![]() |
senelerdir onun tarzında bi futbolcu gelmiyodu takıma
_____________________________________________________ [b]ç@rşı [/b]üniversite/eskişehir |
arkadaslar!!
ben bu sezon sivassporla baya bi ilgeílenmeye basladim. gecen sene pek oyunculari tanimiyordum ama 3 oyuncu cok hosuma gidiyordu.SERKAN TURAN;HAKAN ACAR VE bu sene hala oynayan ve cok sevdigim oyuncu YAVUZ ERAYDIN. hadi herkese selam |
muhammed hakkında fazla söze gerek yok...zaten bu zamana kadar forum yer açılmamasının sebebide bu herhalde....
Harika futbolcu tam bir profesyonel...herşeyiyle futbolculuk efendilik(gerektiğnde hırçınlık)Kaptanlık ta ona yakısıyor hani.... |
[b]çok kaliteli bu oyuncu..[/b]
|
[quote=cem_yesilova][b]çok kaliteli bu oyuncu..[/b][/quote]
ewet çok kaliteli bir oyuncu ama keşke hep penaltıdan gol atmasa ama önemli olan burda 3 puan olduğu için penaltıda olur tabi biraqzda jenerik goooolll atsın ------------------------------------------------------ dragon_58 8) |
[b]son 2 hafta da 4 golu var ancak 4 ude penalti..ciplak gozle izledigim 3 net pozisyonu harcadi..en azindan 1 ini atmaliydi..biraz formsuzluk var ama sorun degil..kendine gelecektir.[/b]
|
Arkadaşlar Muhammed Ali çok iyi bir golcü.bazenleri net pozizyonlarda kaçırabilir.bu bir futbolcunun en doğal hakkıdır.hiç kimse bütün pozizyonlarda gol atamaz.asıl golcü,güzel golcü,mükemmel golcü:kaleciyile karşı karşıyadada atar,frikiktende atar,uzaktanda atar,kafaylada atar.Muhammed Ali kaleciyle karşı karşıya pozisyonlarda atıyor.frikiktende atıyor.kafaylada atıyor(azda olsa) sadece uzaktan atamıyor.uzaktan gol atması için çok çalışması lazım.uzaktanda gol atmaya başladınmı 4/4'lük bir futbolcu olacaktır.kalecilerin korkulu rüyası olacaktır.senden tek istediğim:performansını düşürme,hırslı ol,çok çalış,uzaktan,kaleciyle karşı karşıya,kafayla ve uzaktan gol atmaya çalış.gol atamıyorum diye strese kapılma rahat ol,özelliklede kafa toplarına ve uzaktan şutlara çok çalış. [/url]
|
Otoriteler şuan da 2.lig a kategorisinin en iyi futbolcusu olarak onu gösteriyorlar...ADAM BU İŞİ BİLİYOR....
|
onun ismi yeter zaten o oynamasa ismi oynar artık türkiye ismini şimdiden öğrendi herkes MOHAMED ALİ diyebiliyo... başarılar kaptanım a...
|
Bir gazetede kaptanımız hakkında yapılan yorumda bir çıktın mı pir çıkan futbolcu tipinden demişlerdi son derece haklılar saha da durur durur sonra bir ortaya çıkar ve bizi sırtlar hastayım bu adama ben ve ayrıca frikik gollerini de bekliyoruz artık
|
MUHAMMED ALİ TAM BİR KAPTAN TAM BİR PROFOSYENEL FUTBOLCU İNŞALLAH BUGÜNKÜ MAÇTA (TELEKOM) GEMİSİNİ KURTARAN KAPTAN OLUR.
|
[quote=omerkocyigit]MUHAMMED ALİ TAM BİR KAPTAN TAM BİR PROFOSYENEL FUTBOLCU İNŞALLAH BUGÜNKÜ MAÇTA (TELEKOM) GEMİSİNİ KURTARAN KAPTAN OLUR.[/quote]
Valla dediğin gibide oldu yani gemiyi yine kaptan kurtardı... |
Her şeyden önemlisi ''istikrarlı'' bir oyuncumuz M.ALİ.
