![]() |
SIVASSPOR/Konyaspor MAÇI TAHMİN VE YORUMLARI
[img]http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivaspor-Konya.jpg[/img]
[B]Benim bu konudaki tahnimin SIVASSPORUM insallah konyadan 3 puan alarak üst siralardaki yerini koruyacagina inaniyoruz [COLOR="Red"]SIVASSPOR :2[/COLOR] konyaspor :0 [/B] |
3 puani evimisde almamiz gerek
SIVASSPOR :3 konyaspor :1 |
sivas 1-0 alır
|
Konyaya son yillarin en iyi futbolu ile 3-1 aliriz gibime geliyor
|
bu maci alacagiz
insallah Konya macini alacagiz vede yolumuza devam edeceyiz benin tahminim sivasspor.2 Konyaspor.1
|
Sivassporumuz:1
Konyaspor:0 fazla gol atarsak ne mutlu ama konya sivas'a gol atamaz. |
sivasspor 2 konya 1bence böyle skorla biter
|
Insallah Kayseri macini alirsak;
SIVASSPOR: 3 KONYALI: 1 |
iki sene önce ikinci ligdeyken 4 eylülde 3-1 yenmistik bence insallah tarih tekerrür eder
|
sivas-23
konya-2 biter bence |
[B]sivasspor : 2
konyaspor : 1 maçı alırız inşallah[/B] |
[B]HELE BİR KAYSERİ MAÇINI ATLATALIM GÜZEL BİR SKORLA KONYA MAÇINA ALLAH KERİM YAZARIZ BİR ŞEYLER[/B]
|
SİVASSPOR:2
konya:0 |
biter yenelimde yeterki mac 5-4 bitsin
|
SKOR BENCE ONEMLI DEGIL BIR MACI KAZANAK YETER
|
Konya formunu yakaladı,ama biz maçı alacağımızı tahmin ediyorum.
SİVAS: 2 KONYA: 1 |
bence sivas 2
konya 0 |
SİVAS 2
KONYA 0 |
[B][COLOR="Red"]ARTIK 2-0 OLSUN YANİİİ GALIBIYETI ÖZLEDIK VALLA :D[/COLOR][/B]
|
[B]3-1 yeneceğiz inş...[/B]
|
BU SEFER SEYTANIN BACAGINI KIRACAZ
SIVASSPOR:4 kONYASPOR:1 |
KONYA
KONYA MACINI ALMAK ZORUNDAYIZ
SİVAS :3 KONYA :0 |
Son dakikalar
Maclarin artik Türkiye´de de son dakikalarda kazanildigini ögrendik. Futbolcularimiz bunu iyi kavramislarsa cok gollü bir sonucla yeneriz. Petkovic yok, unutmayalim. Bence
[COLOR="Red"]Sivasspor´umuz [COLOR="Black"]5 Konyaspor 2.[/COLOR][/COLOR] |
Çok zevkli bir maç Olacağı Kesin
Yönetimimiz 3 Maç İçin Süper Prim sözü wermişti İlki Gaziantep Maçı tamam Sırada Sivas Maçı war Galibiyet bekliyoruz Konyasporumuzdan Nalçacı Grubu Olarak 5 otobüs dolusu Taraftarımızla 9 Eylül stadında olacağız 90 DK Takımımızı destekliceğiz.. [url]www.nalcaci.com[/url] |
[QUOTE=yesilbeyaz]Kayserispor 2 - 2 Sivasspor
Sivasspor bugün Kayseri deplasmanında 10 kişi kalmasına rağmen 1 puan almasını bildi kayseri'den. Sivas Maçı bizim İçin Çok zor gibi geçecek görünsede Bizim sivasspor'dan daha üstün kadromuz war.. Sivas Deplasmanından galiple döneceğimize iNanıyorum.. 2.Lig'de İken Sivas deplasmanına bende gitmiştim 1-0 galip gelmiştik. Sivas şehir olarak pek gelişmemiş 2-3 caddesi var stad ise İlçe takımlarının stadından farkı yok.. Haftaya Önemli İşi olmayan arkadaşlar ücretsiz otobüslerden faydanalarak herkes atkısını formasını alan gitmesini tavsiye ediyorum.. Ayrıca sivas'ın stadın tribünleri sahaya Çok yakın 5 otobüs tamamı dolarsa Taraftar desteğiyle kazanırız maçı.. Sivastada çekirdekçi taraftar Çok bizim ki qibi.. [/QUOTE] bu arkadasimiz sivasa ne zaman gelmis acaba? KONYA SITESINDEN ALINTIDIR [url]http://www.nalcaci.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=791[/url] |
KLAY OLMAZ AMA SİVASIMIZ ALACAK ALMAK ZORUNDA,İLK DEVRE BİTMEDEN 27 DEMİŞTİM ONUN İÇİN KONYAYI YENİP HEDEFE ULASMAK LAZIM!
