![]() |
haydı yıgıdolar maca
arkadaslar sivasspor-gs macına tum ıstanbulluların gıtmesını rıca edıyorum. takımımızı bır bılet parasına satmayalım...ne olursa olsun arkasında olalım .bu macta onların bıze dahada cok ıhtıyacı var .rakıbımız kucumsenmeye gelecek bır rakıp degıl.butun ıstlu yıgıdolardan ıstegım macta yanlız bırakmayalım sıvassporumuzu.....!!!
|
bizim dügün war ben zaten gelemeyecegımı ıkı haftadır söyluyorum cok üzücü ama yapacagım bişey yok gönlum hep sızınle destegınızden suphem yok haydı yıgıdolar alı samı yenı yıkmaya :)
|
Herkes Maçaaaaaaaaa
Tüm Stadi Dolduralim
|
ılgı yok
topıc actık ama ılgı gosteren olmadı neden yazacak sey bulamıyor mıllet!!
|
Yok yaw yıkılıyor ortalık o yüzden:) Zaten yıkılmış ali samiyen LORAnt garanti bilem verdi yeneriz diye yav.2 kere yendim bir daha yenerim diyor.
|
yıgıdolar takımımızı yanlız bırakmayalımmmm sıvasın taraftarın destegıne ıhtıyacı var dıger takımlar gorsun anadolunun bagrından kopup gelen takımı taraftarı
|
[b]stadın sadece bize ayrılan bölümü değil, ayrılmayan yerleride dolduracaktır yiğido :)[/b]
|
[COLOR=Red][SIZE=4] Ben yeterince stadda yer alacağımıza inanıyorum. Yiğidolar kendi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaktır.[/SIZE][/COLOR]
|
[QUOTE=Dağcı][COLOR=Red][SIZE=4] Ben yeterince stadda yer alacağımıza inanıyorum. Yiğidolar kendi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaktır.[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
SESSİZ VE DERİNDEN GELİYORUZ GARDAŞ:) |
özellikle istanbuldaki arkadaslara sesleniyorum maddi durumu yerinde olanlar mutlaka ali samiyene gidip sivassporu deskteklesınler sivassın ihtitacı var kardeslerım...
|
yer bize dar gelecektir....:D
|
bugün asy ye gittim bilet durumu nasıl die,,,tık yok gişeler kapalı,,biletix satışa çıkarmış.....bi de baktım ki kat otoparkının üstünde manzara o biçim acaba diyorum Hüseyin abi bize orda tribün yapar mı:) KAPALI( otopark) TRİBÜNÜ
|
BİLET FİYATLARI:
VIP : 80 YTL (80.000.000 TL) NUMARALI : 70 YTL (70.000.000 TL) KAPALI ÜST : 60 YTL (60.000.000 TL) KAPALI ALT : 40 YTL (40.000.000 TL) YENİ AÇIK ÜST : 20 YTL (20.000.000 TL) YENİ AÇIK ALT : 15 YTL (15.000.000 TL) ESKİ AÇIK : 20 YTL (20.000.000 TL) RAKİP TAKIM BİLETLERİ MAÇ GÜNÜ SATILACAKTIR. Bize maç günü stadda satılacakmış biletler..... |
yaaa hüseyin abinin orası fena olmaz aslında.... bayraklar ve yemek ile oturur seyrederiz :D :D
|
Hakkaten He çok Darima Geldi Stad:) Siiiimiit......susaamli......siiiiimit ....çiiiitir,,,,şampiyonnnn Siiimit...
çekirdeeek.....ayçiçeeeek......tuuuzlu ...jaapon şampiyon çekirdeeeek Bizim çekirdek Tayfa Siğmaz Oraya Yav şaka Maka Maç Günü çekirdek Satişi Yasaklanmiş:) Forza Sivas Forever Sivas Whenever Sivas Wherever Sivas Y * E * N * I * V * E * R S * I * V * A * S Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivas |
Olmazsa Arabalari çekeriz En üst Kata,,gs Ataktayken Kornalara Asiliriz :) Oooooffff 100 Araba Yeter
|
abi yapalım bişeler valla 40 ytl çok gelir bana buna bi çözüm bulalım
bence cumartesi günü bankalar kaplıyken soyalım bi bankayı gidelim maça nası olur... |
siz 40 ytl den yakiniyorsunuz
[I][B][COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Sizler 40 YTL icin agliyorsunuz. Oysa bizim gitmemiz icin bide ucak bileti parasi bulmamiz lazim. Az sigara icin 40 YTL maca verin. nolcak sanki. söyle 10 paket sigarami eder yoksa 15 mi. sigaranin fiyati kac onu bilmiyorum ama herhalde fazla bi paket sayisi degildir diye düsünüyorum.
