SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   savaş ayın terbiyesizliği!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5364)

muRTix1 07.11.2005 15:33

savaş ayın terbiyesizliği!!

Sivas'ın yolları Anderson masalları

Israr etmeyin, "O adam" hakkında ters laf etmem. Galatasaray'ı hacamat ettiğimiz o meşum gecede, 6 gol atan takımımızın süvarisine yanlış yaparsam Allah Baba "taş eder" beni. Onu da bırak, Lorant hocaya gık bile desem ayıp olur, vefasızlık olur zaten. Bir şey diyeyim mi; aslında Sivas iyi takım. Fener'e yenilen her takıma olduğu gibi onlara da saygım sevgim sonsuz. Gerçi ilk anlarda biraz terbiyesizlik, hatta küstahlık yaptılar. Bayram günü evlerine gelen misafire gol filan atıp örfü adeti hiçe saydılar. Lakin sonradan hatalarını anlayıp durumu düzeltiler aferin.

[url]http://www.pasfotomac.com.tr/ay.html[/url]

bu adam kendini ne zannediyor futboldan anlamayan bu adamın yaptığı terbiyesizliktir

arkadaşlar sizden ricam bu adama mail bombardımanı yapalımda sivassporun sivaslının ne oldunu anlasın haddini bilsin
şu an mail adresi arıyorum birazdan yazcam buraya saygılar..

bbptek58 07.11.2005 15:38

abi o adamın seviyesine inmeyelim ne televizyonculuğunu ne de yazarlığını severim çok boş bi adam zaten maçı yorumlamış ama maçtan haberi bile yok anderson iki gol attı diyo

1967_DERNEK_10UR 07.11.2005 15:38

[QUOTE=muRTix1]Sivas'ın yolları Anderson masalları

Israr etmeyin, "O adam" hakkında ters laf etmem. Galatasaray'ı hacamat ettiğimiz o meşum gecede, 6 gol atan takımımızın süvarisine yanlış yaparsam Allah Baba "taş eder" beni. Onu da bırak, Lorant hocaya gık bile desem ayıp olur, vefasızlık olur zaten. Bir şey diyeyim mi; aslında Sivas iyi takım. Fener'e yenilen her takıma olduğu gibi onlara da saygım sevgim sonsuz. Gerçi ilk anlarda biraz terbiyesizlik, hatta küstahlık yaptılar. Bayram günü evlerine gelen misafire gol filan atıp örfü adeti hiçe saydılar. Lakin sonradan hatalarını anlayıp durumu düzeltiler aferin.

[url]http://www.pasfotomac.com.tr/ay.html[/url]

bu adam kendini ne zannediyor futboldan anlamayan bu adamın yaptığı terbiyesizliktir

arkadaşlar sizden ricam bu adama mail bombardımanı yapalımda sivassporun sivaslının ne oldunu anlasın haddini bilsin
şu an mail adresi arıyorum birazdan yazcam buraya saygılar..[/QUOTE][COLOR=BLUE]DAHA DÜNE KADAR SARIYER-SİVAS MAÇINDA KADIKÖY STADINA GELEREK SİVAS MAÇINI İZLEYEN VE ERTESİ GÜNDE YORUM YAZIP SİVASSPOR'U VE TARAFTARINI YERE GÖĞE SIĞDIRAMAYN SAVAŞ AY NE ÇABUK DÖNMÜŞ..[/COLOR]

muRTix1 07.11.2005 15:42

bence mail atalım ben atıcam sizi bilmem arayıp mail adresini buldum [email]savasabi@sabah.com.tr[/email] buyrun mail adresi en azında 40-50 mail giderse sivaslının ne olacağını anlar diyorum ben saygılar...ayrıcada emniyet imizede laf etmiş celalettin cerrahın sivastan gittini bilmiyo galiba ortada bi özenti varsa oda kendisi

Arif Coşkun 07.11.2005 15:44

Anlaşılan oda virajlı yollara girmiş.Böyle küçümseyerek,taraflı yorum yapan bir gazeteci ne yapılır.Şiddetle protesto edilir. Şiddetle kınıyorum Savaş AY'IN tutumunu.

