![]() |
BÜLENT UYGUN MISIRDA
Sivasspor idari Menajeri Bülent Uygun futbolcu takip etmek için Mısır’a gitti.
Hafta sonunda deplasmanda Malatyaspor ile karşılaşan Sivasspor’da idari Menajer Bülent Uygun, bu maçın ardından Mısır’a gitti. Bülent Uygun’un Mısır’a gidiş nedeninin ise transfer olduğu öğrenildi. Bülent Uygun’un burada Afrika Kupası maçlarını izleyeceği ve gelecek sezon ve anlaşılamaması halinde Tomas Frankowski’inin yerine golcü futbolcu arayışında bulunacağı bildirildi. Hakikat Gazetesi |
inşallah hadi bakalım yüzümüz kara çıkmasın
|
frankowskinin yerinemi?
alla alla adam daha yani geldi hemen yerine birisinimi ariyorlar? hayret adam imzayi atimi??? |
HADİ HAYIRLISI. ARAŞTIRMAKTA FAYDA VAR..
|
İnşallah hayırlı olur. Puan cetveli çok kötü. Bizimle sonuncu takım arasında 10 puan var. 3 puanlara acilen ihtiyaç var. Bunun içinde iyi bir forvet lazım.
|
[QUOTE=ofgurleyuk78]İnşallah hayırlı olur. Puan cetveli çok kötü. Bizimle sonuncu takım arasında 10 puan var. 3 puanlara acilen ihtiyaç var. Bunun içinde iyi bir forvet lazım.[/QUOTE]
dediklerine aynen katiliyorum |
[QUOTE=Sivasli_Celal]frankowskinin yerinemi?
alla alla adam daha yani geldi hemen yerine birisinimi ariyorlar? hayret adam imzayi atimi???[/QUOTE] Dostum yaziyi iyi okuman gerek. Gelecek sezon icin Frankowskiyle anlasilamazsa diyor.Frankowski ile bu sezon sonuna kadar anlasildi.Olurya adam kalmak istemezse yeni sezon icin simdiden yeni bir golcu ayarlamak lazim.Bulent Uygun ne yaparsa bir bildigi vardir.. |
İnşallah iyi birini daha kazandırır
|
[CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"]ASLINDA [/FONT][/I][/B][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]AFK(AFRİKA ULUSLAR KUPASI)[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT="Comic Sans MS"]İYİ BİR FIRSAT..ÇOK YETENEKLİ FUTBOLCULAR VAR..İZLENMESİNDE FAYDA VAR...[/FONT][/I][/B][/CENTER]
|
[COLOR="Blue"]BENCE FRANKOWSKI GELMEYECEK HABERLERI DOGRU CÜNKÜ ÜMIDI KESTILER VE BASKA FORVET ARAYISINA GIRDILER.
POLONYALININ BASKA BIR TAKIMLA ANLASTIGI HABERLERI DOLASIYOR! VALLA BIZIM TRANSFERLER YILAN HIKAYESINE DÖNDÜ...[/COLOR] |
futbolcu takip etmekte fayda var. neyin ne olacagi belli olmuyo cunku gunumzde aninda hersey degisebiliyor.
|
inşallah güzel bir forvet oyuncu alıp ilimize gelir....
|
hayırlısıynan bir oyuncu bulup döner bizde mutlu oluruz
|
ya ben bıktım kara ve melez futbolculardan, kimse bıkmadı herhalde benden başka....yeter artık ya ne afrikalı ne de güney amerikalı futbolcu istiyorum. avrupalı futbolcu getirelim artık. çek olsun, leh olsun, slovak olsun ama avrupalı olsun....
|
helal olsun bülent kaptana işini sivası sevdi hakkını veriyor vallahi
|
HAYIRLISI İNŞALLAH GUZEL OYUNCUYLA DONER
|
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sezon sonu için iyi futbolcular izliyordur...Bülent UYGUN işini bilir...Ve inşallah iyi futbolcularla görüşür...[/COLOR][/FONT][/B][/I]
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Bülent Uyguna güvenimiz sonsuz...İnş. Mısırdan Hayırlı bi haber [/FONT][/B]gelir...
|
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]Bülent Uyguna güvenimiz sonsuz...İnş. Mısırdan Hayırlı bi haber [/FONT][/B]gelir...[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bülent UYGUN herzaman görevini layıkıyla yapan bir manager...Ve yine transferde haklı çıktı getirdiği futbulcular daha ilk haftadan göz doldurdular...İnşallah Mısırdanda iyi haberlere döner....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
zaten tomas 32 yaşındaymış gelsede kaç sene oynayacak ki..genç futbolcu lazımki ileriye yönelik olsun..
|
Bakalim Bülent bey, Misirdan nasil bir sürpriz ile gelecek
|
Bence de bu futbolcunun işi belli değil Ünal geldi ondan haber yok
|
ya abi biz oyuncu nezaman alacaz sezon bitmek uzere hayirlisi olsun ama bu gidisle aramizdaki puan farkinin farkindasiniz iyi bir forvet alinmaliydi biraz geC KALINDIGINI DUSUNUYORUM AMA NE YAPALIM HAYIRLISI OLSUN
|
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bülent UYGUN dan güzel haberler bekliyoruz...[/COLOR][/FONT][/B][/I]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:44. |