SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   İSTANBUL'DA TARAFTAR DERNEĞİ KURALIM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5511)

invisible 02.01.2005 19:39

istanbuldaki yigidolar buraya..

selam arkadaslar.. nasilsiniz ..
insallah yeni bi baslik actim diye kimse kizmaz..

adim enes 22 yasindayim
sivas merkez den

suanda ogrenciyim. istanbul teknik universitesinde. sadece tatillerde gidebiliyorum sivasa

cok istememe ragmen sivassporun istanbuldaki maclarina gidemedim derslerden dolayi..

tum sivaslilara selamlar, saygilar..

türkçerap_yakup 02.01.2005 20:46

slm enes.ben büyükçekmecede oturuyorum..bilirmisin?15 yaşındayım sana uymam...hadi bye...evet biraz gereksiz bi forum ama neyse???

b1glord 02.01.2005 20:50

[quote=kangal]slm enes.ben büyükçekmecede oturuyorum..bilirmisin?15 yaşındayım sana uymam...hadi bye...evet biraz gereksiz bi forum ama neyse???[/quote]

[b]forum gereksiz felan degil..lutfen acilan basliklara mudahele etme sevgili 15 yasindaki kardesim :lol: [/b]

invisible 02.01.2005 21:13

[quote=kangal]slm enes.ben büyükçekmecede oturuyorum..bilirmisin?15 yaşındayım sana uymam...hadi bye...evet biraz gereksiz bi forum ama neyse???[/quote]

[b]tesekkur ederim bu guzel karsilama icin sevgili 15 yasindaki arkadasim..[/b]

buyukcekmeceyi bilirim ama bana uzak kaliyo biraz.. ben besiktas'ta kaliyorum..
ayrica baslik gerekli veya gereksiz .. musade ette buna admin veya moderator arkadaslar karar versin..

bircok foruma uyeyim ama ilk defa boyle karsilandim.. bunlari hemserimden duymak uzdu beni..
iyiki yasimiz tutmuyo..

ii eglenceler
saygilarimla..

türkçerap_yakup 02.01.2005 21:19

tamam abilerim kızmayın...özürdilerim...

serhankaburcuk 03.01.2005 07:55

[quote=invisible][quote=kangal]slm enes.ben büyükçekmecede oturuyorum..bilirmisin?15 yaşındayım sana uymam...hadi bye...evet biraz gereksiz bi forum ama neyse???[/quote]

[b]tesekkur ederim bu guzel karsilama icin sevgili 15 yasindaki arkadasim..[/b]

buyukcekmeceyi bilirim ama bana uzak kaliyo biraz.. ben besiktas'ta kaliyorum..
ayrica baslik gerekli veya gereksiz .. musade ette buna admin veya moderator arkadaslar karar versin..

bircok foruma uyeyim ama ilk defa boyle karsilandim.. bunlari hemserimden duymak uzdu beni..
iyiki yasimiz tutmuyo..

ii eglenceler
saygilarimla..[/quote]

Arkadaşım üzülme ya sana şaka yapmış...Neyse bende ailem sivasta ama ben şuan istanbulda vatani görevimi astegmen olarak yapıyorum...Şu an 4 levent te ikametgah ediyorum...sevgiler

invisible 04.01.2005 09:59

sorun diil yaa.. kafama takmadim zaten. ama dogrusunu soylemek gerekirse oyle bi cevap beklemiyordum.. sarsirdim sadece..

arkadasta ozur diledi .. 15 yasindaymis zaten daha cok genc banada ozrunu kabul etmek duser ..

ii eglenceler
saygilarimla..

RüStü ElmaS 04.01.2005 10:08

Invisible gardas,

Kangal gardasimiz hem genc hemde sitede cok aktif yazi yazanlardan biri.
Yazdigi yazilari takip edersen güzel yorumlarini bulursun.
Sonrada dedigin gibi sendende özür diledi, ayni zamanda centilmen bir arkadas.