Haydi yigidolar, SIVASSPORun desteginize ihtiyaci var. Gümbür gümbür giden gümbür gümbür geri dönün. [/FONT] [/SIZE] [/COLOR] [/B] [/I] |
[b]EEE HERKES KENDİNE GÖRE KONUSUYR... SENİN 40 YTL PARA VERECEK İMKANIN VARDIR BELKİ AMA BUNU BİR MACA VEREMEYECKLER VAR!!! HERKES SİGARA KULLANMIYORDUR HERALDE BU KLİŞE BİR ÖRNEK OLDU VAZGEÇSEK DİYORUM ARTIK![/b]
|
Keşkeee
[COLOR=Navy]İSTANBULDA OLSAYDIMDA YİĞİDOLARIMI BENDE DESTEKLEMEYE GİTSEYDİM.. İSTANBULDAKİ HEMŞERİLERİME BENDE SESLENİYORUM. HER MAÇTA SİVASSPORUMUZUN YANINDA OLDUNUZ BU MAÇ BİZİM İÇİN İLK ÖNEMLİ MAÇIMIZ TÜM YİĞİDOLARIN SADECE İÇERDEDİĞİL DIŞARDADA OLSA DESTEKLEMELERİNİ İSTİYORUZ HAYIRLISIYLA ŞU MAÇI ALALIM PAZAR GECESİ BİZİM GECEMİZ OLACAK KENDİNİZE İYİ BAKIN YİĞİDOLAR!!![/COLOR]
|
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta]sigara kulanilmiyorsa mutlaka baska bir kötü aliskanligi vardir. ama pardon sivaslinin kötü aliskanligi olmaz. veya parasini bosa harcadigi yer vardir. eger 40 gün öncesinden her gün 1 ytl kenara koysaydiniz o paraniz olurdu simdi valla. yani eger insan gitmek istiyorsa mutlaka bir yolunu bulur canim.[/COLOR][/FONT]
|
zaten bunun ornekleri var kimi telefonunu satıyor kimi isinden ayrılıyor.. kimisi borc alıyor.... sen dert etme gelemeyenlerinde gecerli sebepleri vardır... burada yazmak daha kolay!!!
|
Bilet parasıyla bitmiyor bunun yanında yemek ve yol masrafı var buda toplam 60 ytl bulur..Herkes veremeyebilir ama gelebilecek gücü olanlar bilmeliki SİVAS ist da bu sezon 1 kere CİNCONLARLA maç yapıcak ve bizede bu maçta takımımızı desteklemek görevi düşüyor.....
|
[QUOTE=Sweetgirl][I][B][COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Sizler 40 YTL icin agliyorsunuz. Oysa bizim gitmemiz icin bide ucak bileti parasi bulmamiz lazim. Az sigara icin 40 YTL maca verin. nolcak sanki. söyle 10 paket sigarami eder yoksa 15 mi. sigaranin fiyati kac onu bilmiyorum ama herhalde fazla bi paket sayisi degildir diye düsünüyorum.
Haydi yigidolar, SIVASSPORun desteginize ihtiyaci var. Gümbür gümbür giden gümbür gümbür geri dönün. [/FONT] [/SIZE] [/COLOR] [/B] [/I][/QUOTE] YİĞİDO AĞLAMAZ |
[QUOTE=gunay][b]EEE HERKES KENDİNE GÖRE KONUSUYR... SENİN 40 YTL PARA VERECEK İMKANIN VARDIR BELKİ AMA BUNU BİR MACA VEREMEYECKLER VAR!!! HERKES SİGARA KULLANMIYORDUR HERALDE BU KLİŞE BİR ÖRNEK OLDU VAZGEÇSEK DİYORUM ARTIK![/b][/QUOTE]
BRAVO GÜNAY KİM TUTAR SENİ:) HERKES GİTMEK İSTER AMA HER İSTEYEN GİTSE STAD MI DAYANIR,,BİZE AYRILAN YERİ EN İYİ ŞEKİLDE DOLDURUP 90+++++ DK DURMADAN DESTEKLİYCEZ,,,GEREKİRSE BİZE AYRILMAYAN YERLERİDE DOLDURCAZ,,ÇÜNKÜ BİZ YİĞİDOYUZ,,ÇÜNKÜ BİZ HERYERDEYİZ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:10. |