![]() |
Ankaragücü/SIVASSPOR MAÇI TAHMİN VE YORUMLARI
[img]http://www.sivasspor.com/images/stories//food/Ankaragucu-Sivasspor.jpg[/img]
BENIM TAHMINIM INSALLAH PUAN KAYBI YAPMADAN DEVAM EDECEGIZ VE ISTENILEN SKORU YAKALAYACAGIZ SIVASSPOR :2 Ankaragücü :0 |
SIVASSPOR :2
Ankaragücü :1 |
sivasspor 2
ankaragücü 0 |
SİVASSPOR:2
ANKARAGÜCÜ:1 BIZIM OLSUNDA SKOR ÖNEMLI DIGIL |
ANKARAGÜCÜ:4
SİVASSPOR:5 |
konya berbaerliğinden sonra buı macı artık yenmek şart oldu bu gidişe bir son vermek için kesinlikle alınmalı bu mac.
ankaragücü 1 şampiyon 3 |
sivasspor:0
ankaragücü:2 ne ankaragücü çok kolay gol atıyor,sivasta rtık defansı çözüldü gibi.defansımızda zaaflar var.gol yollarında çok etkisisiz. |
hava kayboldu ,motivasyon uçtu, ikinci yarıya bıraktık ligi sanki ? son 5 haftadır ilk golü hem de ilk yarıda biz atıyoruz, ama yiyoruz sonra ... durum vahim ,yönetim çek etmeli takımı böyle giderse kümeye bile oynayabiliriz SON MAÇ MUHTEMELEN BERABERE BİTECEK FİKİRLERİME katılır mı arkadaşlar bilmiyorum
|
üc puana hasret kaldik!!
ins. ankarada 3 Puani alip 27 puanla ilk yariyi kapariz. |
sivasspor:1
ankaragücü:3 |
SENARYO AYNI
ANKARAGUCU 2 SİVASSPOR 1 İLK 10 DAKIKADA ONE GECERIZ BİZİM TOPCULAR YATAR ANKARA 2 TANE ATAR |
SİVASSPOR:2
ANKARAGÜCÜ:1 |
HAFTAYA SEYTANIN BACAGI KIRILACAK IKINCI YARIYA BIRAKMAYACAZ SEYTANIN BACAGINI!!!!!!!
ANKARAGUCU:2 SIVASSPOR:4 |
[B][COLOR="Blue"]3 puanla BİTİRMEMİZ LAZIM...DEVRE ARASI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ [/COLOR][/B]
2-0 ALIRIZ İNŞ. |
vallah size bir kardes uyarisi bu maca saglam gidin zor mac hem seyirci hemde takim olayinda ayrica insallah maci alirisiniz ama zor buna inanin gonlum sizle am guclulere dikkat edin ..
|
hic bosuna heveslenmeyin takim ruhu diye bisey yok herkes kendi biseyler yapmaya calisiyor onun icinde en az iki farkli kaybederizz merak etmeyin
|
VALLA ZOR MAÇ OLACAK AMA İNŞALLAH KAZANIRIZ.
SİVASSPOR :1 ANKARAGÜCÜ:0 |
herkeste karamsar bir hava görüyorum.Sivasspor bugüne kadar aldığı sonuçlarla beklenenden çok daha başarılıdır.Ve Ankaragücünü de rahat yenecek güçtedir.Tabi galibiyet golünü attıktan sonra skoru koruma hastalığına kapılmazlarsa.
SİVASIM : 2 A:GÜCÜ : 0 |
[COLOR="Blue"][CENTER][U]NO COMMENT...İLK YARIM SAAT ATARIZ SONRA GERİSİ GELMEZ..:([/U][/CENTER][/COLOR]
|
[B][COLOR="Red"]Sivassporumuz:[/COLOR][COLOR="Red"]3[/COLOR] (Dk:18 Balili, Dk:32 Anderson, Dk:87 Musa Kuş)
[COLOR="Navy"]Angaragücü[/COLOR]:[COLOR="Navy"]2[/COLOR] (Dk:48 İlhan Mansız, Dk:90+2 Umut Bulut)[/B] |
ankaragücü 0
sivasspor 3 bu maci alacagiz baska yolu yok |
arkadaslar ankarada yalnız değilsiniz mac sonucu:
ankaragücü:0 SİVASSPOR:1 |
GÖNLİMDEN GEÇENİ SÖYLEMEK İSTERDİM AMA ÜMİDİMİZİ KAYBETMEYELİM DİYE SÖYLEMİYORUM....
