SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   ÇILGINLAR " OLARAK İNANDIK SİZE BU SENE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5233)

ali_58 24.04.2005 19:57

[img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/11421/normal_DSC01918.JPG[/img]

[url]http://www.sivasspor.com/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=55&pos=24[/url]

Bir başkadır sivasspor taraftarı.İyi günde kötü gününde yanında..Çünkü biliyoruz ki bizim sevgimiz maç sonuçları ile azalmıyor.Futbolcular gün geliyor çok iyi oluyor gün geliyor forumsuz olabiliyor.Bizlerde her zaman yanlarında olup gereken desteği vermeye çalışıyoruz.Herşeyden önce tüm sivas düşmanlarına karşı bu inanç bizi şampiyon yapacak.İsterdik bu gün manisayı yenip sabahlara kadar eğlenelim ama olmadı.
Bundan sonra her maçımız final..Hiç bir provakasyona alet olmadan inancımızı tribünden sahadaki futbolcularımıza yansıtarak yanlarında olacağız.Bıkmadan yorulmadan görevimizi layıkı ile yapmak zorundayız.Bu gün dünden daha çok birlik içinde olarak kırmızı beyaz sevgimizi haykırmalıyız.Çok CEFALAR çektik ama hiç bir zaman TERKETMEDİK..
BİZ ÇILGINLAR OLARAK BİR EFSANEYİZ

türkçerap_yakup 24.04.2005 20:17

bravo

ergin 24.04.2005 21:03

[quote=ali_58]Bir başkadır sivasspor taraftarı.İyi günde kötü gününde yanında..Çünkü biliyoruz ki bizim sevgimiz maç sonuçları ile azalmıyor.Futbolcular gün geliyor çok iyi oluyor gün geliyor forumsuz olabiliyor.Bizlerde her zaman yanlarında olup gereken desteği vermeye çalışıyoruz.Herşeyden önce tüm sivas düşmanlarına karşı bu inanç bizi şampiyon yapacak.İsterdik bu gün manisayı yenip sabahlara kadar eğlenelim ama olmadı.
Bundan sonra her maçımız final..Hiç bir provakasyona alet olmadan inancımızı tribünden sahadaki futbolcularımıza yansıtarak yanlarında olacağız.Bıkmadan yorulmadan görevimizi layıkı ile yapmak zorundayız.Bu gün dünden daha çok birlik içinde olarak kırmızı beyaz sevgimizi haykırmalıyız.Çok CEFALAR çektik ama hiç bir zaman TERKETMEDİK..
BİZ ÇILGINLAR OLARAK BİR EFSANEYİZ...[/quote]

İMZA ve küçük bir kaşe... :!:

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR..

kadir20 24.04.2005 21:32

sampiyonlugumuz engellenemez!!!!!!!

:x :x :x :x :x

FatihSoner58 24.04.2005 22:42

[quote=ali_58]Bir başkadır sivasspor taraftarı.İyi günde kötü gününde yanında..Çünkü biliyoruz ki bizim sevgimiz maç sonuçları ile azalmıyor.Futbolcular gün geliyor çok iyi oluyor gün geliyor forumsuz olabiliyor.Bizlerde her zaman yanlarında olup gereken desteği vermeye çalışıyoruz.Herşeyden önce tüm sivas düşmanlarına karşı bu inanç bizi şampiyon yapacak.İsterdik bu gün manisayı yenip sabahlara kadar eğlenelim ama olmadı.
BİZ ÇILGINLAR OLARAK BİR EFSANEYİZ...[/quote]

Aynen gardas

kadir20 24.04.2005 22:56

hasret bitiyor artik sivasspor süperlige cikiyor

skywriter 24.04.2005 23:14

[img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/11421/normal_DSC01918.JPG[/img]

Cilginlar'i bugun statta Sivasspor'a verdikleri bitmek tukenmek bilmeyen destekten dolayi tebrik ederim...

