SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   FATIH TERIM GELIYORR !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5124)

kadir20 06.06.2005 14:08

Ersun Yanal'a eleştiriler artarken, kulislerde Terim'e teklif götürüleceği konuşuluyor. İddialara göre, Kazakistan maçı sonrası düğmeye basılıyor

Teknik direktör Ersun Yanal'a eleştiriler artarken, kulislerde Fatih Terim'e teklif götürüleceği konuşuluyor. İddialara göre, federasyon yetkilileri Kazakistan maçı sonrası Terim'le görüşecek. Fatih Terim daha önce yapılan öneriye "Takımda hoca varken konuşmak bana yakışmaz" yanıtını vermişti

insallah gelirde milli takim 2006 ya gidemse bile ilerisi icin iyi olur hadi hayirlisi

senarist 06.06.2005 14:42

İMZA...

İNŞALLAHH

tanju_58 06.06.2005 14:49

FATİH TERİM'E GALATASARAY DA TEKLİF GÖTÜRDÜ AMA FATİH TERİM KABUL ETMEYİP AVRUPADA ÇALIŞMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞ BEN BUNU DÜN STADYUM PROGRAMINDA DİNLEDİM

abircan 06.06.2005 14:57

allah aşkına fatih terim devri kapandı, o efsane bitti, geçen şampiyonlar ligi final maçı maç yorumculuğunu dikkatli izleyenler, fatih terim in iflasını onaylamışlardır, baştan sona çuvalladı, kupayı liverpol götürdü, yaptığı tüm yorumların altında ezildi, maçtan sonraki yüz hali eşsekten düşmüş gibiydi. yazık idol bir hocaydı kendini harcadı, gs dan bile kovuldu o psikoljiyle milli takıma birşey katamaz,

SivasliErhan 06.06.2005 15:02

Yalan bir haber !

Dün Stadyumda Faik cetiner söylemisti ! Galatasaray fatih hocaya teklifde bulunmus ama imparator avrupada takim calistirmak istiyorum diye teklifi geri cevirmis !!!! yani gelse bile iyi olur

ygd 06.06.2005 15:14

[quote=abircan]allah aşkına fatih terim devri kapandı, o efsane bitti, geçen şampiyonlar ligi final maçı maç yorumculuğunu dikkatli izleyenler, fatih terim in iflasını onaylamışlardır, baştan sona çuvalladı, kupayı liverpol götürdü, yaptığı tüm yorumların altında ezildi, maçtan sonraki yüz hali eşsekten düşmüş gibiydi. yazık idol bir hocaydı kendini harcadı, gs dan bile kovuldu o psikoljiyle milli takıma birşey katamaz,[/quote]

[size=6][color=red]STADYUMU BENDE İZLEDİM...FATİH TERİM AVRUPADA ÇALIŞMAK İSTİYOMUŞ..!!!AMA BU MİLLİ Bİ MESELE OLDUGU İÇİN FİKRİNİN DEĞİŞEBİLİCEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM...BELLİ OLMAZ YANİ!!!FATİH TERİM EFSANESİNİ BİTTİĞİNE KATILMIYORUM..EVET ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ AKŞAMI YAPTIGI YORUMDA ÇUVALLADI..AMA O AKŞAM HERKES ÇUVALLADI..MİLANDA KUPADAN OLDU!!!BU TESPİT SAÇMA YANİ...KİM TAHMİN EDİYODUKU 2.YARIYI!!!BEN FATİH TERİMİN MİLLİ TAKIMIN BAŞINA GEÇMESİNİ GÜLÜNÇ BİŞE OLARAK DEGERLENDİRMİYORUM!!![/color][/size]

kadir20 06.06.2005 16:21

eger ersun yanal i gönderirlerse Fatih hoca takim in basina gececekmis güclü bir duyum bu hatta italyan in lazio takimi da kazakistan macini bekliyor eger milli takim a imza atmazsa lazio ile anlasacak

HakkıTİMUÇİN 06.06.2005 16:59

fatih terimin milli takımın basına geçmesi hem milli takım için hemde kendisi için talihsizlik olur diyorum....

