![]() |
Kayserispor/SİVASPOR MAÇI TAHMİN VE YORUMLARI
[img]http://www.sivasspor.com/images/stories/Kayserispor-Sivasspor.jpg[/img]
[B]Komşumuzla olan maçı yenerek kendimize üst sıralarda daha rahat yer bulmak istiyoruz.... kayseri: 1 SİVASSPOR: 2[/B] MACI LIG TV´i VERIYOR |
4 MACDA SADECE 1 PUAN ALABILDIK AMA BU SEFER BIZ SEYTANIN BACAGINI KIRMAK ISTIYORUZ
BENCE: KAYSERISPOR:1 SIVASSPOR:2 HAYDI SIVASIM ::D ::D :) |
şu an çıldırmak üzereyim...maçın etkisinden hala kurtulamadım ama yazalım bari...
kayseri-2 sivas-0 gerçek bu...bu anlayışla maç falan kazanamayız... |
bence bugun sanssızdık top bızı sevmedı....en ıyı yonumuzden bırı olan kontra ataga cıkmamız bunu herkez bılıo...bugun belkı 20 kere cıktık ama olmadı ıste.....onlar 2 kere geldıler attılar buna bence tecrube denıo baska bısı degıl..
|
bence
sivasımmmmmmmmmmmmmmm:2 kayserı :2 |
Sivas'in tilsimi bozuldu. Kayseri zor takim.Allah kolaylik versin. Beraberlige raziyim.
|
valla bjk maçındaki gibi goller kaçarırsak kayseri fark atar..
skor yazamıyorum.. 10 kişilik takıma bile 1 - 0 dan maç veren takım deplesmanda ne yapar bilemiyorum..kayserinin futboluda ortada.. |
BESIKTAS MACI OLMADI AMA INSALLAH BU MACI KAZANACAGIZ TAHMINIM kayserispor 0-2 SIVASSPORUM
<< VIYANALI YIGIDO >> |
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]sivasspor-1
kayseri-0[/COLOR][/FONT] |
Bu maci 0-2 alacagiz
Bu son BJK maglubiyetinden sonra Sivasspor`un tekrar kendine gelecegine inaniyorum.
Kayserispor`u yenerek takimimiz kendine olan güvenini tekrar kazanacaktir. Bu son haftalardaki düsüslerden sonra, Werner Lorant`in bazi taktiklerini tekrar gözden gecirecegine inaniyorum. Benim skorum: Kayserispor 0:2 Sivaspor |
Kayseri 0-0 Sivas
|
MORAL BOZMAYALIM.
UNUTMAYALIM BURALARA KADAR BU FUTBOLCULARLA GELDİK,TABİİKİ TECRÜBE FARKIMIZ VAR.ZAMANLA DAHA İYİ OLACAK,BİRAZ DAHA SABIR LÜTFEN.YETERKİ DDESTEĞİMİZ EKSİLMESİN BU GÜNLERDE GÇER YETERKİ BİRAZ DAHA GAYRET EDELİM. |
bence bu kadar umutsuz olmayın sivas herseyi yapabilir.hele deplasmanda saldıran takımlara kontradan nasıl gol atacagını iyi bilir anderson da bozkaya da mehmet yıldız da kaptan da ama istemediğim tek kişi hakkı ayıp ama istemiyorum.Neyse sivas bence en azından beraberlik alır ama mac basladığı gibi bitmez sanırım
|
zor maçlardan biriside bu.
kayseri atak futbol oynuyor maç gollü geçebilir. sivas defans futbolu oynuyor,tahmini bile zor bu maçın. tabiki gönlümüzden geçen sivasın galibiyeti ama beraberlikte bizim için fena olmaz. kayseri yener büyük bir ihtimalle. kayseri 2 sivas 0 |
[COLOR="Black"][B]Şuan çok sinirliyim sonuçtan ziyade umutsuz futboldan dolayı sinirliyim ama yinede dilim varmıyor kötü sonuç söylemeye o yüzden;
Kayserispor=1[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SİVASSPORUM=3[/B][/COLOR] |
[B]KA-ZAN-MA-LI-YIZZZZZZZZZZ.......!!!!!!![/B]
|
[B]artık bu maçı almamız lazım
kayseri : 1 [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] : 3[/B] |
EGER BU MAÇİDA KAYBEDERSEK. SONUMUZ KÖTU.
KAZANMAYIYIZ. |
[QUOTE=YİGİDO_NL]BEN BU MACTAN HIC UMITLI DEGILIM AMA GONLUM SIVASSOIRUN YENMESINDEN YANA INSAALLAH
SIVASSPOR:2 KAYSERISPOR:1[/QUOTE] [B]TAŞINDI.....[/B] |
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[QUOTE=Gunay][B]TAŞINDI.....[/B][/QUOTE]
FORUMU GOREMEDIM,ACILMADIGINI DUSUNMUSTUM,ACILMIS .TESEKKURLER |
[QUOTE=Yigido58_NL]FORUMU GOREMEDIM,ACILMADIGINI DUSUNMUSTUM,ACILMIS .TESEKKURLER[/QUOTE]
[B]Önemli değil gardaş.... [/B] |
beraberlik iyi sonuc olur bizim icin
kayseri süper gidiyor |
[B]ARKADAŞLAR İNŞALLAH GÜZEL FUTBOLUMUZLA 3 PUANI HANEMİZE YAZDIRMAK İSTİYORUZ YANLIZ KAYSERİ TAKIMIDA KOLAY BİR LOKMA DEĞİL UNUTMAMAK LAZIM[/B]
|
1:0 olsun bizimi olsun
basligin dedigi gibi ama ben biraz abartayim
kayseri: 1 sivas : 4 belli mi olur belki tutar :D :D :D |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][B]ARKADAŞLAR İNŞALLAH GÜZEL FUTBOLUMUZLA 3 PUANI HANEMİZE YAZDIRMAK İSTİYORUZ YANLIZ KAYSERİ TAKIMIDA KOLAY BİR LOKMA DEĞİL UNUTMAMAK LAZIM[/B][/QUOTE]
Şimdi onlar bize kolay lokma gözüyle bakıyorlardır bizde bakacak gözmü kaldı ya nasip deyip gideceğiz.İnşallah bize yakışanı herkese göstereceğiz. |
BEN EN KÖTÜ İHTİMALLE BERABERLİK ALIRIZ DİYE TAHMİM EDİYORUM.AMA TABİKİ KALBİM BİZİM ALMAMIZDAN YANA.
