![]() |
Galatasaray maçında Sivasımızı desteklemeliyiz
Ne kadar isatnbul takımı tutan gardaslarımız varsa da sivasımızı bu macta desteklemeliyiz
|
[QUOTE=erenelibol]Ne kadar isatnbul takımı tutan gardaslarımız varsa da sivasımızı bu macta desteklemeliyiz[/QUOTE]
tabiki de sevgili hemserim bu macta sivasımızı desteklemeliyiz..bende ist takımı tutarım ama herseyden önce gelir SİVAS..fazla söze ne hacet.. |
[QUOTE=paradoks]tabiki de sevgili hemserim bu macta sivasımızı desteklemeliyiz..bende ist takımı tutarım ama herseyden önce gelir SİVAS..fazla söze ne hacet..[/QUOTE]
tabi gardas HER SEYDEN ONCE SİVAS GELİR [SIZE=2]HEP DESTEK TAM DESTEK[/SIZE] |
Her Seferinde Destekten Bahsediyoruz Ama Malesef Istedigimiz Destegi Bulamiyoruz.halbuki Istanbul`da Olimpiyati Rahat Dolduracak Kapasitemiz Var. Ben Almanya`da En Azindan özet Görebilmek Icin Can Atiyorum. Ins. Daha Iyi Olur!!!
|
Tabi Gardas
|
Eski bir galatasarayliyim ama su anda Sivas tum takimlardan onde gelir.
Bence fener ve besiktas taraftarlarini da aramiza almakta fayda var.. aralarindaki rekabet isimize yarayabilir, fenerle mac yaparken de galatasaraylilar bizi destekler :-)))) |
evet tüm sivaslı ama gönlü önceden baska takımlarda olanlar haydi
|
Yıllardır SARI LACİVERT diyen dilim Artık KIRMIZI BEYAZ ÜÇYILDIZ SİVAS diyo.Kısmetse Samiyende de sesim kısılana bağırıcam.Ama FENERBAHÇELİ olarak değil SİVASLI olarak bağırıcam.
|
[b]Valla İstanbul seyircisine hiç güvenim kalmadı...İnşallah Alisamiyende desteklerler takımı...[/b]
|
[QUOTE=erenelibol]Ne kadar isatnbul takımı tutan gardaslarımız varsa da sivasımızı bu macta desteklemeliyiz[/QUOTE]
[size=2][b][color=red]Gördüğüm kadarıyla hep sivassporu bilgisayar ve klavye başında destekliyoruz.İcraata gelince kocaman bir[/size][/b][/color][size=2] SIFIR[/size] .[size=2][b][color=red]Klavye başından peynir gemisi yürütülmez.[/size][/b][/color] |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][size=2][b][color=red]Gördüğüm kadarıyla hep sivassporu bilgisayar ve klavye başında destekliyoruz.İcraata gelince kocaman bir[/size][/b][/color][size=2] SIFIR[/size] .[size=2][b][color=red]Klavye başından peynir gemisi yürütülmez.[/size][/b][/color][/QUOTE]
[b]İstanbul taraftarına bendende kocaman bir [color=red]sıfır(0)[/color]...Bu kadar duyarsızlık olmaz...[/b] |
[QUOTE=defineci]Eski bir galatasarayliyim ama su anda Sivas tum takimlardan onde gelir.
Bence fener ve besiktas taraftarlarini da aramiza almakta fayda var.. aralarindaki rekabet isimize yarayabilir, fenerle mac yaparken de galatasaraylilar bizi destekler :-))))[/QUOTE] sonuna kadar hep destek tam destek ultrAslan-Sivas SİVASSPOR'umuzun yanında olacaktır... |
Istanbullu Yiğidolar Iş Başina
ben bir galatasaraylı olarak tabii bundan bir önceye kadar şimdi SİVASSPORLUYUZ. galatsaray ikinci sıraya geçti. sivasın hiç yoktan bir berabberlik bekliyoruz. bende istanbulda oturuyorum. sivas başarılar... sizden ricam sakınlıkla ne olursa olsun terbiyemizi bozmayalım bize kötü söz söylemek yakışmaz......yiğido ümit bulut
|
Re Re Re, Ra Ra Ra, Sivasspor çok Yaşa...