Birazda frikik ve serbest vuruşlardan gol kazandırırsa daha süper olacak.bu arada defansta genç CAN'ı unutmayalım. :wink: ...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK, AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR... |
seni bu sene bide gol kralı olarak görürsek çifte mutluluk olacak walla bizim için...gollere dewammmmmmmm
____________________________________ [color=red][b]victory[/b][/color] |
salı gününün ilk saatlerinde tv ye bakıyorum zapping yapıyorum bjk tv de sakarya bjk macı var sene 1998 tam değiştirecem topa vuran futbolcunun ismi muhammed dedi spiker, pozisyon gereği kameraya arkası dönük ama acaip bi şekilde benziyo diyorum emin olmak için yarım saat muhammedi göstermelerini bekledim ve muradıma erdim gördüğüm 7 numaralı sakarya lı futbolcu bizim büyük kaptanımız MUHAMMED ALİ idi çok mutlu olmuştum o günden bu güne değişen 3 şey vardı;
1- O zaman orta saha da oynuyormuş 2- O zaman 7 numarayı giyiyormuş 3- O zaman saçları daha sıkmış BÜYÜK KAPTAN , BÜYÜK KAPTAN |
bi şey daha deişti oda muhammed buyuk kaptan oldu
____________________________________________ [color=red][b]victory[/b][/color] |
muhammet simdi nerde oynur ve nummara 10 simdi kim
|
bir önceki trt 3 teki 2.lig dosyasında spiker muhammet ali'nin ismini mehmet li dedi...mac bitimene kadar hayret ettimn...
YİĞİT YATTIĞI YERDE BELLİDİR... |
KAPTAN SİVASA GEÇ GELDİ KEŞKE DAHA ÖNCE GELSEYMİŞ.YARIN KOCAELİNE KARŞI KAPTAN DÜMENE GEÇİP GEMİSİNİ KURTARACAK İNŞALLAH.
SANA KRALLIK ÇOK YAKIŞIYOR...[/u][/i] |
Bir kaptana KRAL'lık ancak bu kadar yakışır. Helal olsun sana Mohammed Ali...
|
[quote=izmirliyigido]Bir kaptana KRAL'lık ancak bu kadar yakışır. Helal olsun sana Mohammed Ali...[/quote]
+1967 ___________________________________________ [color=orange][b]BUILT FOR THE DESTROY...[/b][/color][b][color=red]victory[/color][/b] |
Haydi Mohammed Ali, sen karşıayak'yı seversin. Geçen sene İzmir'de 1 - 0 yendiğimiz maçta penaltıdan, bu sene yine İzmir'de 3 - 1 yendiğimiz maçta ilk golü sen atmıştın. Her iki maçıda izledim. Yine sana çok güveniyoruz. Bu seferde affetme. Ne olur şu maçı bizim için, Sivas için kazanın.
Kazanında burada ki Karşıyaka'lıları susturun. İzmir'de herkesin çenesi düştü. Kapat şunları Kaptan... |
karşıyaka karşsıında atcağımız gollerin birini atarsa mohamme atar
hem kaptan hem kral hemde sivasslı var mı daha ötesiiiii |
[size=7][/size]ALİ ALİ ALİ MOHAMMED ALİ ALLAH AFFEDER O AFFETMEZ ...
|
İnşallahh...Ne olur yüzümüzü kara çıkartmayın kaptan. Alın şu maçı, at golünü, havalara uçur bizi...
|
gollere deam buyuk kaptan hem maçları alalım hemde sen gol kralı ol...
____________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
HEM ŞAMPİYON OLALIM HEMDE MOHAMMED ALİ GOL KRALI OLSUN
|
ARKADASLAR,
BURDAN SIZE SUNUDA SÖYLEYEYIM. SITE ARACILIGIYLA BIR ALMAN BENIMLE IRTIBATA GECTI. SIVASSPORUMUZU ANTALYADA KAMPTA SEYRETMIS, ÜSTELIK RESIMLERINIDE CEKMISLER, BANA RESIMI GÖNDERDILER. EN KALDIKLARI OYUNCUDA BIZIM MUHAMMED ALI´YMIS. BENDE MUHAMMED´IN DAHA FAZLA RESIMLERINI ISTEDILER. HATTA SIVAS´A DAHI GITMEYI DÜSÜNÜYORLAR. TAKIMI VE MUHAMMED ALI´YI SEYRETMEK ICIN. YANI ALMAN BIR AILEDE SIVASSPORU TARAFTARI OLDU. :wink: |
abi gecekten süper bir haber :) :) ee herkes anlıyacak zaten sivaspor askını zamanla :) darısı diger ülkelerin basına :) :)
|
bencede mohamed ali çok kaliteli,tecrübeli ve profosyenel bir oyuncu.almanlar bile hayran kalmış.ama mohamed artık yaşlanıyor(futbola göre)bence maalesef süper ligde oynuyacağını düşünmüyorum.süper ligde dinamik futbolcu almamız gerek.
|
kaptan görevini laiki ile yerine getiriyor..ama biz taraftarlar olarak aynısını diyemeceeğim
|
taraftarın genel anlamıyla hepsini silme istersen bu SİVAS yolunda işini gucunu bırakıp gecesini gunduzune katan çok kişi tanıyorumm...
