![]() |
A) Milli Futbol Takımımız Yunanistan ile golsüz berabere kalarak 2006 şansını zora soktu.
Sizce Türkiye, Almanya'ya... gidecekmi ? Lütfen Ankete Katilip Yorumlarinizi yaziniz! |
insallah gider tek temennimiz
|
[size=2][color=red]İNŞALLAH GİDER AMA ÇOK ZOR YAW...!!! :( [/color][/size]
|
[i][size=2]Bakalim UKRAYNA bir pislik yapmazsa Daha Sansimiz var diyorum Sansimiz Ukraynaya Endeksli !!![/size][/i]
|
[size=2][color=blue][b]bu saatten sonra cıkarız dersek yalan... umut herzaman olabilir ama gerçekler vardır... cümleten geçmiş olsun...[/b][/color][/size]
|
[b]Allah´tan umut kesilmes ins.[/b]
[i]gidecekler[/i] |
bu takım hepimizin takımı gönül isterdiki yunanlılara 5 atalım ama olmadı ama yinede hep destek tam destek inşallah seneye sivassporlu futbolcularda mili takıma giecek böylece daha iyi sonuçlar alacaz....
|
UMUDUMUZ BİRAZ MUCİZELERE KALDI ANCAK BEN GİDECEGİMİZE İNANIYORUM...
|
[quote=Cengaver][i][size=2]Bakalim UKRAYNA bir pislik yapmazsa Daha Sansimiz var diyorum Sansimiz Ukraynaya Endeksli !!![/size][/i][/quote]
Bravo Gardas Her sey Ukraynanin elinde Insallah Saibeli bir mac olmaz :roll: |
[quote=YOZGATLI]UMUDUMUZ BİRAZ MUCİZELERE KALDI ANCAK BEN GİECEGİMİZE İNANIYORUM...[/quote]
AYNEN KARDES INSALLAH GIDERIZ |
[quote=58yigido][quote=Cengaver][i][size=2]Bakalim UKRAYNA bir pislik yapmazsa Daha Sansimiz var diyorum Sansimiz Ukraynaya Endeksli !!![/size][/i][/quote]
Bravo Gardas Her sey Ukraynanin elinde Insallah Saibeli bir mac olmaz :roll:[/quote] . +IMZA |
insallah gider ya
|
[quote=gunay][size=2][color=blue][b]bu saatten sonra cıkarız dersek yalan... umut herzaman olabilir ama gerçekler vardır... cümleten geçmiş olsun...[/b][/color][/size][/quote]
ERSUN YANAL OLDUGU SÜRECE BİZ GİDEMEYİZ |
[size=2][b][color=red]ALLAHTAN UMUT KESiLMEZ AMA TEMENNiMiZ ODUR iNSALLAH GiDECEGiZ AVRUPAYI iNLETECEGiZ..... [/color][/b][/size]
|
[size=2]ya kardeşim biz türkiye olarak illa avrupa kupalarında olsun milli takım olsun başka ülke takımlarından medet aramamız ne zaman bitecek birazda başka ülkeler bizden medet umsunlar [/size]
|
[quote=tanju_58][size=2]ya kardeşim biz türkiye olarak illa avrupa kupalarında olsun milli takım olsun başka ülke takımlarından medet aramamız ne zaman bitecek birazda başka ülkeler bizden medet umsunlar [/size][/quote]
[size=2][color=blue][b]haklısın artık baska takımların hesabını bırakalımda kendi hesabımıza bakalım...[/b][/color][/size] |
BU SAATTEN SONRA KENDIMIZI KANDIRMANIN ALEMI YOKTUR.
GÖNLÜMÜZ HER ZAMAN EN IYISINI ISTER AMA COK ZOR GÖRÜNÜYOR. 1. OLARAK IHTIMAL VERMIYORUM, BELKI 2. OLARAK BASARABILIR!? INSALLAH... :wink: :wink: :wink: |
[quote=sivas58net][size=2][b][color=red]ALLAHTAN UMUT KESiLMEZ AMA TEMENNiMiZ ODUR iNSALLAH GiDECEGiZ AVRUPAYI iNLETECEGiZ..... [/color][/b][/size][/quote]
INSALLAH ABI TEK TEMENNIMIZde BU ZATEN |
[quote=Cengaver][i][size=2]Bakalim UKRAYNA bir pislik yapmazsa Daha Sansimiz var diyorum Sansimiz Ukraynaya Endeksli !!![/size][/i][/quote]
. +imza |
yaw abiler boş verin ya atı alan yanındada almanya vizesini aldı :cry:
|
[quote=CAGLAYAN][quote=Cengaver][i][size=2]Bakalim UKRAYNA bir pislik yapmazsa Daha Sansimiz var diyorum Sansimiz Ukraynaya Endeksli !!![/size][/i][/quote][/quote]
[size=2][color=blue][b]onlar yapar abi birbirlerini kollar o hainler... [/b][/color][/size] |
[i][b][size=2]18. Dünya Kupası Avrupa elemeleri 2. Grup'taki Yunanistan - Ukrayna karşılaşması oynandı.
