SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   ANDERSON,Fransa yolcusu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5056)

CAGLAYAN 27.11.2005 18:49

ANDERSON,Fransa yolcusu

[img]http://www.cdssoccer.com/latestnewsphotos/Anderson10.JPG[/img]

Anderson, Fransa yolcusu
Sivasspor Sportif Direktörü Bülent Uygun, iki futbolcuları için çok sayıda kulüpten resmi teklif aldıklarını açıkladı. Uygun, "Hayrettin Yerlikaya'yı bir çok takım istiyor. Yabancı futbolcumuz Ricardo Anderson için de 4 Fransız Kulübü kapımızda bekliyor. Ocak ayında başlayacak ara transfer döneminde yönetim kurulu ve teknik heyetimizle birlikte gelen teklifleri değerlendirip son kararımızı vereceğiz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Sivasspor'un Okan Koç ve genç Sezer'i Beşiktaş'tan istediği vurgulandı

SivasLady 27.11.2005 19:00

düsüncelerim

hayrettini vermesinler o iyi bir futbolcu
anderson gidebilir genelde iyi oynar ama bjk macinda
tam bir felaketti onca gol kacirdi ya
neyse son karar yönetimden zaten :D

Serd@r 27.11.2005 19:12

[COLOR="Black"][B]Siz değerli yönetim kurulu üyeleri herzaman SİVASSPORun selaheti için çalıştınız bu konudada farklı düşünmeyeceğinize eminim o yüzden kararı ben yönetime bırakıyorum.[/B][/COLOR]

fatih_5834 27.11.2005 19:58

andersonun durumu bu aralarda ıyı degıl.. son zamanlarda cok pozısyon kacırır oldu ama yeteneklı bır oyuncu olduguna ınanıyorum ara sıra hatalarıda olsa..bızım cok golumuzu kaydettı ve ınsallah gıdecegı yerdede basarılı olur...!

tugcin 27.11.2005 20:24

ya biz ne diyoruz anderson denen futbolcu iyi futbolcu değil...forumu takip edenler iyi bilir neler dediklerimizi...bu da doğru çıktı...keşke haklı çıkmasaydım da anderson bjkyi yıkan adam olsaydı...ama işte bu adamda hiçbir şey yok...boşuna demiyoruz....inşallah gider de kurtuluruz....

AMCA58 27.11.2005 21:09

YÖNETİMİMİZ DAHA İYİ BİLİR.YORUM VE KARAR ONLARINDIR.GİTSE BİLE MUHAKKAK DAHA İYİ BİRİNİ ALMAMIZ LAZIM.DEVRE ARASINDAN SONRA KAN KAYBEDEBİLİRİZ ONUN İÇİN DEVREYE KADAR ARTIK TÜM PUANLARI TOPLAMAMIZ LAZIM.SEVGİLERİMLE.

BaDgOsT 27.11.2005 21:13

YÖNETİM ANDERSONUN YERİNE DAHA İYİ BİR FORVET GETİRECEKSE BU KARAR SİVASSPOR AÇISINDAN ÇOK İYİ OLUR

agca58 27.11.2005 21:55

anderson çok genç futbolcu..bence ilerde daha iyi işler yapacak..gönderilmeme taraftarıyım...gidersede fransaya bakın bir çok klüp peşinde olacak..

agca58 27.11.2005 21:57

[QUOTE=tugcin]ya biz ne diyoruz anderson denen futbolcu iyi futbolcu değil...forumu takip edenler iyi bilir neler dediklerimizi...bu da doğru çıktı...keşke haklı çıkmasaydım da anderson bjkyi yıkan adam olsaydı...ama işte bu adamda hiçbir şey yok...boşuna demiyoruz....inşallah gider de kurtuluruz....[/QUOTE]
adamda hiç birşey yoksa peki o 5 tane attığı kafa golunu.hiç birşeyi olmayan adam nasıl atar anlamıyorum...fenere attığı golü görmedinizmi uçarak kafa attı topa...mehmet yıldız ve gökhan bozkaya anderson kadar oynasa kim duru sivassporun önünde..mehmet yıldızın yerine daha hızlı bi oyuncu gerek.

1967_DERNEK_10UR 27.11.2005 23:06

[COLOR="Indigo"]ANDERSONU SEVERİM SEMPATİK BİR FUTBOLCU GİDECEKSE YERİNE İYİ BİR FUTBOLCU ALINSIN...AYRICA GELECCEK FUTBOLCU ANDERSON GİBİ BOL BOL FORMA DAĞITSIN...:)[/COLOR]

S_Nash 29.11.2005 12:45

Anderson ve Fransergıo yolcu gıbı

fransanın unlu klublerı nantes ve monaco andersona talıp oldu. ayrıca almanya 1. lıg takımlarından hamburg fransergıoyu almak ıcın harekete gectı.bun yanı sıra hayrettoınede uc buyukler ve marsılya talıp oldu

drummer 29.11.2005 12:56

gene garip transferlerle paraları sokağa dökecekeler.
okan koç gittiği hangi takımda oyun oynamış.
her yerde sorun çıkaran bir topçu.
andersonun fransadan istendiğide hikaye bence.
adamı brezilyada keşfedemediler de sivastamı keşfettiler.
anderson iyi topçu kalmalı.