serhankaburcuk 06.06.2005 17:03

[size=7][b][i]Fatih Terim Lazio ile görüşüyormuş milli takıma geleceğini zannetmiyorum...Ama gelse bence faydalı olur diye düşünüyorum...[/i][/b][/size]

yasin_58 06.06.2005 17:19

abi fatih terim dünyaya kendini kanıtlamış bir hocadırrr
adam milan ın başına bile geçti

bu yüzden fazla yorum yapmak iyi değil
ismi yeterr!

kadir20 07.06.2005 09:39

Federasyonda Yanal'ın kredisi kalmadı. Kazakistan maçı sonrası istifası bekleniyor Yanal'ın yerine ilk aday Terim. Yabancı hoca konusunda ise ilk isi Lucescu...

Milli Takım 2006 Dünya Kupası Finalleri yolunda "Kader" maçları yaparken kulislerde Ersun Yanal'ın gönderileceği konuşuluyor. Hatta Yanal'ın yerine bazı isimlere teklif götürüldüğü bile iddia ediliyor.

Federasyon kanadında, "Milli Takım için Almanya umudu sürerse Yanal görevde kalacak. İstifa ederse hemen kabul edilecek. 2006 umudumuz bittiği gün ya Yanal istifa eder, ya görevden alınır" diye ifade ediliyor. Milli Takım gibi Ersun Yanal'ın kaderi de Ukrayna'ya bağlı. Milliler, Kazakistan'da kazansa bile Yunanistan'ın Ukrayna'yı yenmesi halinde Yanal gider.

Terim&Luce
Yanal'ın "bittiği" kesin. Federasyonda yeni hoca için fikir ayrılığı var. Federasyon Başkanı Levent Bıçakcı ve bir grup, Fatih Terim isminde diretiyor. Hasan Doğan ve bir grup ise, "Terim gelecekse Yanal'a bile razıyız" diyerek Mircea Lucescu'da ısrar ediyor. Bıçakcı ve Doğan arasında bir sürtüşme olmadığı, sadece fikir ayrılığı yaşandığı belirtiliyor. Ancak ikili arasında "Siyasi destek" alan grubun öne çıkacağı konuşuluyor. Lucescu, "Gurur duyarım" diyerek teklifi doğruluyor ama, "Türkiye Çavuşesku döneminin Romanya'sına benziyor" sözleri en büyük handikapi

insallah istifa eder

skywriter 07.06.2005 09:44

Kadir'in yazdigi yorumlara ek olarak bir de Mustafa Denizli uzerinde dusunuldugunu duydum. Fatih Terim'den olumsuz yanit alinirsa (ki gorunen o) Lucescu yerine Iran'da buyuk basarilar elde eden Denizli'yi getirmenin daha iyi olacagi fikrini destekleyenler cogunluktaymis...

sivasli_tufan 07.06.2005 10:08

ben su görusteyim su siralar yanaldan sonra hangi hoca gelirse gelsin kendi ipini ceker ukrayna deplasmani birde kendi evimizde danimarka macimiz var hele ukrayna macini kolay olacagini dusunmuyorum.gelen hoca yenildigi takdirde butun sorumluluklari ustune aliyor demektir kabul edecegini zannetmiyorum.
insaallah bizim icin hayirlisi olurda su 2006 ya gideriz.

ElbeyLi58 07.06.2005 21:06

[quote=gakgo58]fatih terimin milli takımın basına geçmesi hem milli takım için hemde kendisi için talihsizlik olur diyorum....[/quote]
evet abi sana katiliyorum
gelse bile bu saaten sonra ne yapacak
WM 2006 gittiiiiiiiiiiiiiiii daha gelmes

izmirliyigido 07.06.2005 21:35

[quote=abircan]allah aşkına fatih terim devri kapandı, o efsane bitti, geçen şampiyonlar ligi final maçı maç yorumculuğunu dikkatli izleyenler, fatih terim in iflasını onaylamışlardır, baştan sona çuvalladı, kupayı liverpol götürdü, yaptığı tüm yorumların altında ezildi, maçtan sonraki yüz hali eşsekten düşmüş gibiydi. yazık idol bir hocaydı kendini harcadı, gs dan bile kovuldu o psikoljiyle milli takıma birşey katamaz,[/quote]

abircan kardeşime aynen katılıyorum.