muRTix1 07.11.2005 15:49

sevgili savaş bey futboldan anlamadığınız her halinizden belli oluyor..belkide maçı izlemediniz ilk olarak anderson 2 gol değil bir gol attı oyunun her anında sivassporun ağırlığı olduğunu herkes gördü ama galiba siz görmediniz?sivasspor iyi bir takım değil en az fenerbahçe gibi süper bir takımdır bunu idrak etmeniz için sahanızda sizi yenmemiz gerekiyor bakalım bu gerçekleştiğinde yazınız nasıl olacak?ayrıcada celalettin cerrahın hangi şehirden istanbula gittiğini araştırmanızı öneririm..sanki herşeyi bilen bir yazı yazmışsınız ama bu yazınızla bariz bir şekilde belli ediyosunuzki hiç bişey bilmiyorsunuz size yakışmıyor..sivaslılar olarak mail kutunuzu dolduracağız ve sizde sivas taraftarının fenerbahçe taraftarındanda fazla olduğunu araştırıp göreceksiniz..lütfen bundan sonra takımları araştırıp maçı izleyip sonra yorum yazınız saygılar..

x_burnley 07.11.2005 15:51

SELAM

ZATEN SAVAŞ AY TERBİYESİZLİĞİ ÇOK UFAK YAŞTA ÖĞRENMİŞ BİZLER ONUN SEVİYESİLE İNMEYELİM DAHA DÜNE KADAR ONUR GARDAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ SİVAS HALKINI VE SİVASSPORU YERE ĞÖĞE SIĞDIRAMAYAN BU ADAM ŞİMDİ 80 DERECE DÖNÜŞ YAPIYOR ZATEN SEVİYESİZ KARAKTERSİZ BİR İNSAN HİÇ İŞİM OLMAZ ONUN GİBİ PİSLİKLERLE

muRTix1 07.11.2005 15:53

arkadaşlar lütfen hazır bi mailde hazırladım böylelerine haddini bildirmek gerekir 5 dknızı ayırığ lütfen mail atalım

BOUN 07.11.2005 16:22

Arkadaşlar çok fazla sert olmadan beyefendice tepkilerimizi bildirelim. Şahsen ben görevimi yaptım. Aklısıra Savaş Ay şakacıktan birşeyler karalamış ama şaka 'eşek şakası' tarzında bir hal almış. Kimse şakadan da olsa başkasının onuruyla oynayamaz.....

Ronaldinho 07.11.2005 16:35

o adamın seviyesine inmeyelim ne televizyonculuğunu ne de yazarlığını severim çok boş bi adam zaten maçı yorumlamış ama maçtan haberi bile yok anderson iki gol attı diyoR

deli_yigido 07.11.2005 16:41

[QUOTE=muRTix1]arkadaşlar lütfen hazır bi mailde hazırladım böylelerine haddini bildirmek gerekir 5 dknızı ayırığ lütfen mail atalım[/QUOTE]

HADDİNİ BİLDİRELİM SİVAS SAHİPSİZ DEGİLDİR!!!!!!
Mesajlar tehdit ve argo içerikli olmasın hemşerilerim!!

5841 07.11.2005 16:46

KOTU SÖZ SAHIBINIDIR.BIZLER ONUN SEVIYESINE DUŞMEYELIM

ilkergur 07.11.2005 16:54

çok üzüldüm

dün maçın bittiği saatlerde bir yerde yemek yiyordum. yanımdaki masada densizin biri "sivassporu da yenemiyorsak ölelim" diye bir cümle kurdu. çok kanıma dokundu ya, yenilmekten çok bu şerefsizlerin böyle konuşması koydu bana.

deli_yigido 07.11.2005 16:56

[QUOTE=ilkergur]dün maçın bittiği saatlerde bir yerde yemek yiyordum. yanımdaki masada densizin biri "sivassporu da yenemiyorsak ölelim" diye bir cümle kurdu. çok kanıma dokundu ya, yenilmekten çok bu şerefsizlerin böyle konuşması koydu bana.[/QUOTE]

Sende diyeydin "ÖL O ZAMAN" helal olsun sizde sabir var iyi ki ben yoktum orda yoqsa agzının payını verdim onda!

muRTix1 07.11.2005 17:24

arkadaşlar seviyesine inme diye bişey söz konusu lütfen mail atalım sonuçta sivasspor taraftarının kim olduğunu görmeli o kadar küçültmemeli

Fatih-58 07.11.2005 17:43

Bu savas ay kimdir?
Spor yorumcusumu acaba?