Senin gibi anlayisli arkadaslarda ihtiyac var gardas :wink:

polite 05.01.2005 00:00

ben de marmara uni. de ööğrenciyim

memlekete ancak bayram taillerine gidebiliyoruz her zaman gozumuzde
tutuyor.

o yuzden boyle web siteleri cok gerekli,gurbetteki hemşerilerimizin buluşması için,

sivasspor.com u elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum..

tum arkadaşlara selamlar istanbuldan...

abcde 06.01.2005 10:53

bende istanbul edebiyattayım ismim ferhat cerrahpaşada oturuyorummail adresim [email]eagle_ferhat@mynet.com[/email] buradan arkadaslar ulasırlarsa görüşürüz....

serhankaburcuk 06.01.2005 14:50

[quote=abcde]bende istanbul edebiyattayım ismim ferhat cerrahpaşada oturuyorummail adresim [email]eagle_ferhat@mynet.com[/email] buradan arkadaslar ulasırlarsa görüşürüz....[/quote]

Ferhat merhaba...Beni tanıdınmı?Ben Yeniçeriden Serhat Nasılsın?sen cerrahpasada mı oturuyorsun ben hafta sonu ordayım görüselim kendine iyi bak...

abcde 12.01.2005 22:53

istanbulda bu kadarmıyız arkadaşlar :?: :roll:

serhankaburcuk 13.01.2005 08:31

[quote=abcde]istanbulda bu kadarmıyız arkadaşlar :?: :roll:[/quote]

Millet yazmaya eriniyor abi yoksa bu kadar olurmuyuz çil yavrusu gibiyiz.... :D :D :D

musti058 13.01.2005 08:56

SELAM MİLLET BENDE MUSTAFA ÜMRANİYEDE YANİ UFAK SİVAS TA OTURUYORUM.. ÜMRANİYEYİ RESMEN ZAPT ETMİŞİZ... TÜM YİĞİDO GARDAŞLARIMA SEVGİ VE SAYGILARIMLA....

SİVAS İLİ ZARA İLÇESİ ŞEREFİYE NAHİYESİ GÜHERTAŞ KÖYÜNDEN MUSTAFADAN SEVGİ VE SAYGILARLA.... :)

invisible 13.01.2005 14:06

selam istanbuldaki yigidolar...

bu cumartesi sivasa gidiyorum.. malum okul tatile girdi.. tatili sivasta gecirecem..

sivastan istediginiz bisey varmi??

türkçerap_yakup 13.01.2005 14:55

emre,kar varsa bi avuç kar getir..istanbulda hasretiz kara yaw.. :D

invisible 17.01.2005 10:33

ehuheheh dun sabah geldim sivasa..
kar var ama suanda yagmiyor.. ben gelmeden once yagmis .. simdi buzlu..

acayip derecede soguk var.. dondum valla.. yolda gelirken kizilirmagida gordum.. irmagin yuzeyi donmus. noluyo falan oldum :) istanbul iyiydi.. simdi bitaflarim donacak diye disari cikmiyom..

@kangal
istanbula kar getiremem ama istedigin baska bişsey varsa sole.. oke?
bu arada adim emre diil.. enes :)

sivastan herkese selamlar saygilar

serhankaburcuk 17.01.2005 12:54

[quote=invisible]ehuheheh dun sabah geldim sivasa..
kar var ama suanda yagmiyor.. ben gelmeden once yagmis .. simdi buzlu..

acayip derecede soguk var.. dondum valla.. yolda gelirken kizilirmagida gordum.. irmagin yuzeyi donmus. noluyo falan oldum :) istanbul iyiydi.. simdi bitaflarim donacak diye disari cikmiyom..