GuNaY 07.06.2005 22:37

[quote=yasin_58]abi fatih terim dünyaya kendini kanıtlamış bir hocadırrr

ismi yeterr![/quote]
[size=6][color=blue][b]isimle bu iş yürümüyo... geçmişte örnekler çok!!![/b][/color][/size]

ElbeyLi58 07.06.2005 23:07

[quote=gunay][quote=yasin_58]abi fatih terim dünyaya kendini kanıtlamış bir hocadırrr

ismi yeterr![/quote]
[size=6][color=blue][b]isimle bu iş yürümüyo... geçmişte örnekler çok!!![/b][/color][/size][/quote]
[b]misal Hasan Sas [/b]nerde

ygd 07.06.2005 23:23

[quote=elbeyli58][quote=gunay][quote=yasin_58]abi fatih terim dünyaya kendini kanıtlamış bir hocadırrr

ismi yeterr![/quote]
[size=6][color=blue][b]isimle bu iş yürümüyo... geçmişte örnekler çok!!![/b][/color][/size][/quote]
[b]misal Hasan Sas [/b]nerde[/quote]

[size=7][color=red]İSİMLE BİŞE OLMAYACAĞINA BENDE KATILIYORUM AMA FATİH TERİM ŞU AN MİLLİ TAKIMIN BAŞINA GELSE HEDEF OLARAK 2008 AVRUPA ŞAMPİYONASINI GÖSTERECEK(SİZİ ALMANYAYA GÖTÜRÜRÜM DEMEZ,O KADARINI YAPAMAZ ZATEN)..ÖNÜNDEDE 3 KOCA YILI OLUCAK!!FATİH TERİMİN ELİNE TESLİM ET MİLLİ TAKIMI,ŞU 2 YIL İÇİNDE BAŞARILI OLABLECEK YENİ Bİ JENERASYON OLUŞTURABİLİR BENCE...AVRUPA ŞAMPİYONASINA İLK KEZ KATILMAK(EURO 96)ONUN ESERİDİR BUNU UNUTMAYALIM!!!TEKNİK ADAMLARIN KARİYERLERİNDE ÇIKIŞLAR OLDUĞU GİBİ İNİŞLERDE OLUR(ÖRNEKLERİ ÇOK)..BUNDAN DAHA DOGAL NE VARKİ...YANİ UZUN VADEDE(2008 İÇİN DİYORUM)FATİH TERİM BAŞARILI OLABİLİR!!![/color][/size]

yigidoo 08.06.2005 01:52

selam hemserilerim benim nasilsiniz bakalim ?

Allah askina birakin kimin geldigine bakmayinda,
kim gelirse gelsin. hic bir sey degismez her zamanki halimiz.

dunya kupasinda hangi avrupa takimlariyla karsilastik bir bakin? vede ordaki oynadigimiz takimlarda bizden iyi takimlar degillerdi yanin disiplinsiz takimlar ilk golu yiyen dagiliyordu vede öyle oldu

bizim takimda aynisi yedinmi bir gol bitti o mac onlar icin ( futbolcular icin ) bizim takim bu. bu takim kim gelirse gelsin degismez.
degismesi icinde bence türkiye birinci liginde oynayan bütun kuluplerden oyuncu secerken iyi takip etmek gerek vede SAVASAN MÜCADELE EDEN 90 VEDE + LAR DAHIL KOSAN VEDE EN ÖNEMLISDE HIC BIR ZAMAN DISIPLINDEN KOPMAYAN BIR TAKIM OLMALI belki o zaman bir seyler yapabiliriz

takimin basina gelen tv den futbolcu secerse takima böyle kazalara cok raslariz daha

selamlar
insallah hayirlisi olur

ElbeyLi58 22.06.2005 06:22

[b]Terim göreve[/b]

Milli Takimlar Teknik Direktörü Ersun Yanal bugün Futbol Federasyonu Baskani Levent Biçakci ile bir araya gelerek istifasini sunacak. Federasyon, 2006 Dünya Sampiyonasi için kritik maçlar oynayacak Milli Takim için Fatih Terim'e teklif götürecek.

