![]() |
[color=black] [size=6]bence Bu Mac cok kolay olacak ilk yenilgimizin revansini söke söke alacagiz!!
Tahminim: [/color][/size] [color=darkred] [size=6] SIVASSPOR : 3 [/color][/size] [color=darkred] [size=6] MardinSpor : 0 [/color][/size] |
[color=darkred][i][b]Şu mardini öle bi yenmemiz gerekirki ne olduklarını bilsinler.
5-0[/b][/i][/color][/i] |
SIVASSPOR : 4
mardinspor : 1 [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
Sivas : 3
Mardin : 0 |
[size=7]SİVAS:3[/size]
mardin:0 [img]http://img146.exs.cx/img146/9756/imza.gif[/img] |
bence sivassporumuz bu maci 2-0 kazanir!
selamlar fatih b. |
hocam, bu maci 2-0 aliriz :)
|
[size=7][color=red][b]SİVASSPORUM :4[/b][/color][/size]
[size=2][color=blue][b]mardin: 1[/b][/color][/size] |
[size=6]Mardin macinda cok onemli eksiklerimiz olacak. Can, Muhammet Ali ve Serkan cezali olacak sanirim. Bu karsilasmada yine zorlanabiliriz...
Sivasspor 2 - Mardinspor 1[/size] |
[quote=elbeyli58]SIVASSPOR : 4
mardinspor : 1 [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote] gardas bu kac oldu senin deplasman skorlarını tutturman :?: :?:masallahın var haaaaaaaa :lol: :lol: :lol: |
BUGUN ELAZIG I YENDIK MORAL DEPOLADIK.BENCE MARDIN MACINI 3-0 ALIRIZ.
|
[size=7]bence adi mardine 5 çekeriz
SİVASSPOR : 5[/size] mardin : 0 |
[quote=gunay][quote=elbeyli58]SIVASSPOR : 4
mardinspor : 1 [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote] gardas bu kac oldu senin deplasman skorlarını tutturman :?: :?:masallahın var haaaaaaaa :lol: :lol: :lol:[/quote] Sivassporu cok büyük takim masallah ins. bütün maclari alip sampiyon olacayiz bende köprüden .............. [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
Artk bundan sonraki maclarin hepsi sampiyonluga oynanacak.Elazig gibi güclü bir rakibi yenmekle beraber,takimimiz her macini bir final havasinda oynayacktir.Gördükki her düsüsün bir cikisi varmis.Basarilarinin devamini diliyorum Yigidom.
Ve Sivasspor 2 Mardinspor 0 diyorum. |
[quote=elbeyli58][quote=gunay][quote=elbeyli58]SIVASSPOR : 4
mardinspor : 1 [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote] gardas bu kac oldu senin deplasman skorlarını tutturman :?: :?:masallahın var haaaaaaaa :lol: :lol: :lol:[/quote] Sivassporu cok büyük takim masallah ins. bütün maclari alip sampiyon olacayiz bende köprüden .............. [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote] aman gardas ne köprüsü yaw... allah korusun... şişşşşş kızıyom bak :lol: :lol: :lol: |
Vallaha Zor macti yani ucuz atlatik ama karsi takim iyi oynadi heleki o son dk.lar yüreygim azima gelmisti
|
ben tahmin yazmıyorum yarım golle yenelim bizim olsun.
|
BU GÜNE DEK HİÇ TAHMIN TUTTURAMADIM AMA MARDİNE ÖZEL İLGİM VAR(İLK DEVREDEKİ MAÇTAN DOLAYI)BU SEFER BİLECEM ARTIK
SİVASSPORUMUZ:4 MARDİN:1 |
SİVAS_4 MARDİN_1
|
ya abi kaç haftadır tahmin edioz ama bi türlü tutturamadık :D
ben bu maçı[b] [size=6]2-0[/size][/b] alırız die düşünüyorum..ee nede olsa yavuz formunda... |
SIVASSPOR -3
mardinspor -1 |
SİVASSPOR: 2 MARDİNSPOR :0 BU MAÇI ALIRIZ
|
skor ne olursa olsun bizim olsun ama yine de ben yeneriz diyorum ilk macta bize gol atan o seyhmus a cok gicik kapmistim insallah bu sefer sivas ta onlari rezil edecegiz
SIVASSPOR : 2 Mardinspor : 0 [color=olive][/color]SIVASLI OLUNMAZ SIVASLI DOGULUR[size=7][/size] |
fazla emin yazmayin valla hic belli olmaz...!!