Yunanistan'da oynanan karşılaşmada, Ukrayna 82 dakikada Pusin'in attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazanarak 2. gruptaki liderliğini devam ettirdi. Kazakistan'ı 6-0 gibi net bit skorla geçen Türkiye'de bu skorla Dünya Kupası yolunda büyük bir avantaj yakalayarak, Yunanistan'ın 1 puan önünde grupta 2.sırada yer aldı.[/size][/b][/i] |
insallah 2006 da almanyada oluruz devami gelsin insallah
|
[quote=sivas58net][size=2][b][color=red]ALLAHTAN UMUT KESiLMEZ AMA TEMENNiMiZ ODUR iNSALLAH GiDECEGiZ AVRUPAYI iNLETECEGiZ..... [/color][/b][/size][/quote]
INSALLAH GIDERIZ INSALLAHHH... |
Türkiye her maci yenmeli tabiiki en zoru Ukraynaya karsi olacak ama Ukraynaya karsi Türkiye son macini oynuyor ondan Ukrayna ilk 11 lerini koymayabilir... yani almanyaya gelme sansimiz büyük :lol: :lol:
|
MİLLİ TAKIM YA GİDECEK , YA GİDECEK
HOCASINA GENÇLERİNE GÜVENMEYENLER UTANSIN, TÜRK FUTBOLUNUN KATİLLERİ MEDYADAKİ SATILIK KALEMŞÖRLERDİR, YILLAR ÖNCE ŞENOLLA UĞRAŞTIRALAR ŞİMDİDE ERSUN HOCAYLA UMARIM BİRÇOK SATILIK KALMEMŞÖR, DÜN AKŞAM UTANMIŞTIR, TÜRKİYE YA GİDECEK YA GİDECEK, BU AVRUPADAKİ GURBETÇİLERİMİZ İÇİN EN BÜYÜK MORAL DESTEKTİR, BUNA İNANALIM, TÜRKİYE GİDECEK, EN KRİTİM MAÇ DANİMARKA TÜRKİYE VE DANİMARKA YUNANİSTAN MAÇIDIR, BİZ UKRAYNADAN EN AZ BERABERLİKLE DÖNERİZ, BU CENGAVERLELLE HAY Dİ KOÇLARIM YOLUNUZ AÇIK OLSUN BUNU DİYEN BİRCAN GARDAŞINIZ SON SÖZ TÜRKİYE YA GİDECEK YA GİDECEKTİR |
Fatih Terimle Insallah Gidecegiz :D
|
[b]BİZ GİTMEYELİMDE KİM GİTSİN.MİLLİ TAKIMIN OYUNCUKLARI HEP KALİTE ,SEYİRCİ DESEN BİZDE ...O ZAMAN BU KUPOADA BİZDE VARIZ...[/b]
|
Almanya 2006
Bence Cok Zor Ama Insallah Almanyaya Gideriz
Türkiye Danimarka Ve Ukrayna Macini Kazanamali Lazim Yunanistanin Kolay Rakipe Karsi Oynamali Lazim Oda Gürcistan Ve Kasakistan Yunanistanin Tek Bir Zorlu Maci Kaldi Oda Danimarka Bizim 2 Zorlu Macimiz Var |
evet gidecek abi baska yolu yok
|
Allah'in Izniyle Almanyayada Gidecek Orada Basarilida Olacak Herkes Gorecek Bunu Yeterki Adam Gibi Bir Takim Ciksin Ortaya...