Futbol Federasyonu, bugün Ersun Yanal'in istifasini alir almaz Imparator Fatih Terim'e milli görev için teklif götürecek. Terim daha önce ismi gündeme geldiginde, "Milli Takim'in basinda bir hoca var. Ben bu tür tartismalara girmem" demisti. Yanal'in istifasini bugün alacak olan federasyon böylece Terim'in rahatsiz oldugu konuyu da çözmüs olacak. 2006 Dünya Sampiyonasi'nin Türkiye için büyük önem tasimasi ve eylül ayina dek milli maçlara ara verilmis olmasi nedeniyle Terim'in bu teklifi kabul etmesi bekleniyor.

CÜSSKB-Aynur 22.06.2005 08:44

İnşallah Fatih Terim kabul eder. Çok yerinde bir karar olur.

KEREM_58_34 22.06.2005 08:44

Aman abi ya fatih terim gelmesin o adam futboldan anlamıo onun geri kalmış beyni ile bizi batırır. Yani o yine şabanı ( hakan şükürü ) kadroya sokar.Benim isteğim 2 sene üst üste maç kazanmayalım ama gençlerimizi dünya kupalarına hazırlanmasından yanayım ki fatih terim bu işleri yapmıo ersun hocam bu işi iii bilio ve ii de yapacak.

kadir20 22.06.2005 09:28

Ersun hoca hic bisey bilmiyor sadece para icin takim in basinda Fatih Terim gelirse cok iyi olur takim toparlanir fazla söze gerek yok

yasin_58 22.06.2005 10:36

[quote=KEREM_58_34]Aman abi ya fatih terim gelmesin o adam futboldan anlamıo onun geri kalmış beyni ile bizi batırır. Yani o yine şabanı ( hakan şükürü ) kadroya sokar.Benim isteğim 2 sene üst üste maç kazanmayalım ama gençlerimizi dünya kupalarına hazırlanmasından yanayım ki fatih terim bu işleri yapmıo ersun hocam bu işi iii bilio ve ii de yapacak.[/quote]

gardaş futboldan anlamayan adam UEFAKupasını nasıl alsın ????

kadir20 24.06.2005 14:14

[quote=KEREM_58_34]Aman abi ya fatih terim gelmesin o adam futboldan anlamıo onun geri kalmış beyni ile bizi batırır. Yani o yine şabanı ( hakan şükürü ) kadroya sokar.Benim isteğim 2 sene üst üste maç kazanmayalım ama gençlerimizi dünya kupalarına hazırlanmasından yanayım ki fatih terim bu işleri yapmıo ersun hocam bu işi iii bilio ve ii de yapacak.[/quote]

Dün yapilan bir tv programinda telefon la canli yayina katilan Fatih Terim sözleri ile Milli takim in basina gececegini ima etti... bence cok iyi oldu HAYIRLI UGURLU olsun

Fatih Terim gibi bi hoca var gurur duymamiz lazim insallah Fatih Terim le almanya da Final de oynariz sen merak etme

ElbeyLi58 25.06.2005 10:02

[b]Terim olmazsa Denizli![/b]
Yazliginin tadilati için Mugla'nin Bodrum Ilçesi'ne gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Baskani Levent Biçakci, Milli Takim'in teknik direktör sorununu en kisa zamanda çözeceklerini belirterek, tercihinin, yerli teknik direktörden yana oldugunu ifade etti.

