![]() |
SIVASSPOR / V.Manisaspor Maci Tahmin ve Yorumlari
[b]SIVASSPOR /V.Manisaspor Maci Tahmin ve Yorumlarinizi buraya Yazabilirsiniz.
SIVASSPORUM : 2 V.Manisaspor : 1[/b] |
Bu mac bizim!!!
|
[b]sivasspor : 3
V.manisa : 1[/b] |
süperrrrr! iste bu...
|
samsun maçı bizim için büyük moral oldu...radyodan dinlediğim kadarı ile daha ofansif bir maç oynadık ve galibiyeti hakettik..
olimpiyatta manisa maçı için seyirci rekoru kırılacağını düşünüyorum..bana göre 40-50 bin seyirci gelir.. taraftarımızın desteği ile SİVASSPOR : 3 manisa : 0 |
şampiyon 4
vestel 2 |
mac bızım yıgıdolar
bence
sivasımmmmmmm:::::2 v.manisa::::::::::::::0 |
3 puan alalim, sonuc hic önemli degil..
|
gardaslar bu maci insallah 3-1 alacaz. vestel ile kapanmamis bir hesabimiz vardi.
Sivasim 3 vestel 1 |
1-0 olsun bizim olsun. Manisa cok güclendi. Insallah Istanbuldaki yigidolar stadi doldururlar. Aslinda sehrin icindeki bir sahada oynansa daha fazla seyirci gelir maca.
|
bencede 1 0 olması yeter yaa biz yetınmeyı bılırız manısa guclendı ama cok gollu de olabılırrr :D:D
|
VALLAHI ALLAHA SÜKÜR SU ANA KADAR TÜM MACLARIMIZIN SONUCLARINI BILDIM VE INSALLAH DEVAM EDER BÖYLE ;)
EVET RAKIP VESTEL MANISASPOR; TANIDIK AMA GÜCLENMIS BIR KADROLARI VAR KALICI OLMAK ICINDE TRANSFERLERE DEVAM EDIYORLAR;SAISONA IYI BASLADILAR VE SU AN BIR SERI BASLATMAK ISTIYECEKLER AMA BIZIM KADRO ONLARIN KURDUGUNKISINDEN DAHA IYI VE BU 3 PUAN SIFTAHIYLAN BU MACI EKIP ALIRIZ DIYORUM CÜNKÜ ONLAR DA YENI BIR EKIP TAHMIN EFSANE JUNIOR - VESTEL M. 1-0 veya 2-1 HADI SIVASIM BASTIR VE BU SEZON BIR AVRUPA KUPASI SIRASI NIYE BIZE GELMESINKI HERKESE SELAM |
tabi ki 1-0 olsun bizim olsun diyecegim ama
insallah gol yemeden bu maci kapariz SIVASSPORUM....2 w.manisa...........0 |
uzgunum ama galibiyete manisa daha yakin duruyor.
1 farkla manisa alir sivas 1 manisa 2 veya sivas 2 manisa 3 |
[QUOTE=defineci]uzgunum ama galibiyete manisa daha yakin duruyor.
1 farkla manisa alir sivas 1 manisa 2 veya sivas 2 manisa 3[/QUOTE] gardas senin agzin ne soyluyo oyle. sen sivasli degilsin veya sivaslilik ruhunu yitirdin. sivas 3 manisa 0 insaallah. |
şeytanın bacağını kırdık şimdi sıra geldi vestelin bacağına :D
SİVASSPOR : 3 vestel:1 geçen sene yapamadığımızı bu sene yapacağız inş :D |
2- 1 Alacağiz
2-1 Alacağiz Inşallah Haydi Yiğidom En Az 30 Binle Dolduralim Maratonu
|
bence 2-2 berabere biter
|
sivas goll gooll gooolll
SİVASSPORUMUZ : 2 - 0 : vestel manisa vestel i veysel bile kurtaramaz bu maçta. ayrıca 2, ligdeki maçında rövanşını eze eze alırız..!!!
