![]() |
Aklima nereden esti bilmiyorum ama,inanin aklima hep su soru geliyor:ya sitemiz olmasaydi ne olurdu acaba?Tam alti aydan buyana üyeyim.Günde en az bir iki saat siteyi dolasiyorum okuyoyorum,bazen yaziyorum(önceden yazmasini hic sevmiyordum) düsünüyorum,heyecanlaniyorum,gülüyorum bazende kizmiyor degilim hani..Benim icin en önemlisi aslinda ,memleketimin her kösesinden insanlarla tanisip bir nevi hasret gidermek oluyor,cogu zamanda kendimi sanki Sivas"taymisim gibi saniyorum.Bir de tabiki Sivasspor"u uzaktanda olsa desteklemek.Eminim bu duyguyu hepimiz yasiyoruz.Aslinda demek istedigim sitemiz günlük yasantimin bir parcasi oldu ve bundan büyük mutluluk duyuyorum.Iyiki varsin Sivasspor.com
GURURLUYUZ;MUTLUYUZ CÜNKÜ SIVAS"LIYIZ |
Aynen ben de gunumun en az yarim saatini sitemizi gezerek geciriyorum ve insallah Sivasspor'umuz basarili oldugu surece bu hep boyle devam edecek.
|
Abi super yazi yazmissin. Ekleyecek birsey bulamiyorum. Benimde icimdeki hissi yazmissin. Sitede emegi gecen Rustu abime ve diger abilerime cooook tesekkur ederim. Gardasimin dedigi gibi: IYIKI VARSIN SIVASSPOR.COM...Herkese saygilar,
Fatih SONER |
[color=darkred][i][b]BU SİTE BENİM AÇIMDANDA ÖNEMLİ.ÇÜNKÜ BEN VE BENİM GİBİ Bİ ÇOK SİVASTA OLMAYAN SİVASLI BU SİTEDE BULUŞMA OLANAĞI BULUP KAYNAŞIYORLAR.GUNUMUN EN AZ 8 SAATİNİN GEÇTİĞİ SİTEMİZİ BİZLERE SUNAN BAŞTA RÜŞTÜ ABİ OLMAK ÜZERE TÜM EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKURLER...[/b][/i][/color]
|
Arkadaslar, ben yeni üye oldum, ama siteyi coktan takip ediyordum. Buraya yazmanin bu kadar zevkli oldugunu bilmiyordum.
Artik hep yazacagim. Burada kardeslik ve arkadaslik ortamini görünce cok ama cok memnun oldum diyebilirm. Bende artik bundan sonra aranizdayim. |
gercekden boyle bir sitemiz oldugu icin mutluyum cunku herkesle tanisma imkani buluyorum zamanimi bu sitede gecirmeye calisiyorum buda bana zevk veriyor interneti acdigim zaman ilk sitemize giriyorum buda bana bagimlilk oldu mutluyum haberleri hemen ogrenebiliyoruz gercekden siteye emegi gecen abilerime saygilar sevgiler
|
bende sivasta olmamamın ve sivassporun maçlarına gidemememin verdiği hüznü ve üzüntüyü burda hemşerilerimle konuşarak...dost olarak gideriyorum...burda çok ii bi çevrem oluştu..çok ii dostlar edindim..belki derslerim aksadı ama olsun ... :D
|
[color=darkred][i][b]ders nedir ki yakup salla[/b][/i][/color] :lol:
|
Özelikle memleket hasreti çekenler için büyük bir şans sitemiz...
|
takıntı oldu
|
cok güzel süper canli bir site.
Bende artik aranizdayim. |
[quote=Kaleba]Arkadaslar, ben yeni üye oldum, ama siteyi coktan takip ediyordum. Buraya yazmanin bu kadar zevkli oldugunu bilmiyordum.