58_SIVAS_58 25.04.2005 10:17

TEK KELIME SÜPERDINIZ TARAFTAR DEDIGIN DE BÖYLE OLMALI

sivaslim58 25.04.2005 10:24

TARAFTAR TEK KELİME İLE SÜPERDİ.BAKALIM YÖNETİCİLER BU HAFTA NE DİYECEK.

serserilerin_prensi 25.04.2005 10:29

[url]http://www.sivasspor.com/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=55&pos=24[/url]

BİZ ÇILGINLAR OLARAK BİR EFSANEYİZ BİRAZ DELİ SERSERİYİZ KADER BİZİ AYIRSADA ÖLENE DEK SENİNLEYİZ ARKADAŞLAR DERNEGİMİZE KAYITLAR DEVAM ETMEKTEDİR KAYIT İŞİN 18 YAŞINI DOLDURMUŞ OLMANIZ LAZIM ... ADRES HOCA AHMET YESEVİ CADDESİ KARACA ZÜCCAYİYE ÜSTÜ PASAJ İÇİ TÜM YİGİDOLARI BEKLİYORUZ

58 SİVASSPOR TARAFTARLAR DERNEGİ...

OLEY OLEY SENDE KATIL BİZE HAYDİ KATILŞ BİZE OOOOOO ÇILGINLAR 58 OOOOOOO

casus84 25.04.2005 10:47

Bir başkadır sivasspor taraftarı.İyi günde kötü gününde yanında..Çünkü biliyoruz ki bizim sevgimiz maç sonuçları ile azalmıyor.Futbolcular gün geliyor çok iyi oluyor gün geliyor forumsuz olabiliyor.Bizlerde her zaman yanlarında olup gereken desteği vermeye çalışıyoruz.Herşeyden önce tüm sivas düşmanlarına karşı bu inanç bizi şampiyon yapacak.İsterdik bu gün manisayı yenip sabahlara kadar eğlenelim ama olmadı.
BİZ ÇILGINLAR OLARAK BİR EFSANEYİZ[/quote]

[size=7][b]İSTANBULLU SİVASLILAR SİZLERİ KUTLAR.
**FUTBOLCU,TARAFTAR,YÖNETİM EL ELE HEP BİRLİKTE SÜPE LİGE.[/b][/size]

58_SIVAS_58 25.04.2005 10:55

[size=7][color=darkblue][i][b]ISTE TARAFTAR
ISTE CILGINLAR
Sivasin GURURUSUNUZ[/b][/i][/color][/size]

tolga06 25.04.2005 11:16

arkadaşlar ankaradan özellikle bu maç için geldim ve şuan iş yerindeyim ve sesim kısılmış konuşamıyorum ama coşkumuz iyi idi ama daha da iyi olacak burdan herkese teşekkürler tabi diğer çekirdekçiler ve uyukluyanlarıda kınıyorum...... süpersiniz....

1967_DERNEK_NAİL 25.04.2005 11:21

TOLGA SAOL GARDAŞ SENİ HER ZAMAN ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ<...

1967_DERNEK_10UR 25.04.2005 11:58

[quote=tolga06]arkadaşlar ankaradan özellikle bu maç için geldim ve şuan iş yerindeyim ve sesim kısılmış konuşamıyorum ama coşkumuz iyi idi ama daha da iyi olacak burdan herkese teşekkürler tabi diğer çekirdekçiler ve uyukluyanlarıda kınıyorum...... süpersiniz....[/quote]TOLGA GERÇEKLERİ YAZDIĞIN İÇİN TŞKLER...

1967_DERNEK_10UR 25.04.2005 12:06

düm kü maç ve bir önce ki gece ne biz uyuduk nede sivas'ı uyuttuk.biz üzerimze düşen görevi yaptık .maç günü ise manisanın kaldığı otel polis ablukasına alınmıştı.çarşıyı pazarı inlettik şampiyon nidalarıyla .polis eşliğinde stadyuma geldik....