|
Mutlak 3 puan gardas baska yolu yok ama gercekleri diicek olursak zor biraz...
zor zor diyipte şu ..... gayseriyi gösünüzde büyütmeyin allah askına yaa!!! |
[B][B][B][COLOR="Red"]SİVAS'IM ZORU SEVER...
KAYSERİ.....: 2 SİVAS'IM....: 3[/COLOR][/B][/B][/B] |
[COLOR=BLUE]ÇOK ZOR MAÇ ÇOK ZOR..
SİVASSPOR:1 KAYSERİSPOR:1[/COLOR] |
MAÇ ZOR AMA TAKIMLAR YAKIN SKORD YAKIN OLUR BENCE
SİVASSPOR 2 KAYSERİSPOR 1 |
Kayserispor 1
Sivasspor 2 |
VALLA ÇOK ZOR Bİ MAÇ OLACAK AMA BENİ ÜMİTLENDİREN OLAY,KAYSERİ SON HAFTALARDA ÜST ÜSTE PUANLAR ALDIKÇA ONLARDA REHAVETE GİREBİLİR VE BİZDE BUNDAN İSTİFADE EDEBİLİRİZ...TABİ BİZİM FUTBOLCULARIN BİRAZ AKLI BAŞINA GELDİYSE...
KAYSERİSPOR=O - SİVASSPOR=1 |
Bence Kayserispor Beşiktaş'tan daha zor bir rakip üstelik deplasman maçı
ama yinede Sivas Spor bu maçı alacak düşüncesindeyim. Skor önemli değil 1-0 olsun yeter ama biz bu skoru koruyamıyoruz yenersek daha farklı sonuç olacaktır diye düşünüyorum. Sivas Spor'umuza başarılar diliyorum. Saygı ve Sevgilerimle, |
merak edilecek bir şey yok arkadaşlar kayseri maçonı 2-1 alırız inşallah ondan sonrada düzlüğe çıkarız
|
kayseri iyi takım ama bizde çok iyiyiz bu maçı alıp moral bulmamız lazım. bence farklı skorla alıp ses getireceğiz 3-0 diyorum
|
kayseri:sivas macı
arkadaşlar Allah kolaylık versin kayseri sivas macı gercekten zor bi mac sivasın şahlanma zamaı tüm yiğidolar KAYSERİ macı için maca ğiderek destek olalım. HAYDİ YİĞİDOLAR
KAYSERİ :2 SİVAS :3 HAYDİ SİVAS HAYDİ TAM ZAMAN ŞİMDİ |
gerçekten bu hafta SİVASIM maçı rahat alıcak yazmak isterdim ama şu an itibariyle kayseri formda inşallah yeneriz ama beraberlik normal bir sonuç olur diye düşünüyorum
|
[b][color=blue]DİLİM SÖYLEMEYE VARMIYOR AMA;
KAYSERİSPOR:2 SİVASSPOR:0[/b][/color] |
Umudum yok beraberlik iyi sonuç
|
ortasaha uyumlu çalışırsa yeneriz
beşiktaş maçında muhammed ali bence takımın en kötüsüydü
onun daha etkili bir futbol ortaya koyabileceğini biliyoruz. KÖTÜ= DÜŞÜK PERFORMANS okana yaptığı bir faul sonrasında adeta kayboldu sahada ve orta alan boşlukları artınca organize atak ve dikey oyun sıkıntısı yaşadık (bence) en çok o şaşırttı beni doğrusu! ama yinede kollektif oyun sivasımızın iyi uyguladığı bir tarz. golcülerimiz kaleye ŞUT atmayı bian önce denemeye başlamalı , futbolda gollerin % 60 ı dönen toptan atılıyor bunu unutmayalım. rakibe ezberlettiğiniz bir yöntemle bütün sezon gol atamazsınız .(örneğin ;orta > kafa > goll) kayseri maçında bunu görmek istiyoruz ancak bu anlayışla kazanırız maçları. sevgili muhammed bu yazılarımızı okuyorsa sevgiler ve başarılar diliyorum. GURURUMUZ ŞAMPİYONUMUZ SİVASSPORUMUZ BİZE DAHA ÇOK GALİBİYET YAŞATACAK BUNDAN EMİNİM. NOT: BEŞİKTAŞ CHELSEA 'YE UYGULADIĞI TAKTİKLE KAZANDI 10 BEŞİKTAŞLI ÇOK AZ MAÇTA KENDİ YARI ALANINDA TOP OYNAR TAHMİNİM: 2:0 SİVASSPOR ALIP HAFTAYI 3 PUANLA KAPATACAK. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:07. |