@kangal
istanbula kar getiremem ama istedigin baska bişsey varsa sole.. oke?
bu arada adim emre diil.. enes :)

sivastan herkese selamlar saygilar[/quote]

[size=4][b]Enes kardes bende istanbuldayım Allah izin verirse bayramın 1.günü sivasımdayım çok özledim.Ama zannetme ki sadece Sivas soğuk İstanbul sıcak.Alakası yok Sivasın soğuguna kurban olayım .Şuan burda bir soğuk var anlatamam.Soğuk,Rüzgar,Ayaz,Yağmur ne ararsan var....Sivasımın soğuguda kar'ıda bir başka....[/b][/size]

abcde 17.01.2005 18:06

valla serhat bende sivastayım iki gündür,soğuk yüzünden geldiğime pişman oluyordmki?istanbuluda vurmuş ayaz,bi nebze rahatladım :D bayramda görüşürüz inşallah,ben bayramın ikinci günü dönecem görüşürüz herhalde...

abcde 27.01.2005 15:13

yav bu istanbulda demek bu kadar yiğido var ölemi 8O

türkçerap_yakup 27.01.2005 15:43

ya yok çok varda...arkadaşlar foruma nası yazılcağını bilmio...istanbulda ençok sivaslı var...tabiikide bukadar diil....

abcde 27.01.2005 16:41

[quote=türkçerap_yakup]ya yok çok varda...arkadaşlar foruma nası yazılcağını bilmio...istanbulda ençok sivaslı var...tabiikide bukadar diil....[/quote]
bilenler bilmeyenlere öğretsin o zaman :lol:

türkçerap_yakup 27.01.2005 17:28

ben 4-5 kişiye öğrettim chatte...bence anasayfaya bi yazı koysun rüştü abi..şu puan durumunun altına..açıklayıcı bi yazı...

abcde 27.01.2005 18:47

[quote=türkçerap_yakup]ben 4-5 kişiye öğrettim chatte...bence anasayfaya bi yazı koysun rüştü abi..şu puan durumunun altına..açıklayıcı bi yazı...[/quote]
aslında olabilir,yoksa forumun bi esprisi olmuyor!

GuNaY 18.02.2005 11:52

arkadaslar gec oldu ama güç olmasın. bende ist.da öğrenciyim yıldız tek. üniv. adım osman herkese selam bayramada gidemedim zatı özledim sivası...

afacan58. 20.02.2005 21:37

selam arkadaşlar kim atistlik yapan akıllı olsun siteyi başına yıkarım edepli konuşsun odaha 15 yaşında çocuk racon kesme millete ben karagümrükten hamit bütün sivaslıları öpüyorum alınlarından

GuNaY 24.02.2005 04:32

afacan harbiden afacanlık yapıon napcan siteyi basına yıkıp milletin bosver... yazık hepimize :)

aBuKSuBuK 26.02.2005 21:59

[b] BeNde iSTaNbuL GüLTePe'de yashıom we sakarya'da okuom Sivas'ıma da ancak on sene soora ramazan bayramında gitmishtim.Chok deishmish Sivas'ım bea....

iNshaLLah Bundan soorada forumu takip edecegim we isTanbuL iLe civarındaki machLara gitmeye chaLıshacagım zaten Seneye süperLig'deyiZ hermachTa warıZ.[/b]

GuNaY 27.02.2005 02:55

niye bu kadar az kişi yazmıs forma anlamadım? ilgi pek yok galiba?

eyupsabri 21.03.2005 18:04

[size=6][/size][/b] BEN EYUPSABRİ İSTANBUL DAN...
İSTANBULDA TABİİ BU KADAR DEĞİLİZ AMA BEN SİTEYE ÜYE OLALI EPEY BİR ZAMAN OLDU AMA FORUMLARI PEK KULLANMIYODUM CHAT Tİ FELAN FORUMLARI DA OKUYODUM AMA YORUM YAPMIYODUM... AMA FORUMLARDA BİR OKADAR ZEVKLİ OLUYORMUŞ....NEYSE LAFI UZATMAYALIM....DİĞER ARKADAŞLARADA YER KALSIN....
HAFORUMUN BAŞINDAKİ OLAY İÇİNDE
HER İYİ DOSTLUK BİR KAVGAYLA BAŞLAR DERLER.....[b][/b]

bouneco 29.04.2005 14:29

herkese selam
ben yeni damladım bu siteye daha dogrusu yeni kesfettim umarım bu kesif tum insanlıga hayırlı olur :)
ben istanbuldan ercan
su an bogazicinde okumaktayım
yas 21
sivasın hafik ilcesindenim
hepsi bu kadar
gorusmek uzere