Artik hep yazacagim. Burada kardeslik ve arkadaslik ortamini görünce cok ama cok memnun oldum diyebilirm. Bende artik bundan sonra aranizdayim.[/quote] Gardas bende ve hemen hemen hepimiz böyle basladik.ilk önce bir sefer yazip gecelim dedik bu samimi havaya kendimizi kaptirdik.Aramiza hosgeldin. |
Gercekten cok sicak, dostluk iceren,dayanisma icerisinde olan bir sitemiz var.Sonra adeta insani büyülüyor, siteden hic cikasim gelmiyor ya, adeta zamani unutuyorum.Gercekten süper bir bir ortamimiz var burada.Allah nazardan saklasin bu ortami
|
[color=blue][b]SİTEYE İLK ÜYE OLDUGUMDA SADECE SİVASSPOR HABERLERİNİN SONUCLARINI OGRENECEGİMİ VE BU SEKİLDE HAFTADA BİR VEYA İKİ KERE GİRMEMİN YETERLİ OLACAGINI DUSUNMUSTUM...
AMA TABİKİ BU SEKİLDE OLMADI.. BUNUN EN ONEMİ İKİ NEDENİ VARDI BİRİNCİSİ SİVASSPOR'UMUN GERCEKTEN BASARILARLA DOLU BİR SEZON GECİRMESİ VE BİZİ HER HAFTA MUTLU ETMESİ (MAGLUBİYETLER SORUN DEİL CUNKİ DİGER HAFTALARIN MUTLULUGU ONU UNUTTURUYOR ) VE BURDAKİ AİLE HAVASINI TATMAK OLDU... ANLADIGIM KADARIYLA RÜSTÜ ABİ BU SİTEYİ YAPARKEN İCERİSİNE BİR TATLI KASIGI "İHLAS" ATMIS... CUNKİ TADINDAN YENİLMİYOR MASAALLAH... EV ARKADASLARIMDA DAHİL EN COK KONUSTUGUM YER BU PLATFORM OLDU ARTIK... SABAH OKULA GİDERKEN VE EVE DONDUGUMDE HEMEN SİTEYİ ACIP NE GİBİ GELİSMELER OLDUGUNA VE KİMLER OLDUGUNA BAKIYORUM... ELİNE SAGLIK RÜSTÜ ABİ.... BAGIMLILIK BU GALİBA [/b][/color] |
Gercekten cok güzel bir ortaminiz var, sizlere imreniyorum. Sizler böyle oldugunuz sürecek daha cok basarilara imza atarsiniz. Haydi Sivasli dostlarim sizi Süperligte bekliyoruz.
|
Tesekkuler Trabzonlu, seni de aramizda gormek isteriz...
|
Aramiza hosgeldin Trabzonlu Gardas
|
tek kelimeyle Süper
kiskananlar catlasin |
okuldan gelince ilk isim bu oldu artik valla bagimlilik yapti bu site bana böyle devam ederse sikayet edecegim haberiniz olsun haaa
|
Bu siteyi acmadan rahat edemiyorum. Adeta hastasi oldum yaa.Burayi acinca rahatliyorum, yoksa rahat olmuyorum, acaba bugün ne oldu, ne gelismeler var diye sabirsizlaniyorum.
|
Bu site de gerçekten bir bağımlılık var bu da sanıyorum buradaki kişilerin gerçekten tam anlamıyla centilmen gerçek taraftar olmasındandır.Genelde taraftar siteleri dengesiz, küfürbaz, konuşmayı bilmeyen kişilerden oluşur.Tabi bizim farkımızda burda ortaya çıkıyor. Sivaslı olma özelliğimiz ön plana geliyor.Aklıselim insanlardan oluştuğu içinde ortaya çok güzel şeyler çıkıyor.Taraftar siteri arasında bir yarışma yapılsaydı en aktif, en centilmen taraftar sitesi seçilirdi.Tabi bu centilmenlik bize laf söylendiği noktada biter mahmet akif in dediği gibi sanmasınlar ki uysal koyunuz.
