SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yurtdışındaki Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=44)
-   -   isvicre`deki Yigidolar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5093)

avare 20.01.2006 00:19

isvicre`deki Yigidolar

Ismimim Mesut Caliskan
1972 Sivas dogumluyum,elbeglinin hanli köyündenim
11.11.1997 de isvicreye geldim su an zurich`de ikamet ediyorum

Siteye yeni katildim sayilir Yurtdisindaki Yigidolar bölümünde sadece isvicrenin ismini göremedim bu yuzdende bu konuyu acma ihtiyacini duydum
Gelin isvicredeki yigidolar olarak tanisalim ,sivasimiz sivassporumuz hakkindaki duygu ve dusuncelerimizi paylasalim
Bütün isvicreli yigidolari bekliyorum

avare 20.01.2006 00:21

Sivassporumuza superligde basarilar diliyorum

vatan78 23.01.2006 23:06

yigidolara basarilar

avare 05.02.2006 02:33

-->: isvicre`deki Yigidolar

isvicreden kimse bu siteye katilmiyor sanirim kimseden ses soluk yok bi kisi bile girip kendini tanitmamis amacimiz sadece isvicredeki sivasli hemserilerimizle tanismak

dostol 05.02.2006 06:38

Y i g i d o l a r H e R Yerde

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"]Y[/COLOR] [COLOR="Indigo"] i [/COLOR] [COLOR="Lime"]g [/COLOR] [COLOR="Red"]i [/COLOR] [COLOR="Cyan"]d[/COLOR] [COLOR="DarkRed"]o[/COLOR] [COLOR="DimGray"]l[/COLOR] [COLOR="Sienna"]a[/COLOR] [COLOR="DarkOrange"]r [/COLOR] [COLOR="DarkRed"]H [/COLOR] [COLOR="Magenta"]e [/COLOR] [COLOR="Indigo"][COLOR="DarkRed"] r[/COLOR][/COLOR] [COLOR="MediumTurquoise"]y[/COLOR] [COLOR="Cyan"]e[/COLOR] [COLOR="DarkSlateGray"]r [/COLOR] [COLOR="SandyBrown"]d [/COLOR][COLOR="Blue"] e [/COLOR] [COLOR="DarkRed"]![/COLOR][/FONT][/B]

erhan5834 05.02.2006 07:50

[QUOTE=avare]Ismimim Mesut Caliskan

Siteye yeni katildim sayilir Yurtdisindaki Yigidolar bölümünde sadece isvicrenin ismini göremedim bu yuzdende bu konuyu acma ihtiyacini duydum
Gelin isvicredeki yigidolar olarak tanisalim ,sivasimiz sivassporumuz hakkindaki duygu ve dusuncelerimizi paylasalim
Bütün isvicreli yigidolari bekliyorum[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]gardaş neden sadece işviçre sivastan sevgi ve saygılar size ...[/FONT][/CENTER][/I][/B]

avare 10.02.2006 02:52

bizdende sizlere kucak dolusu selamlar erhan gardas kalplerimiz hep sizinle

kaplanxx 20.09.2006 03:11

--->: isvicre`deki Yigidolar

Avare Arkadas yalniz hissetmesin kendini,
Ben;Kangal, Kocakurt köyünden Ibrahim Kaplan.
1986 dan beri Isvicre St.Gallendeyim.
Gönlüm ve gözüm Sivasta ve SivasSporda.
Yurt icinde ve disindaki tum SivasSporlulara sevgiler.

Etem-Murat 20.09.2006 08:14

[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]isvicre deki sivaslı dost lar
sitteye hoş gelmişiniz sizleride aramızda görmek cok güzel [/COLOR][/I][/B]

