![]() |
Ertuğrul Bursa ile anlaştı
İkinci Lig A Kategorisi’nde açık ara liderliğini sürdüren Bursaspor, geçtiğimiz yıl Süper Lig’e çıkan Sivasspor’da başarıyla görev yapan ancak bu sezon takımda fazla forma şansı bulamayan Ertuğrul Aslan ile prensip anlaşmasına vardı.
Başarılı orta alan oyuncusunun transfer döneminin başlangıcında Yeşil-Beyazlı kulüple resmi mukavele imzalayacağı öğrenildi. 16.12.2005 Fanatik |
Ertuğrul için hayırlı olsun diyelim.
|
[B]Walla Dün tesislerdeydik...İdmanın en hırslı isimlerinden biriydi Ertuğrul..İnşallah ayrılmaz!!![/B]
|
[COLOR="Red"][B]BİZ ERTUĞRULLA BİZZAT KONUŞTUK VE BİZE ŞU ANDA BELLİ OLAN BİR ŞEY YOK DEDİ [/B][/COLOR]
|
Ara transfer döneminde gel görki,basın kimleri kime transfer edecek,böyle söylentiler çok olur ama,çok azı gerçekleşir.Bakalım artık hayırlısı.
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Ben Ertuğrul ile yıllara dayanan bir dostluğum var...Ben Ertuğrul ile görüştüğümde Henüz böyle bir transferin söz konusu olmadığını ama teklif olduğunu söyledi...Zamanla belli olacak dedi...Bence İnşallah gitmez...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
ertuğrul geçen senenin en iyi oyuncularından birisiydi bence...Lorant neden hiç bir maçta oynatmadı..anlamak zor..
inşallah gitmez..orta sahada sıkıntılarımızın olduğu şu dönemde bana göre Ertuğrula ihtiyacımız var.. |
[QUOTE=gakgo58]ertuğrul geçen senenin en iyi oyuncularından birisiydi bence...Lorant neden hiç bir maçta oynatmadı..anlamak zor..
inşallah gitmez..orta sahada sıkıntılarımızın olduğu şu dönemde bana göre Ertuğrula ihtiyacımız var..[/QUOTE] [B] Evet abi ya...Lorant Yasirden vazgeçmiyor...oynat Ertuğrulu!!!Dün Yasire de deim Konya maçında takımın en kötüsü sendin dedim ...Bakalım Ankaragücü maçında oynayacak mı?[/B] |
[B][I][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Ertuğrul eğer ikinci yarı gitmezse ona bence bu takımda yer var....Eğer Lorant ona biraz şans verirse o bu şansı iyi değerlendirecektir..Nede olsa Sivaslı...Konyalıdan daha iyi oynar...[/FONT][/COLOR][/I][/B]
|
eğer böyle bir transfer oldu ise şahsen üzülşdüm ya...takımın en mutavazi futbolcularından sadece şans bulamadı ama gitmek istersede çok haklı...inş gittiği yerdede başarılı olur.
|
[B][I][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Ertuğrul eğer ikinci yarı gitmezse ona bence bu takımda yer var....Eğer Lorant ona biraz şans verirse o bu şansı iyi değerlendirecektir..Nede olsa Sivaslı...Konyalıdan daha iyi oynar...[/FONT][/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Ertuğrul eğer ikinci yarı gitmezse ona bence bu takımda yer var....Eğer Lorant ona biraz şans verirse o bu şansı iyi değerlendirecektir..Nede olsa Sivaslı...Konyalıdan daha iyi oynar...[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
[B]Aynen Reis ÇOk hakjlısın!!!![/B] |
ERTUĞRULUN BU TAKIMDA KALMASI LAZIM BENCE........
|
ERTUĞRUL ÇOK İYİ Bİ OYUNCU GİTMESİ KÖTÜ OLUR
|
[b][color=blue]LORANT ERTUĞRULA PEK FAZLA ŞANS VERMIYOR.BU GİDİŞLE DE VERECEĞE BENZEMIYOR.BENCE ILK 11 DE OYNAYACAGI BIR TAKIMA GITMESI ONUN ACISINDANDA IYI OLUR.
HERSEYIN HAYIRLISI...[/b][/color] |
Geçen yılki takımımızın en iyilerinden olan Ertuğrul u bu yıl hiç sahada göremedik.