HakkıTİMUÇİN 25.04.2005 12:46

[quote=serserilerin_prensi][img]http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/11421/normal_DSC01918.JPG[/img]

BİZ ÇILGINLAR OLARAK BİR EFSANEYİZ BİRAZ DELİ SERSERİYİZ KADER BİZİ AYIRSADA ÖLENE DEK SENİNLEYİZ ARKADAŞLAR DERNEGİMİZE KAYITLAR DEVAM ETMEKTEDİR KAYIT İŞİN 18 YAŞINI DOLDURMUŞ OLMANIZ LAZIM ... ADRES HOCA AHMET YESEVİ CADDESİ KARACA ZÜCCAYİYE ÜSTÜ PASAJ İÇİ TÜM YİGİDOLARI BEKLİYORUZ

58 SİVASSPOR TARAFTARLAR DERNEGİ...

AHA BU FOTOĞRAFI DA BEN CEKTİM GARDASLAR...HEMDE TAAA KAPALIDAN

OLEY OLEY SENDE KATIL BİZE HAYDİ KATILŞ BİZE OOOOOO ÇILGINLAR 58 OOOOOOO[/quote]

1967 dernek serkan20 25.04.2005 12:57

[b]kimse kırılmasın darılmasın ama ben bişey belirtmek istiyorum
sevgili sivaslı gardaşlarım ben manisa maçını tvden seyrettim ve pek sivaslı taraftarlarımızdan ses çıkmadı
açıkcası sinir oldum
hele yediğimiz golden sonra desteğin dahada artması gerekirdi
manisanın oyun moıtivasyonunu taraftar desteğiyle yıkmamaız lazımdı
gerçi sivasspor manisaya oyun kurmasına izin vermediler sağolsunlar
ama
seyircimiz çok suskundu
ben tvden izlediğim kadarıyla gole kadar destek vardı golden sonra maç bitimine 5 dk kala tekrar destek geldi
soruyorum size destek bumudur?[/b]

Yagmur58 25.04.2005 13:11

[i]Az once bende resimlere baktim ve tv den de izledigim kadariyla taraftarlarimiz bu macta diger maclari goz onunde bulundurursak superdi..
Taraftlarimizin yinede elinden geleni yaptigini dusunuyorum..Ve inaniyorum ki gun gectikce taraftarlarimizin destegi dahada guzel olacak..
Burdan taraftlarimizi kutluyorum, VE BU DAHA BASLANGIC diyorum..

SAMPIYON SIVASSPOR....... :wink:[/i]

alper58 25.04.2005 13:36

Sivasspor nerde taraftar orda.bekle bizi süper lig süper taraftarlar geliyor.lige renk geliyor.bunu hiç kimse inkar edemiyecekk...... :lol:

serhankaburcuk 25.04.2005 16:54

[size=4][b][i]Arkadaşlar ilk önce Dünkü tribün shovundan dolayı herkese teşekkür ediyorum.Ama Çılgınlar 58 arkadaşlarım sizde tribün shovunu kendinize maletmişsiniz..Şu gözüken resimde sadece çılgınlar58 mensuplarımı var...Lütfen oraya gelen 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği mensuplarını ve tribünlere renk katan Serhat abinizi unutuyorsunuz :lol: :lol: Neyse yinede herkese Teşekkürler...[/i][/b][/size]

ali_58 25.04.2005 17:28

Unuttuğumuz için ksr bakma serhat abi sana ve 1967 taraftarlar derneğinede teşkkür ediyorum ha biz ha siz hiç farketmez biz iki dernek artık tek yüreğiz..