GuNaY 29.04.2005 14:43

[size=6][color=blue][b]hosgeldin ercan..
göreceksin bu kesif senin icin cok güsel olacak 8) 8) [/b][/color][/size]

acakislalimahoni 29.04.2005 15:44

MERHABALAR ADIM MAHMUT İSTANBUL AVCILARDAN YAS 25 SİVAS SARKISLA ACAKISLADAN LOJİSTİK SEKTÖRÜNDE CALISIYOM SİVASA 2 SENEDİR GİDEMEDİM AMA MACLARI İSTANBULDA STADDA DİĞERLERİNİ DE BASIN VE BU SİTEDEN TAKİP EDİYOM HAYDİ HEMSOLAR SARIYER MACINDA BULUSALIM RÜSTÜ ABİMİZE TESEKKÜR EDİYORUM BENİM KARDAN ADAMI YAYINLADIĞI İÇİN SAYGILAR[b][color=red][/color][/b]

ZARALI_SELO 29.04.2005 17:11

MERHABALAR
BEN SELAHATTİN ÜNAL
19 YAŞINDAYIM
ALİBEYKÖY-YEŞİLPINARDA OTURUYORUM
TİCARETLE UĞRAŞIYORUM
OTO ALIM-SATIM (GALERİ)
SİVAS-ZARA-NASIR KÖYÜ :lol: :lol: :lol:
SİVASA HER YAZ GİDERİM

BU KADAR... :lol: :lol:

HakkıTİMUÇİN 29.04.2005 18:06

[b][size=6]ya ben kocaelindeyim gardaslar...istanbula çok yakın...bende istanbullu sayılmazmıyım ??? :D :D :D [/size][/b]

GuNaY 29.04.2005 18:50

[size=6][color=blue][b]elbetteki sayılırsın abi :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]

baykusm 01.05.2005 10:38

selam enes gardaş ben istanbul kadiköyde yaşıyorum senelik izinlerimde
memlekete gidiyorum memleket güzel
inşallah emekli olunca yerleşecem memlekete ben 40 yaşında bir sivas
aşıgıyım erenler

casus84 01.05.2005 11:58

[color=blue][b]BEN ÜNSAL YILDIZ.

SİVAS ZARALIYIM.İSTANBULDA ŞİRİNEVLERDE OTURUYORUM.CİBALİ LİSESİ 10-B SINIFINDAYIM.YAŞIM 16,BOYUM 1.70 8) ,KİLOM 58 8O .

:D SİVAS NERDE TARAFTAR ORADA :D [/b][/color]

sinan58_34 23.06.2005 19:46

selam ben sınan 19 yasındayım kangallıyım ist mecıdıyekoyde oturuyorum buyuklerımızden ıstegım bı sıvasspor dernegının acılması ıstanbula

5841 23.06.2005 21:27

[quote=gakgo58][b][size=6]ya ben kocaelindeyim gardaslar...istanbula çok yakın...bende istanbullu sayılmazmıyım ??? :D :D :D [/size][/b][/quote]
SENIN ALACAGIN OLSUN BIZ KOCAELINDE SAYIMIZ FAZLA OLSUN DIYE UGRAŞIRKEN SEN ISTAMBULA KACMAYA CALIŞ .
YA OLDUGUN GIBI GÖRUN YADA GÖRUNDUGUN GIBI OL.BUNLARI SORACAM SANA COK YAKINDA... :lol: :lol: :lol: :lol:
(GUNAY.:ELBETE SAYILIRSIN ABI)demiş SENINDE ALACAGIN OLSUN :( :o :(

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:06.