Süperligde hiçbir futbolcunun vazgeçilmez olmadığını görüyoruz. Taraftar olarak zaman zaman duygusal davranıyoruz. Ancak bazı futbolcularımızı, Hocamız idmanlarda yetersiz görüyor sanırım. |
HAYIRLISI OLSUN ERTUĞRUL İYİ BİR FUTBOCU İDİ HAYIRLISI
GİTSİN BURSADA KENDİNİ GÖSTERSİN |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]Ertuğrul eğer ikinci yarı gitmezse ona bence bu takımda yer var....Eğer Lorant ona biraz şans verirse o bu şansı iyi değerlendirecektir..Nede olsa Sivaslı...Konyalıdan daha iyi oynar...[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
haklısın vallahi konyalıdan daha ıyı oynar zaten ben yasırın neden hala SİVASSPOR gıbı bırr takımda yerı oldugunu anlayabılmıs degılım ERTUĞRUL ıns bu takımda kalır vee kesınlıkle bu takımın ona ıhtıyacı var LORANT bır kere sans versın yeter |
Ertuğrul ARSLAN dün akşam Bursa Olay tv.ye Telefonla canlı yayına katılarak, transferinin büyük bir oranda tamamlandığını salı veya çarşamba günü Bursa da olacağını söyledi. İnşallah kendisi içinde Sivasspor içinde hayırlısı olur.
|
ertugrul gitmesin arkadaslar onun gibi bir oyuncu kolay kolay yetismiyor. Lorantin ona sans verme zamani geldi bence. unutmamali ertugrulu zamaninda az kulup istememisti. ertugrulun degerini bilelim.
|
[QUOTE=DJMuRaT][B]
Evet abi ya...Lorant Yasirden vazgeçmiyor...oynat Ertuğrulu!!!Dün Yasire de deim Konya maçında takımın en kötüsü sendin dedim ...Bakalım Ankaragücü maçında oynayacak mı?[/B][/QUOTE] eğer gerçekten gidecekse inşallah oynar ve kendini gösrerir |
Ertugrul artik Bursasporlu
Bursaspor, başarılı orta saha
oyuncusu Ertuğrul Arslan ile prensipte anlasti. |
İNŞALLAH ARAMAYIZ ERTUGRULU.............
|
[QUOTE=eren1]İNŞALLAH ARAMAYIZ ERTUGRULU.............[/QUOTE]
inşallah gardaş geçen sene en iyi oyuncularımızdandı benim favori oyuncularımdan biriydi ERTUĞRULLLLLLL |
Dostum haber yüzde yüz doğru mu?
|
[COLOR="Blue"][CENTER][I]İYİ HAYIRLI OLSUN...[/I][/CENTER][/COLOR]
|
hayırlı uğurlu olsun...ertuğrulu sevdik vede seveceğiz. inşallah başarılı olur.
|
Bursaspor sitesinden alinti
Transfer Gündemi...
Forvete takviyesi gündeme gelen Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız, Bursaspor formasını seve seve giyebileceğini söyledi. Mehmet, "Şu an izne çıktık. 2 Ocak'ta Sivas'ta toplanacağız. Benim için hocamız Werner Lorant karar verecek. İzin verirseler seve seve Bursa'ya gelir oynarım. Bursaspor'da oynamak bana gurur verir. Zaten Lig A tecrübesine de sahibim" dedi.Başkan Kızıl, Sivasspor'dan kiralanan orta saha oyuncusu Arslan ile bugün İstanbul'da işi bitirecek.Bursaspor'un Sivasspor'dan sezon sonuna kadar kiraladığı orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan'ın imzası ise bugüne kaldı. Kötü hava koşulları nedeniyle Kayseri'den uçağının kalkmadığı belirten 25 yaşındaki Ertuğrul, "Yarın (bugün) menajerim Bülent Uygun ile birlikte İstanbul'da buluşup Başkan Levent Kızıl ile görüşeceğim. İmzayı da Bursa'da atacağım" diye konuştu.Çaykur Rizesporlu forvet Gökhan Kaba'nın transferinin zora girdiği büyük bir ihtimalle Sivassporlu Mehmet Yıldız veya Mohammed Ali ikilisinden birinin transfer edileceği öğrenildi... |
off yaa gitmemeliydi...ama elden bişey gelmez. inşallah başarılı olur
|
Bu sanal alemde çok transferler oluyor.Valla imzayı atarken görmeden inanmam abi:))
|
ertuğrul 2. lig oyuncusu bursaspor süper lige çıkınca satar tekrar
|
[B][I][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]Arkadaslar Ertugrul sadece sezon sonuna kadar kiralik gitti. Ertugrul icin hayirli olsun...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
Bu kesin bir habermi yoksa duyummu sadece.