BROTHERS58 25.04.2005 17:30

HELAAAAALLLLL SİZE SİVAS SİZİNLE GURUR DUYUYOR.ANTALYADA SİZLERLEYİM GARDASLARIM.

enbuyuk58 26.04.2005 03:17

[quote=serhankaburcuk][size=4][b][i]Arkadaşlar ilk önce Dünkü tribün shovundan dolayı herkese teşekkür ediyorum.Ama Çılgınlar 58 arkadaşlarım sizde tribün shovunu kendinize maletmişsiniz..Şu gözüken resimde sadece çılgınlar58 mensuplarımı var...Lütfen oraya gelen 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği mensuplarını ve tribünlere renk katan Serhat abinizi unutuyorsunuz :lol: :lol: Neyse yinede herkese Teşekkürler...[/i][/b][/size][/quote]

Serhat abi sen çılgınların başında mı duruyosun..
Ayrıca ben 1967 derneğine gidip oturduğumda falan şimdi 58 taraftarlar derneğini açanların geceleyin gizlice 1967 dernek binasına çok afedersiniz ama hayat kadını getirdiklerini felan duydum..hatta derneğinizi alıp bilmem napın gibi laflar ederek ayrılmışlar..ordan ayrıldıktan sonra kendi derneklerini açmışlar..şimdide o kadar olayın üstüne sabahleyin kalkıp ilk iş olarak birbirlerine ağır ithamlarda bulunan iki dernek gerçekten birleştimi..burda yazılıyor ama ben duyunca inanamadım..ayrıca 1967 derneğine nasıl üye olabilir serhat abi..bide dediğim gibi sen çılgınların başkanlığınımı yapıyosun..
Seni seviyoruz serhat abi saygılarla..
Bu hafta geldik maça..az buçuk tribun görmüşlüğümüz var..ama maalesef maraton tribun yeterli kalabalığı sağladığı halde tezahurat yapmasını bilmiyor..daha doğrusu tezahurat bilmiyor..allah sana kolaylık versin..
o kalabalıktan o ses çıkmamalıydı..herkes tribun şowdan bahsediyor ama senin de bildiğin gibi kırmızı beyaz, arada sıra da alkışla sivas tan başka bişey yoktu..bide bu iki dernek çılgınlar58 grubunda mı birleşti..bi şu olaya açıklık getir abi..çılgınlar devam mı edecek..yeni bir isimmi olacak..

cevap için şimdiden saol serhat abi.

asil58 26.04.2005 10:36

gardas sen ne dediğinin farkındamısın kım 67 derneğine hayatkadını atmıs sen kulaktan duyma sözlerle nasıl bu suçlamayı yapabiliyorsun eğer elinde bir belgen ve kanıtın varsa göster bütün sivas görsün o zaman.Neden bu suçlamaları yapıp şimdi tek yürek olmus iki derneğin arasına girmeye çalışıyorsunuz YAPMAYIN AYIPTIR.Hem nasıl maraton dan ses çıkmamış golu yedikten sonra maraton mu susmuş yoksa maç bedava diye getrilen o 200 kişilik liseli çocuklarmı susmuş.
Çılgınlar 58 e de gelince, biz başkaları gibi hiç bir zaman aldığımız biletleri kara borsada satmadık aslanım.ÇILGINLAR 58 1967 den BERİ var bundan sonrada olacaktır.

sivaslim58 26.04.2005 10:49

BU KAVGALAR ÇOK AYIP HİÇ YAKIŞMIYOR.LÜTFEN.

serserilerin_prensi 26.04.2005 11:00

ya çılgınlar 58 1968 den beri var bunda sonrada devam edicek bunun başka yolu yok herşey gelir geçer özellikle silahlı askerler ama çılgınlar 58 bir ömürboyu sürer

asil58 26.04.2005 11:01

ARKADASLAR GAZA GELMEYIN BU YAZIYI YAZAN KISI YENICERI Züppelerinden biri

CEVIK 26.04.2005 11:50

[color=cyan][/color][size=7][/size]ARKADAŞLAR SİZLER TEK KELİMEYLE HARIKAYDINIZ BUNLAR ANLATILAMZ ANCAK YAŞANIR BEN SİZLERİ KAPALI TÜRÜBÜNDEN ALKIŞLADIM BIRAVOO ARKADAŞLAR AYRICA MİSAFİR PERVERLİGİNİZ İÇİNDE BİRKEZ DAHA SİZİ ALKIŞLIYORUM