Dağcı 29.11.2005 13:00

Okan Koç madem iyi futbolcu, niye evliya çelebi gibi geziyor...

Etem-Murat 29.11.2005 13:20

ANDERSON

ARKADAŞLAR ACİZANE GÖRÜŞÜM ANDERSON GİTMESİN CÜNKÜ COK KOŞUYOR RAKİR TAKIMIN DEFAS DÜZENİNİ BOZUYOR BİRDE İSTEDİĞİ PASLARDA DÜZĞÜN ATILDIĞI TAKTİRDE GOLUNU ATIYOR GİTMESİN GİDERSE ONUN YERİNİ DOLDURACAK GS DAN ÜMÜT KARANI ALALIM OCAKTA AYRILMAYI PİLANLIYOR.

Sarkdakikisla58 29.11.2005 13:28

Ne hayrettin gitsin nede anderson ikiside kaliteli oyuncu sadece bjk macinda kötü oynadi diye bir futbolcu gönderilmez tabiki bunu yönetim bizden daha iyi bilir

abircan 29.11.2005 14:06

HER İKİSİNEDE YAZIK OLUR AMA PROFOSYENELLİK GEREĞİ GİDEBİLİRLER YÖNETİM YERİNE ÇOK ADAY BULUR MERAK ETMEYİN, BÜLENT UYGUNA GÜVENİM TAM NE YAPSA YERİDİR DOĞRUDUR

rguler 29.11.2005 14:09

anderson geleceği olan bir futbolcu.
satılmaması iyi olur ancak satışından sivasspor kazanacaksa yerini doldurmamız zor olmaz.

sVs 29.11.2005 14:45

bence de anderson gitmesin tam tersi yanına yırtıcı kuvvetli ve bitirici adam alınmalı

x_burnley 29.11.2005 15:43

selam

bence yönetim andersonu göndermemeli çünkü takımın golcüsü biraz daha takıma katkı yapar o giderse maf oluruz

cellomany 14.12.2005 17:13

ANDERSON BENCE GELECEĞİN GOLCÜSÜ OLACAKTIR!!!

1967_DERNEK_MUSTAFA 14.12.2005 17:27

[COLOR="Red"]şu anda gerçek olan birşey yok[/COLOR]

twity_58 14.12.2005 17:27

[B][COLOR="Purple"]ben bu sezon kımsenın gitmesınden yana degılım ama sonrası için....[/COLOR][/B]

Arif Coşkun 14.12.2005 17:42

Anderson'dan daha iyisi gelecekse gitsin,Anderson'un yapabileceği bu kadar, hayırlısı olsun yönetim bu konuları daha iyi biliyordur.Kararlarına saygı duyarız.

1967_DERNEK_10UR 14.12.2005 17:44

[COLOR="Blue"][CENTER][I]hava hakimiyeti süper..özlellikle taraftarla ilişkileri çok iyi...[/I][/CENTER][/COLOR]

yusuf_07 14.12.2005 17:47

HAYIRLISI NEYSE O OLSUN...................

DJMuRaT 14.12.2005 17:48

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]hava hakimiyeti süper..özlellikle taraftarla ilişkileri çok iyi...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

[B]Özelliklede bizim Dernekle arası süper!!!! I LoVe You Andi!!![/B]

5841 14.12.2005 17:50

SEZON SONUNA KADAR GİDECEGİNİ SANMIYORUM. TAKIMDAN AYRILMAYI DÜŞÜNEN KİŞİNİNDE BİR AN ÖNCE AYRILMASI GEREK..TAKIMA FAYDALI OLAMAZ

cihanakkus 14.12.2005 18:44

YAZIKLAR OLSUN..

[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]ARKADASLAR KUSURA BAKMAYIN AMA HEPİNİZE İSYAN EDEREK İTİRAZDA BULUNUYORUM ÇÜNKÜ BÖYLE HAVA TOPU HAKİMİYETİ OLAN VE TAKIMINA BU KADAR YARARI DOKUNUN BİR OYUNCUYU HİÇBİR YERDE BULAMAZSINIZ..SUNUDA BİLİNKİ BURALARA KADAR GELMEMİZDE EN BÜYÜK PAY ONUN....EGER YÖNETİM BU OYUNCUYU GÖNDERİRSE BÜYÜK YANLIS YAPAR..VE BEN SİVASSPOR YÖNETİMİNİ İSTİFAYA DAVET EDERDİM KUSURA BAKMAYIN..[/COLOR][/FONT]

cihanakkus 14.12.2005 18:51

BENCE..

