: |
İLHANA YAZIK BEYLER
Hep verdik hiç almadık.bu takım o kadarmı kabarık kadroya sahiptiki böyle oluyor.Mehmet neyse ama İlhana yazık ediyorlar.İlhan ilk onbirde oynayacak bir futbolcu vermeden vazgeçin İlhanı
|
[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"]ARKADAŞLAR LİGİ BEKLİYELİM BU TEKNİK KADRO LİGE ÖNEM VERİYOR..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
tüm oyuncularımız gidiyor hemde yıldız banko oyuncularımız
hiç sivasa gelende yok. peki yönetime soruyorum. bu paralar noğoldu böyle gitmez lig başlayacak daha transver yapamadık |
M.Yıldız ve İlhan dan daha iyisi bulunmadan verilmemeli.
Elbette vazgeçilmeyecek futbolcu yok, misyonunu tamamlayan futbolcununda gitmesi gerekli ama bunu yaparkende yerine alınacak futbolcunun daha kaliteli olması gerekir. 2.ligde hiçbir başarısı olmayan bir takımdan oyuncu alarak geçen yılın 2.lig kralı olan takımdan oyuncu vermek ne kadar doğru?? |
İKİSİNE DE BAŞARILAR İSTANBUL SPOR DA
|
[COLOR="Blue"]NE OLDUDA ELİMİZDEKİLERİ DAĞITIYORUZ HAZİNE BULDUK
YOKSA ADAMMI ALDIK GİDEN COK GELEN YOK DENECEK KADAR AZ ALACAKSAK NE ZAMAN ALACAĞIZ MİLLET SECTİKTEN SONRA ARTA KALAN ÇÜRÜKLERDENMİ SECECEĞİZ[/COLOR] |
inşallah istanbulda iyi sezon geçirirler ve istanbul'u süper lige taşırlar
|
[B]enteresan olaylar oluyor ama hadi bakalım hayırlısı herseyı malatya macında anlarız..[/B]
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]VALLA BİZ NE DESEK BOŞ DEMEKKİ YÖNETİM VE TEKNİK HEYEK ÖYLE İSTEDİ.[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Devamlı elimizdeki değerleri satıyoruz yada kiralıyoruz...Hiç transfer yapmıyoruz Allah sonumuzu hayırlı etsin...Rakiplerin hepsi güzel transferler yaptı bence biz bu transfer döneminde biraz geri kaldık diyorum....İnşallah sezon başladıgı zaman iyi sonuçlar alırızda bende yanılırım...[/COLOR][/FONT][/B][/I]
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]MEHMET YILDIZ VE İLHAN UMMAK'A TEŞEKKÜR EDERİM VE FUTBOL HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİM. ALLAH YÜZÜNÜZÜ HİÇ BİR ZAMAN KARA CIKARMASIN. BÜTÜN YÖNETIM VE FUTBOLCULARA TEK SÖZÜM VAR. SİZLER BİZİM YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜNÜZ ALLAH'TA SİZLERİN YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN.
SAYGILARIMLA[/COLOR][/CENTER][/B] |
[B][QUOTE=Gunay][B]yine istanbulspor:confused: :confused:
İlhanda gitti.... Kim geldi peki????????[/B][/QUOTE] SONUNDA ADAM KALMAYACAK TAKIMDA SİVASSPOR.COM DAN ADAM SEÇECEKLER :D ASLINDA İYİ Bİ KARAR VERMİŞ YÖNETİM..AMA BU GİDENLERİN YERİNİ DOLMASI LAZIM Kİ BU GÖNDERME İŞİ OLUM OLSUN..YOKSA BOŞU BOŞUNA[/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Devamlı elimizdeki değerleri satıyoruz yada kiralıyoruz...Hiç transfer yapmıyoruz Allah sonumuzu hayırlı etsin...Rakiplerin hepsi güzel transferler yaptı bence biz bu transfer döneminde biraz geri kaldık diyorum....İnşallah sezon başladıgı zaman iyi sonuçlar alırızda bende yanılırım...[/COLOR][/FONT][/B][/I][/QUOTE]
TRANSFERDE BİRAZ DEĞİL BAYAA Bİ GERİ GELDİK..BAKIN vestel maniSALAK 2 TANE GÜZEL TOPÇÇU ALDI...SAMSUN 5 TANE VS... |
nerdeyse 4 veya 5 futbolcu verdik hani kim geldi iki veya uc kisi olmaz kardes sivasin ligde kalmasi isteniyorsa transfer daha iyi olmali biz napiyoruz sadece oyuncu veriyoruz yada kiralanip veriyoruz sivasspor yonetimi yok su gelecek yok bu imza tama diyor hani be haniiiiiiiiiiiii
|
masallah giden gidene..