SAYGILARIMLA

1967_DERNEK_MUSTAFA 26.04.2005 20:19

[quote=enbuyuk58][quote=serhankaburcuk][size=4][b][i]Arkadaşlar ilk önce Dünkü tribün shovundan dolayı herkese teşekkür ediyorum.Ama Çılgınlar 58 arkadaşlarım sizde tribün shovunu kendinize maletmişsiniz..Şu gözüken resimde sadece çılgınlar58 mensuplarımı var...Lütfen oraya gelen 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği mensuplarını ve tribünlere renk katan Serhat abinizi unutuyorsunuz :lol: :lol: Neyse yinede herkese Teşekkürler...[/i][/b][/size][/quote]

Serhat abi sen çılgınların başında mı duruyosun..
Ayrıca ben 1967 derneğine gidip oturduğumda falan şimdi 58 taraftarlar derneğini açanların geceleyin gizlice 1967 dernek binasına çok afedersiniz ama hayat kadını getirdiklerini felan duydum..hatta derneğinizi alıp bilmem napın gibi laflar ederek ayrılmışlar..ordan ayrıldıktan sonra kendi derneklerini açmışlar..şimdide o kadar olayın üstüne sabahleyin kalkıp ilk iş olarak birbirlerine ağır ithamlarda bulunan iki dernek gerçekten birleştimi..burda yazılıyor ama ben duyunca inanamadım..ayrıca 1967 derneğine nasıl üye olabilir serhat abi..bide dediğim gibi sen çılgınların başkanlığınımı yapıyosun..
Seni seviyoruz serhat abi saygılarla..
Bu hafta geldik maça..az buçuk tribun görmüşlüğümüz var..ama maalesef maraton tribun yeterli kalabalığı sağladığı halde tezahurat yapmasını bilmiyor..daha doğrusu tezahurat bilmiyor..allah sana kolaylık versin..
o kalabalıktan o ses çıkmamalıydı..herkes tribun şowdan bahsediyor ama senin de bildiğin gibi kırmızı beyaz, arada sıra da alkışla sivas tan başka bişey yoktu..bide bu iki dernek çılgınlar58 grubunda mı birleşti..bi şu olaya açıklık getir abi..çılgınlar devam mı edecek..yeni bir isimmi olacak..

cevap için şimdiden saol serhat abi.[/quote]size=13][b][i]EN BÜYÜK58 KARDEŞİM BENİ TANIRSIN BELKİ BEN MUSTAFA ABİN BÖYLE YAZILARI SAKIN BİR DAHA YAZMA BİZ BAŞKANIMIZ MECNUN ABİNİN SÖZÜNE GİDEREKTEN STADYUMDA BİR ARADA OLMANIZI İSTİYORUM.DEDİĞİNDEN DOLAYI STADYUMDA BİRLEŞTİK.BİZ ÖBÜR DERNEĞİN YÖNETİCLERİYLE DE KONUŞTUK VE SİZİN İÇİNDE OLAN PİSLİKLERİ STADYUMUN İÇİNDEN ATIN DEDİK VE ONLARDA DEDİĞİMİZİ KABUL ETTİLER .SETTE BİR KİŞİ DURSUN DİYE BİR TOPLANTI YAPTIK .KARAR ALINDIKTAN SONRA SERHATI SETE ÇIKARDIK VE 3 HAFTADIR HARİKA YALNIZ ŞUNUDA SÖYLÜYÜM STADYUMDA BERABERİZ.DIŞARIDA ONLAR KENDİ DERNEKLERİNDE BİZ KENDİ DERNEĞİMİZDEYİZ.YALNIZ SENİ TANIMAK İSTERİM.YARIN KENDİNİ BANA TANITIRSAN SEVİNİRİM.BİR DAHA BÖYLE YAZILAR YAZMA O SATDYUMDA BİZİM DERNEKTENDE 150 KİŞİ VARDI KENDİNE MAL ETME BİR İNTERNETE RESMİNİZ ÇIKMAYLA ELİNİZ AYAĞINIZ DOLAŞTI.
YALNIZ ŞUNUDA SÖYLÜYÜM SERHAT ÇILGINLARIN BAŞKANI DEĞİL 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ'NİN ÜYESİ VE STADYUMDA 2 DERNEĞİNDE TRİBÜN SORUMLULUĞUNU YAPIYOR.ÜYE OLMAK İSTERSEN 3 ADET FOTOĞRAF,1 ADET KİMLİK FOTOKOPİSİ VE YILLIK 18 YTL AİDAT GEREKİYOR.