___________________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
Yıllardır yere bakan yüzümüz ilk defa sizinle bu sene yukarılara kalkmıştı. Yıllardır gereksiz suçlanan bu halk sizin sayenizde biraz neşelenmişti. Ne işsizlik, ne parasızlık, ne geçim derdi nede sosyal dışlanma artık umurumuzda değildi. Sizin sayenizde tüm Türkiye sıcak kanlı, mert, iyiliksever ve yüreği sevgi dolu Sivas'lıları tekrar konuşmaya başlamıştı. Her ne kadar başarımızı çekemeyen çevreler bizi kıskanıp çamur atsalarda diyorduk ki "başarılı olan her zaman kıskanılır"...
Ama, ama şimdi onlar haklı konuma geçmeye başladılar. Son 1 aydır yüzümüzü yere eğmeye başladık. Söylediklerine bizde inanmamak için mücadele vermeye başladık. Hiç penaltı olmazsa kazanamaycakmışız gibi, şans golü olmazsa gol atamaycakmışız gibi hissetmeye başladık...... Kaptan....Ne olur, Allah aşkına bu hafta bizim için oynayın. 5 haftalık gol orucuna bir son ver. Mehmet Yıldız'la beraber atın gollerinizi dosta düşmana karşı bizi tekrar onurlandırın, susturalım şunları ne olur, ne olur KAPTAN.... |
YA ALLAHAŞKINA MOHAMMED SEN Kİ TOPUN KARŞISINA GEÇİNCE TOP BİLE SENDEN KORKUYOR DU.ŞİMDİ N'OLDU SANA BÖYLE ŞU GOL ORUCUNU ARTIK BOZSANA BU TAKIMIN İHTİYACI VAR....
|
Ne Sivas'ın elleri buz kesen soğugu, ne işsiz ve aylak gezmenin verdiği acı nede parasızlığın, yokluğun verdiği eziklik. Hiç biri bu kadar acıtmadı içini Sivas'lının. Herkesin tek neşe kaynağı, tek umudu ve tek gururu SİVASSPOR olmuştu. Taki şu son 4 haftaya kadar. arka arkaya gelen mağlubiyetler inanın hepsinden daha çok acıtıyor içini SİVASLI'nın.
Yüzümüzü yine güldürün, başımızı yine dikleştirin. Bizim buna ihtiyacımız var. 38 senelik özlemimizi artık bitirin. Bu hafta senden gol bekliyoruz kaptan, sizden galibiyet istiyoruz. Sen biliyormusun ki, gittiğim doktorlar hastalığımın çaresini bulamadılar. Çünkü [u]bu hastalık [/u][color=red][b]SİVASSPOR[/b][/color] ve [u]çaresi[/u] de [color=blue][b]ŞAMPİYON[/b][/color]'LUK |
[b][u]TARAFTARIZ BİZ CEKERİZ SEFA MUHAMMET ALİ BİZİ BIRAKMA[/u][/b]
|
BU SEZONU GOL KRALI MOHAMMED ALİ OLSUN... 8) 8) 8)
[color=blue]NASIL DOĞDUYSAK BİRGÜN ÖLECEĞİZ SİVASSPORLU DOĞDUK SİVASSPORLU ÖLECEĞİZ...........[/color] |
muhammet aliyle tanışmak istiyorummmmm ilgili makamların dikkatine :oops:
|
[quote=cigdem]muhammet aliyle tanışmak istiyorummmmm ilgili makamların dikkatine :oops:[/quote] BEN ABLSIYLA TANISIYORUM İSTERSEN BİR GÜZELLİK YAPARIM :lol: :lol: :lol: :oops:
|
[color=darkred][i][b]ilgili makamlar neresi yawss...[/b][/i][/color]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:10. |