SİVASIMIZ:2 konya:1 |
[B]bugün takım olarak inanmış bir görüntü çizdiler.. konya maçı için rahat yeneriz diyorum... [/B]
|
[B]bu arada konyalı arkadaşlar en azından oynacağınız takım hakkında biraz araştırın sonra forma birseyler yazın!!! stadımız 4 EYLÜL STADI!!! buna dikkat ederseniz seviniriz... iki ayrı formda da hata yapılmıs :)[/B]
|
Sivasspor 1
Konyaspor 0 |
1:0 olsun bızım olsunnn
|
Evet 1..0 olsun bizim olsun mantıgı takımı öne geçince defans yapmaya zorluyor ama şu durumda rakip KONYA o yüzden bende diyorumki 1..0 olsun BİZİM OLSUN
|
Sivasspor-Konyaspor Maç Yorum ve Tahminleri
sivasspor:2
konyaspor:1 diyorum |
KONYA ÇOK HIZLI FUTBOL OYNUYOR ............
SİVASSPOR 1 KONYASPOR 2 ( PETKOVICIN OLMIYIŞI BÜYÜK KAYIP ) |
[b]Bu sefer Galip geleceğiz..Bence bu 3-1 kazanırız...[/b]
|
SİVAS
ARKADAŞLAR SON ÜC MAC ZOR OLACAK DEMİŞTİM BİRİ GİTTİ İKİSİ KALDI BUNLARDAN KONYA MACIDA ZOR BİR MAC ANADOLUNUN İKİNCİ DERBİ MACI BENCE KAYSERİ MACINDAKİ MÜCADELE COK HOŞTU BUNA BENZER BİR MÜCADELE CIKARSA MACTAN O ZAMAN KANYAMACINI RAHAT OLMASADA ALIRIZ
SİVAS SPOR :2 KONYA SPOR :1 |
VALLA BU DEFANS VE BU KALECİYLE EN AZ 2 GOL YERİZ ZATENDE,ÖNEMLİ OLAN BİZİM FORVETLER BUNDAN DAHA FAZLASINI ATABİLECEKLERMİ...
SİVASSPOR =???? KONYASPOR=2 |
[QUOTE=the_cem]VALLA BU DEFANS VE BU KALECİYLE EN AZ 2 GOL YERİZ ZATENDE,ÖNEMLİ OLAN BİZİM FORVETLER BUNDAN DAHA FAZLASINI ATABİLECEKLERMİ...
SİVASSPOR =???? KONYASPOR=2[/QUOTE] Yorumunu şaşkınlıkla okudum. Konyaspor un da zor bir maç olacağını yazsan anlardım ama; Nerdeyse süperligin en iyi Defansına sahibiz, ayrıca kalecimizde çok başarılı. |
2-0 alir bence
|
Grdaslar mac sonucu hakkında yorum yapmayacam ama suna kesınlıkle ınanıyorum bız bu macı A-LA-CA-ĞİZ
baska yolu yok |
[QUOTE=the_cem]VALLA BU DEFANS VE BU KALECİYLE EN AZ 2 GOL YERİZ ZATENDE,ÖNEMLİ OLAN BİZİM FORVETLER BUNDAN DAHA FAZLASINI ATABİLECEKLERMİ...
SİVASSPOR =???? KONYASPOR=2[/QUOTE] ya gardas eger ınancın yoksa taraftarlıkta olmazz bızler ınandık SİVASSPOR umuza seNDE ınankı daha guzel gunlere el ele gıdelım ve bu macı A-LA-CA-ĞİZ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:12. |