HALIL 21.11.2006 20:05

bizde varizzzz sivasssporlular heryerdeeeeeee

koran58 21.11.2006 20:12

çorumda ikamet ediyorum isviçredeki mesut kardeşimi bir sivaslı olarak selamlarımı iletiyorum,ismim orhan burdan başkan ve takımımıza üstün başarılar diliyorum cumartesi istanbulda buluşmak ve galatasarayada aynı seriyi devam etmek dilegiyle istanbuldaki yigido kardeşlerimizin alisamiyeni doldurmalarını ve nadide sivassporumuz gözbebegimizi bir taraftar olarak desteklemeye davet ediyorum takımımızın sahibsiz olmadığını istanbula gösterelim hepiniz ALLAH a emanet olun

avare 04.03.2007 03:43

nerde olursa olsun sivasli sivaslidir sivasli oldugum icin gurur duyorum

nazimgulturk 04.03.2007 11:18

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ İSVİÇRE DEN AZ KATILIM VAR AMA SİZLERİN SAYESİNDE ÇOĞALACAK
HEPİNİZE SEVGİLER SAYGILAR

Engin58 04.03.2007 11:37

[COLOR="Navy"]Isvicredeki yigido kardeslerimiz hos geldiniz sefalar getirdiniz selamlar saygilarimla...[/COLOR][B][/B]

gardasin.58 04.03.2007 13:48

Eyvallar KABLAN XX gardas selamin basim üstüne bütün sivasa kazalarina köylerine ve yurt disindaki gardaslara selamlar sevgiler herseyi Allah gönlünüze göre versin DANIMARKADAN SELAMLAR.

Dolce & Gabbana 04.03.2007 14:21

bende burdayim korkma mesut kardes hemde zürih den !!!

myway 04.03.2007 14:26

[QUOTE=gardasin.58;196626]Eyvallar KABLAN XX gardas selamin basim üstüne bütün sivasa kazalarina köylerine ve yurt disindaki gardaslara selamlar sevgiler herseyi Allah gönlünüze göre versin DANIMARKADAN SELAMLAR.[/QUOTE]

danimarkaya selamlar orda da oldukça kalabalığız

avare 19.03.2007 03:47

burdan butun yurtdisinda yasayan sivaslilara selam yasadigimiz yer onemli degil nereli oldugumuz onemli sivasli oldugum icin gurur duyuyorum iyikide sivasliyim

58osman 22.03.2007 10:45

SELAM GARDASLAR BEN ISVICRE SG KANTONUNDA OTURUYORUM. HERKESE HAYIRLI GÜNLER

sivas_kangallı 22.03.2007 10:50

burası yiğidoların yeriii...........

CaSuSaRaN

EfsaneMermerbey 11.09.2007 11:33

isvicredeki yiğidolara selamlar olsun....

avare 20.10.2007 15:04

-->: --->: isvicre`deki Yigidolar

[QUOTE=EfsaneMermerbey;248267]isvicredeki yiğidolara selamlar olsun....[/QUOTE]

bizlerden de sizlere sonsuz selamlar arkadasim kalbimiz hep sizinle

SEMİH-58 20.10.2007 15:51

[COLOR="Red"][B]Yurtdışındaki tüm yigit YİGİDOlara selamlar...[/B][/COLOR]

sivas_5_8 31.12.2007 00:51

slm bende isvicreden ahmet........

beyazkus 16.01.2008 00:15

--->: -->: isvicre`deki Yigidolar

:)[QUOTE=avare;106567]isvicreden kimse bu siteye katilmiyor sanirim kimseden ses soluk yok bi kisi bile girip kendini tanitmamis amacimiz sadece isvicredeki sivasli hemserilerimizle tanismak[/QUOTE]Ben sivasin ulas kazasinin cavdar koyunden haci ziya gulkanat olarak solothurndan guzel memmleketimin guzel insanina tesekkur ederim.Amacimiz isvicreden her sey sivasimiz icin,kirmizi beyaz uc yildiz icin olsun istiyor vede isvicrede attigin adima destek olacagimi bildirmek istiyorum. Selamlar kardasim.

beyazkus 16.01.2008 00:23

Bu siteden butun sivaslilara seslenmek istiyorum:Kepenek suyunu icen herkesi sivas spora yardima cagiriyorum.1967 de kayseri macinda kafam kirilmisti,bir daha kimsenin kafasi kirilmasin,spor kardesliktir,baristir,sevgidir,Sivasin havasi soguktur,Asigi dertli vede yaniktir,Sivasli mert vede delikanlidir,Anadolunun yeni yildizina bilhassa ic anadolululari destege cagiriyorum,herkese selam.