Ayrıca bu son mağlubiyetleri de kafanıza takmayın zirvede olmanın tadını çıkarın herkese selam... |
[quote=mcevahir]Bu site de gerçekten bir bağımlılık var bu da sanıyorum buradaki kişilerin gerçekten tam anlamıyla centilmen gerçek taraftar olmasındandır.Genelde taraftar siteleri dengesiz, küfürbaz, konuşmayı bilmeyen kişilerden oluşur.Tabi bizim farkımızda burda ortaya çıkıyor. Sivaslı olma özelliğimiz ön plana geliyor.Aklıselim insanlardan oluştuğu içinde ortaya çok güzel şeyler çıkıyor.Taraftar siteri arasında bir yarışma yapılsaydı en aktif, en centilmen taraftar sitesi seçilirdi.Tabi bu centilmenlik bize laf söylendiği noktada biter mahmet akif in dediği gibi sanmasınlar ki uysal koyunuz.
Ayrıca bu son mağlubiyetleri de kafanıza takmayın zirvede olmanın tadını çıkarın herkese selam...[/quote] Durumu cok güzel özetlemissin gardas, aynen katiliyorum |
ranizda bende varim artik, bende yeni kesfettim bu sayfayi. Artik bende size hep burada yazicagim. Süper bir sayfa, yapanlarin eline saglik. Bizede bu yakisir.
|
WALLA BAĞIMLILIK YAPTI HER SABAH GİRMEDEN RAHAT EDEMİYORUM :lol: :lol:
|
burda (yıldızeli) beni artık sivassporun manyağı olarak biliyorlar nedenimi sivassporumuzla ilgili bütün gelişmleri burdan takip edip onlarla paylaşmam yani anlayacağınız bu site sizi bilmem ama bana çok şeyler kattı gerçi [url]www.sivasspor.de[/url] iken de giriyo bakıyodum ama bu sene herşey farklı allah senden razı olsun RÜŞTÜ abi iyi ki varsın
|
Arkadaslar, sizlerde fikirlerinizi yazin bu konuda.
Bu site hakkinda fikirlerinizi söyleyin ya. |
İŞİ GÜCÜ UNUTTUM,ÖZEL İŞ OLSA KAPIYA KORLARDI HERHALDE, SİVASSPOR SEVGİMİZİ,DUYGULARIMIZI,HEYECANIMIZI İNSANLARLA PAYLAŞMA OLANAĞI TANIYAN SİTEMİZİN KURUCUSU VE KURMAYLARINA TEŞEKKÜRLER.
|
[size=2][color=blue][b]mesajının sag üst tarafındaki seceneklerden silebilrsin... ayrıca kendinde düzeltebelirsin... once bir onizleme yaparsan nasıl olustugunu gorebilirsin msjın... ok?[/b][/color][/size]
|
TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZE.
|
[size=2][color=blue][b]reca ederim 8) 8) [/b][/color][/size]
|
[b]
Gerçekten çok güzel bir ortamımız oldu bende ilk üye oldugumda siteye girmek için zaman olmayacagını düşünüyordum ama şimdi 5 dk bile olsa zaman yaratmaya çalışıyorum kendime çok baglandım herkese çok selamlar.... İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK.....[/b] |
Duygularıma tercüman oldunuz. Özüm sözüm Sivas aşiği biri olarak gerçekten kendimi evimde, memleketimde hissediyorum.Sivas dişinda nerde olursak olalım kalbimiz ve gönlümüz Sivasta.Bu duyguları Sivasta yaşayanlar zannetmem anlayabilsinler. Futbol sevmeyen ben bile fanatik Sivasspor taraftari oldum. Oyuncuları sorun tek tek sayayım. Tüm hemşerilerime selam ve sevğiler sunarım
En büyük SİVAS En büyük SİVASSPOR KATAGORİSİNDE BAŞKA BÜYÜK YOK .. |
[quote=gunay][size=2][color=blue][b]SİTEYE İLK ÜYE OLDUGUMDA SADECE SİVASSPOR HABERLERİNİN SONUCLARINI OGRENECEGİMİ VE BU SEKİLDE HAFTADA BİR VEYA İKİ KERE GİRMEMİN YETERLİ OLACAGINI DUSUNMUSTUM...