58 memo 07.11.2005 17:46

SELAM YİĞİDOLAR YAZMAYACAKTIM AMA DAYANAMADIM
İSMİNİ SÖYLEMEYE BİLE DEĞMEZ ÇOK GÖRMEYİN KENDİSİNE
SEVİYESİNİ BELLİ ETMİŞ ZATEN ONDAN GÜZEL BİR YAZI OKUSAYDIM ŞAŞARDIM.GEÇEN SENE SARIYER-SİVAS MAÇINDA YİĞİDOLARA YARANMAYA ÇALIŞIYORDU,NE İŞ YAPTIĞINI KENDİDE BİLMİYOR
DOKTOR KENDİ HALİNE BIRAKMIŞ
KENDİNİZİ ÜZDÜĞÜNÜZE BİLE DEĞMEZ HEMŞOLAR
GÜCÜ FAKİR-FUKARAYA YETEN BİR ŞAHIS....

agca58 07.11.2005 17:50

ulan pezeveng adam sanane bayramı seyranımı var bunun köpek herif.sen git tv de salak salak programlarınla uğraş..sen ne anlarsın futboldan..fener değil kralı gelse ne yazar haa.şerefsizzz

muRTix1 07.11.2005 17:51

..

[QUOTE=Fatih-58]Bu savas ay kimdir?
Spor yorumcusumu acaba?[/QUOTE]

savaş ay atvdeki a takımını sunan adamdı spor yazarlığı özelliği yok ama yazıyo işte reha muhtar spor yazarı olursa oda olur maçı izlemeden yorum yapmış anderson 2 gol attı demiş ilk sayfada bi metin hazırladım üşenen arkadaşlar lütfen onu copy yapıp mail göndersinler rica ediyorum haddini bildirmek gerekir ayrıca kimsenin üzüldüğü felan yok

muRTix1 07.11.2005 17:51

[QUOTE=agca58]ulan pezeveng adam sanane bayramı seyranımı var bunun köpek herif.sen git tv de salak salak programlarınla uğraş..sen ne anlarsın futboldan..fener değil kralı gelse ne yazar haa.şerefsizzz[/QUOTE]

bunları mailine yaz kardeşim

ECESPORLU 07.11.2005 17:59

SAVAŞ ''AYI''..TV.DE PROĞRAM YAPTIĞINDAN BERİ EKRANDA GÖRDÜĞÜM ANDA SON SÜRAT ZAPLIYORDUM ZAPLAMAKTA NE KADAR HAKLI OLDUĞUMU ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM.
ÇÜNKİ ADAM KİMİN ARABASINA BİNSE ONUN DÜDÜĞÜNÜ ÇALAN BİR TİPTİ.
BOŞ VERİN YİĞİDOLAR BOZMAYIN MORALİNİZİ, ''KÖTÜ SÖZ SAHİBİNİNDİR''
SAYGILARIMLA... ECESPORLU

muRTix1 07.11.2005 19:36

lütfen arkdaşlar seviyesine inme olarak görmeyin bu adama en azından maille haddini bildirelim biz bu işi çok yaptık bunada yapalım kitlemizin büyüklüğünü anlasın

1967_DERNEK_10UR 07.11.2005 19:51

[COLOR=BLUE]HERKES İŞİNE BAKSIN..SAVAŞ AY'IN GÖREV ARKA SOKAKLAR DA PROGRAM YAPMAK..[/COLOR]

cascade_41 07.11.2005 20:03

ya arkadslar siz savas ayi yi da ciddiye aliyosunuz ya......
pessssss.......walla.....pessss

drummer 07.11.2005 20:12

çok görmeyin kardeşlerim
hani derlerya her mahallenin bir delisi yada soytarısı olur diye.
bu ülkenin soytarısıda savaş ay'dır.
delidir ne yapsa yeridir derler.
çok görmeyin ne olur.
oda öyle yapıp millete yaranacakki programı!izlensin