Engin58 16.01.2008 03:32

[B][COLOR="Blue"]isvicredeki kardeslerimiz sitemize hosgeldiniz.Saygilarimla...[/COLOR][/B]

avare 17.01.2008 20:49

bizler nerde olursak olalim sivasliyiz kabimiz sivas ve sivaspor icin atiyor
guzel sivasimin guzel insanlarina kucak dolusu selamlar

TEVATiR-SiVASLI 22.09.2008 17:34

Selamlar kucak dolusu yurdun ve dünyanin heryerindeki bütün sivaslilara, zürih havaalanindan isa , Mesurt kardesim bakma sesimizin cikmadigina nefesimizle idare ediyoruz. Hayirli ramazanlar bu arada bütün hemserilerimin bayramini simdiden kutlar hayirlara vesile olmasini dilerim.

beyazkus 28.12.2008 14:58

Cevap: isvicre`deki Yigidolar

Sivaslilara,Cekinmeden sivasliyim diyenlere selam.
Ben solthurndan ziya gülkanat,Ulasin cavdar köyündenim,1967 kayseri olaylarin gazisi amcanizim,solthurnda cogunluk oldugumuz icin yalniz degiliz.Solothurnda Ulasli,Hafikli,Zarali,Susehirli,Yildizeli li olmak üzere alevisi ve Sünnüsüyle birligiz vede Sivsliyiz,Sivassporluyuz,herkese kardas selami.

cücü baba 28.12.2008 15:12

[B]Ağbicim insan memleketini söylerken hiç çekinirmi? hem SİVAS lıyım, hemde YİĞİDO yum bizdende sizlere selam sevgi..:)[/B]

avare 04.02.2009 03:09

Sivassporumuza turkiye kupasinda basarilar diliyorum insallah bu sene kupa bizim varsada yoksada kalbimiz sivasspor ve sivas sevgisiyle atiyor bunu kimseler silemez bizim kalbimizden

isvicredeki yigidolar adina tesekkurler sivasspor

avrenli5enes 14.02.2009 12:45

selam topraklarim yurtdisinda hic kimse kendini yanliz hissetmesin ve sunuda unutmasinlar sivaslinin sivaslidan baska dostu olmaz.

yiğido5838 16.02.2009 10:59

bizimde gönlümüz gurbetci yiğidolarla yalnız değilsiniz

ZALIM_58 16.02.2009 11:43

[QUOTE=avare;98346]Ismimim Mesut Caliskan

Bütün isvicreli yigidolari bekliyorum[/QUOTE]

MERHABALAR MESUT ABİ BENDE HANLI KÖYÜNDEN ŞAHİN CİHAN IN OGLUYUM SELAMLAR SAYGILAR

camo 23.02.2009 17:24

selamlar ben de isvicreden kocum sivasspor

avrenli5enes 12.03.2009 22:29

selam topraklar be st gallenden bütün topralarima selemlar isvicredeki cok az sivasli var iyiki bu site var yoksa hic sivasli göremeyecegiz

kadirakin58 28.11.2010 14:00

Selamlar.. Ben de İsviçrede Lozan'da yaşıyorum. Bir gün kısmet olur inşallah bir yerde buluşup isviçredeki sivaslılar olarak hep beraber sivassporumuzun maçını izleyebiliriz. Yapalım böyle bir organizasyon, ne güzel olur..

basel58 28.11.2010 15:36

nicktende belli oldugu gibi basel, sivas icinde ve sivasli olup hayatin getirdigi zorluklar nedeniyle sivasin disina cikmak zorunda olan kardeslerime slmlar olsun BASEL 58

avare 25.01.2011 01:08

[QUOTE=kadirakin58;671284]Selamlar.. Ben de İsviçrede Lozan'da yaşıyorum. Bir gün kısmet olur inşallah bir yerde buluşup isviçredeki sivaslılar olarak hep beraber sivassporumuzun maçını izleyebiliriz. Yapalım böyle bir organizasyon, ne güzel olur..[/QUOTE]

insallah kardes neden olmasin yeterki yurekler bir olsun konu sivas ve sivasspor oldumu akan sular durur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:43.