Sivasspor hazırlıklarını sürdüren G.Saray, ormanda kros çalışması yaptı
Turkcell Süper Ligi'nde haftayı 2-2'lik Gaziantepspor deplasman beraberliğiyle kapatan Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından yaptığı kros çalışmasıyla sürdürdü. Florya Atatürk Ormanı'nda teknik direktör Eric Gerets yönetiminde gerçekleştirilen ve 1 saat süren antrenmana, sakatlıklar ve milli takımlarda bulanan futbolcular nedeniyle sadece 11 futbolcu katıldı. Koşu sırasında omzunda ağrı hisseden Ümit Karan ile izin alan Cihan'ın eksik bıraktığı çalışmaya, bağırsak enfeksiyonu geçiren Volkan ve Aykut katılmadı. Galatasaray, Sivasspor maçının hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek. [B][I]Haftasonu Yiğidolarının sürprizine hazırlanın.[/I][/B] |
bu hafta sonu milli maclar var bir sonraki hafta lig maclari
arkadaslar artik simdiye kadar lafti simdiden sonra icraate gecelim lütfen koskoca yigidolara yakisir mi bu artik gs fb bjk degil koskoca SIVAS var aslimiza dönelim simdiye kadar üc büyükleri destekledik ne gecti elimize artik kendi topragimizin takimini destekleyelim avrupada yine destekleriz eski takimlari ama istanbuldaki yigidolar kesinlikle ve kesinlikle sivasspor a ayrilan yerde yerini almasi lazim baska türlü aslini inkar etmis olur |
[QUOTE=kadir20]bu hafta sonu milli maclar var bir sonraki hafta lig maclari
arkadaslar artik simdiye kadar lafti simdiden sonra icraate gecelim lütfen koskoca yigidolara yakisir mi bu artik gs fb bjk degil koskoca SIVAS var aslimiza dönelim simdiye kadar üc büyükleri destekledik ne gecti elimize artik kendi topragimizin takimini destekleyelim avrupada yine destekleriz eski takimlari ama istanbuldaki yigidolar kesinlikle ve kesinlikle sivasspor a ayrilan yerde yerini almasi lazim baska türlü aslini inkar etmis olur[/QUOTE] kadir haklı zaman destek zamanı topragımıza sahıp cıkma zamanı |
arkadaşlar galatasaray maçını lamı cimi yok zaten bize az miktarda bilet verecekler dolayısıyla bağıracak sağlam elemanlara ihtiyaç var o maça gelecek kardeşler bir hafta boyunca boğazınıza iyi bakın sigara soğuk şeylerden uzak durun ;-) takıma yeterince destek vermeliyiz
|
Mustafa Baskana Tamamen Katiliyorum Biz Kalkip Sivastan Istanbula Maca Gidiyoruz Ama Istanbuldaki Sivaslilar Kalkipta Olimpiyata Elmiyor Valla Manisa Macinda Yazik Dedim Artik Ben Bu Konuda Konusmicam ....
|
istanbullu sivaslıların yapması gereken
biz(ben!) istanbullu sivsspor taraftarı olarak istanbuldaki her sivas macına gidiyorum ve susmadan yılmadan maç basından sonuna kadar bagırıyorum bu da yetmez gibi mac sonunda sapka forma bayrak gibi seyler de alıyorum ve bi sonraki macı aldıklarımla dort gozle bekliyorum!!!
|
istanbul taraftarı pasıf kalıyo
[QUOTE=serhankaburcuk][b]İstanbul taraftarına bendende kocaman bir [color=red]sıfır(0)[/color]...Bu kadar duyarsızlık olmaz...[/b][/QUOTE]
ben cok uzuldum bı ıstanbul taraftarı olarak bu kadar umursız taraftar olacagını aklımın ucundan bıle gecırmemıstım insallah galatasaray macında boyle olmucak mecıdıyekoy bızım mekanımız taraftarın buyuk destek cıkacagını tahmın edıyorum ve herseyden once gelır benım ıcın sıvas ıkıncı takımım galatasaray ama tabıkı sıvas yensın derım cunku sıvas canım benım |
Arkdaşlar dernek istanbula götürecek mi yine. Götürecekse ne zaman kaç liraya?
|
Derneğin yerini tam anlatırmısınız ben sivas a geldim uğrayacağım bir derneğe ama bulamadım işhanını.
|
Ali sami yen de az kiside olsak topiclerde takıma destek olarak da en azından takım lisanslı urunlerinden alarak da takıma destek vermiş oluruz.Haydi sivas zaman senin zamanın...
|
bencede herkes olimpiyat diyodu işte olimpiyat nerdesiniz. Belkide gelmişlerdirde çekirdek yemekten başka bişi yapmamışlardır. Biz çekirdek yiyen taraftar değil takımına sahip çıkan maçlarda ölümün bağıran taraftar istiyoruz.Biz aptalmıyız bağırıyoruz.Hayır değiliz çünkü sivasımımızı çooook seviyoruz.Benim sivasım klavyede değil kalbimde..Benim varsa bi yalnışım söyleyin.Ben maça gelmek için elimden geleni yaptım.babam para vermedi ben dinlemedim.Sivaslı abilerimi yalvara yalvara geldim.Başka bir konu olsa yalvarmazdım.Çünkü sevmem yalakalığı ama sonucunda sivas var 1967 genç taraftar derneğini görmek var ... Canım Feda onlara....