ADRES:SELÇUK İŞHANI 4.KAT NO:409
TELEFON:0346 221 1967...[/i][/b][/][/size][/quote]

efsanedavulcu 27.04.2005 13:26

[quote=ali_58]Unuttuğumuz için ksr bakma serhat abi sana ve 1967 taraftarlar derneğinede teşkkür ediyorum ha biz ha siz hiç farketmez biz iki dernek artık tek yüreğiz..[/quote][b]
1967 GENÇ TARAFTRALAR DERNEĞİ HER ZAMAN HERYERDE
HEP DESTEK TAM DESTEK VERMİŞTİR :!: :!: :!: :!: [/b]

ZARALI_SELO 27.04.2005 15:32

NE MANİSA NE ERCİYES NEDE KOCAELİ BU SENE SENSİN ŞAMPİYON YİĞİDOMM :lol: :lol:

ZARALI_SELO 27.04.2005 15:35

HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN

HakkıTİMUÇİN 27.04.2005 16:14

süpersiniz süperrrrrrrrrr

1967_DERNEK_10UR 27.04.2005 16:16

HERŞEY GÜZELDE ŞU STADYUMDA BİR YAPILSA DAHA İYİ ŞEKİL YAPARIZ...STADYUMUN GÖRÜNTÜSÜ ORTAMI BOZUYOR..

asil58 27.04.2005 19:09

MUSTAFA ABİ SEN YAZILARI KARIŞTIRDIN GALİBA EN BÜYÜK 58 NİCKLİ KİŞİ ÇILGINLAR 58 DEN DEĞİL.

DJMuRaT 27.04.2005 21:28

Hayret! casus sonunda sanada SiVas taraftarını beğendirebildiK!!!!

[size=7][b]İSTANBULLU SİVASLILAR SİZLERİ KUTLAR.
**FUTBOLCU,TARAFTAR,YÖNETİM EL ELE HEP BİRLİKTE SÜPE LİGE.[/b][/size][/quote]

FatihSoner58 28.04.2005 00:02

SUPERSINIZ GARDASLAR. TARAFTAR DEDIGIN SIZIN GIBI OLMALI

serhankaburcuk 30.04.2005 11:39

[size=4][b][i]Kaç gündür siteye girme fırsatım olmadı ama ben yokken yine sitede baya olaylar olmuş...Ben bazı konulara açıklık getireyim.Ben Çılgınlar58 grubu mensubu değilim benim amacım sadece Sivasspora hizmet etmek ve bu aşkla yıllardır takımımın peşinden gidiyorum ve gitmeyede devam edecegim.Benim maraton tribününe başkanlık yapmamın sebebi iki dernek başkanının kendi aralarında anlaşmaları sonucu olmuştur ve onların ricası üzerine ben ordayım yani ben çılgınlar58 in başkanı falan değilim ama beni tribünde herkes sever ve saygı duyar....Ha bu arada çok üzücü olaylar duydum yok derneğe karı atma meselesi falan vardı böyle olaylar yoktur ve hiç olmamıştır.Ve ben bu yazıyı siteye yazanı biliyorum...[/i][/b][/size]

asil58 30.04.2005 14:09

serhat abi biz seni ÇILGINLAR 58 olarak yeniçerilerin reisiykende seviyorduk şimdide çok seviyoruz her zaman arkandayız.Zaten bu tür yazıları yazanlar Sivasspor lu olamazlar.Biz kendi işmize bakalım iki dernek ve bir grup tek yürek olalım.Onların zorları iki derneği ve bizi çekememeleridir.

KISKANANLAR ÇATLASIN....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:16.