[FONT="Arial Black"]ANDERSON MEHMET YILDIZ DAN İYİDİR EN AZINDAN İNŞALLAH YÖNETİM BÖYLE BİR HATA YAPMAZ....cellomany ARKADASIMIN DEDİG İGİBİ BU OYUNCU GELECEGİN GOLCÜSÜ...HEM NEDEN MONACO_MARSİLYA_NANTES GİBİ TAKIMLAR İSTESİN KÖTÜYSE ...DEMEKKİ ONLAR DA İYİ BULDULAR ANDERSONU...[/FONT]

MERİÇ 14.12.2005 19:27

Bencede hayrettin gitmemeli...anderson gidebilir bence yeri doldurulmuyacak bir futbolcu değil....

tugcin 14.12.2005 19:36

La gardaşım acaba farklı oyuncularımı izliyoruz yoksa gerçekten ben mi anlamıyorum futbolcudan? ya bu anderson dediğiniz adamı bize kakalamışlar hala anlamadınız mı? şimdi de inşallah biz Fransaya kakalayacağız hayırlısıyla...
inşallah gerçekleşir bu transfer de sivasspor böyle futbolcu olup olmadığı belli olmayan bir oyuncudan kurtulur....İnşallah gider de kurtuluruz ya...

Anderson kim ya? Valla bu adamdan Türkiye'de çok...Aynı Ersen Martin işte.hava hakimiyetinden başka bir meziyeti olmayan bir adama...ne güzel olur ama gitmesi...

mami_LEE 18.12.2005 11:12

anderson suz biz ne yaparız en kaliteli oyuncumuz belki de . . .

mert_54 18.12.2005 11:46

SİVASSPOR'DA GİDECEK OYUNCU VARSA EN BAŞTA MEHMET YILDIZ'DIR.SÜPER LİGE AYAK UYDURAMADI.SÜPER LİG KALİTELİ VE FİZİKLİ TOPÇULAR İSTER BENCE.SÜPER LİGİ, MEHMET YILDIZ 2 LİG A KATEGORİSİ ZANNETTİ HERALDE.HİÇ VARLIĞI YOK.BENCE HEMEN SATILMASI LAZIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

mert_54 18.12.2005 11:48

MEHMET YILDIZ GİBİ BİR OYUNCU NASIL OYNAR YA SİVASSPOR GİBİ BİR TAKIMDA.(BAZI GOLLERDE BULUNDU AMA HİÇ KENDİNİN Bİ PAYI YOK.ÇOK ETKİSİZ.ÖRNEK=KONYASPOR LA 4 EYLÜLDEKİ MAÇIMIZ.SADECE SATILSIN DİYORUM

dogukan58 18.12.2005 11:55

bence ikiside gitsin ve buyuk takımlarda oynasın ama bizim kulubede hakedilen maddiyat sağlansın

LiS67_Uğur 18.12.2005 12:23

[B] insallah gitmez ama gidersede takıma güzel bir katkıda bulunarak giderler maddi acıdan!!![/B]

YatodaSin 18.12.2005 13:16

[QUOTE=agca58]anderson çok genç futbolcu..bence ilerde daha iyi işler yapacak..gönderilmeme taraftarıyım...gidersede fransaya bakın bir çok klüp peşinde olacak..[/QUOTE]

Aynen bende böyle düsünüyorum.Eger Anderssona iyi Top verebilen bir oyuncu olsun,adam avrupada ismini duyurur.Insallah gitmez bize cok lazim olan bir oyuncu.Eger giderse mecburen iyi bir santroför alinmasi lazim.Zaten
tek iyi Santroförümüz o giderse kötü olur

YatodaSin 18.12.2005 13:18

[QUOTE=SivasLady]hayrettini vermesinler o iyi bir futbolcu
anderson gidebilir genelde iyi oynar ama bjk macinda
tam bir felaketti onca gol kacirdi ya
neyse son karar yönetimden zaten :D[/QUOTE]

Baci her maci iyi oynuyacak diye bir sey yokki.Kime bakarsan bak,
Ronaldinhosundan Zidanina herkes kötü mac yapabilir.

DJMuRaT 18.12.2005 13:29

[B]Bence bir maç kötü oynadı diye o kadarda ağır eleştirmek gerekmez..Andersonu son maçlar gerçektende aradım..ama 2.yarı Sivassporumuzda mükemmel oynayıp Bence avrupada ço büyük takımlardan birine gidecek!!!![/B]

5841 18.12.2005 13:37

ANDERSONUN GİDECEGİNİ SANMIYOM.GİDERSEDE YERİNE ODAN DAHA İYİSİ GELMESİ LAZİM

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:47.