![]() |
Maça Gidecek Taraftar Var Mazot Yok
Evet bu başlık biraz komik gelecek ama dernekteki bazı arkadaşlardan aldığım bilgiye göre Sivassporumuzun en ateşli taraftarları olan bir maçında bile yalnız bırakmayan 1967 Genç Taraftarlar Derneği sırf mazot parası bulamadıklarından dolayı Sivasımızın Olimpiyattaki Malatya maçına gelemeyecekler
Burdan değerli büyüklerime sesleniyorum. Bu arkadaşlarımıza sahip çıkalım. Onların Olimpiyattaki maça gelmelerine yardımcı olalım. Herkesin Sivaslılığını Gösterme Zamanı |
[QUOTE=Yigido_War]Evet bu başlık biraz komik gelecek ama dernekteki bazı arkadaşlardan aldığım bilgiye göre Sivassporumuzun en ateşli taraftarları olan bir maçında bile yalnız bırakmayan 1967 Genç Taraftarlar Derneği sırf mazot parası bulamadıklarından dolayı Sivasımızın Olimpiyattaki Malatya maçına gelemeyecekler
Burdan değerli büyüklerime sesleniyorum. Bu arkadaşlarımıza sahip çıkalım. Onların Olimpiyattaki maça gelmelerine yardımcı olalım. Herkesin Sivaslılığını Gösterme Zamanı[/QUOTE] [color=blue]EVET YİĞİDO_WAR GARDAŞIM HARİKA BİR KONUYA DEĞİNMİŞ. OLİMPİYATTAKİ MAÇA ARTIK COK AZ KALDI.AMA 1967 GENC TARAFTARLAR DERNEĞİ MAZOT PARASI BULAMADIGINDAN DOLAYI MAÇA GELEMEYCEK. BÜYÜKLERİMİZİN BU KONUDA BIZE YARDIMCI OLMALARINI İSTİYORUZ. HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN...[/color] |
Evet Arkadaşlar Takiminiza Destek Olmalisiniz Hiçbir Zaman Yalniz Birakmayin
Sivasspora Başarilar Kayserispor Erciyesspor |
Evet gardaşlar deste zamanı şimdi
|
cevap
ewt ya kesinlikle destek zamanı
|
ne yapılabilir bu konuda
|
[QUOTE=kursad58]ne yapılabilir bu konuda[/QUOTE]
[color=blue]BU KONUDA YAPILACAK EN IYI SEY PARASAL DESTEK OLUR...[/color] |
parasal desteği nasıl yapabiliriz diye sormuştum çünkü özellilke istanbulda kemik taraftar topluluğuna o kadar çok ihtiyaç varki herşeyi yapmak lazım bence
|
arkadaslar sivasspor u gurbet elde yanlız mı bırakıcaz biz kendimiz nasıl gitmeyı düsünüyorsak baskalarını da düsünmelıyız helede bu baskaları genc taraftar dernegıyse kesınlıkle bıseyler yapılmalı taraftarlarımızın omurgasını olusturanlar sivas ı burda yanlız bırakmamalı futbolculara moral vermek için tezehurata ve taraftara ihtiyac var en kısa zamanda geregının yapılması lazım cunku maca cok az kaldı destek ne acıdan olur bilemem ama gelemeyeceklerıne cok üzüldügümü bildirmek isterim
|
[QUOTE=kursad58]parasal desteği nasıl yapabiliriz diye sormuştum çünkü özellilke istanbulda kemik taraftar topluluğuna o kadar çok ihtiyaç varki herşeyi yapmak lazım bence[/QUOTE]
ULTRA SIVAS SANA BU KONUDA YARDIMCI OLACAK BEKLE BIRAZ |
Arkadaşalr Biraz Sabirli Olalim..eğer Dernek Yöneticileri Uygun Görürse Buraya Hesap Numarasi Yazilacak......sadece Eksiğimiz Taşit Yok!!
|
Evet Abiler,ablalar Bu Sorunu Fedakarliklarla Halletmemiz Gerekiyor
|
Yardim Yapmak Isteyen Ablerimiz,ablalarimiz,kardeşlerimiz 58007282821208 Numarasindan Yardimini Yapabilirler.
