![]() |
Gaziantepspor / SIVASSPOR Maci Tahmin ve Yorumlari
Vallaha neden Yalan Söyleyeyim Sivassporumun Malatya karsisindaki Performansi beni cok etkiledi. ve Önümüzdeki Deplasman macini alacagimiza cok Inaniyorum.
ve Bu Macin SKORU Bence .......... Gaziantepspor : 1 SIVASSPOR : 2 |
İnanmak başarmanın yarısıdır.Hadi ben de senin dediğin gibi diyeyim Çağlayan abi:1-2.Herkes bu işe inanırsa futbolcuları da inandırırız.HADİ ASLANLARIM SİZ ALIRSINIZ BU MAÇI.BİZLER İNANDIK SİZ DE İNANIN,BİZİM İÇİN BU MAÇI ALIN!!
(G.Antep'in ilk maçını beklesemiydik acaba?:)) |
Ben bu maci 1-0 aliriz diyorum.
Antep 0 - 1 Sivasspor Masaallah yigidolarimiz bizim yüzümüzü kara cikarmadilar vede bundan sonrada cikarmayacaklarina inaniyorum. |
Gaziantep :0 Sivasspor: 1 Inşallah Bu Maçi Aliriz
|
Aliriz 1 Farkla
Bence 1, 0 Veya 2- 1 Le Geçeriz
|
zor olacak yine
sanirim gollu beraberlik olur veya bir farla biz aliriz 2-2 veya 2-3 gibi. biz iyi takimiz antep her ne kadar toparlaniyim desede o eski antep degil artik. hayirlisi insallah...
|
Berabere biter.
G.Antep:1 Sivasspor:1 |
..
Gaziantep : 1 / SİVASSPOR : 2 Malatya maçında çok iyi oynadık Gaziantepi yenecek Güçteyiz...
|
Arkadaşlar Gaziantep bugün oynayacağı Samsunspor maçında kendini belli edecek. Ama Malatyaspor'a göre daha dişli ve köklü bir takım. Ağer maç Gaziantep'te değilde Adana'da oynanırsa şansımız biraz artar. O zamanda maç 1 - 1 olur diyorum
|
Bu Maçi Aliriz!!
Abi Gaziantep her zaman beğendiğim takımdı. Artık o Gaziantep yok. Gaziantep hep Türk yıldızlar kazandırmıştır. Ama geçen sene Gaziantep i beğenmedim. Bosna lı bir teknik adamla olmaz bu iş bu maçı alırız. Hatta Gaziantep bu sene 2. lige bile düşer.
|
bence
Sivasspor : 2 G-Antep :1 |
Bence Gaziantep Maçi Tecrübesiyle 2-1 Kazanir.inşallah Tersi Olur.
|
Maça Gidelim...
Allah In Izniyle Nasip Olursa Samsun Antep Deplasmanlarina Toplu Katilim Gerçekleştirelim. Ben Kesinlikle Gitmek Istiyorum.taraftar Olarak Bu Işe El Atmaliyiz.maça Gidilecekse Burda Ilan Yapalim Duyuralim Ve Hep Birlikte Birlik Beraberlik Içinde Maçlara Gidelim.
