![]() |
SIVASSPOR - MALATYASPOR HAKKINDAKI TAHMIN VE YORUMLARINIZI LÜTFEN BURAYA YAZIN .
SÜPERLIGTEKI ILK MACIMIZ. TARIHI BIR ANDIR BU ILK MACIMIZ. SIVASSPORUMUZ 38 YILDIR BU ANI BEKLEMISTIR. 2 - 0 Sivassporumuz alır bu maçı. |
YAZACAK BIR SEY YOK ONLARI OLIMPIYAT STADININ CIMLERINE GOMECEĞİZ
|
hayirli olsun, ins. 3 puani aliris
|
TEK SÖZ.......... 5 BÜYÜK YOK TEK BÜYÜK SİVASSPOR...
|
1- 0 olsun bizim olsun herzaman ilk maçlar zor geçer ama sivasspora güveniyorum :k14: :lol: :o
|
sivassporum : 2 malatayaspor:1
goller: ikisinide anderson atar |
[b]2-1 sivasımız alır bu maçı[/b]
|
hayırlı olsun...
|
sivassporumuz:2
malatya:0 |
[size=6][b][i]Fikstür çekimi Sivasımız için Sivassporumuz için hayırlı uğurlu olsun...
Maç tahminine gelince maç Olimpiyatta veya 4 Eylülde olacak...Büyük ihtimal Olimpiyat stadı olacak...Ben Maçı muhteşem seyircimizinde desteğiyle 2-1 alırız diyorum...Golleri Anderson atar..[/i][/b][/size] |
[b]
hayırlı olsun maçı inşallah alıcaz benim tahminim 1..0 olsun BİZİM OLSUN İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK....[/b] |
[i][size=6]SIVASSPORUM : 3
Malatyaspor : 1 Sivassporum süperligte ilk 3 Puani Malatyayi Ezerek Hesabina Kayit edecektir Goller Anderson dan [/size][/i] :lol: |
[size=6][color=blue][b]3-1 ALIRIZ MACI VE İNS O MACTA BENDE HAZIR BULUNACAGIM :lol: :lol: [/b][/color][/size]
|
Sivasım Ezer bu Malatyayı 3 -0 :twisted: :k14:
|
Sivasspor 1
Malatyaspor 0 |
[quote=RüStüElmaS]SIVASSPOR - MALATYASPOR HAKKINDAKI TAHMIN VE YORUMLARINIZI LÜTFEN BURAYA YAZIN .
SÜPERLIGTEKI ILK MACIMIZ. TARIHI BIR ANDIR BU ILK MACIMIZ. SIVASSPORUMUZ 38 YILDIR BU ANI BEKLEMISTIR. 2 - 0 Sivassporumuz alır bu maçı.[/quote] BANA GÖRE BU MAC GOLLÜ GECER VE SIVASSPORUM 3-2 ALIR :D :D :D |
BENCE BU MAC 3-1 SIVASSPOR ICIN BITER (INSALLAH).
SIVAS : 3 MALATYA : 1 |
Bu lig'in en tehlikeli takımlarından bir Malatyaspor.Bir de bu sene 40.yıllarını kutlayacak olmanın heyecanıyla iyi bir ekip oluşturdular ve kendilerine büyük hedefler belirlediler.Umarım yeneriz,benim tahminim:
Sivasspor:2,Malatyaspor:1 |
Çoğunluk ne derse odur...
2-1 bizim bu maç... Olimpiyat ateşinde yakacağız onları!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
sivassporumuz 3
onlar 1 |
[color=darkblue][size=6][b]benim gönlümden geçen
Sivasspor : 3 Malatya : 0[/b][/size][/color] |
sivasspor-2
malatya-1 goller dk12 anderson ,dk 57 okanyılmaz , dk79 diss smail bu arada ilk macı kimle oynarız diye bir topic vardı ben malatya demiştim yine benim dedigim oldu lütfen bu topice girin bakın |
[quote=serhankaburcuk][size=6][b][i]Fikstür çekimi Sivasımız için Sivassporumuz için hayırlı uğurlu olsun...
Maç tahminine gelince maç Olimpiyatta veya 4 Eylülde olacak...Büyük ihtimal Olimpiyat stadı olacak...Ben Maçı muhteşem seyircimizinde desteğiyle 2-1 alırız diyorum...Golleri Anderson atar..[/i][/b][/size][/quote] HAKLISIN SERHAN GARDAŞ 2/1 ALIRIZ İNŞALLAH |
1 --- 0 ALIRIZ HİÇ KAÇARI YOK GOLDE ANDERSON
|
tamam iste ik 3puan aldik hemide 3-0 yenerik anderson en asi 1 gol atar
|
2-0 DİYEBİLİRİM İNŞALLAH
|
SİVASSPOR:2
malatya:0 |
Musa kus sag taraftan ilerliyor daika 92 son dakikalarin icindeyiz giriyoruz musa musa ortasi Andersson ve Gooolllll !!! Sivasspor 1/0 Malatyaspor ve hakam maci bitiriyor !!!
|
[size=7][color=red][b][i]SİVASSPOR( 2 )MALATYASPOR(1)
HADİ HAYIRLISI[/i][/b][/color][/size] |
sivasspor : 4
malatyaspor : 2 |
yiyecez, yiyecez, yiyeceeeeeezzzzzzzz :hmm: :hmm: [/b]
|
4-1 alırız tabiki :)
|
3-1 alacaz golleri de 2sini Anderson birinide Mehmet Yıldiz atacak
|
1-0 olsun bizim olsun ama bence 2-0 aliriz diyorumm
|
3-0 alırız . ezer gecerizzzz...!!!!!!
|
malatyayi ezeriz yaw.. 2-1
sivasspor gibisi var mi beeee |
tabiki 3-0 alırız maçı
|
:hmm: ooooooooohhhhhhhh uc puan aldık insallah[size=7][/size][color=blue][/color]
|
insallah onlaı olimpiyet ta yeneriz 1-0 olsun bizim olsun
|
GÜZEL BIR BAŞLANGIC YAPMAMIZ LAZIM
3 PUAN BIZIM SIVASSPOR-2 MALATYA -1 HADI HAYIRLISI....OLSUN |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:19. |