|
[QUOTE=gunay][size=2][color=blue][b]bu saatten sonra cıkarız dersek yalan... umut herzaman olabilir ama gerçekler vardır... cümleten geçmiş olsun...[/b][/color][/size][/QUOTE]
Kesinlile KATILMIYORUM. ALMANYAYA GİDECEĞİZ |
[QUOTE=kadir20]Istanbul Besiktas Inönü stadinda Danimarka ile son anda yedigi golle soke olan milli takim gruptaki sansini zora soktu sizce bundan sonra sizce Türkiye ukrayna ve arnavutlugu yenip almanya ya gidebilecek mi????[/QUOTE]
----------------------- |
2.GRUP O G B M A Y P
Ukrayna 10 7 3 - 16 4 24 [b]Türkiye 10 4 5 1 21 9 17 [/b] Yunanistan 9 4 3 2 12 7 15 Danimarka 9 3 4 2 15 10 13 Arnavutluk 10 4 - 6 9 17 12 Gürcistan 9 2 3 4 13 18 9 Kazakistan 9 - - 9 4 25 - işimiz bu maçla çok zor artık!!! |
Grup´daki duruma bakdigimizda zor ama yapilabilecek bir sey görüyoruz.
Iste Gurubun son durumu söyle bugünki maclardan sonra : Clubs P W D L FA Pnt 1 Ukrayna 10 7 3 0 16-4 24 2 Türkiye 10 4 5 1 21-9 17 3 Yunanistan 9 4 3 2 12-7 15 4 Danimarka 9 3 4 2 15-10 13 5 Arnavutluk 10 4 0 6 9-17 12 6 Gürncistan 9 2 3 4 13-18 9 7 Kazakistan 9 0 0 9 4-25 0 Gördügümüz gibi Türkiyenin puani 17 , Danimarkanin ise 13 puan a yükseldi. Yunanistan bir mac eksikle Türkiyemizin gerisinde! Sahsen o eksik macini kazanirsa Yunanlar puani 18 olur ve Türkiyenin bir puan önüne gecer. Danimarka da sahsen o eksik mactan üc puan alirsa puani 16 olur ve Türkiye ile farki 1 e indirir. Dedigim seyler olursa guruptaki durum söyle olur: 1.Ukrayna Puan 24 2.Yunanistan Puan 18 3.Türkiye Puan 17 4.Danimarka Puan 16 ..... bu dört takimin 10 maci var. Ukrayna ya baktigimizda geriye kalan maclari Türkiye ile ve Arnavutluk la. Ukrayna Dünya Kupasina katilmayi garantiledi arkadaslar bu arada. Yunanistana bakiyoruz ve su dikkatimizi cekiyorki Yunanlar son oynadigi 5 macta hic gol atamadi. Yunanlar Kazakistani la Carsamba oyniyacagi maci kolay lokma diyerek yeriz diyorlar. Ama sunu bildireyim bence Kazakistan Türkiye tarafini tutar ve Türkiye icin Savasir düsüncesi var benim icimde. egerki Kazakistan Carsamba günü Yunanlardan puan sökerse bizim isimiz kolaylasir cünki Yunanlar 08.10 Tarihinde Danimarka ile karsilasacak ve kiran kirana bir mücadele olacagini ve ordanda puan kaybedecegini saniyoruz ve insallah diledigimiz gibi olur.Yunanlarin son maci ise gurubun tehlikeli takimi Gürcistan ile olacak. Danimarkaya bakiyoruz ve Danimarka Carsamba günü Gürcistana karsi oynayacak ve az önce dedigim gibi 08.10 tarihinde yunanlarla evlerinde karsilasacaklar. Son maclari ise Kazakistan ile olacak. Ve gelelim Türkiyeye. Türkiye mutlaka son iki macindan 6 puani almasi lazim. Eger carsamba günü yunanlar berabere oynarsa ve türkler kaybederse puan farki bir e düser ve yunanlar ozaman danimarkada berabere oynarsa puanlar esit olur ve hersey son maca kalir. |
abi bu grup manyak grup her an her şey olabilir o yüzden biz kalan iki maçda puan kaybetmezsek garanti play off oynamaya hak kazanırız ama orda ne yaparız orasını allah bilir yine final sendromu yaşarız gibime geliyor
|
Yunanistan puan kaybetsin(ki kaybedecek)Almanyadayız beyler.
|
Almanya Bekle Türkiye geliyor
[COLOR=DarkRed][FONT=Georgia][B]Almanya Bekle Türkiye geliyor.... İnşallah Gideceğiz...[/B][/FONT][/COLOR]
|
türkiye almanyaya gider insallah
ilk önce baraj macini gecmemiz lazim muhtemel rakipler ingiltere ispanya hirvatistan cek cumhiriyeti daha neler ati alan usküdari geciyor galiba. |
Bence yunanistan Gürcistana Takılacak Bizde Arnavutluğu yenip Playoff la 2006 Dünya kupasına gideceğiz...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:43. |