![]() |
1. MAC) SİVASSPOR - Mardin (1)
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor (0) 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor (1) 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu (1) 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. (1) 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor (1) 7. MAC) Sarıyer - Altay (0) 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa (1) 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor (2) KOLAY GELSİN :lol: :lol: :lol: |
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor (1) 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor (1) 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu (1) 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. (0) 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor (1) 7. MAC) Sarıyer - Altay (0) 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa (0) 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor (0) Bunlar inş çıkacaktır... |
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor 1 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor (2) 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu (0) 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. (2) 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor (2) 7. MAC) Sarıyer - Altay (1) 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa (1) 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor (1) |
Günayın tahminleri doğru.. katılıyorum
|
1. MAC) SİVASSPOR - Mardin .... 1
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor..... 1 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor ... 0 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu ... 1 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. . 0 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor..... 1 7. MAC) Sarıyer - Altay....1 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa ... 2 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor ... 1 |
Arkadaşlar sivasspor marşının olduğu bir site varmı mp3 olarak.teşekkürler.
|
[color=darkred][i][b]WALLA BEN SİTE OLARAK BİLMİYORUM...[/b][/i][/color]
|
[quote=gakgo58]Günayın tahminleri doğru.. katılıyorum[/quote] eyv abi ama benim tahmin pek tutmaz soyluyum.. :lol: :lol: :lol:
|
[color=darkred][i][b]BENİMKİ TUTUYOR DEMİ GUNAY [/b][/i][/color]:lol:
|
he walla ne yalan solim tutuyo... burda kac olacak bakalım... burda biraz daha kolayya ondan beceriyom :lol: :lol: :lol:
|
1. MAC) SİVASSPOR - Mardin 1
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor 1 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor 1 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu 0 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. 1 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor 1 7. MAC) Sarıyer - Altay 2 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa 1 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor 1 [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
[color=darkred][i][b]1. MAC) SİVASSPOR - Mardin 1
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor 1 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor 2 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu 1 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. 1 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor 1 7. MAC) Sarıyer - Altay 1 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa 2 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor 1[/b][/i][/color] |
1. MAC) SİVASSPOR - Mardin 1
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor 1 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor 2 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu 1 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. 1 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor 1 7. MAC) Sarıyer - Altay 2 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa 2 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor 1 [img]http://img146.exs.cx/img146/9756/imza.gif[/img] |
1. MAC) SİVASSPOR - Mardin ..............(1)
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor............ (2) 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor ........ (0) 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu .....(1) 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld...(1) 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor............(1) 7. MAC) Sarıyer - Altay........................(1) 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa ...........(2) 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor...(1) Geçen haftalarda ençok bilenler kimler. Bunu o haftanın sonunda yazıyor musunuz? |
[b]1. MAC) SİVASSPOR - Mardin ...............1
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor ...............2 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor...............0 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu...........0 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld........1 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor ................1 7. MAC) Sarıyer - Altay ...........................1 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa ................2 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor .......0[/b] |
sivas-antalya 1
yozgat-elazig 1 kocaeli-bursa 2 erciyes-miy 1 c.dardanel-i.b.s 2 sariyer-altay 2 t.telekom- vestel 0 karagümrük-antalya 2 |
Sivas-MaRDİN 1 (2-0)
Kocaeli-Bursa 0 (1-1) Yozgat-Elazığ 2 (0-1) Erciyes -Mersin 0 Dardanel- İst B.B. 0 Karşıyaka-Adana 1 Sarıyer-Altay 1 Telekom-Vestel 2 Karagümrük-Antalya 1 |
[size=6][color=blue][b]SON İKİ GÜN TAHMİNLER KAPANIYORRRRRRR[/b][/color][/size] :lol: :lol: :lol:
|
[color=darkred][i][b]NİYE GUNAY RESMİ DAİRE Mİ BURA BÖYLE KATI KURALLAR WAR.OLMUYOR SIKMAYALAIM UYELERİ...[/b][/i][/color]
|
[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]NİYE GUNAY RESMİ DAİRE Mİ BURA BÖYLE KATI KURALLAR WAR.OLMUYOR SIKMAYALAIM UYELERİ...[/b][/i][/color][/quote] [size=6][color=blue][b]YARIN Kİ MAÇ OYNANDIKTAN SONRA TAHMİN YAPMAK PEKTE ETİK OLMASA GEREK :lol: :lol: :lol: SİTEDE ŞAİBEYE İZİN YOK :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]
|
[color=darkred][i][b] :lol: :lol: :lol: BEN ŞAİBECİYİM [/b][/i][/color]
|
[size=6][color=blue][b]SÖYLEDİGİN İYİ OLDU[/b][/color][/size] :lol: :lol: :lol:
|
[color=darkred][i][b]SENDE KATIL BANA HAYATINI YAŞA :lol: [/b][/i][/color]
|
[size=6][color=blue][b]EYV GARDAS TAHMİN KONUSUNDA BASARILISN ORDAN YASAYACAGIM BELLİ ZATEN [/b][/color][/size]:lol: :lol: :lol:
|
1. MAC) SİVASSPOR - Mardin (1) --> (2-0)
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor (0) 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor (1) 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu (1) 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. (1) 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor (1) 7. MAC) Sarıyer - Altay (2) 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa (0) 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor (1) |
[quote=ofozturk]1. MAC) SİVASSPOR - Mardin (1)
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor (1) 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor (1) 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu (1) 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. (0) 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor (1) 7. MAC) Sarıyer - Altay (0) 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa (0) 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor (0) Bunlar inş çıkacaktır...[/quote] Şampiyon sivasspoooooooooooooor... |
1. MAC) SİVASSPOR - Mardin (1111111111111111111111) :lol: :lol: :lol:
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor (2) 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor (2) 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu (2) 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. (2) 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor (2) 7. MAC) Sarıyer - Altay (2) 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa (2) 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor (2) |
hepsi 1 ev sahibi takım kazanır buna yozgatta dahil....