muRTix1 07.11.2005 20:20

deli meli ama fanatikte o yazıyo ciddiye almamak sizce mümkünmü?üzüldüğümüz felan yok ayrıca sadece tepkimizi bilsin adam olsun sivaslılarla şaka olmaz onunda arabasının camını başına indiririz

aygün 07.11.2005 20:24

bu adamın haddini bildirmek artık boynumuzun borcu mail çekmek bencede iyi fikir

sinan58_34 07.11.2005 20:25

SAVAS AY SEN KIMSINKI MAC YORUMU YAPIYON ISI USTALARINA BIRAK SEN ISINE BAK GİT MAGAZIN HABERI SUN O SANA DAHA COK YAKISIR SİVASSPORA DIL UZATMA HADDINI BIL

gercek58li 07.11.2005 20:33

Arkadaslar,bu adam programda konuklarin birbirine hak vermesine kizarak,bu ne ya böyle tartisma cikmaz diyen bir kisi.
Böylelerinden vatana, millete ne fayda bekliyorsunuz!..

aygün 07.11.2005 20:34

e-mail:savasabi@sabah.com.tr <savasabi@sabah.com.tr>

muRTix1 07.11.2005 20:45

arkadaşlar maillerimizde iğnleici laflar olsun fakar argo kullanmayalım argo kullanırsak onun seviyesine d&#252;şm&#252;ş oluruz

thing58012 07.11.2005 21:02

allahın koministi ne b*k yediğini bilmeyen adam mac yorumu yapıyor ondan sonra taraftar niye agresif diye tartısılıyor lanet adam

muRTix1 07.11.2005 21:15

[email]savasabi@sabah.com.tr[/email] mail adresi bu arkadaşlar maillerimizle sivasspordan özür diletelim maillerimizle neler yapabileceğimi gösterdik..hiçbirşeye tepkisiz kalamayız her zaman hep birlikte hareket etmemiz gerekir her sivaslının görevidir LÜTFEN BU ADAMA MAİL atınız fotomaç editörünede durumu bildirebilrsiniz saygılar

twity_58 07.11.2005 21:42

[B][COLOR="Red"]arkadaslar futboldan anlamayan bir insanın yorumu ancak bu kadar olur ..bosverın özür dılesede bişey olmaz dılemesede futbol otorıtesı degıl kı lafı dınlenılsın..[/COLOR][/B]

izmirliyigido 07.11.2005 21:45

ABARTILI BİRŞEY YOK

ARKADAŞLAR BENDE BU SAVAŞ AY'I HİÇMİ HİÇ SEVMEM. AMA YAZDIKLARINDA SİZİN ABARTTIĞINIZ KADAR AŞAĞILAYICI BİR ŞEY DE GÖREMEDİM. ADAM KENDİ ÇAPINDA BİR YARATIK İŞTE. HİÇ Mİ HİÇ ÜZERİNDE DURMAYIN...

muRTix1 07.11.2005 22:00

bir mail atmak bu kadar zormu? bunlara bu yazıyı yazdıranların hatasını g&#246;rmeleri gerekiyor burada b&#252;y&#252;tmek &#246;nemli değil savaş ayın sivasspor taraftarını g&#246;rmesi a&#231;ısından bence &#246;nemli

1984zalim58 07.11.2005 22:23

ESHEFLE KINIYORUZ
NE OLDUĞUNU SANIYOR O KİM KİNE YAV.
ŞAMPİYON SİVASSPOR

CEVIK 07.11.2005 22:34

on lar medyanın satılmışllarıdır bu t&#252;r insanları kafanıza takmayın arkadaş lar

kalemi silah gibi kullanan lardandır savaş ay g&#246;r&#252;şleri ve fikirleri zaten bana

ters ben kafama takmam o t&#252;r adamları biz yolumuza devam edeliim o konuşur

kervan y&#252;r&#252;r bir temsil vardı arkadaşlar ben unutdum galibaaaa .neydiii????????

hatırlayan varmııı????????????????????

muRTix1 07.11.2005 22:56

abi kafasına takan yok ama sivasspor taraftarının kim oldunu g&#246;rmesi gerekir sonu&#231;ta fotoma&#231; yazarı

sivasli_tufan 07.11.2005 23:17

bu adami ben oldu bitti sevmem terbiyesiz biri.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:04.