|
[QUOTE=Kibrisli]Derneğin yerini tam anlatırmısınız ben sivas a geldim uğrayacağım bir derneğe ama bulamadım işhanını.[/QUOTE]
gardas yımpas ın karsısında selcuk ıs hanı kat 4 tel: (0346) 221 1967 numaralı telefonu aradıgın zaman sana yardımcı olurlar |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Valla İstanbul seyircisine hiç güvenim kalmadı...İnşallah Alisamiyende desteklerler takımı...[/b][/QUOTE]
valla gardaş bende istanbul seyirciyim ama ben üstüme alınmıyorum bu itaflarını son macta önümdeydin ama nedense amigolar arasında bi ikilik vardı bumu sivas için beraberlik size soruyorum .................. ve sonrada lütfen istanbul seyircisne güvenmiyorum demeyin çünkü biz her macta 25 bini aştık gardaş |
Elhamdülillah Sivaslıyız
Önceden Süper ligde hangi takımı desteklediğimin önemi yok. Artık önemli olan tek bir şey var.O da Sivaslı olmak....
|
Bize Takımımız Sorulduğunda...
Bize Takımımız Sorulduğunda vereceğimiz cevap
-Elhamdülillah Sivaslıyım olmalı... Şimdi Hep birlikte söyleyelim -Elhamdüllilah Sivaslıyız :):) |
bılındıgı gıbı bıdakı hafta alısamıyende galatasaraya karşı maç yapacagız ama ben istanbulda oturan olarak istanbul taraftarının bole destegı hiç hoşuma gıtmıyor ben sivasımın istanbuldakı maçlarının hepsıne gıtmışımdır ve galatasaray maçınada gıdecem g.s yonetyımının bıze verecegı bılet sayısı en fazla 1500 dur ve bu 1500 içinde de ben olmak istıyorum umarım ooo 1500 kişi ateşleyıcı taraftar olurda sıvasımızı az sayıdada desteklerız benden bu kadar yanlışım varsa soleyınn...
ze |
ne olursa olsun bize ayrılan yer dolacak ama 1500 veya 3000 bunlar çok az rakamalr ki...biz bursaya 2 bin kişi ile gittik bilemiyorum...yönetimin el atması lazım...
|
[QUOTE=puar]ne olursa olsun bize ayrılan yer dolacak ama 1500 veya 3000 bunlar çok az rakamalr ki...biz bursaya 2 bin kişi ile gittik bilemiyorum...yönetimin el atması lazım...[/QUOTE]
ORHAN KIRMIZI BEYAZIN YANI SARI LACİVERT KOYALIM 1500 KİŞİDE OLSAK YETER GARDAŞ ANLARSINYA:):) |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][size=2][b][color=red]Gördüğüm kadarıyla hep sivassporu bilgisayar ve klavye başında destekliyoruz.İcraata gelince kocaman bir[/size][/b][/color][size=2] SIFIR[/size] .[size=2][b][color=red]Klavye başından peynir gemisi yürütülmez.[/size][/b][/color][/QUOTE]
L AL BENDENDE O KADAR DOĞRU SÖYLÜYORSUN MUSTAFA GARDAŞ |
Sivaslilar Haydi Maça
Bu Macta Tribunleri Dolduralim...
|
[QUOTE=Ronaldinho]Bu Macta Tribunleri Dolduralim...[/QUOTE]
gardaş tribün zaten dolu merak etme ......önemli olan az sayıda biletin kimlere nasip olacağı....biletlerin karaborsaya düşmesi ya da fahiş fiyatlara satılması endişeyi taşıyorum,,umarım sadece biletixlerden satılır......yönetimin bu konuda şimdiden duyarlı olması gerekli derbi maçındaki gibi bir atmosfer olacak tahmin ediyorum,,,Sivasspor ilk kez bir lig maçında lig tv den Tüm Türkiye ye kendini gösterme fırsatı bulacak,( daha önce ekranlardan çok yayın yapıldı,bunlar cumhuriyet kupası maçlarıydı) bu maçın havası bambaşka,heyecanı da kat kat artırıyor tabi,,beklentilerimiz büyük,,,ÇÜNKÜ SİVASSPOR VE TARAFTARI ÇOOOOOK BÜYÜK |
gaysarayi yenmemiz sart ...!! tribunler cosacak ..stad da vurucu team aslan avliyacak !!
|
Aslan av zamanı acılmıştır
Bu macta her bir sivaslı aslan avcısı olacak
|
ya sizleri anlamak cok zor cok degisik insanlarsınız GARDASLAR
.....................YORUMSUZ................ AMA HEP DESTEK TAM DESTEK |
[b]Valla İstanbul seyircisine hiç güvenim kalmadı...Olimpiyattaki maçta seyircimizi gördüm...İnşallah Alisamiyende desteklerler takımı...[/b]
|
sivaslıysan sivas takımını tutacaksın...
|
[QUOTE=agca58]sivaslıysan sivas takımını tutacaksın...[/QUOTE]
[SIZE=2]FAZLA SÖZE NE HACET[/SIZE] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:09. |