TFF Baskani Levent Biçakçi yaptigi açiklamada Milli Takim için tercihinin yerli teknik direktör oldugunu belirtirken, "Yönetim kurulumuz, önümüzdeki hafta toplanarak, öncelikle Türkiye'deki antrenörlerle görüsecek. Ilk olarak Fatih Terim ile görüsecegiz, eger Fatih Terim ile anlasma saglamayazsak, diger Türk hocalarla görüsecegiz. Bu, Mustafa Denizli de olabilir. Bizim öncelikli hedefimiz, yerli hocadan yana" diye konustu.

Fatih Terim ile gelecek hafta içinde Istanbul'da görüseceklerini belirten Baskan Biçakci, "Fatih hocayla önümüzdeki hafta Istanbul'da bir araya gelecegiz. En kisa zamanda teknik direktör sorununu çözecegiz. Bodrum'a sadece 2 günlük tatil için geldim. Kesinlikle Bodrum'da Fatih Terim ile görüsme yapmayacagim. Hedefimiz, bir an önce Milli Takim'in teknik direktör sorunu çözmek" dedi.

15 yildir Bodrum'da tatil yaptigini belirten Baskan Biçakci, "Koza Villalari'ndaki evimizde esim Esen Biçakçi ile tadilat yaptiriyoruz ve eksikliklerini gideriyoruz" dedi.

1967_DERNEK_10UR 25.06.2005 10:06

[size=7][color=red][b][i]............ERSUN YANALIN MİLLİ TAKIMI BIRAKMASI HEM KENDİ İÇİN HEMDE TÜRKİYE MİLLİ TAKIMININ GELECEĞİ İÇİN EN HAYIRLI KARAR OLDU.BİRAZ GEÇTA OLSA .İNŞALLAH FATİH TERİM TAKIMA BİR ŞEYLER VERECEK VE MİLLİ TAKIM ALMANYA DA GÖCDE GÖSTERİSİ YAPACAK.TÜRKİYE ALMANYA DAKİ KUPA DA OLMAZSA KUPANIN RENGİDE OLMAZ.ALMANYA DA NE KADAR TÜRK OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR...TÜRKİYESİZ DÜNYA KUPASI OLMAZ..........[/i][/b][/color][/size]

HakkıTİMUÇİN 25.06.2005 11:02

[b]Fatih terim im milli takımın başına gelmesini istemiyorum...ama yabancı hocamı ? fatih terim derseniz ...fatih terim derim (amma kafiyeli oldu ha :lol: )

bide Fatih Terim milli takımın başına gelirse...Hakan Şükür'ü kadroya alırmı ..cok merak ediyorum[/b]

ElbeyLi58 25.06.2005 11:04

[quote=gakgo58][b]Fatih terim im milli takımın başına gelmesini istemiyorum...ama yabancı hocamı ? fatih terim derseniz ...fatih terim derim (amma kafiyeli oldu ha :lol: )

bide Fatih Terim milli takımın başına gelirse...Hakan Şükür'ü kadroya alırmı ..cok merak ediyorum[/b][/quote]
abi bence almas Hakan yaslandi

gurbetci_yigido 25.06.2005 11:05

ya abi birakin bu polemikleri dünya alem taniyor Fatih Terim i ama daha bizim milletimiz taniyamamis, Fatih Terim iyi bir hoca olmasaydi Galatasaray i 4 sene üst üste sampiyon yapabilir miydi sonra milli takim euro 96 ya gidebilir miydi Uefa kupasini Türkiye ye getirmis adam siz daha ne konusuyorsunuz, Dünyanin önde gelen takimlarindan birinde teknik patron olarak calisti siz bunlarin hepsini sans olarak mi görüyorsunuz Fatih hocayi istemyen arkadaslar gözlüklerinizi cikartin öyle bakin bu konuya sizin yaptiginiza vefasizlik denir, Vefasizlik ta ne bir sivas li ya ne de bir Türk evladina yakismaz