|
walla bir bir gidiyo yakında taraftarlar sahaya inecek maç yapmaya nedir bu ya sanki futbolcu fabrikasıyız paso gönderiyoz (GELEN YOK)
|
[QUOTE=agca58][B]
SONUNDA ADAM KALMAYACAK TAKIMDA SİVASSPOR.COM DAN ADAM SEÇECEKLER :D ASLINDA İYİ Bİ KARAR VERMİŞ YÖNETİM..AMA BU GİDENLERİN YERİNİ DOLMASI LAZIM Kİ BU GÖNDERME İŞİ OLUM OLSUN..YOKSA BOŞU BOŞUNA[/B][/QUOTE] [COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]benim ilk adayım dayım(günay)baksanıza anadolu-avrupa yakası karşılaşlmasında kaleciyken 8 tane gol atmış...forvette oynadığını düşünemiyorum garanti gol kralı olurdu:D işin esprisi bi yana akıllara şu soru da gelmiyor değil..acaba klubümüz maddi sıkıntı içerisindemi??hem yeni tranfersler yapamıyor hemde elindeki oyuncuları (üstelik çokta iyi oyuncuları) kiralık olarak veriyor???????:confused: [/FONT][/I][/B][/COLOR] |
kötüüüüü gidiyoruz
bence büyük hata yaptilar mehmet süper futbolcu yapisyla
ilhan zarif hareketleriyle HADI DIYELIM OLABILRI DE KARDESIM KIMI GETIRDINIZ DE SATIYORSUNUZ KIRALIYORSUNUZ BENCE BUNLAR COK KAFA AGRITACAK ILK YARI DA IYDIK DIYE ÜSTÜNE YATMAYA GEREK YOK BIZ YIIGIIII DOYUZ ; SIVASSSPORRRRUZZZZ DAHA BASARILI OLABILMEK ICIN TEK YÜREK OLALIMMMMMMMMMM |
Bu Nasıl bir Transfer Politikasıdır Anlamadım ?????????
Vieri'yi Telekoma verdikten 1 sezon (Hatta Ligin İlk Devresi) sonra sattığımız paranın iki misline geri aldık. Aldıkta ne oldu peki ?
Ne mi Oldu ? * Beğenilmeyen Deli Mehmet attığı ya da attırdığı gollerle bizi zirveye taşıdı. * İlhan' sa süper sol ayağına rağmen maalesef sistem kurbanlarından biri oldu Bu çocuklara ve bize çok yazık ettiler. Bir de ERTUĞRUL'umuz vardı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hatırlarsınız kısacık boyuna rağmen şampiyonluğun ve başarının mimarı idi. Yazık ettiler Onu'da harcadılar. Herkes çatır çatır topçu alıyor ........ Biz 11'i bozuyoruz..... AMAN 2. Yarı ya dikkat edelim. Umarım Bülentin rizikolu planları tutarda biz utanırız....... SİVASSPOR'u ÇOK SEVİYORUZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
[B][FONT="Comic Sans MS"]İlhan gibi joker bir oyuncunun gönderilmesi düşündürücü...[/FONT][/B]
|
Ilhan ve Mehmet Buyuluyor !
Ikinci yari basinda Istanbulspor'a kiralik olarak gonderilen Sivasspor'un genc oyunculari Ilhan ve Mehmet Yildiz son haftalarda gosterdikleri ustun performanslariyla spor kamuoyunu buyulemeye basladi. Bir diger Sivassporlu kiralik oyuncu Ertugrul'un Bursaspor'un basarisindaki etkisinden sonra 2. Lig A kategorisine damgalarini vurmaya hazirlanan Ilhan ve Mehmet Yildiz'in gelecek sezon Sivasspor'da forma sansi bulup bulamayacagi simdiden konusulmaya baslandi. Haftanin macinda Kocaelispor karsisina ilk 11'de cikan iki futbolcumuz izleyicilerden tam not alirken, Mehmet Yildiz attigi gol ve asistiyle yildizlasti. Insallah ayni basarilarini ileriki haftalarda da gosterirler..
İSTANBULSPOR: 3 - KOCAELİSPOR: 0 Stat: Zeytinburnu Hakemler: Çetin Sarıgül xxx, Serkan Akarca xxx, Hakan Atilla Gökbilgin xxx İstanbulspor: Haluk xxx, Mahmut xxx, Bekir xxx (Dk. 88 Mustafa x), Mehmet Çolak xx, İsmet xx (Dk. 85 Birol x), Serdar xxx, Ferdi xx (Dk. 74 Hamza x), İlhan xxxx, Mehmet Yıldız xxxx, Barış xxx, Ersin xxx Kocaelispor: Bulut x, Erhan xx (Dk. 46 Orhan x), Bülent xx (Dk. 67 Ali Şen x), Tayfun x, Muhammed x, Mehmet xx, İbrahim xx, Cihan x, Ercan x, Özgür x, Serhat xx (Dk. 77 Uğur Yasa x) Goller: Dk. 30 Mehmet, Dk. 66 Serdar, Dk. 84 Haluk (penaltıdan) (İstanbulspor) |
-->: Ilhan ve Mehmet Buyuluyor !
insallah böyle devam ederler ve sivasa geri dönücede böyle basarili oynarlar
|
-->: Ilhan ve Mehmet Buyuluyor !
Gercekci olmak gerekirse ben Mehmetin top oynayisini sevemedim gitti.Adamda Kalla gibi vücut yapisi var ama forvet oynatiliyor.Forvet dedigin hizli ve teknik adam olmali bence mehmet savunma oyuncusu olsa daha basarili olur.Ama bunu artik Antrenörler bilir ve ben kendisine basarilarinin devamini diliyorum
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:15. |