|
cok kötü olur gelemeslerse
|
[QUOTE=Yigido_War]Yardim Yapmak Isteyen Ablerimiz,ablalarimiz,kardeşlerimiz 58007282821208 Numarasindan Yardimini Yapabilirler.[/QUOTE]
[color=blue]DESTEK YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İŞTE SİZE FIRSAT. AŞAĞIDA BELİRTİLEN HESAP NUMARASINDAN YARDIM YAPABİLİRSİNİZ. 58007282821208. YARDIMLARINIZI BEKLIYORUZ...[/color] |
[QUOTE=Yigido_War]Yardim Yapmak Isteyen Ablerimiz,ablalarimiz,kardeşlerimiz 58007282821208 Numarasindan Yardimini Yapabilirler.[/QUOTE]
YA GARDAŞ BU NE NUMARASI NE BANKA ADI VAR NE ŞUBESİ:) |
[b]BEN 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNİN BİR ÜYESİYİM BU SENEKİ İLK MAÇIMIZ OLAN MALATYASPOR MAÇINA GİDEMİYORUZ...MAZOT BULAMADIK..DESTEKLERİNİZ BEKLİYORUZ...[/b]
|
lütfen OY VERIN
|
[QUOTE=hemso58][color=blue]DESTEK YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İŞTE SİZE FIRSAT.
AŞAĞIDA BELİRTİLEN HESAP NUMARASINDAN YARDIM YAPABİLİRSİNİZ. 58007282821208. YARDIMLARINIZI BEKLIYORUZ...[/color][/QUOTE] HAYDİ ARKADAŞLAR LÜTFEN!! YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ...1967 GENÇ TARAFTARIN MAÇTA OLMASI LAZIM... 58007282821208. |
[QUOTE=hemso58][color=blue]DESTEK YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR İŞTE SİZE FIRSAT.
AŞAĞIDA BELİRTİLEN HESAP NUMARASINDAN YARDIM YAPABİLİRSİNİZ. 58007282821208. YARDIMLARINIZI BEKLIYORUZ...[/color][/QUOTE] [color=blue]VAKIFLAR BANKASI SİVAS ŞUBESİ[/color] |
Yardim Yapmak Isteyenler Vakifbank Sivas şubesi 58007282821208 Nolu Hesaba Yardimlarini Yapabilirler......
|
[QUOTE=izmirli_yigido]Yardim Yapmak Isteyenler Vakifbank Sivas şubesi 58007282821208 Nolu Hesaba Yardimlarini Yapabilirler......[/QUOTE]
[color=blue]BÜTÜN YİĞİDOLAR EL ELE HEP BERABER OLIMPIYATIN TRIBUNLERINE[/color] |
Herkese Yiğido Dayanişmasini Gösterelim.
Vakiflar Bankasi Sivas şubesi 58007282821208 |
[b]MAZOTUMUZ YOK MAÇA GİTMEYE OTOBÜS KALDIRAMIYORUZ...DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ..[/b]
|
[QUOTE=ayhan_58][b]MAZOTUMUZ YOK MAÇA GİTMEYE OTOBÜS KALDIRAMIYORUZ...DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ..[/b][/QUOTE][b]VAKIFLAR BANKASI SİVAS ŞUBESİ
58007282821208[/b] |
ltf yardım
arkadaslar bızı hıcbır macta yanlız bırakmayan sıvas a gıdınce en ıyı sekılde agırlayan 1967 dernegıne ltf yardım edelım.burdan buyuklerıme ve yetkılılere seslenıyorum ltf dernegımıze yardım edın. sivastakı taraftarımızı mahcup durumda bırakmayalım.......
|
Bir Soru
İZMİRDE İSTANBULDA İZMİTTE Hiç Sivasli Iş Adami Yokmu BUNLAR SİVASLI DEĞİLMİ
Ve Burdan Külübe Sayin Başkan Mecnun Otyakmaza Ben Hep Dedim Köy Derneklerine Mecburu 300- 500 Bilet Verilsin Istanbuldaki Maçlarda Bununla Kimse Ilgilenmiyor Tek çözüm Bu Istanbuldaki Köy Derneklerinin Sayisini Bilen Cevap Versin |
[QUOTE=izmirli_yigido]HAYDİ ARKADAŞLAR LÜTFEN!!