ankaragücü: 1 SİVASSPOR: 2 |
Bu maçtan ciddi manada gözüm korkuyor.Yenebilirsek ne ala ama yenilmesek te mutlu olurum.Beraberlik tahmin ediyorum ama inşaallah galibiyet tahmin edenlerin tahmini tutar.
|
YİNEMİ
BİR HAFTAYA BAŞLIYORUZ YİNE ÜMÜTLE MAC NE OLACAK DİYE BİR HAFTA MEŞKÜL OLCAĞIZ NE YALAN SÖYLÜYÜM HİC BİR ÜMÜTİM KALMADI ALALIM DEDİK KONYA MACINI SONUC ORTADA ŞİMDİ ANKARA ĞÜCÜ NE OLUR DİYORSUNUZ ZORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
|
Ankaragücü 1
Sivasspor 2 |
arkadaslar bır ankarada oturan yıgıdo olarak hepınızı mısafır olarak ankarada gormek ıstıyorum zaten 25 araba 4 otobus ankarada maca gıdece
ankaragucu 0 sivasspor 1 |
ankara
haydi yiğidolar ankaraya son mac bunu barim alalım alamazsak bari berabere kalalım yoksa işler karışacak
|
Konya maçından çok ümitliydim.Fakat alamadık.Ankaragücü'de yabana atılacak bir takım değil. Yani bu haftaki maç Konya maçındanda zor bir maç.İnşallah yeneriz diyorum ama,yenemezsekte en kötü ihtimal berabere diyorum.
Ankaragücü: 0 Sivasspor: 0 |
[QUOTE=veysel]ankaragücü 0
sivasspor 3 bu maci alacagiz baska yolu yok[/QUOTE] VEYSELE KATILIYORUM |
[QUOTE=eren1]VEYSELE KATILIYORUM[/QUOTE]
EREN İNŞALLA DEDİNĞİBİ OLUR AMA ZOR BİR MAC YÜKSEKTEN UCMAYALIM |
[B]ankaragücü 1
sivasspor 2 maçı almamız lazım...[/B] |
VALLA BEN KONYAYI YENİP BURADAN BERABERLİKLE CIKMAYI UMUYORDUM,AMA İŞ DEĞİŞTİ HEDEFİMİZ 27 PUANDI OLACAK OLMALI,YAANİİİ;
SİVASSPORUMUZ:2 A.GÜCÜ:1 |
ankaragücü 1
SİVASSPOR3 |
selam
Ayhan abi inşallah herşey senin dediğin gibi olur ama takımımızdaki düşüşü lütfen göz ardı etmeyelim benim maç hakkındaki skorum umut verici olmıyabilir ama bir takım düşüşte ise buna söylenecek başka laf yok
Tahmini skorum MKE ANKARAGÜCÜ 1 SİVASSPORUMUZ 1 |
inşallah herşey senin dediğin gibi olur ama takımımızdaki düşüşü lütfen göz ardı etmeyelim benim maç hakkındaki skorum umut verici olmıyabilir ama bir takım düşüşte ise buna söylenecek başka laf yok
Tahmini skorum MKE ANKARAGÜCÜ 2 SİVASSPORUMUZ 2 |
SIVASSPOR-3 (dk.5 anderson dk.38 muhammed ali dk.76 musa kus)
Ankaragucu-1(dk. 27 ilhan mansiz) sari kartlar(musa,ibrahim) kirmizi kart(Ilhan Mansiz) topa sahip olma orani Sivasspor:%65 Ankaragucu:%35 sivasspor top kaybi:5 ankaragucu top kaybi:14 ufffff. ben asmisim yaaa |
ankaragucu.....1
sivasspor........2 hadı bu maçı alalımda moreller duzelsın |
üzgünüm yeniliriz
|
Alti haftadir üç puana hasretiz. Temenim hasret bu hafta biter.
Ankaragücü 0 Sivasspor 1 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:03. |