gunay odül neydi ? :D |
SİVASSPOR-MARDİNSPOR (1)
Y.YOZGAT-ELAZIĞ (1) KOCAELİ-BURSA (0) K.ERCİYES-MERSİN.İ.Y (1) Ç.DARDANEL-İSTANBUL.B.BLD (1) KARŞIYAKA-ADANA (0) SARIYER-ALTAY (2) T.TELEKOM-V.MANİSA (1) F.KARAGÜMRÜK-ANTALYA (0) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
[size=6][color=blue][b]ödül sürpriz gardas... :lol: :lol: ama ben bu hafta 9/9 cıkacagına inanıyorum 8) 8) [/b][/color][/size]
|
gardas ben ödül istemiyom
Sivasspor yensinde o bana yeter [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
[size=6][color=blue][b]YOK GARDAS ÖDÜL VAR İSTEMESENDE[/b][/color][/size] :lol: :lol: :lol:
|
[quote=elbeyli58]gardas ben ödül istemiyom
Sivasspor yensinde o bana yeter [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote] [color=darkred][i][b]BEN İSTİYORUM ÖDÜLLLL :lol: [/b][/i][/color] |
2. MAC) Y. Yozgat - Elazığspor ( MAÇ OYNANDI) 3. MAC) Kocaelispor - Bursaspor (0) 4. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu (1) 5. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. (0) 6. MAC) Karşıyaka - Adanaspor (1) 7. MAC) Sarıyer - Altay (1) 8. MAC) T. Telekom - V. Manisa (0) 9. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor (2) |
2. MAC) Kocaelispor - Bursaspor (1) 3. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu (1) 4. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. (1) 5. MAC) Karşıyaka - Adanaspor (1) 6. MAC) Sarıyer - Altay (2) 7. MAC) T. Telekom - V. Manisa (2) 8. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor (0) |
2. MAC) Kocaelispor - Bursaspor (1) 3. MAC) K. Erciyes - Mersin İ.Yurdu (1) 4. MAC) Ç. Dardanel - İstanbul B. Bld. (1) 5. MAC) Karşıyaka - Adanaspor (1) 6. MAC) Sarıyer - Altay (1) 7. MAC) T. Telekom - V. Manisa (0) 8. MAC) F. Karagümrük - Antalyaspor (2) |
[size=6][color=blue][b]GARDASLAR BU HAFTA GENELİNDE MİSAFİR TAKIMLAR SEVİNDİ...
5 KONUK EKİP 3 EV SAHİBİ GÜLDÜ 1 BERABERE SİVASLIM : 9/5 ELBEYLİ : 9/4 SWS58 : 9/4 YİGİDOSELO: 9/4 HEDİYE YİNE YOK :( :([/b][/color][/size] |
[quote=gunay][size=6][color=blue][b]GARDASLAR BU HAFTA GENELİNDE MİSAFİR TAKIMLAR SEVİNDİ...
5 KONUK EKİP 3 EV SAHİBİ GÜLDÜ 1 BERABERE SİVASLIM : 9/5 ELBEYLİ : 9/4 SWS58 : 9/4 YİGİDOSELO: 9/4 HEDİYE YİNE YOK :( :([/b][/color][/size][/quote] [size=6][color=blue][b]gardaslar özür dileyerek yanlıslık yapmısım hemen düzelteyim :oops: 6 KONUK EKİP 2 EV SAHİBİ GÜLDÜ 1 BERABERE SWS58 : 9/5 SİVASLIM : 9/4 MEHMET5858 : 9/4 YİGİDOSELO : 9/4 TEKRAR ÖZÜR DİLERİM... BİLGİ EKSİKLİGİNDEN KAYNAKLANDI... :oops: [/b][/color][/size] |
[color=darkred][i][b]gunay yanlıştan dönmekte erdemdir :lol: :lol: :lol: [/b][/i][/color]
|
[size=6][color=cyan][b]GARDAS HATA YAPYIGIMDA ÖZÜR DİLEMEYİDE BİLMELİYİM... ERDEM KİM BU ARADA :roll: [/b][/color][/size]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:25. |