![]() |
SIVAS´IN ÜNLÜLERI
herkes kendine göre en karizmatik sivaslı kim belirlesin. yalnız bu kişiler ünlülerden oluşmalı ben bildiğim bir kaçisim yazacağım sizde ünlü katabilirsiniz
1.çılgın sedat 2.ibrahim toraman 3.uğur ışılak 4.ümit özat bence en karizmatik bunların arasından çılgın sedat. |
1.ibrahim toraman
2.uğur 3.ben :o 4.ümit ve sedat |
cem yılmaz
|
[quote=CAGLAYAN]saol Gardas
allah razi olsun :)[/quote] abi seni kırmak istemezdim ama bazen gerçekler acı oluyor malesef :lol: :lol: |
[quote=abircan]cem yılmaz[/quote]
cem yılmaz sivaslımı ya?? |
ÇILGIN SEDAT
|
bu arada rıza çalımbayı tebrik eder bir sivaslı olarak başarılar dilerim,bildiğiniz gibi rıza çalımbayda sivaslıdır..
|
5.ismail yk
6.onurşan ama bence çılgın sedat en karizma |
cem yılmaz imranlılı yanılmıyorsam daha gecen gün 105 yasında babannesi vefat etti
|
arkadaslar rıza çalımbay benim mahallemin çoçuğudur, yeni mahallede top oynamışlığımız vardır kendisiyle. sivas yıldızeli topulyurt köyündendir
|
bence ümit ozat..tam bir yiğidoo kendii
|
rıza çalımbay sivaslıysa o zaman kararımı değiştiriyorum...RIZA ÇALIMBAY bence çok karizma...ve geleceğin fatih terimi inşallah bjk da başarılı olur..fatih terim gibi uefa kupasını kaldırır....tabi bu dilekler ismail hoca içinde geçerli..ya ismail hoca nereli bilen varmı???
|
bildigim kadariyla onur $an sadece annesi sivas li
babasi karadeniz li galibha ayni benim gibi |
pardon galiba yerine galibha yazmisim
|
cem yılmaz sivaslı ama uğur ışılak sivaslıysa benim favori adamım uğur ışılka..
çok oturaklı bi adam ya.. |
bende oyumu çılgın sedattan yana kullanıorum.ama ben daha yakışıklı ve karizmatiğim o ayrı konu.....
|
Sİvas'ın en ünlüsü benim başkasını tanımam. İstanbulda , Ankarada , İzmirde yani tüm Türkiyede beni çoooook tanıyan vardır.
|
[quote=mericcas]Sİvas'ın en ünlüsü benim başkasını tanımam. İstanbulda , Ankarada , İzmirde yani tüm Türkiyede beni çoooook tanıyan vardır.[/quote]
gerçektende seni tanımayan war mı bea? :lol: |
slm arkadaslar bence sivasın en yakısıklısı ismail yk
ha bu arada arkadas lar lutfen fanatık gazetesını sıtesıne gırelım ve manısa baskanın yaptıgı acıklamaya cevap verelım... (plase) |
slm arkadaslar bence sivasın en yakısıklısı ismail yk
ha bu arada arkadas lar lutfen fanatık gazetesını sıtesıne gırelım ve manısa baskanın yaptıgı acıklamaya cevap verelım... (plase) |
uzun bi süre düşündüm ve sivasın en ünlüsünün KANGAL olduğuna karar verdim çünkü dünyanın heryerinden tanınıyor :lol: :lol:
|
[size=6][color=red][b][i]beyler hıc bosuna ugrasmayın en karızması İbrahim toraman bu böyle bline alın sıze guzel bı resım ıbrahim abım en karızmasıdır valla resmı ekleyemıyrum kusura bakmayın [/i][/b][/color][/size]
|
[size=7][color=darkblue]bence de ibrahim torman [/color][/size]
|
aslında bana sorarsnız doğru sölemek gerekirse en karizmatik sivaslı başkanımız sayın MECNUN ODYAKMAZ dır...
