![]() |
Galatasaray/SIVASSPOR Maci Tahmin ve Yorumlari
Galatasaray/SIVASSPOR Maci Tahmin ve Yorumlarini Lütfen buraya yaziniz.
Tahminim : Galatasaray : 1 Sivasspor : 2 |
[QUOTE=CAGLAYAN]Galatasaray/SIVASSPOR Maci Tahmin ve Yorumlarini Lütfen buraya yaziniz.
Tahminim : Galatasaray : 1 Sivasspor : 2[/QUOTE] Aynen Caglayan abi GS yi 2-1 yenecez insallah |
Galatasaray : 2
SIVASSPORUM : 3 |
merhaba abiler bence sivas - galata maci .
Sivasim - 3 Galatasaray - 2 insallah yeneriz bu maci... |
bence bu maç
6sayar:0 SİVASSPOR:0 |
Bence 2 2 Biter
|
bence 1-0 aliriz
|
kardesler bence bu mac 1-1 biter
loranta cok hosuma gidiyor ayni lucescunun taktigi gibi yenemessem yenilmiyim diyor gol yemim belki bitane atarim diye düsünüyor bunu da manisa macinda gördük |
bence
sivasspor :1 galatasaray :0 |
Maalesef yenecegiz
Bence maci 1-0 aliriz. Gonlumuz herzaman kazanmaktan yana ama benim anlayamadigim istanbulda neden 20 bin seyirci geliyor, hemserilerimiz lutfen biraz duyarli olsunlar. Turkiyenin en buyuk nufusa sahip olan sivassporumuzun 100 binleri toplayabilmesi lazim
|
bence
sivassporum1 eski takimim 1 ilk defa galatasarayin macinda karsi takimi tutucam simdiye kadar hasta cimbomluydum ama artik sivassporum var kim takar gsyi |
evet arkadaslar artık buyuk maclara konsantre olmamız lazım
bu hafta cok sanslıyız kı cımbom gıbı bır takım geldı sırayaa elbetkı bu macıda alacagıozz macın sonucu dersenız SİVASSPOR=4 cimbom =1 bundan baskası olmazz bu macı gectık trabzon macına sivasspor umuzu sıvas ımızda gormek ıstıyoruz |
cimbom 2 sivas 2 thminim beyler
ilk defa galatsaraylım ama gönlüm sivassporda
|
insallah bu maci kazaniriz ama dogrulari söylemek gerekirse 1 puan cikarsak da sükredelim
|
selam arkadaslar bugunkı buyuk basarıdan dolayaı birkez daha sivasspor heyetini kutlarım... Ama gelelim gs SİVASSPOR macına o hıc bellı olmaz gercekten buyuk mücadele olacak ben ce bu maç süpriz olacak ama yüreğimiz SİVASSPOR DAN yana ALLAH yardımcısı olsun gs takımının... saygılarımla bekirmax..
|
Sivasspor: 2
GS: : 0 Zor bir mac olacagi kesin ama aliriz.. OKADARRR:D |
galatasaray 3-sivasspor-1
bu benim tahminim herkezin görüsüne saygım vardır.ama birazdaha net düsünelim.gerçekçi olalım. |
galatasaray---0
sivasspor-----0 cok zor bir deplasman. insaallah aliriz. |
gardaş bu maçı alalımda skor önemli değil neyapıp yapıp bu maça gidecem
|
GS 2-0 Sivasimiz
:)insallah 1 puan cikaririz agalar |
Gs : 1
Sivasspor: 1 |
6-o biter nede olsa lorantı iyi tanırlar :)
|
gs-0
sivasspor -1/2 bizim olsun |
Galatasaray : 2
SIVASSPOR : 2 |
Bence ya 1-0 alırız, yada 1-1 berabera biter...
|
bu mac 1:1 biter ama yensek daha iyi olur galatasaray karcisinda 1puan bile cok iyi
|
gs:1
şampiyon:1 90+3 te Ümit Karan atmazsa maç böyle bitebilir....( bu maçta penaltı olur gibime geliyor) |
tüm arkadaşlar gercekten gönlumden gecen skorlar yazmişlar.ama ben diyorumkı bu futbolla gs yenemeyiz.inşallah yanılan ben olurum saygılar
galatasaray--2 sivasspor --0 |
[size=+0][center]SIVASSPOR :2
SALATASARAY : 0 [/center] Benim görüsümde bu gardaslar artik takimimiza sonsuz güvenimiz var görüldügü gibi takimimiz yavas yavas sisteme oturmaya basladi buda alinan galibiyet serilerinden anlasiliyor vede yeni transferlerde cabuk uyum saglarlarsa o zaman daha harika olacak bu takim artik bizler yenilgiyi bile kabul edemeyiz bizleri alistirdilar böyle güzelliklerle insallah basarili bir sezon gecirip iste SIVASSPOR dedirtecez dosta düsmana [/size] |
zor bir deplasman maçı ama artık bize zor kolay yok. biz değil onlar bizden korksun
galatasaray : 1 ŞAMPİYON : 3 |
[COLOR=Navy][SIZE=2][B]S İ V A S S P O R : 1
C İ M B O M : 0 goL : DAKİKA 87. MUSA KUŞ[/B][/SIZE][/COLOR] |
galatasaray : 1
sivasspor : 2 |
tahmın
sivasımmmmmmm: 1
galatasaray : 1 |
ilk gölü bizim bulacağımızdan şüphem yok. maçın sonlarına doğru gol yemeden bi contra çıkarsak .
SİVAS - 2 GS - 0 |
[B]Sivassporumuz[/B]: [SIZE=2]2[/SIZE] Galetasaray: [SIZE=1]2[/SIZE]
|
bence bu maç 1 1 biter bence böyle bitersede iyi olur
|
[QUOTE=ferdi58]6-o biter nede olsa lorantı iyi tanırlar :)[/QUOTE]
Sivasspor-Fenerbahçe maçının 6 Kasımda olduğunu düşünürsek, Keramet Fenerbahçedemiymiş yoksa Lorant tamı göreceğiz. Galatasarayın son 4 senenin en iyi futbolunu oynadığını düşünüyorum. Savunmalarında sorun var ama rahatta gol atıyorlar. Bu yüzden maçta savunmamız ve Petkoviç iyi olursa ve gol bulursak... Sivasspor: 1 Galatasaray: 1 |
galatasaray 3
|
gercekci olmak lazım beyler
sivassporumuz gercekten cok iyi gidiyor ama mac samiyende bunu goze alarak tahmin yapalım |
alırız beyler, lamı cimi yok...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:39. |