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ...1967 GENÇ TARAFTARIN MAÇTA OLMASI LAZIM... 58007282821208.[/QUOTE] İNÖNÜYÜ DOLDURSAK KULÜP KAZANSAYDI 1967 BU SORUNU YAŞAMAZDI |
[QUOTE=ayhan_58][b]VAKIFLAR BANKASI SİVAS ŞUBESİ
58007282821208[/b][/QUOTE] SİVASTAKİ OTOBÜS FİRMALARI REKLAM YAPMASINI BİLİYORLAR BİRER OTOBÜS KALDIRSALAR BATARLARMI AYHAN KARDEŞ |
[QUOTE=ZARALIX1968]SİVASTAKİ OTOBÜS FİRMALARI REKLAM YAPMASINI BİLİYORLAR BİRER OTOBÜS KALDIRSALAR BATARLARMI AYHAN KARDEŞ[/QUOTE]
[b]ABI ÇOK HAKLISIN AMA BURDA ÖLE DEDİĞİN ŞEKİLDE BİR İNSAN YOK..MAÇA GİDECEZ KENDİ İMKANLARIMIZLA VE SİVASLI GARDAŞLARIMIZ DESTEKLERİYLE GİDECEZ...ALLAHIN İZNİYLE DEV BAYRAĞI OLİMPİYAT STADINDA AÇACAZ...[/b] |
[QUOTE=ZARALIX1968]SİVASTAKİ OTOBÜS FİRMALARI REKLAM YAPMASINI BİLİYORLAR BİRER OTOBÜS KALDIRSALAR BATARLARMI AYHAN KARDEŞ[/QUOTE]
[color=blue]DUYARSIZLAR ABI....[/color] |
Arkadaşlar Açtiğim Topic E Ilginiz Için Teşekkürler Fakat Maça çok Az Zaman Kaldi.onun Için;
Sivasli Işadamlari Bu Yaziyi Okuyup Kenara çekilmeyin.unutmayin Sivasspor'un En Büyük Ve Ateşli Taraftari 1967 Dir.bu Maçta Sivasspor'un Ilk Süper Lig Maçidir. En Büyük Yardimi Böyle Yaparsiniz Sivassporumuza |
Arkadaşlar Külüp Hiç Birşey Yapmiyormu
Taraftarla Ilgilenen Yönetici Yokmu Eğer Sorun Varsa Külüple Görüşülsün Yoksa Siz Buraya Gelin Inanin Bizler Türbünden O Parayi Toplariz Bunu Daha önce Diğer Takim Türbünlerinde Olduğu Gibi Taraftar Varsa Takim Car Yoksa Istanbul Spor örneği Yok Oluruz
|
Maça Gelin
Inanin şu An Cebimde 10 Ytl Var Onu Gönderirim Ama çok Yazik Bizlere Bu Duruma Düşeceğimize Keşke çikmasaydik Diyorum Kendimce Süper Lige
|
[QUOTE=ZARALIX1968]Inanin şu An Cebimde 10 Ytl Var Onu Gönderirim Ama çok Yazik Bizlere Bu Duruma Düşeceğimize Keşke çikmasaydik Diyorum Kendimce Süper Lige[/QUOTE]
[b]ABI BEN SENİ BİLİYORUM...SEN SARIYER MAÇINDA CEBİNDEKİ SON PARAYI VERİP MAÇA GİİREN BİRİSİN ...SAOL...[/b] |
[b]ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ ŞİMDİ İSE İSTANBUL EMNİYT MÜDÜRÜ CELALEDDİN CERRAH MÜDÜRÜMZ ...GEÇEN SEZONLARDA HER MAÇA TARAFTARA ARAÇ TAHSİS EDİYORDU...ONUN HAKKI ÖDENMEZ..[/b]
|
[QUOTE=ZARALIX1968]Inanin şu An Cebimde 10 Ytl Var Onu Gönderirim Ama çok Yazik Bizlere Bu Duruma Düşeceğimize Keşke çikmasaydik Diyorum Kendimce Süper Lige[/QUOTE]
[color=blue]ABI HERKES SENIN GIBI DUYARLI OLSA KESKE[/color] |
Iyi Akşamlar Bu Işi Inşallah çözeriz 1967
Herşey Sivas Ve Sivasspor Için
|
[b]VARIMIZ YOĞUMUZ BİR SİVASSPOR'UMUZ VAR ...[/b]
|
[QUOTE=hemso58][color=blue]ABI HERKES SENIN GIBI DUYARLI OLSA KESKE[/color][/QUOTE]
HEMSO OLSALARDI ŞİMDİ OLAY KAPANMIŞTI |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:59. |