|
bence en karizmatiği İsmail y.k :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8)
|
BEN Bİ FOTOĞRAFIMI GÖDERİYİM DE KARİZMA GÖRÜN :lol: :lol:
ŞAKA Bİ TARAFA, YİĞİDOLARIN HEPSİ KARİZMA BE YAA ÇOKELİĞİMİZ BİLE KARİZMA VALLA... |
[quote=SONMEZ]BEN Bİ FOTOĞRAFIMI GÖDERİYİM DE KARİZMA GÖRÜN :lol: :lol:
ŞAKA Bİ TARAFA, YİĞİDOLARIN HEPSİ KARİZMA BE YAA ÇOKELİĞİMİZ BİLE KARİZMA VALLA...[/quote] eeee hadi gönder de bakalim :P bir sol yan köseye bak görürsün (kazmayi)Karizmayi!!! |
aslında bana sorarsnız doğru sölemek gerekirse en karizmatik sivaslı başkanımız sayın MECNUN ODYAKMAZ dır...demis arkadas valla dogru demis
|
ha gardaslar Ümit ozat,ali ibicek,de var onlarda benim mahallelemin adami.birazda efsanelerin isimleri yazilsa de hadiii.
baslayayim. Nurettin sarisozen,zarali halil gerisinide sizyazin |
YAA ÇAĞLAYAN GARDAŞIM, ŞU SOL TARAFDAKİ RESMİNİ (KAZMAYI)
KALDIRSANA YAA... OĞLUM (FURKAN) GORÜNCE GORHUSUNDAN OBİR ODAYA GAÇTI GARİBİM... :lol: :lol: DUR GEDİB Bİ BAHIYIM NEĞDİYOR ?... |
AHA BABAN ANİYAAA LOOO ...
FURKAN OBİR ODADA DOLABIN İÇİNE GİRMİŞ... :lol: :lol: :lol: EVET ARKADAŞLAR ŞAKA Bİ TARAFA DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİMİZİN İSİMLERİNİ YAZMAYA DEVAM EDELİM LÜTFEN... |
[size=7][color=blue][i][b]sen karizma görmemişsin be dostum [/b][/i][/color][/size]
|
ibrahim toraman elbeyli koyuncu köyünden....
|
bence en karizma sıralaması şölee:
1-Cem Yılmaz 2-Abdullatif Şener 3-Ümit ÖZat Aslında Bütün Sivaslılar Doğuştan Karizmatik Soru Biraz Yanlış :D |
alın size liste; mecnun otyakmaz,cem yılmaz,şener şen,aytaç arman,rıza çalımbay,ibrahim toraman,erdal keser,ümit özat,abdüllatif şener,mustafa sarıgül,fatih gökşen,nurettin koçak,vural öger,ismini sayamadığım yüzlerce şahıs yani bütün yiğidolar....
|
Sener Sen ve Ugur Isilak maalesef Sivasli degiller, birisi Adanali, birisi Kochisarli. Ama illaki liste olusturuluyorsa Oguz Yilmaz derim, var mi daha karizmatigi :lol:
|
CEM YILMAZ SİVAS GÜRÜNLÜDÜR
|
EN KARİZMATİK SİVASLI BECE UĞUR IŞILAK TAM BİR SİVASLI NUMER ONE..................
|
[quote]EN KARİZMATİK SİVASLI BECE UĞUR IŞILAK TAM BİR SİVASLI NUMER ONE..................[/quote]
Iki ust mesajda yazmistim. Abartmayin arkadaslar, herkes Sivasli degil.. |
[quote=skywriter][quote]EN KARİZMATİK SİVASLI BECE UĞUR IŞILAK TAM BİR SİVASLI NUMER ONE..................[/quote]
Iki ust mesajda yazmistim. Abartmayin arkadaslar, herkes Sivasli degil..[/quote] Tabiki ben zuhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:46. |