|
Allahin izniyle 2-0 alacagiz insallah.
|
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn...!!
|
[b]3 - 1[/b] alacaz inşallah...
|
insallah
|
[quote=sivasli_15]amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn...!![/quote]
:lol: :lol: :lol: |
[color=darkred][i][b]5-0 ABİ İÇİMDEN BU GEÇİOR AMA MAÇ 3-1 BİTER..[/b][/i][/color]
|
Arkadaşlar bu maç düşündüğümüz kadar kolay geçmeyecek!!!
Mardinspor büyük takımlar karşısında her zaman sahadan çok güzel bir oyunla ve büyük bi bölümünde puanlarla dönmüştür... Mardinsporun bu hafta erciyesi nasıl darmadağan ettiğini gördük mardinsporu sivasspor kesinlikle küçümsememeli yoksa sahadan galip ayrılması inanın mucize olur... Mardinin hırslı oyunu sivassporun konumundan dolayı olan rahatlığı bu maçın en büyük handikapları!.. Ben bu maçın çok zor geçeceğini ama ilyarısı 1-1 biteceğini tahmin ettiğim maçın son golünüde atarak sivasımızın 2-1 galip ayrılacağını düşünüyorum. Son golü bence ufuk atacak :) |
MARDİN SPOR'A ÖYLE BİR SKOR YAPALIM Kİ BİZİ İLK MAÇTA YENDİKLERİNE PİŞMAN OLSUNLAR ....
SİVASSPOR:6 MARDİNSPOR:1 |
bence bizimkiler 2 goldan fazla atamazlar cünkü bastirmiyorlar...!!
insallah 2-0 yeneriz...!! |
maç umduğunuz kadar kolay geçmeyecek.mardinspor iyi oynuyor.Can'ın yokluğunda defansımız iyi olmuyor.o yüzden gol yeriz diye tahmin ediyorum.forvetteki adamlarımızda cezalı.bu maç az gollü bir maç olacak
Sivasspor 2-1 Mardinspor |
[color=darkred][i][b]CAN YOKSA BAŞKASI VAR.BU TAKIM TEK OYUNCUYA BAĞLI DEİL.ÖLE OLSAYDI KAÇ HAFTADIR EN AZ 4 EKSİKLE OYNUYORUZ HİÇ YENEMEZDİK..[/b][/i][/color]
|
[quote=ultraSivas_58]MARDİN SPOR'A ÖYLE BİR SKOR YAPALIM Kİ BİZİ İLK MAÇTA YENDİKLERİNE PİŞMAN OLSUNLAR ....
SİVASSPOR:6 MARDİNSPOR:1[/quote] gözünü sevem gardim benim iste hep böyle düsünek Yensekte Yenilsekt En Büyük Sivasspor [size=6][color=red]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/color][/size] |
SİVASSPOR.... 2
MARDİNSPOR... 1 İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK ..... |
mardin manisaya yattı erciyese yattı üstelik erciyese penaltı bile atamadılar.sivasımı yenecekler sivasta
|
[size=6][color=red]BENIM GÖRÜSÜMDE TAKIMIMIZIN EKSIKLERI OLMASI NEDENIYLE BIRAZ ZOR MAC OLACAK AMA TAHMINIM 6-0 OLACAAAKKKKKKKKK DIYORUM GÖNLÜMDEN GECEN AMA BIRDE ISTEMEDIGIM BIR SKOR DÜSÜNÜYORUM ODA MUHAHAHAHAHA
SIVASSPOR : 2[/color][/size] [color=green]mardin : 0[/color] |
ŞAMPİYON 5
MARDİN 0 |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:35. |