AMA TABİKİ BU SEKİLDE OLMADI.. BUNUN EN ONEMİ İKİ NEDENİ VARDI BİRİNCİSİ SİVASSPOR'UMUN GERCEKTEN BASARILARLA DOLU BİR SEZON GECİRMESİ VE BİZİ HER HAFTA MUTLU ETMESİ (MAGLUBİYETLER SORUN DEİL CUNKİ DİGER HAFTALARIN MUTLULUGU ONU UNUTTURUYOR ) VE BURDAKİ AİLE HAVASINI TATMAK OLDU... ANLADIGIM KADARIYLA RÜSTÜ ABİ BU SİTEYİ YAPARKEN İCERİSİNE BİR TATLI KASIGI "İHLAS" ATMIS... CUNKİ TADINDAN YENİLMİYOR MASAALLAH... EV ARKADASLARIMDA DAHİL EN COK KONUSTUGUM YER BU PLATFORM OLDU ARTIK... SABAH OKULA GİDERKEN VE EVE DONDUGUMDE HEMEN SİTEYİ ACIP NE GİBİ GELİSMELER OLDUGUNA VE KİMLER OLDUGUNA BAKIYORUM... ELİNE SAGLIK RÜSTÜ ABİ.... BAGIMLILIK BU GALİBA [/b][/color][/size][/quote]evet bende cikamiyorum |
[[b]color=darkblue]NE YALAN SÖYLEYEYİM ALLAH SİZİ İNANDIRSIN BENDE HERGÜN VAKİT BULDUKÇA SİTEMİZE GİRİYOR VE HASRET GİDERİYORUM ...
TÜM SİVASSPOR CAMİASINA ŞAMPİYONLUGUMUZ HAYIRLI UGURLU OLSUN....[/color][/b] |
Merhaba Arkadaslar,
bende Celal Gül. Bende artik aranizdayim. Bundan sonra sizlerleyim. |
Bu site bambaska bir site, burada adeta zamani unutuyorum.
Helal olsun be, ne güzel burada tüm yigidolar bulusuyor. |
valla gardas gercekten buranin müptalasi olduk
|
Bu site insani tamamen bagimli yapiyor arkadaslar.
Giren bidaha cikamiyor. Cok süper ve güzel bir ortam var. |
ne desem nasıl baslasam bagımlılık ondan sora takıntı gibi kelımeler benım durumum için az. ama ben sikayetcı degilim yeni yıgıdolarla tanısmak cok güzel. tabi abilerde kucak acıolar bacılarına yardımcı oluyorlar dert bile dinliolar artık ne deyım. yanı eger bu site dert se basıma dermanda aynı zamnda baska dertlere bu sitede tanıdıgım tanıyacagım benı tanıyan ve tanıyacak olan herkese cok tesekkurler.
sivaslıya sivaslıdan baska dost yok . burda sivas da olamama ragmen sivas da gibi mutlu oluyom . memeleketımın ınsanları kokusu hep bir arada. herkese tekrar tesekkurler .sıtemiz inş daha genıslıcek daha cok uyemız ve tıryakımız olacak GURURLUYUZ CUNKU SİVASLIYIZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!! |
[color=green][/color][color=green]BENCE TAKIMIN RESMİ İNTERNET SİTESİ OLMALI.ÇÜNKÜ BÜYÜK KULÜPLERİN HEPSİNİN VAR. EE BİZDE BÜYÜK KULÜP OLDUĞUMUZA GÖRE BU GEREKLİ.ÇÜNKÜ ANINDA BURADAN GELİŞMELERİ TAKİP EDERİZ.BURADA OLDUĞU GİBİ HERKES KAFASINA GÖRE TRANSFER YAPAMAZ.BEN BU SİTEYE BİLGİ ALMAK İÇİN GİRİYORUM AMA HEP ALINTI HABER VE KAFADAN TRANSFERLER VAR.BUDA BİZE YAKIŞMIYOR.[/color][size=6][/size][b][size=3][/size][/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:58. |