1967_DERNEK_10UR 25.06.2005 11:05

[quote=gakgo58][b]Fatih terim im milli takımın başına gelmesini istemiyorum...ama yabancı hocamı ? fatih terim derseniz ...fatih terim derim (amma kafiyeli oldu ha :lol: )

bide Fatih Terim milli takımın başına gelirse...Hakan Şükür'ü kadroya alırmı ..cok merak ediyorum[/b][/quote]ALIR ABI ALIR[size=7][color=red][b][i]............ KRAL HAKAN ERSUN YALAN..........[/i][/b][/color][/size]ESKİ ÖĞRENCİSİ.... 8)

yigido20 25.06.2005 11:08

[quote=gurbetci_yigido]ya abi birakin bu polemikleri dünya alem taniyor Fatih Terim i ama daha bizim milletimiz taniyamamis, Fatih Terim iyi bir hoca olmasaydi Galatasaray i 4 sene üst üste sampiyon yapabilir miydi sonra milli takim euro 96 ya gidebilir miydi Uefa kupasini Türkiye ye getirmis adam siz daha ne konusuyorsunuz, Dünyanin önde gelen takimlarindan birinde teknik patron olarak calisti siz bunlarin hepsini sans olarak mi görüyorsunuz Fatih hocayi istemyen arkadaslar gözlüklerinizi cikartin öyle bakin bu konuya sizin yaptiginiza vefasizlik denir, Vefasizlik ta ne bir sivas li ya ne de bir Türk evladina yakismaz[/quote]

arkadasa aynen katiliyorum dahasi adam in pesinde hala dünya takimlari kosuyor sizde ayaginiza gelen kismeti tepiyorsunuz

ElbeyLi58 25.06.2005 11:09

[quote=gurbetci_yigido]ya abi birakin bu polemikleri dünya alem taniyor Fatih Terim i ama daha bizim milletimiz taniyamamis, Fatih Terim iyi bir hoca olmasaydi Galatasaray i 4 sene üst üste sampiyon yapabilir miydi sonra milli takim euro 96 ya gidebilir miydi Uefa kupasini Türkiye ye getirmis adam siz daha ne konusuyorsunuz, Dünyanin önde gelen takimlarindan birinde teknik patron olarak calisti siz bunlarin hepsini sans olarak mi görüyorsunuz Fatih hocayi istemyen arkadaslar gözlüklerinizi cikartin öyle bakin bu konuya sizin yaptiginiza vefasizlik denir, Vefasizlik ta ne bir sivas li ya ne de bir Türk evladina yakismaz[/quote]
[i]gardas Fatih Terim tartisilamas gelmis gecmis en büyük Imparator[/i]

gurbetci_yigido 25.06.2005 11:13

Elbeyli abim fenerli arkadaslar milli takimin basinda cim bom lu bi hoca istemiyor lar, madem Fatih Terim Imparaor niye milli takimda istenmiyor ????

ElbeyLi58 25.06.2005 11:16

[quote=gurbetci_yigido]Elbeyli abim fenerli arkadaslar milli takimin basinda cim bom lu bi hoca istemiyor lar, madem Fatih Terim Imparaor niye milli takimda istenmiyor ????[/quote]
gardasim bu isler FB demesi bakmas
ja Terim gelecek yada Denizli gelecek :wink:

gurbetci_yigido 25.06.2005 11:18

ikiside milli takima yakisan isimler ama bakarsin bu topic de bazi kisiler Fatih Terim i istemiyor ben bunun nedeni soruyorum

ElbeyLi58 25.06.2005 11:21

[quote=gurbetci_yigido]ikiside milli takima yakisan isimler ama bakarsin bu topic de bazi kisiler Fatih Terim i istemiyor ben bunun nedeni soruyorum[/quote]
:arrow: gardasim ins. Terim gelir ozaman herkes Terimi alkislar
sevmeyenler bisden cok sever

gurbetci_yigido 25.06.2005 11:22

[quote=ElbeyLi58][quote=gurbetci_yigido]ikiside milli takima yakisan isimler ama bakarsin bu topic de bazi kisiler Fatih Terim i istemiyor ben bunun nedeni soruyorum[/quote]
:arrow: gardasim ins. Terim gelir ozaman herkes Terimi alkislar
sevmeyenler bisden cok sever[/quote]

aynen katiliyorum bu yazina ve diyorum ki zaman herseyin ilacidir zaman herseyi gösterecek

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:20.