Ama Kardeşçe.. Saygilar... |
En Büyük Sivas
son maca bakarsak BENCE BU MACI KAZANIR VE BEN
2-1 GECERIZ DIYORUM SAMPIYON SIVAS |
sivasspor ve gaziantep
insallah gaziantep macindanda puanla döneriz.beni düsündüren olay istanbuldaki sivaslilarin maclarin istanbuldaoynansin deyipte takimi yanliz birakmalari.kiniyorum onlari.evimizde degilde deplasmanda oynadik sanki.80 bin kişilik statda 7 bin sivasli olacagina 10 bin kişilk 4 eylül de 10 bin kişi izlesin daha iyi her seyi gördük acikca
|
[b]ÖNCELİKLE MAÇ ADANADA OYNANACAK MAÇTA SEYİRCİ ÜSTÜNLÜĞÜ BİZDE OLACAK...MAÇA GELİRSEK:
ŞAMPİYON:3 G.ANTEP :1[/b] |
[QUOTE=ultraSivas_58][b]ÖNCELİKLE MAÇ ADANADA OYNANACAK MAÇTA SEYİRCİ ÜSTÜNLÜĞÜ BİZDE OLACAK...MAÇA GELİRSEK:
ŞAMPİYON:3 G.ANTEP :1[/b][/QUOTE] bencede ................... |
Sivasspor.2
Antepspor:0 |
inşallah antep maçını alırız bildiğiniz gibi geçen yıl deplasmanlardan daha iyi sonuçlarla döndük busenede öyle olmasını temenni ediyorum
|
Insallah Yenip 3 Puanla Sivasa Döneriz
|
Zor olacak, insallah 1 puani kopaririz
|
sivas:1
antep:1 |
Maçi Alalimda Nasil Olursa Olsun
Sivasspor--2 Antep 1 |
En az bir puan alırız diye düşünüyorum ama elbette kalbimden geçen 3 puan 0-1 yada 1-2 olsun 3 puan bizim olsun
|
üzgünüm ama
sivasım 0 antep 1
|
Sivasspor 1
Gaziantepspor 0 |
Tutacak !!!!!!!
G.Antep 1-2 Sivasspor
|
SİVASSPOR:3
antep:2 |
Sizinle Gurur Duyuyoruz...
Teşekkürler yiğidolar sizinle gerçekten gurur duyuyoruz oynadığınız futbolla nasıl bir takım oldugunuzu herkese gösterdiniz..Bundan sonraki maçlarda ALLAH yardımcınız olsun..antep maçı inşallah lehimize olur bencede SİVASSPOR:1-G.Antep:0..hayırlısı olsun
|
KIzmayın her İhtimale açık
BEyler GAziantep oturmuş bir takım ama yinede bu maçta başarılar dilerim.
Skor::: Gaziantepspor :3 Sivasspor:2 Gaziantepspor :3 Sivasspor:1 Gaziantepspor :2 Sivasspor:1 Gaziantepspor :1 Sivasspor:2 Gaziantepspor :1 Sivasspor:0 Bu maç Berabere bitmez.......... |
yiğidom:4
antep:2 |
geçen ki maçın tahmin ettiğim gibi bitti ama bu sefer de diorum ki 1-0 bitecek biz alacaz İNŞALLAH
|
çağlayan Abi Hakli !!!!!!!!!!!!!
Ben Malatya Maçina Gittim.malatya Karşisinda Yaptiği Perfonmas Malatya Taraftarlarinin Dikkatini çekmesini Belli Etmiştir.sivassporun Ekibi Böyle Giderse Gaziantep Maçinda Galibiyetle Ayrilacağina Inaniyorum.gaziantep Karşisinda Sivasspora Başarilar Dilerim.
|
Bu Maçi Alacağiz Başka Yolu Yok
Gaziantepspor:1
Sivasspor :3 Goller De; Anderson Sandos - Mehmet Yildiz - Musa Kuş Herzaman Heryerde En Büyük Sivasspor |
ILK MACIN TAHMINI TUMUSTU INSALLAH BUNUDA TUTURURUM ;) BENCE BU MACDA BERABERE CÜNKÜ RAKIP COK GÜCLÜ
TAHMIN 0-0 veya 2-2 |
[b]Gönlümüz tabiki kazanmaktan yana ama bence bu maç 2-2 berabere biter...Ama inşallah kazanırız...[/b]
|
Sivas: 1
Antep: 1 |
insallah maci sivasimiz 2-1 alacakkk
|
[QUOTE=FatihSoner58]insallah maci sivasimiz 2-1 alacakkk[/QUOTE]
Olur he,. baska?? Çay kahve'de istermisin yanina?? :) Siz dua edinde biz bu maçtan bir puan koparalim. |
Zor Bir Maç Olacak. Samsun Maçindan Sonra Gaziantep'ten Korkmaya Başladim. Ama Yinede Puan Aliriz. 1 - 1 Olur Sanirim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:47. |