![]() |
SIVASSPOR / Denizlispor Macı Tahmın ve Yorumları..
Bildigimiz gibi Sivassporumuz Turkcell Super lıgınde 8. haftada Denizlispor'la karsılasacak.Sizce macın skoru ne olurr ?
ben; Sivasssporum:1 Denizlispor:0 diyorum mac insallah bizim olacak.... |
[b]Allaha cok Sükür maçları deplasmanda oynamaktan kurtulduk.
TFF. Kulübü'müzün talebini Onayladi ve Sivasspor´umuz sahasına kavuştu birde Isiklandirma tamamlansa dahada Mutlu Olacagiz... Denizlispor Yönetimi, Teknik Direktör Giray Bulak'ın görevine son verdi.Giray Bulak'la yollarını ayırdıktan sonra yeni hoca arayışlarına girdiler Tercihleri ise Ersun Yanal´dan yana . Yeni Stadimizda Denizlisporu yenmek cok kolay olacak.... Tahminim SIVASSPORUM : 2 Denizlispor : 1[/b] |
[B]teknik direktörleri değişen takımlar ilk maçlarında daha hırslı olular..bu bizim için bir dezavantaj olabilir..dikkatli olmak lazım...taraftarlarında sabırla 90 dk destek vermesi gereken bir maç olacak...
skor tahminim : SİVASSPOR : 3 denizli : 1[/B] |
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
|
3 puan cepte
Bu sabahtan itibaren Denizlispor Başkanı Zafer Katrancı başkanlığındaki yönetim yeni teknik adam arayışlarına başladı. A Milli Takım eski Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Denizlispor'a gelmek istemediğini belirtmesi üzerine diğer isimlere yönelen yeşil-siyahlılar Güvenç Kurtar ve Feyyaz Uçar'la görüşmelere başladı.
|
SELAM
BU maçı farklı alacağız inşallah. Sivasspor::3 Denizlispor::0 [SIZE=6]EN BÜYÜK SİVASSPOR[/SIZE]
|
kolay lokma yoktur ama bu sene denizli çok kötü. gecen seneki denizli olsa işimiz zordu ben fazla zorlanmayacagımızı düşünüyorum.
sivasspor:2 denizli :0 şampiyon sivas |
4 eylulde olursa
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
kesin kazanırız 2.0 bencede
|
EVIMIZDEKI MACI ALMAZSAK DAHA HANGI MACI ALACAGIZ
|
sivasımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:2
denizli 1 sampıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sivassssssssssssssssss |
[COLOR=Magenta][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Bencede muhakkak sivasspor yener!
Sivasspor: --->>> 3 Denizlispor: --->>> 1[/FONT][/SIZE][/COLOR] |
yigidolar 3
denizli 1 |
trabzonspora uyguladıgımız tarifenin aynısı diyorum
sivassporum:2 denizli:1 |
Sivasspor 2
Denizlispor 0 |
SİVASSPOR-2
DENİZLİSPOR-1 |
skor tahminim : SİVASSPOR : 3 denizli : 1
Kendi evimizde SİVASIMIZDA oynayacagımız ilk maç inşallah stadı doldurarak takımımızla şov yapacagız..... |
ya benim anlamadığım denizli:1 ne demek oluyor...illa gol mu yiyelim...güneşe ulaşmak için ay'ı hedeflmek lazım...ben sivassporun her maçı 5-0 almasını isterim.özellikle de fener maçını...bence denizli maçı 5-0 biter. başka türlü biterse de futbolcularımızın canı sagolsun tabii ellerinden geleni yaparlarsa...sivasspor'a biraz daha inanalım lütfen...
|
BU MAÇI ALMALIYIZZZZ
[B]SİVASSPOR: 2
horoz: 1 [/B] |
KÜBRA SEN SORARSINDA BEN SÖYLEMEZMİYİM TABİKİ
SİVASSPOR : 2 denizli :1 HOROZ GİBİ ÖTTÜRECEZ ONLARI :D |
Aynen
[QUOTE=twity_58]Bildigimiz gibi Sivassporumuz Turkcell Super lıgınde 8. haftada Denizlispor'la karsılasacak.Sizce macın skoru ne olurr ?
ben; Sivasssporum:1 Denizlispor:0 diyorum mac insallah bizim olacak....[/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=DarkRed][B] Aynen 1-0 alırız.[/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.sivasspor.s5.com/sivassporlogo.jpg[/IMG] |
SİVASSPORUMUZ 2
Denizlispor 1 |
sivasspor 4, denizlispor 0
|
Mutlak galibiyet
En az dört farkli aliriz maci.
