![]() |
ORDUSPORLULAR YİĞİDOLARA DİYARBAKIR MAÇINDA BAŞARILAR DİLER.
Evet Yiğido kardeşlerim Diyarbakır maçında size sonsuz başarılar. İnşallah kupayı alıp memleketinize götürürsünüz. Yarın TV den maçı izleyeceğim. Umarım güzel maç olur.
İyi bir oyunla yenersiniz. ORDUDAN BAŞARILARRRRRRRRR |
[size=6][i]Sağol gardaş çok teşekkür ederiz dün çok centilmence bir maç oldu...Bizde size Kayseri Erciyes maçında başarılar dileriz...[/i][/size]
|
[b]EYWALLAH ORDULU KARDEŞ ...BU DOSTANE MESAJLAR İÇİN SANA YüREKTEN TŞKLER...[/b]
|
İçten teşekkürler !! Size de Kayseri Erciyes maçında başarılar...
|
[b][size=7][color=red]Sağol gardaş çok teşekkür ederiz dün çok centilmence bir maç oldu...Bizde size Kayseri Erciyes maçında başarılar dileriz[/color]...[/size]..[/b]
|
[quote=serhankaburcuk][size=6][i]Sağol gardaş çok teşekkür ederiz dün çok centilmence bir maç oldu...Bizde size Kayseri Erciyes maçında başarılar dileriz...[/i][/size][/quote]
[b][size=6][/size][color=blue]SERHAN ABİME KATILIYORUM...[/b] [/color] |
[quote=serhankaburcuk][size=6][i]Sağol gardaş çok teşekkür ederiz dün çok centilmence bir maç oldu...Bizde size Kayseri Erciyes maçında başarılar dileriz...[/i][/size][/quote]
[size=6][color=blue][b]saol gardas... sizinki gibi güzel bir mac oldu... en güzelide kupayı almak oldu zaten 8) [/b][/color][/size] |
[size=6][i]ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM....[/i][/size]
|
Helal size Tebrik ediyorum kupa hayırlı olsun.
Lıgdekı ılk macınızı ınsallah kazanırısnız. Basarılar. ORDUDAN SEVGİLER |
[quote=ordusivas5852]Helal size Tebrik ediyorum kupa hayırlı olsun.
Lıgdekı ılk macınızı ınsallah kazanırısnız. Basarılar. ORDUDAN SEVGİLER[/quote] [size=6][i]Teşekkür ederiz...[/i][/size] |
Tesekkur Ederiz .. Ordulu Gardasim
|
SAĞOL GARDAŞ SİZE DE BAŞARILAR
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:14. |