|
Sivasspor : 1
V.manisa : 0 |
sivaspor vestel. manisa maçı
sivasspor3 manisa 0
|
sivasspor :3
v.manisa :0 |
[b]Sivasspor:3
V.Manisa:1[/b] |
6 osssun bizim ossun
6 olsun bizim olsun tabi bu siin sakası ama bu mac bizim her nekadar da pahalı transverlere imzza attirsalarda
|
ALLAHIN İZNİYLE bu maçıda 1.0 alıcaz
|
Sivasspor 1-0 Manisa
|
şampiyon:5
manisa:0 iddalı olun,hep daha fazlası için önce olimpiyatta tribün şov,sonrada futbol şov ,futbolun güzelliği burada işte....manisaspor malatyada seyirci desteği olmadan beş çekip haftanın takımı olabiliyorsa ben de takımını hep destekleyen bir taraftar olarak bunu görmek isterim. |
samsun macını dogru tahmin ettim
sivasspor:3 v.manisa: 1 inşallah bu maçıda dogru tahmin etmiş olurum... |
[b]Bence Sivasspor bu maçta gol yemez...Sivassporun defansı bence çok iyi ve çok uyumlu...Haftaya forvet hattında biraz daha başarılı olursak bu maçı[color=red] 2-0[/color] kazanırız...[/b]
|
manisa manisa duy sesimizi bu gelen sivasın ayak sesleri
sivasspor 3 manisa 0
|
Sivasli Olmak bir AYRICALIKTIR...... :)
Bence mac istanbulda oynanamasi sebebiyle , cok zor tahmin edilebilir,
cünkü eger istanbuldaki yigidolar takimi yanliz birakmassa maci rahat aliriz, ama sayet cumhuriyet kupasindaki gibi bir yanliz YIGIDO sahada olursa....mac zorlasir... bence skor: Sivasspor: 2: 0 V.Manisaspor abim ÖMER TEKES in yorumu ve tahmini ise söyle: SivasSpor 1_:0 V.Manisaspor Vesselam |
[b]KENDİ ADIMA KONUŞUYUM BU HAFTA Kİ TAHMİNİ BİLDİM...ŞU ANDA SAMSUNSPOR ZAFERİNİN SARHOŞUYUZ...TAHMİNİ 1-2 GÜNE KADAR YAPARIM..ÇÜNKÜ MANİSAYI GERÇEKTEN YENMELİYİZ...MİLLİ MESELE..[/b]
|
[QUOTE=sivaslibozo]Bence mac istanbulda oynanamasi sebebiyle , cok zor tahmin edilebilir,
cünkü eger istanbuldaki yigidolar takimi yanliz birakmassa maci rahat aliriz, ama sayet cumhuriyet kupasindaki gibi bir yanliz YIGIDO sahada olursa....mac zorlasir... bence skor: Sivasspor: 2: 0 V.Manisaspor abim ÖMER TEKES in yorumu ve tahmini ise söyle: SivasSpor 1_:0 V.Manisaspor Vesselam[/QUOTE] katılıyorum ama bence sivas 3-1 yenecek |
sivas:1 manisa:0
|
:((((
sivasspor:1 v.manisa:1
|
Hersey sivas icin
[B]SIVAS[/B] : 3
[B]VESTEL[/B] : 2 Sampiyonum benim be yürü kim tutar seni |
Haydi Yiğidolar Olimpiyata
V.manisa'yi Sevelim Onlar Bize Mutluluk Verecek Ligdeki En önemli Maçlarimizdan Biri Onun Için Seyircimizi Stada çekecek Organizasyonlar Yapilmali Buna Hepimizin Ihtiyaci Var . Başkan Yönetim Kurulu Ve Futbolcu Gardaşlarimiz üzerine Düşeni Fazlasiyla Yapiyor Biz Taraftarda Yapmaliyizki Başari Gelsin Hep Beraber Sevinelim.
Maç Tahminim 1-0 Olsun Bizim Olsun |
Dagitacagiz baska yolu yok!!!!
SIVASSPOR: 2
Manisa : 0 aliriz bu maci cünkü artik 3 puan haricindeki basarilar bence basarinin eseri olamaz diyorum takimimizin yakaladigi hava devam edeceginden ben bu skoru veriyorum haydi sivassporum bastir[/size] |
vestele basacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sivasım yiğidom:2 fıs vestel:0 okadar...vestel güçlendi yazmışlar neresi güçlenmiş bee.sivası görmediniz mi samsunda..sivas:2 - 0:vestelmanisalak
|
Sivassimiz 2
vEsteL 1 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:25. |