Kaynak nereden? |
hayirli ugurlu olsun basarili olur insallah
|
BU TAKIMDA YİĞİDO KALMASIN !!!!
EVET ERTUĞRUL'UDA GÖNDERDİK ,SIRADA HAYRETTİN VAR ONUDA GÖNDERELİM NE GEREĞİ VAR SİVASSPORDA SİVAS'LI ÇOCUKLARIN OYNAMASI . BİZ KENDİ ÇOCUKLARIMIZA BU ŞANSI TANIMAZSAK ŞUNU HERKES BİLSİN Kİ GELEN SADECE PARA İÇİN GELECEK ,MANEVİ BAĞLILIĞI OLAN İNSAN PARA İÇİN GELENDEN ÇOK DAHA FAZLA FAYDA SAĞLAR.HAKAN'A YASİR'E GÖSTERİLEN SABIR KENDİ EVLADIMIZA GÖSTERİLMEDİ.FUTBOLCU OYNAYA OYNAYA FORMA GİRER SEN 15-20 DAKİKA OYNAT SONRA İŞİME YARAMIYOR DE ;HADİ CANIM RONALDO'YUDA 15 " OYNAT NE YAPIYORMUŞ GÖRELİM.ŞANSIMIZIN DA YAVER GİTMESİYLE İLK YARI 25 PUAN TOPLADIK UNUTMAYALIM Kİ DÜŞME HATTI 19 PUANDA YANİ 6 PUAN FARK VAR !! İNŞALLAH BAZI YANLIŞLARDAN DÖNÜLÜRDE LOKOMOTİF RAYINA GİRER.
SİTEDEKİ BÜTÜN KARDEŞLERİME SESLENİYORUM LÜTFEN AT GÖZLÜKLERİNİ ATALIM . YÖNETİM ELİNDEN GELDİĞİNCE TEKNİK KADROYU MUTLU ETMEYE ÇALIŞIYOR İŞİNE KARIŞMIYOR AMA BAŞTA SN. LORANT MEMLEKETİMİZ İNSANINA YAKIŞMIYACAK AGRESİF TAVIRLAR İÇİNDE ,BÜTÜN DEMEÇLERİNDE FUTBOLCUSUNU KÜÇÜMSER TAKIMI KÜÇÜMSER LAFLAR ETMEKTE RAKİP TAKIMLARA GAYRI AHLAKİ DAVRANIŞLAR YAPMAKTADIR.BU KİŞİ BU MELEKETİN EKMEĞİNİ YİYOR ,TAKIMIN BAŞINDA BİZİ TEMSİL EDİYOR AMA BEN BİR SİVASLI OLARAK ÜZÜLEREK İZLEDİĞİM GÖRÜNTÜLER SERGİLEMEKTE . 2.YARI İNŞALLAH BAŞARI GELİRDE DAHA VAHİM OLAYLARINI İZLEMEYİZ. YAZACAK ÇOK ŞEY OLDUĞU İÇİN KONU DA BİRAZ SAPTI. SONUÇTA SİZ YİĞİDOLAR KENDİ FUTBOLCUNUZA SAHİP ÇIKMAZSANIZ ELOĞLU HİÇ ÇIKMAZ ÇÜNKÜ ONLARDA BİZDEKİ GİBİ MANEVİYAT YOK.BELKİ BU YAZIM BAZILARINI KIZDIRACAK AMA GERÇEK BU .ERTUĞRUL BİR ÖRNEK BU TAKIMA HAYRETTİNDE GİTTİĞİNDE BU TAKIMA NE ZAMAN SİVAS'LI BİR ÇOCUĞUMUZ GELECEK.. HAYRETTİN'İNDE GİTTİĞİ GÜN BAZILARI İÇİN KINAYI HAZIRLADIM. İNŞALLAH ONU GÖNDERME GÜNÜ GELMEZ. |
Kiralik olarak verilebilir fakat Sivasli oyuncularin satilmasini dogru bulmuyorum!
|
[B]Gittiği yerde başarılar dilerim....[/B]
|
BELKİ GİTTİKLERİ YERDE DAHA ÇOK BAŞARILI OLURLAR.
O ZAMAN DAHADA GURURLANIRIZ. HAYIRLI OLSUN |
JAY JAY İÇİN VE BİZLER İÇİN ZOR BİR DURUM.EGERKİ GİDERSE BURSADA BASARILAR DİLERİZ.
|
GİDENE GÜLE GÜLE
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:22. |