Ben 5-1 diyorum. |
İLK MAÇ 4 EYLÜLDE
İNŞALLAH YENECEĞİZ
SİVASSPORUM:3 DENİZLİ:1 |
rahat maç
SİVASSPOR 2 DENİZLİ 0 HAKKI BABA ATACAK Bİ TANE |
Banko Sivas
Denizli kötü gidişe dur diyebilmek için bu maça asılacak, en azından 1 puan diye düşünecek. Maç biraz zor geçecek ama ilk golü attıktan sonra çözülecekler. Tahminim SİVASSPOR: 2 Denizlispor: 0
|
[b]Giray Bulak istifa etti...Bu olay Denizlispor camiasında ve takımında olumsuz bir hava yarattı...Ama bizim maça yeni bir hoca ile gelirlerse onlar için büyük bir motivasyon olur...Sivasspor cephesinden bakacak olursak iyi bir gidişat içerindeyiz...Bu hafta deplasmandan alınan bir puan Sivasspor için çok önemli idi...Ve bu hafta ilk defa yani 38 yıl aradan sonra Sivasspor süper ligde kendi evinde ilk maçına çıkacak bu olay hem seyirci üzerinde hemde futbolcular üzerinde çok olumlu bir hava yaratacaktır...Ve bence Sivasspor bu maçı 4 Eylülde oynayacağı ilk maçını [color=blue]2-0[/color] kazanır...[/b]
|
Bu maci alacagiz insallah
SIVASIM 2 denizli 0 |
sivas:2 denizli:0
|
BENCE BU MAC SİVASSPORUN EN ZORLANACAGI MAÇ OLACAK GIBI GELIYOR.
GENEDE ALACAGIZ SİVASSPOR-2 DENIZLI----0 |
?
bu maç 1-0 biter alırız maçı
|
ALLAH'IN İZNİYLE 4 EYLÜLDEKİ BU İLK MAÇIMIZDA MUHTESEM SİVASLI YİĞİDOLARLA DENİZLİYİ YENECEGİMİZİ UMUT EDİYORUZ VE GÜVENİYORUZ.
SİVASIMIZ:2 DENİZLİ:0 |
4 EYLULDE 4-1 OLMALI..
|
[b]TARAFTAR PROFİLİNDEN BAŞLAMAK İSTİYORUM..BU HAFTA SİVAS'TAKİ İLK MAÇIMIZDA SAHAYA ÇIKACAZ..SÜPER LİGDE 7.HAFTADAYIZ VE SİVASLI TAKIMINI İLK KEZ İZLEYCEK VE STADYUMDA SADECE VE SADECE ÇEKİRDEK SESİ DUYULACAK...FUTBOL PROFESÖRÜ GEÇİNENLER YORUMLAR YAPACAK..:(
ŞAMPİYON:2 DENİZLİSPOR:0[/b] |
Sivasspor: 4
Denizli: 0 bu kadar basit :D |
SİVASSPOR'UM :3
denizli:0 bir haftayı daha gol yemeden geçireceğimize inanıyorum... kendi sahamızda da en az 3 farklı galibiyet şart... |
Ü´ÜRÜ ÜÜÜÜÜ
Walla horozun pesine KANGALi takip Denizliye kadar göndeririz...
SIVASSPORUM: 2 HOROZCUKLAR: 0 |
2-0 olsun bizim olsun
|
bence çok gol atarızzz
sivasspor 3
denizli 0 bence bu hafta encok golu biz atarız yinede insaflı davrandım 3 yeter |
[B]HOCALARININ DEĞİŞMİŞ OLMASI BİR ARTI BİZİM İÇİN... BUNUDA EN SONUNA KADAR KENDİ ŞEHRİMİZDE KULLANMAMIZ GEREK![/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:12. |